|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Konto usunięte
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Na razie to jest koleżeństwo... z mojej strony bo ja się wstrzymuję jak mogę. Powiedział mi ostatnio że sam nie wie czy dobrze że mnie poznał. No i to mi dało do myślenia. Powiedziałam mu że lepiej będzie jak będą nas jednak łączyć czysto służbowe stosunki, ale spotykając się co parę dni w redakcji nie da się nie zejść na jakieś prywatne tematy... No i tak gadamy gadamy...
Chciałabym żeby to zostało na etapie przyjaźni. DLATEGO nie chcę się odsuwać. Ale nie chcę by się rozwinęło w co innego... Dlatego o tym myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Heh! Jak dobrze tu wrócić ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-27 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
![]() Morenica, z mojego punktu widzenia facet rzeczywsicie nie szanuje Twoich potrzeb i uczuc(o ironio). W Twoim zwiazku, jak i w mojej burzliwej znajomosci z M jestesmy strasznie altruistyczne, jednak rowniez zaslepione, bo z kolei Oni zachowuja sie bardziej egoistycznie. Ja to zrozumialam.. po prostu poczułam sie w pewnym momencie zlekcewazona. Nie wazne czego JA potrzebuje, wazne jest to co On zarzadzi. No i lecze sie... skutecznie. Tyle wyrzeczen, tyle "ominietych znjomosci", tyle potencjalnych kandydatow na meza! ![]() Kochana, ja Ci zycze szczescia.. ale zastanow sie czy On to szczescie Ci da, bo skoro jest dorosłym czlowiekiem i to wszystko sie tak w nieskonczonosc wlecze, to nie wiem kiedy On bedzie gotowy na to zeby Cie obdarowac szczesciem. Jak jego syn dorosnie, jego zona zniknie i On odizoluje sie od nich,majac jakies wlasne mieszkanie? Zastanow sie czy jestes w stanie tyle czekac, bo szkoda Twoich nerwow i straconego czasu. Mloda jestes, wiec korzystaj.. ![]() Mag i Aivilo na Prezydenta! ![]() ![]() Paollino, ja moze nie naleze do tych okrutnych, bezlitosnych "niszczycielek zwiazkow", bo w moim przypadku to bylo zauroczenie,mimowolne. A z zona M juz nie ukladalo sie duzo wczesniej. Nie mniej jednak, mam jakies "male" doswiadczenie.. i radze Ci szczerze sie z tego wycofac. Takie zwiazki przynosza duzo nieszczescia, smutku, rozterek. Poki jeszcze nie jestes zakochana, poki masz wybor... bo mozesz soboe tylko zniszczyc zycie, a i co wazne,NIE tylko sobie. Mag, ja Cie wogole podziwiam kiedy Ty znajdujesz czas na wizaz, kiedy dookola tyle obowiazkow. A jak Twoja aktywnosc? Nadal wystawiana na probe? ![]() ![]() Co do mnie.. nie bylo mnie, bo leczylam kaca i rownoczesnie sie uczylam na egzamin i zaliczenia. A M.. uwolnilam sie z Jego sidel moje drogie. Prawie 3 tygodnie sie nie widzielismy, juz mi tak Go nie brakuje jak kiedys. Tylko sie cieszyc... Morirka,a Ty jak kochana? ![]() Besio znac nie dala czy upchnela do bagaznika tego R czy nie.. Bestia ![]() Ciekawe jak Behind i czy przeobrazila sie w skwareczke przez to tunezyjskie sloneczko^^ A gdzie malgoskagc, serpentine i reszta Ksiezniczek? ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-27 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
Nie opuściłam was. Mam tutaj dostęp do neta, więc spokojnie mogę was moje drogie śledzić
