Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 10:28   #931
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

dziekujemy dziekujemy Fifi Skonczyl juz 5 miesiecy a ja pamietam jak bym rodzila wczoraj.. jak ogladam fifika po urodzeniu to chce jeszcze raaaz!

kurcze już 5 miesięcy życzymy dużo dużo zdrówka

a wysypka może z jakiegoś jedzonka??
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:25   #932
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witajcie
ale ja tu dawno nie zaglądałam... Wszytkie Dzieciaczki są Prześliczne!!
Agusia - gratki dla Fifiego

Moja Olcia wczoraj skończyła 4 miesiące... ależ tan czas leci... szkoda tylko , że wciąż nie nauczyła się spać w nocy dłużej i przekręcać na boczki...

My w święta nie chrzcimy jeszcze stwierdziałam, ze zrobimy jakoś w lipcu jak już bedzie ciepło i zamiast iść do knajpy zrobimy grilla za to na drugi dzień swiąt zaprosiłam gości i i tak mam masę przygotowań
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:50   #933
aniulka8204
Wtajemniczenie

http://www.gratka.pl/zyczenia/?token...91e1e2e385279c

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Witajcie

Moja Olcia wczoraj skończyła 4 miesiące... ależ tan czas leci... szkoda tylko , że wciąż nie nauczyła się spać w nocy dłużej i przekręcać na boczki...

My w święta nie chrzcimy jeszcze stwierdziałam, ze zrobimy jakoś w lipcu jak już bedzie ciepło i zamiast iść do knajpy zrobimy grilla za to na drugi dzień swiąt zaprosiłam gości i i tak mam masę przygotowań
wszystkiego najlepszego z okazji 4miesięcy

a my obchodziliśmy wczoraj 3 miesiące

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:47
Stary 2010-04-01, 13:03   #934
gucia6
Zakorzenienie

wszystkim maluszkom wszystkiego dobrego w dniu kolejnych miesięcy

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

zrobilam test i wyszly mi dwie kreski pozdrawiam wszystkie Mamusie
no prawie z kanapy spadłam
Ale z drugiej strony chyba bym trochę pozazdrościła

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

moje dziecko mi się psuje! obudziła się dziś o 2 40 zjadła i nie chciała spać
tak więc rozłożyłam sobie łóżko u Olki w pokoju zeby TZ się wyspał, trochę się pobawiłyśmy i na szczęście usnęła! no ale skandal!!!!!

a co to takiego?
rośnie ci imprezowiczka

a Babyschwimmen, to pływanie dla maluchów

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

I ty chcesz z Sandrunia do jakiegos specjalisty isc, he? Jak ona sie tak pieknie rozwija
hehe... prawdopodobnie i tak podpytam na kontroli 20, czy brak obracania się jest powodem do zmartwień. Chociaż ostatnio mała leżąc na plecach próbuje zobaczyć co ma za główką i tak patrząc w górę zaczyna powoli się na boczki przekręcać. Na razie tylko w jedną stronę, ale zacznę ćwiczyć z nią w drugą.

I dziś muszę powiedzieć, że wczorajsze problemy i marudzenie przy zasypianiu były tylko i wyłącznie moją winą Bo źle odczytywałam znaki Sandry. Od wczorajszego wieczora usypianie trwa... uwaga... maskymalnie 5 minut Tzn nie samo zasypianie, ale uspokajanie na tyle, że odkładam ją do łóżeczka, gdzie albo sobie jeszcze pogada albo poogląda chmurki na ochraniaczu, a ja tylko czasem do niej zaglądam i zwykle przy 2 wizycie mała już śpi. Ach jaka jestem z niej dumna

No i gryzaki ostatnio to zabawki nr 1. Już nawet wie co ma z tym robić (może przynosi jej ulgę) i rączek już tak bardzo do buzi nie pcha.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

aha... Karenina, zapomniałam napisać. W ciągu dnia mamy w domu ok 18-19 st C, a w nocy chłodniej, ok 15-16. W każdym razie zawsze jak idę w nocy czy nad ranem do Sandry to ja sama ubieram skarpety i bluzę, bo inaczej można zmarznąć
Stary 2010-04-01, 13:10   #935
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
I nie jest jej zimno z gołymi nogami?
W dzień jest spoko, ale w nocy mam stale wrażenie, że jej jest zimno...
Pewnie przez to, że my śpimy pod grubą kołdrą, a Paulinka w śpiworku...
Pod spodem mam body z krótkim rękawem i pajaca...