![]() Morire- Coś więcej o R.? Hmmm duuuużo starszy facet z którym strasznie dobrze mi się rozmawia. Nie ma takiej napinki na to, że coś koniecznie musi itd., emanuje takim spokojem i jest na prawdę fajnym kompanem. Raczej będzie to kolega, bo chyba nie jestem aż tak szalona żeby porwać się na coś więcej z tyle starszym mężczyzną. Maga- Kochana dobrze, że znalazłaś dla nas choć trochę czasu, tęskniłyśmy ![]() ![]() Aivilo- biedactwo ![]() ![]() Nataluska- To dobrze, że tak sobie wszystko układasz ![]() Paollino- sama napisałaś, że facet się zagubił, że stara się z Tobą spotkać< choćby to urywanie się z pracy> tak nie postępuje nikt kto liczy tylko na przyjaźń. Wycofaj się póki jest jeszcze czas, żebyś nie zabrnęła w to za daleko. Z Twoich postów też wynika, że on nie jest Ci obojętny, więc na prawdę najlepiej uciekać od tego wszystkiego za nim któreś z was zabrnie za daleko i będzie żałować. lostinside- jak dla mnie koleś strasznie lubi ekstremalne emocje. Widać lubi być olewany i niechciany, żeby wiecznie miał nutę niepewności. Bo jak inaczej to nazwać skoro po takiej huśtawce wraca do niej mimo, że twierdzi, że z nią życia nie można mieć według zasady żyli długo i szczęśliwie. Eh jak ja nie znoszę takich niezdecydowanych facetów. Kochana wiem, że cierpisz, jest Ci źle, ale zobaczysz, że po pewnym czasie będzie co raz lepiej. Mam nadzieję, że dołączysz do nas ![]() Morenica- Rozumiem doskonale to jak się czujesz. Dobrze, że nie robisz nic wbrew sobie i jeśli potrzebujesz czasu to go sobie dajesz. Dla mnie Twój facet żyje ciągle w takim zatrzymaniu pomiędzy waszym związkiem i poprzednim. Ciężko jest to wszystko przezwyciężyć, szczególnie, że trwa to już dłuższy czas. Trudno radzić w takich sytuacjach, bo co by się nie powiedziało to i tak nie będzie dobre wyjście. Tak więc życzę owocnych rozmyślań i tego, żebyś w końcu uporządkowała sobie wszystko. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Behind to pewnie wróci do nas jako czekoladka ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było. ale jakos tak brak czsu. troche czytałam ale brak czasu na pisanie. nie wiem czy ktoras kojazy moj problem ![]() Morenica doskonale Cie rozumiem bo ja tez mam przewalone w domu o to z kim sie spotykam no ale... mam tylko pytanie jaka jest miedzy Wami roznica?
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
zmxncbv- mam nadzieję, że podjęliście słuszną decyzję i wszystko się ułoży. Oby.
Morire gdzie jesteś Słońce?? Foremka co tam u Ciebie? Jak się trzymasz?
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
ah dziewczyny u mnie jakoś uczuciowo bezbarwnie .
Mój wywinął niezły numer na tym kawalerskim (czułam po prostu , że dobrze to się nie skończy ) , zabolało mnie to i napisałam jemu , że nie chcę już tego związku , więc jakby nie patrzeć nie jesteśmy razem od niedzieli . Część osób m. in moja mama i przyjaciel "mojego " uważają , że nie miałam powodów do złości . . . zagubiłam się trochę w tym związku . Brakuje mi już sił i motywacji tłumaczyć jemu , że tak robi facet , który nie jest w związku . ah może zacznę od początku , z góry przepraszam Was za ilość tekstu . W sobotę pojechał na te kawalerskie , dzwonił , pisał , słodził - wstałam rano , mówię do mamy : " MAMO , ale mam wspaniałego faceta , ładnie się odzywał smsował , tak jak go prosiłam " napisałam rano smska , nic , za 3 godziny następnego . . . cisza dzwoniłam -nie odbierał o.O wiec myślę sobie : śpi misio , po całej nocy chlania , niech śpi spokojnie. Około 15.00 dzwoni nagle i mówi " Skarbie nie zgadniesz gdzie jestem ? - we Wrocławiu " !!!! gdzie ja myślałam , że on śpi w domu . Od zawsze mówiłam , tłumaczyłam idiocie , że jak chce gdzieś jechać , coś zrobić , wystarczy powiedzieć , uprzedzić i nie ma żadnego problemu , ale on zdecydował sam i pojechał , a ja debilka od rana do 15. 00 martwiłam się co się dzieje . ale najlepsze . W sobotniej nocy dzwonił (ok.23.00) i mówił , że wychodzą z imprezy , do innej itp . a dziś zadzwonił , w ogólnie nie chciałam z nim gadać i kazałam wszystko wyjaśnić , no to on do mnie , że oni już wyjechali o 21.00 do wrocławia , gdzie o 23 dzwonił i mówił, że zmienija knajpę i co ? gubi się w kłamstwach ? tłumaczy się tym , że nie pamięta, że spał w aucie . a co jeszcze ? powiedziałam , że niech lepiej sobie przypomni jak to było , jak nie może to niech koledzy mu opowiedzą ten za***isty wyjazd . Dzwonił , próbował załagodzić sytuację -żartując . ja sama nie wiem jak podejść do niego , do tego związku . . . wiem , że to nie jest jakaś wielka sprawa , ale powiedzcie same , lepiej wyrzucić to co nas złości i rozczarowuje niżeli to dusić w sobie i udawać , że przecież nic się nie stało . . . aaah i powiedziałam , bo on do mnie dziś " Pitusia ale przecież mamy wesele teraz , musisz isc ze mną" a ja niee ![]() ![]() Dziewczyny bo przecież związek to partnerstwo , decyzje powinno podejmować się razem , druga osoba ponosi odpowiedzalność za nasze uczucia , ja wszystko rozumiem , ale rozczarował mnie swoim zachowaniem totalnie ![]() nie mam już argumentów jak bronić swojego zdania . On na wszystko ma odpowiedź i uważa , że przesadzam . a poza tym dziś dowiedziałam się , że chcą mnie wysłać na szkolenie do Poznania na tydzień , normalnie bym się ucieszyła , ale w głowie mi siedzi tylko ta sprawa i wieeeelki zawód .
#938 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty nie ustajesz w ćwiczeniu mięśnia piwnego? ![]() ![]() Cieszę się, że nabrałaś dystansu do M., ale nie wiem czy to nie wynika z braku kontaktu. Będziesz musiała byc bardzo silna, gdy dojdzie do spotkania - bo wtedy będzie Ci o wiele trudniej. Cytat:
![]() Nie ma czego podziwiać ![]() ![]() ![]() ![]() Wizaż pomaga mi odprężyć się - biorę kompa, wychodzę np. na balkon, chwila na 'świeżym' powietrzu i miła lektura Waszych postów - i wracam do pracy jak nowo narodzona ![]() ![]() Cytat:
Morire, Słońce Ty moje biedne Kochane ![]() Wiesz, ta historia nie wygląda tak źle - możliwe, że chłopakowi pop**** się godziny, bo najwyraźniej nie ogarniał. Może on mówiąc, że zmienia imprezę, zapomniał wspomnieć, że zmienia tę imprę we Wro ![]() Powinien napisać, że impreza rozwinęła się na tyle, że przechodzi w wersję międzymiastową, ale z drugiej strony był pijany... Jedyne co, to odnoszę wrażenie, że jest kilka spraw, które męczyły Cię od dawna, a ta eskapada była 'kroplą przepełniającą czarę' i zerwałaś. Kochana, wiem, że to trudne, ale spróbuj się zastanowić, czy to faktycznie o ten wyjazd masz pretensje. Może daj sobie kilka dni wolnego od TŻ, żebyś miała chwilę dla siebie, ale chyba szkoda tak to kończyć, hm? Ściskam Cię mocno ![]()
![]() |
#939 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez triplefive Czas edycji: 2012-03-29 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
miłego dnia Kobiety
![]() maguś ![]() triplefive ![]() ![]() aa ja lecę do pracy ![]() ![]()
#941 |
Raczkowanie
|
Oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Słońce ![]() No, a gdzie reszta śpiochów? ![]() ![]()
#942 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się!
A u mnie małe spięcie, poszło o Juwenalia, w których chcę uczestniczyć... On uważa studentów za bandę zapijaczonych debili, ja normalnie też, ale raz w roku chcę poczuć tę atmosferę, przebrać się na korowód, poszaleć. No i generalnie się rozpętało, padło dużo słów, których bym się po nim nie spodziewała i jest mi bardzo przykro, jestem niemile zaskoczona, ale już się uspokoiliśmy i mamy poważnie porozmawiać, żeby zrobić remanent i restrukturyzację związku. Bo wyszło kilka rzeczy w tej sprzeczce, które wyjść nie powinny, które w ogóle nie powinny istnieć. No ale cóż, kochamy się, rozwiążemy kazdy problem ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Morire, ja nie chce Go usprawiedliwiać,ale pewnie mial w bani i rzeczywiscie mu sie popierdzielily godziny... Jednak to nie jest chyba jedyny problem, bo gdyby wszystko bylo ok, to przymknelabym oko i juz. Moze jak wrocisz z pracy, to zobaczysz bukiet kwiatow na wycieraczce?