A można zakładać samego pajaca bez body? Albo spodenki i bluzeczkę na zewnątrz, nie w spodenki?
My mamy w sypialni 19/20 stopni i Ala śpi w pajacyku i w śpiworku jak wydaje mi się, że jest trochę za chłodno to dodatkowo przykrywam cienkim kocykiem.

U nas pogoda piękna, więc dzisiaj byłyśmy troszkę dłużej na spacerku. Ala podnosi się na brzuszku już na wyprostowanych łapkach i tak sobie wszystko z tej pozycji ogląda, przewraca się też z plecków na brzuszek bez problemów, nawet z zabawką w ręku. No i podobnie jak wasze maleństwa siadania jest na topie

Aaaaaa.. DOMI ja się przez Ciebie zachłysnęłam herbatą

No i Gucia jak idzie odzywczajanie do smoczka?
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:18   #936
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

heej )

Domi, a Ty nie zbyt dowcipna jestes?? też prawie uwierzylam

Aaa kupiłam te tabletki (parlodel) i ciagle sie waham, wziąc czy nie wziąć.... wziąć i zabrac dziecku to co daje mu najlepsze, czy nie wziąć i sie meczyc, ale dawac Blance mleczko... no kurcze... ((

Ale dzis piekna pogoda na spacerku juz bylysmy, teraz Blanka lezy na macie i wreszcie interesuje sie pomaranczowym ozzim
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:22   #937
domi7ks
Zakorzenienie

Kurcze juz wiecej nie zartuje, bo was pozabijam niechcacy

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
heej )

Domi, a Ty nie zbyt dowcipna jestes?? też prawie uwierzylam

Aaa kupiłam te tabletki (parlodel) i ciagle sie waham, wziąc czy nie wziąć.... wziąć i zabrac dziecku to co daje mu najlepsze, czy nie wziąć i sie meczyc, ale dawac Blance mleczko... no kurcze... ((

Ale dzis piekna pogoda na spacerku juz bylysmy, teraz Blanka lezy na macie i wreszcie interesuje sie pomaranczowym ozzim

no dowciapna jestem?
Ola a co sie stalo, ze teraz sie meczysz?przedtm to odciaganie Ci chyba problemu nie sprawialo?

MartaN slicznie wygladacie, Gucia Sandra jest boska, mała myslicielka

A ja sie musze poskarzyc u mnie karmienie baaardzo dlugo ostatnio trwa. Moja Pola zasypia sobie podczas jedzenia i nie moge jej wybudzic. Jak ja przystawiam to poje trpszke a reszta to spanie i cyckanie. I tym sposobem karmienie sie bardzo przeduza (ostatnio 2 razy do 1,5h) a ona i tak za 1,5h znow chce jesc. I ostatnio ciagle tylko karmie i karmie...
nie wiem co mam robic. W nocy na szczescie spi (tzn dzisp rzespala do 5.30) ale zeszle nocy mi sie obudzila.
Dodatkowo wczesniej sie przewrocila z brzuszka na plecki a teraz juz jej sie nie chce, zapomniala jak to jest

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 13:46   #938
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Domi a ja twoj pomysl na prima aprilis zrobie tz albo lepiej siostrze

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:29   #939
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość

No i Gucia jak idzie odzywczajanie do smoczka?
już pisałam wcześniej, że cel osiągnięty teraz smoka bierzemy tylko jak gdzieś wychodzimy

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ja myślałam, żeby zrobić bratu, ale starają się o maleństwo, więc żart byłby nie na miejscu

Stary 2010-04-01, 14:52   #940
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

domi, zawsze bylo meczace, ale po 5 miesiacach mam juz dosc
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:53   #941
Ravenne
Raczkowanie

Gucia, jak ja zazdroszczę
I jak teraz lepiej Wam śpi, wybudza Wam się w nocy?
Stary 2010-04-01, 18:02   #942
aniulka8204
Wtajemniczenie

dziewczyny nie wiem czy poprzednie życzenia odebrałyście ale wyśle Wam drugie jak się uda

http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZAN...ASH/DYNGUS.swf
Stary 2010-04-01, 18:39   #943
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
hej

zrobilam test i wyszly mi dwie kreski pozdrawiam wszystkie Mamusie

Rany Domi uwierzylam ci juz ci mialam gratulowac a tu widze odpowiedz brombi

Cytat:
gratulujemy!! jestem dumna z Ciebie..

ja ubieram body z krótkim bluzke z dlugim i spodnie dresowe i skarpetki. albo body z dlugim i spodnie i skarpetki i pod kolderke

[FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkOrchid]dziekujemy dziekujemy Fifi Skonczyl juz 5 miesiecy a ja pamietam jak bym rodzila wczoraj.. jak ogladam fifika po urodzeniu to chce jeszcze raaaz!
Ja tez dokladnie tak samo ubieram Kamilke do spania.