![]() Aivilo, Ty mistrzyni dyplomacji i nie rozwiazalas tego problemu? Przeciez masz tylko 20 lat i On Cie ograniczac nie moze, prawda? Mysle,ze dojdziecie do konsensusu ![]() Mag, moj miesien piwny rosnie w sile! ![]() ![]() ![]() ![]() triplefive, opowiadaj ![]() Besio, Ty tajemnicza Gadzinko, dalej nie powiedzialas czy R jest z Toba czy sama ogladasz wschody i zachody? ![]() Dziewczyny, a ja sie boje.. Nie wiem co z M. Spotkam sie z Nim i co? Bedzie tak jak do tej pory? Czyli wpadniemy sobie w ramiona itd..? Chcialabym mu powiedziec,ze zaczynam sobie ukladac zycie bez Jego tak znacznego udzialu itd,ale boje sie,ze bedzie chcial calkiem zerwac kontakt. Wtedy bede przezywac wszystko bardziej... Ajjj no ![]()
#945 | |||
Raczkowanie
|
Jestem i Ja
![]() ![]() A po powrocie u M ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chce wtajemniczyć, ale dopiero po wakacjach! A ja myślałam, że w wakacje to już coś podziałamy razem, we trójke… A jeśli chodzi o sytuacje z Twoim M… Tak chyba będzie najlepiej. Z jego strony i tak na niewiele mogłaś liczyć, teraz się otworzysz na nowe znajomości i nie poczujesz tego jako straty. Ja z A mam odwrotnie, nie widziałam go też z 3 tygodnie, ale chciałabym już z nim pogadać… Cytat:
![]() Jak na razie mam w planach dwutygodniowy pobyt w szpitalu i to będą moje wakacje ![]() A tak właściwie to ile ma lat ten R?... Morenica dziś wspomniałam M o Twojej sytuacji. Zdziwił się jak Ty to wytrzymujesz, jak pozwalasz na to, by żona Twojego TŻ go tak wykorzystywała. A wszystko zaczęło się od tego, że rano obudził Nas telefon od żony M. Prosiła by zawiózł Córe do szkoły, bo bus nie jechał czy coś tam… Natychmiast. M widział, że się zdenerwowałam, ale zebrał się i pojechał. Ja rozumiem, że On to robi dla małej i złość bardzo szybko mi przeszła. Gdy wrócił- porozmawialiśmy. Powiedział, że zastanawiał się chwilę, czy to nie jest tak, że jest na każde zawołanie żony. Ale akurat ta dzisiejsza sytuacja była taka, że gdyby nie pojechał: skrzywdził by małą. A żona jeszcze odpokutuje za to. Pozatym powiedział, że jak Ona zacznie przeginać, to wtedy JA będę odbierała telefony od niej i jeśli będzie miała sprawę do M, to będzie musiała przekazać to przeze mnie. Dzięki temu szybko się odzwyczai wykonywać takie telefony ![]() ![]() Paollino ja może nie jestem dobrym przykładem jeśli chodzi o relacje z żonatymi mężczyznami, ale również uważam że powinnaś szybko zakończyć tą znajomość, bo gdy górę wezmą emocje, będzie już za późno… Morire to poszalał ten Twój mężczyzna… Ale to chyba nie było aż tak duże przewinienie by kończyć to co między Wami jest? Aivilo studenckim obowiązkiem jest uczestniczyć w juwenaliach. Jak Twój Tż był w wieku studenckim to jak się zachowywał? ![]() A jeśli to był tylko impuls do rozmowy na temat innych problemów, to jednak dobrze sobie czasem wszystko wyjaśnić, nawet kosztem chwilowego niesmaku, by później było już tylko słodko, bez cienia goryczki ![]() Behind mmmm smaży się na słoneczku, szczęściara… ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-28 o 11:04 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Raczkowanie
|
aivilo, chciałam się upewnić, czy teraz mamy wszystkie się obrazić, czy paollino wyrabia normę
![]() Niestety nie załapałam się na żadne juwenalia w mojej piecioletniej karierze studentki, bo gdy tylko było wolne goniłam do Dziecka, ale w zamierzchłych czasach ogólniaka załapałam się ze dwa czy trzy razy (wdrażałam się w życie studentki ![]() Wiesz, może to dobrze, że ta rozmowa ruszyła to, co 'osiadło na dnie i przykryło się grubą warstwą mułu' - lepiej rozwiazać to teraz (tradycyjnie: rozmowa, rozmowa, rozmowa), niz gdyby miało to narosnąć i ujrzeć światło dzienne w jakimś kryzysowym momencie ![]() Cytat:
![]() nataluska, jestes kopalnia złotych myśli: dłuższe czekanie, lepsze śniadanie; Cwicz, cwicz, ujedrniaj cialo, Tztowi bedzie mało; boskie ![]() Wiesz, wydaje mi się, że po tej przerwie musisz podjąc decyzję co do Waszego związku. Tak żeby podczas spotkania nie było np. padania w ramiona (chyba, że zgadzasz się na to, żeby Wasza znajomość wyglądała tak, jak do tej pory), bo te całe trzy tygodnie i Twój dystans szlag trafi. Ja wiem, trudno jest być nieczułą, gdy obok Ciebie jest ktoś ważny i jedyne o czym marzysz, to schowanie się w jego ramionach, ale... to nie zmieni Jego podejścia, a Ty bedziesz cierpieć. Siły Kochana życzę, dużo siły ![]() behind to już chyba skwarek a nie loczek ![]() ![]() morire, jak mija dzień? ![]() morenica, co ze sTaŻem? ![]() A gdzie reszta Kobietek, halo?! ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-28 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
Nataluska- specjalnie dla Ciebie jasna i klarowna odp. Tak jest ze mną tutaj
![]() Morire- kochana ![]() Maga- ja wzorując się na Tobie ![]() ![]() Aivilo- na pewno jakoś dojdziecie do ładu. PRzecież siłą związku jest to jak wychodzicie z konfliktów i czy respektujecie swoje wzajemne potrzeby ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
Serpentine-dużo za dużo. Ale nie ma o czym mówić.
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Maga- R. idzie w tym czasie zwiedzać, bo jest po raz pierwszy w tej miejscowości ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No brawo! Ambitna Dziewczyna ![]() ![]()
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
Miejscowość Senj, trafiłam tu przez przypadek kilka lat temu i tak od tamtego czasu co roku jestem. A Chorwację jak najbardziej polecam tylko te mniej znane miejscowości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cóż, może odpowiem poniżej :
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znaczy generalnie ja jestem zadowolona z tego, co w tej rozmowie wyszło, bo teraz wiem, co jeszcze musimy zmienić w naszym związku. I w sumie nie jest źle, bo mimo że dalej pamiętam te słowa i wiem,że będę musiała to wyjaśnić, to jednak humor mam dobry ![]() Cytat:
![]() Nie może mnie ograniczać, co nie zmienia faktu, ze oboje jednak się ograniczamy, robimy to świadomie i za przyzwoleniem, bo oboje lubimy lekko hermetyczne związki i jest nam z tym dobrze. Jednak są granice tego ograniczania (jak to zabawnie brzmi ![]() ![]() Cytat:
![]() No rozmowa będzie albo dziś wieczorem albo jutro, ale raczej jutro, bo dziś nie wiem, czy się spotkamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Heh, dziewczyny, ogólnie to jest dużo lepiej, jeździłam dzisiaj ponad godzinę na rowerze, pojechałam na stare forty za moim osiedlem, widziałam chyba z pięć wiewiórek, odważne takie, na wyciagnięcie ręki podchodziły ![]() ![]() No to troche powazniej pogadaliśmy, powiedziałam mu, o czym chciałabym z nim porozmawiać, on powiedział, że ok,że przemyślał wszystko,ze dostrzega swoje błedy i że porozmawiamy o tym ![]() ![]() ![]() ![]() Dużo lepiej dziś się czuję, aczkolwiek wiem, że jeśli w przyszłości znów się tak zachowa, to ja się trochę boję o ten związek, bo nieco pomyliły mu się relacje między nami. Zapomina, ze mają być PARTNERSKIE ![]() Ale jestem dobrej myśli, to mądry facet, zrozumie, trzeba mu tylko jasno wytłumaczyć. Łiiiiiiii,dziewczyny, rower to wspaniały wynalazek!!! ![]() A swoją drogą, kochane, któreś z was studiują w Krakowie, prawda? Czy planujecie spędzić tutaj Juwenalia? Może by się tak umówić na jakiś koncert? ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może Go jeszcze nie obijaj tym młotkiem, a tylko profilaktycznie ostukaj ![]() Co do roweru,w pełni się zgadzam - jest niewiele rzeczy, które tak mi poprawia humor jak jazda na rowerze ![]() Z tego co pamiętam, to nataluska i morenica studiują w Krk ![]() ![]() Zazdroszczę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Dziewczynki
![]() Ale dzisiaj spałam, miałam tak koszmarny dzień i tak koszmarny ból głowy (migrena czy inne dziadostwo) i dopiero wstałam. Mam doła, bo jutro kończy mi się staż i ogólnie to jest smutno, bo się przyzwyczaiłam do pracy i do ludków z mojej pracy. Jeszcze dzisiaj dobiło mnie, że będzie zatrudniona osoba na to miejsce gdzie teraz byłam a wszyscy twierdzą, że ja się bardziej nadaję, bo siedziałam dłużej i nie tworzę konfliktów. Ale coż Ona to sobie wychodziła, wyprosiła (ja nie jestem taka, co pewnie jest moim błędem) i gdybym nie była wobec Niej lojalna, to pewnie bym zaczęła coś kombinować. No ale miesiąc wolnego na pisanie pracy licencjackiej i mam ambitne plany sportowe: rower, bieganie, wyśpię się w końcu i może znajdę i przemyślę plany na siebie. A z Tż jest ok. Wczoraj albo przedwczoraj nie pamiętam, wzięło mnie na gadanie i zaczęłam gadać, co mnie boli z czym się źle czuję. Może nawet się troszkę zagalopowałam, bo powiedziałam, że nie wiem czy widzę jeszcze Nas, czy jeszcze wierzę w Nas...On nic nie mówił, czekał co jeszcze powiem. I potem mówi, że nie wie co ma mi powiedzieć, że przecież wiem, że On nie ma gdzie mieszkać, że gdyby miał to by się dawno wyprowadził...srata tata... Na szczęście jutro mam w planach napicie się, a pojutrze jadę na wieś...więc sobie odpocznę od wszystkiego...od mojego to przede wszystkim... Dobrego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
nataluska Chyba powinnaś być szczera i powiedzieć , że już jakoś powoli sobie bez niego układasz wszystko , czemu się smucisz ? myślałam , że już poradziłaś sobie z tym i czujesz się lepiej . . .
![]()
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#957 |
Rozeznanie
|
maguś oj próbuje codziennie coś tłumaczyć . . . ale sam mówi , że mało pamięta , opowiadał , że obudził się w ciuchach i od razu dzwonił do mnie .
Dziś pytałam czy reszta dziewczyn wie o tym wypadzie i nie chciał ich wydać , ale podjerzewam , że żadna nic nie wie . To już trochę mnie to podbudowało , że zadzwonił i się przyznał . Dziś chciał przyjechać , ale ja nie miałam ochoty na to spotkanie , chyba dopiero w sobotę się zobaczymy bo jest to wesele na które w ogólne nie mam ochoty ![]() Ogólnie mówiąc jest już dobrze , ułożyłam wszystko sobie w mojej małej głowie ![]() Dziękuje Słoneczko ![]() i Dobranoc ![]()
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
Jak ja dawno nie zaglądałam na ten wątek
![]() U mnie nic się nie zmieniło, jestem z facetem starszym ode mnie 15 lat, jesteśmy razem już ponad 3 lata- ło matko jak ten czas leci. Układa nam się w sumie dobrze,dalej po takim czasie jest "to coś" co sprawia, że świata poza sobą nie widzimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczyny normalnie was nie poznaję, myślałam, że będzie trochę postów do nadrabiania a tu tylko kilka.
Morire- sama wiesz co dla Ciebie najlepsze i dobrze, że dochodzisz powoli z tym do ładu. Nataluska- a Ty gdzie się podziewasz? Nad mięśniem pracujesz czy co ![]() Maga- jeździsz na r0lkach więc pewnie się na nich znasz trochę. Jakie byś polecała takie, żebym mog ła w nich śmigać, bo planuję wymianę swoich z które już mają swoje lata. Morenica- odpocznij należy Ci się. No i wytrwaj w planach biergania itd. Będzie kolejna usportowiona w naszym gronie ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ja uciekam na poranne bieganie. claymore- bardzo długi staż, trzeba na prawdę wiele pracy żeby tyle być ze sobą. Super, że nadal jest między wami chemia, a co do wątpliwości to one tkwią w Tobie i tylko Ty możesz się z nimi uporać, bo życie ciągle z jakimiś wątpliwościami może się na was odbić. Może one są całkowicie bezpodstawne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Juz juz, jestem
![]() Besio, no to tylko Ci pozazdroscic wakacji... no i takiego kompana u boku^^ odpoczywaj, odpoczywaj, tylko uwazaj na tych uliczkach zebys sie za bardzo nie potłukła. Wlasnie sprawdzalam to miasto i przepiekne... pewnie jak cała Chorwacja. Ale zgadłas z tym miesniem... wczoraj podpreperowalam go 3 piwkami ![]() Serpentine, 2 metry?! No takiego meza szukam nooo.. wtedy szpilki 10 cm miały by sens^^ a co do tej sytuacji z zona, to rzeczywiscie jakby nie pojechal, to skrzywdziłby corke,ale co uwazam za plus-nie jest zaslepiony, nie wykonuje kazdego jej zadania mechanicznie, tylko zastanawia sie nad tym czy nie jest na kazde jej zawołanie. To dobrze, nie da soba manipulowac. A weekend z M domniemam udany? ![]() Morirka, wydaje mi sie,ze Tz by za Toba w ogien skoczyl.. Fakt, zle zorbil,ale miał widocznie niezle w czubie. Pojdziesz na wesele, pobawicie sie, porozmawiasz z Nim, wszystko sie Mała uloży ![]() Morenica, znajdziesz jeszcze prace, zobaczysz.. moja przyjaciolka byla na stazu bardzo długi okres czasu, po czym jej przełozony staral sie o to zeby zostala na stałe, co sie jednak nie udalo i po pol roku zadzwonili do Niej i zatrudnili na stałe w urzedzie. Jesli sie sprawdzilas, to moze i w Twoim przypadku do Ciebie za jakis czas zadzwonia z propozycja pracy. Odpoczywaj kochana i układaj sobie to pogmatwane zycie ![]() Mag, nie wiem co mi sie dzieje z tym kreatywnym tworzeniem sentencji, złotych mysli ![]() ![]() ![]() Aivilo, pewnie ze sie mozemy umowic na jakies koncert! Ja na pewno bede na myslovitz, happysad, a reszty jeszcze nie sprawdzałam. To beda moje pierwsze juwenalia. A z Tz na pewno dojdziecie do konstruktywnych zwiazkow. Nie widze innej opcji ![]() Kurde, wiecie ze dzis najpiekniejszy dzien wiosny wg pogodynek i pogodynkow^^ Co do kwestii M, powoli daje mu do zrozumienia,ze nie bede sie cale zycie ograniczac do jego osoby. Wspominam o nowych znajomosciach,o umowionych spotkanich. Chce zeby sam dochodził do pewnych wnioskow,zeby cos zauwazal i powolutku sie z tym godził. Czy pisze,ze teskni? Pisze,ze jestem dla Niego chłodna i oschła i On w tym wypadku stara sie strasznie hamować w wyrazaniu uczuc do mnie,a nigdy tego nie robił. Ale ja nie moge sie zmuszac do pisania czułych słowek, kiedy 3 tygodnie sie nie widzilelismy, w tym czasie nabralam dystansu,a co wiecej tyle przykrych incydentow mialo miejsce. Pewnych rzeczy nie da sie naprawic przez telefon.. no i to nie zostalo naprawione. W sumie nie wyobrazam sobie tego spotkania. Mam nadzieje,ze widzi problem jaki miedzy nami zaistnial i znajac Go nie zbagateluzuje tego. To nie w jego stylu. Poza tym mam nadzieje,ze czegos sie dowiem jak z ta rzekoma wyprowadzka... Myslalam,ze sie spotkam z Nim moze 2 razy, bo jestem od piatku po wtorku w domu,ale juz mi M zadeklarowal,ze nie da rady. I tak w piatek mial jechac na jakis rajd, z ktorego dla mnie rezygnuje..
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-29 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.