Gratki 5 miesiaca

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Witajcie

Sto lat

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Sto lat

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:09   #944
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
kurcze już 5 miesięcy życzymy dużo dużo zdrówka

a wysypka może z jakiegoś jedzonka??
dziekujemy

nie wiem sama od czego.. pojde do lekarza zobaczymy co mi powie..

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

Ja tez dokladnie tak samo ubieram Kamilke do spania.

Gratki 5 miesiaca

dziekujemy

wr mam dosc tego domu:/ moj tato jak zwykle wymyslil sobie robote i pod oknami gdzie spi fifik szlifuje cos czy nie wiem co robi ale jest taki halas ze biedno dziecko nie moze spac;( mam dosc..;(

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:45   #945
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Andre - też widzę sportowiec rośnie - przewraca się wzorcowo

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość

Olu, co do metod ograniczenia laktacji to wyczytalam w Zaklinaczce i jest napisane, zeby:

1. zakladac ciasny biustnosz miedzy karmieniami

2. odciagac pokarm zamiast opuszczac karmienia.
Najpierw mozna ograniczyc karmienia do np.2 dziennie.
Wtedy przez kolejne 12 dni przystawiaj dziecko do piersi rano i w porze drugiego karmienia, ktore chcesz utrzymac.
W ciagu dnia odciagaj pokarm w normalnych porach karmienia w systemie:
Odciagaj przez 15 minut przez pierwsze trzy dni.
Od 4 do 6 dnia odciagaj tylko 10 minut, od dnia 7 do 9 przez 5 minut a w dniach 10-12 przed 2 do 3 minut.

3. wykonywac od 3 do 5 sesji cwiczen ramion w ciagu dnia. Wykonuj ruchy jakbys rzucala pilke.

Cytat:

Cytat:
Ja zrobilam dzisiaj mojej mamie taki zart...aleeeeeeee miala mine...

Cytat:
wr mam dosc tego domu:/ moj tato jak zwykle wymyslil sobie robote i pod oknami gdzie spi fifik szlifuje cos czy nie wiem co robi ale jest taki halas ze biedno dziecko nie moze spac;( mam dosc..;(

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-04-01 o 19:46
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:13   #946
zebra666
Zakorzenienie

Hej:F Zaraz Was nadrobię ale najpierw może napiszę co u nas...

Mały to anioł(poza marudnością raz za czas ale to pikuś) nie wiem zmieniłam smoczki w butelkach, daje sok z jabłuszka startego i jest super... Albo to magia 4tego miesiącaMam oficjalne pozwolenie od mojej pediatry na rozszerzanie diety Mam już całą szafkę słoiczków

I musimy brac ten Ferrum po 2,5 ml dziennie... jak to podawałyście?Na tej chochli co tam jest od razu do dzioba i czymś popić czy do czegoś wlewałyście?

Poza tym szalałam na mieście....Byłam u fryzjera, kupiłam małemu troszku fajnych półśpioszków i kaftaników, jedzonka, miseczke na jedzonka... uwielbiam małemu kupować

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:14   #947
brombusia
Zakorzenienie

W domku już posprzątane, zakupy zrobione, jeszcze mi zostało upieczenie ciast. Jakie planujecie dziewczyny? Ja myślałam o mazurku kajmakowym i jeszcze czymś, tylko pomysłu nie mam

Mama dzisiaj pojechała, więc mogę zasiąść przed lapkiem, bo tak to mało czasu było i musiałam duużo rzeczy z nią obgadać
Jutro jedzie na baseny termalne na Słowację, takiej to dobrze

Gratulacje i najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów

Gucia Twoja Sandra to praktycznie już siada, pięknie
Kareninko Andre to rzeczywiście wiercipiętek, ale jaki uroczy

Niesamowite jak te nasze dzieciaczki się rozwijają, aż trudno za nimi nadążyć
Mój ostatnio ma nową zabawę, mianowicie leży na moim brzuchu i pije sobie z cycka jak przez słomkę, a jak juz mu się jeść nie chce to dmucha w niego jak w jakąś trąbkę Dzisiaj to mu już nawet tzw. pierdzioszki wychodziły

Wiecie może, w jakim markecie można kupić smoczki z Tommee Tippee? Bo wiem, że gdzieś widziałam, tylko nie wiem czy to było Tesco, Auchan czy Real

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:59   #948
zebra666
Zakorzenienie

Domi dobra jesteś

Asioczka mój mały spi w body i pajacu... i w tym samym go zostawiam przez dzień, bo on nie lubi przebieranek to go nie męcze poza kapeila i wyjściami na spacer... ale jak pisałam kupiłam mu półśpiochy, kaftaniki i w tym będzie hasał bo z pajaców praktycznie wszytskich wyrósł... Mam dwa pajace ale już większe na 9 msc(dostał w prezencie)

Brombi ja mam burdel nadal muszę się wziąść ale teraz będę mogła, bo mały jest naprawdę super Czasem popłacze, pomarudzi czy da w kość ale większośc dnia ejst super i coraz ładniej śpi... nie budze go an karmienie po kąpieli... dwie noce obudził się od karmienia o 19.30 dopiero koło 1 w nocy i dopiero ok 5.30 potem... sam przesuwa pore karmienia więc jest ok... przedtem było o 23 ok 2,3 herbatka(przy czym tu było go trudno uspić, bo miał gdzieś herbatkę chciał konkretu) i 5.30

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-04-01 o 21:02
Stary 2010-04-01, 21:16   #949
brombusia
Zakorzenienie

Zeberko to fajnie, że tak ładnie Ci śpi

Asioczko, ja ubieram Młodego tylko w pajaca i pakuję do śpiworka. Mam dwa, taki grubszy z ikei i cieńszy z cherokee, jak w ten cieńszy to jeszcze przykrywam cieniutkim bawełnianym kocykiem
W sypialni jest jakieś 20-21 st.

Stary 2010-04-01, 21:20   #950
zebra666
Zakorzenienie

Brombi mam nadzieję, że mu się nie odwidzi, bo zaczynam pomału dochodzić do siebie... ostatnie tygodnie były bardzo ciężkie... nie miałam szans pierdnąć, że się tak wyrażę a teraz mam mało czasu na przygotowania świąteczne i jesioo sama z małym glizdkiem... zostaje mi działać w trakcie drzemek małego albo po kąpeili jego :P na raty

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-04-01 o 21:22
Stary 2010-04-01, 21:36   #951
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Zeberko to super wiesci z placu boju

Brombi sama bym na wody termalne sie wybrala

Kareninko moja siostra sie nabrala, szwagier tez ale mama nie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:49   #952
zebra666
Zakorzenienie

Kropka byle Tż nie sprawdził stanu konta

Stary 2010-04-01, 21:50   #953
Ravenne
Raczkowanie

Smoczki Tommee Tippee są w Auchanie.
Stary 2010-04-01, 21:53   #954
brombusia
Zakorzenienie

Dzięki Ravenne
Kurde, akurat do Auchana za bardzo jeździć nie lubię
Ale samych smoczków nie będę na all zamawiać, bo się nie opłaca

Stary 2010-04-01, 21:58   #955
konspiracja
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Solenizantow!

Moj MAŁŻ miał dzis wolne, więc mnie zajął na caly dzień. Bylismy na dwoch dlugich spacerach, sprzątanie jutro.
Cytat:
A ja sie musze poskarzyc
I ostatnio ciagle tylko karmie i karmie...
Dlatego tak rzadko na wizażyku bywasz?
U nas coś nie tak z jedzeniem też dziś drugi dzień - malo przez wszystkie karmienia i godzinne wieczorne nadrabianie...

Cytat:
Nie macie litosci nad bliskimi?

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
W domku już posprzątane, zakupy zrobione, jeszcze mi zostało upieczenie ciast. Jakie planujecie dziewczyny? Ja myślałam o mazurku kajmakowym i jeszcze czymś, tylko pomysłu nie mam

Mama dzisiaj pojechała, więc mogę zasiąść przed lapkiem, bo tak to mało czasu było i musiałam duużo rzeczy z nią obgadać
Jutro jedzie na baseny termalne na Słowację, takiej to dobrze
No wreszcie wracasz!
Może krowkę ze sondesowanym mlekiem i prażonymi orzechami?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 22:03   #956
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Wiecie może, w jakim markecie można kupić smoczki z Tommee Tippee? Bo wiem, że gdzieś widziałam, tylko nie wiem czy to było Tesco, Auchan czy Real
W Auchan... Ale drożej niż na allegro...
Ja płaciłam 19,90 ostatnio...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Asioczka mój mały spi w body i pajacu... i w tym samym go zostawiam przez dzień, bo on nie lubi przebieranek to go nie męcze poza kapeila i wyjściami na spacer...
Ja robię tak samo... Przebieranki tylko urządzam w weekendy jak jeździmy do teściów i rodziców... Mnie się wydaje, że Pauli jest jeszcze za mała na wypasione ciuszki... Że po prostu jej niewygodnie...
Stary 2010-04-01, 22:50   #957
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
No wreszcie wracasz!
Może krowkę ze sondesowanym mlekiem i prażonymi orzechami?

Krówkę raczej nie, bo ten kajmak w mazurku to przecież też na bazie skondensowanego mleka.

Małż już dawno śpi, bo wrócił dzisiaj z tego pogrzebu, 450 km, więc wykończony padł już o 21. Nawet Rufus udał się już do gościnnej sypialni i zaległ na łóżku
To ja też już nie marudzę i idę.
Do jutra

Stary 2010-04-02, 06:42   #958
zatoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
I musimy brac ten Ferrum po 2,5 ml dziennie... jak to podawałyście?Na tej chochli co tam jest od razu do dzioba i czymś popić czy do czegoś wlewałyście?
Fajnie, że wszystko zaczyna wychodzić na prostą

Ja Ferrum odmierzam na załaczonej łyżce i z niej taką małą podaję do buźki. My też nadal mamy podawać żelazo i to nawet więcej niż było bo 2ml :-(

My mamy przedświateczne pakowanie się bo wyjeżdzamy na święta do rodzinki Strasznie sie cieszę bo ostatni raz byliśmy u nich w zeszłym roku na gwiazdkę ale też i martwię bo to jakieś 400km a Zosia nie przepada za jazdą samochodem. Mam nadzieję, że jak wyjedziemy o 4 nad ranem to jednak większość drogi prześpi

Mamuśki ile wasze dzieciaczki przytyły w 5 m-cu?
Stary 2010-04-02, 07:59   #959
katekatee
Zadomowienie

Witam Wszystkiego Naj dla wszystkich solenizantów: roza: Brombi zazdraszczam chęci do sprzątania, mi jeszcze trochę zostało a zaczynałam już w poniedziałek Ale niestety u mnie to tak sprawnie nie idzie Dziś tżt poszedł pierwszy dzień do pracy po 3 tygodniach urlopu. No i jego pierwszy dzień w drogówce Muszę jakiś odświętny rybny obiad zrobić
Zatoka ja będę Wikiego ważyć za tydzień u lekarza i my się ważymy co 6 tyg bo tej elektronicznej domowej nie jestem pewna bo raz pokazuje 7100 raz 7400. Ale ostatni Wiki w ciągu 6 tyg kilo przybrał.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2010-04-02 o 08:05
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:00   #960
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:

dziękujemy i zdrówka życzymy

Cytat:
A ja sie musze poskarzyc u mnie karmienie baaardzo dlugo ostatnio trwa. Moja Pola zasypia sobie podczas jedzenia i nie moge jej wybudzic. Jak ja przystawiam to poje trpszke a reszta to spanie i cyckanie. I tym sposobem karmienie sie bardzo przeduza (ostatnio 2 razy do 1,5h) a ona i tak za 1,5h znow chce jesc. I ostatnio ciagle tylko karmie i karmie...
nie wiem co mam robic. W nocy na szczescie spi (tzn dzisp rzespala do 5.30) ale zeszle nocy mi sie obudzila.
Dodatkowo wczesniej sie przewrocila z brzuszka na plecki a teraz juz jej sie nie chce, zapomniala jak to jest
może jak widzisz że mała już tak tylko "ciućka" to zabierz jej cyca i daj smoka? u mnie działa

ja z ciast planuję szarlotę, bananowca na zimno i babę drożdżową
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości