Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 06:00   #931
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

Jutro mi przyjdzie paczka już nie mogę się doczekać.
Mam nadzieje, że i ja dostane dzis kosmetyki choć zamówienie skromne to dla mnie są okulary i biżuteria amelia. No, chyba że mi nie podejdą do pójdą do środowego zwrotu
Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny , Czy któraś z was ma może tą nową ulotkę promocyjną ''Nagradzanie Za Zamawianie???
A co to takiego? nic o tym nie wiem

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:05   #932
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Nie ma za co

Dziewczyny, mam pytanko... Czy zdarzyło się którejś z was, że robiłyście dość duże zamówienie z dostawą kurierską i w strefie, w historii zamówień widniała liczba kartonów 2 sztuki, a kurier przywiózł jeden i to nie avonowski?? Bo już kiedyś mi się tak zdarzyło, wszystkie produkty były poniszczone (tzn. pudełeczka) i brakowało kilku ktalogów, trochę literatury i kosmetyków na prawie 100zł... Oczywiście złożyłam skargę na firmę kurierską i była afera, które zakończyła się dla mnie pomyślnie (bo jak inaczej...), ale trochę to trwało... Teraz złożyłam zamówienie z 6 też kuriera wzięłam i widzę, że w strefie znowu 2 kartony, a w mailu do monitoringu karton jeden...
ponawiam!
Stary 2010-04-19, 08:10   #933
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
ponawiam!
Mi się nigdy tak nie zdarzyło. Zawsze ilość kartonów mi się zgadza, zresztą sprawdzam przy Panach.
Raz miałam paczkę rozlaną, ale wtedy oddałam ją i spisałam formularz reklamacyjny, Pan mi wszystko wytłumaczył i zabrał paczkę spowrotem
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:13   #934
Kicia_89
Raczkowanie

Cytat:
ponawiam!
Ja przed świętami BN miałam zamówenie (2 kartony - mały i duży) i otrzymałam 2 kartony, mały był położony na dużym i poklejone taśmą i calość owinięta jakąś folią z ups (kurier coś gadał, że oni tak muszą robić etc - przez to jeden w monitoringu). Ten mniejszy karton trochę się wcisnął w ten większy i była mała dziura (jak już odpakowałam z tych folii), jednakże całe zamówienie bylo w porządku i niczego nie brakowało
Mam nadzieję, że Ty również z tym problemów mieć nie będziesz
I'm losing what I don't deserve
What I don't deserve
Kicia_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:17   #935
Lady26
Raczkowanie

A powiedzcie mi dziewczyny, bo składam swoje pierwsze zamówienie:
- czy jak zamówię podwójny krem "moc nawilżenia" to przy zamówieniu na krem antycellulitowy z masażerem otrzymam upust 40 % od łącznej wartości tych kosmetyków?
Będę Wam wdzięczna za szybką odpowiedź Pozdrawiam~!

Żona kochającego męża, mama kochających córeczek !!!

Lady26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:19   #936
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18672341]Mi się nigdy tak nie zdarzyło. Zawsze ilość kartonów mi się zgadza, zresztą sprawdzam przy Panach.
Raz miałam paczkę rozlaną, ale wtedy oddałam ją i spisałam formularz reklamacyjny, Pan mi wszystko wytłumaczył i zabrał paczkę spowrotem[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Kicia_89 Pokaż wiadomość
Ja przed świętami BN miałam zamówenie (2 kartony - mały i duży) i otrzymałam 2 kartony, mały był położony na dużym i poklejone taśmą i calość owinięta jakąś folią z ups (kurier coś gadał, że oni tak muszą robić etc - przez to jeden w monitoringu). Ten mniejszy karton trochę się wcisnął w ten większy i była mała dziura (jak już odpakowałam z tych folii), jednakże całe zamówienie bylo w porządku i niczego nie brakowało
Mam nadzieję, że Ty również z tym problemów mieć nie będziesz
Dziękuję za odpowiedzi Czekam na kuriera właśnie. Jak odbiorę paczki i sprawdzę, to dam znać czy wszystko było ok. Mam nadzieję, że będzie...
Stary 2010-04-19, 08:24   #937
francesca22
Zadomowienie

Powiedzcie mi dziewvczyny czy ten zestaw za 37 zł to mozna tylko jeden kupic??
i czy ten kuferek za 6,90 to tylko za 250 zł - 1 szt. ,
Bo ja mam np. powyzej 500 zł to czy moge wtedy zamówic 2 kuferki ??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 08:33   #938
niunik
Rozeznanie

O jaa dziewczyny dzięki za odpowiedzi ... Chyba się jednak skusze na tą mgiełkę o zapachu róży i brzoskwini
niunik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:35   #939
B B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
i zestaw i kuferek możesz zamówić tylko jeden
B B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:39   #940
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Już ostatni raz na ten temat Zna ktoś numer do Poznańskiego COKu? Bo nie mogę znaleźć.
http://www.pl.avon.com/PRSuite/beautycenters.page

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady26 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi dziewczyny, bo składam swoje pierwsze zamówienie:
- czy jak zamówię podwójny krem "moc nawilżenia" to przy zamówieniu na krem antycellulitowy z masażerem otrzymam upust 40 % od łącznej wartości tych kosmetyków?
Będę Wam wdzięczna za szybką odpowiedź Pozdrawiam~!
opust obejmuje tylko zakupiony podwójny krem wraz kremem antycelulitowym
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 08:42   #941
Kicia_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Jak Ci zależy to zostaw sobie zamówienie na 250zł i spróbuj w COKu, może się uda załapać na 2 (w kat. 2 gdyb można było dostać przybornik/naszyjnik i inne cuda to w niektórych COKach, mimo że się już dostało z zamówieniem prezent (za symboliczną opłatę ofc), można było otrzymać ponownie ten prezent przy spełnieniu warunków (zamówienie na 150zł chyba).
I'm losing what I don't deserve
What I don't deserve
Kicia_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 09:09   #942
Lady26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
http://www.pl.avon.com/PRSuite/beautycenters.page

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

opust obejmuje tylko zakupiony podwójny krem wraz kremem antycelulitowym
Bardzo dziękuję- teraz wszystko jest jasne

Żona kochającego męża, mama kochających córeczek !!!

Lady26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:24   #943
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

w brakach PW TRWALY EYELINER BLACK 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. ;/
ja to mam pecha, co go klientka zamówi to nigdy go nie ma... ;/
mam zafakturowane oba kuferki. i maaaasę literatury.
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:51   #944
Linkier
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodocia Pokaż wiadomość
a ja z serii jestem mega zadowolona. u mnie krem wchłania się momentalnie, a do tego cały dzień mam matową buzię. nie stosowałam starej wersji to nie mam porów nania. może poprostu krem nie jest do Twojej cery?
u mnie też sie sprawdzil, a cerę mam mieszaną. Tylko fakt faktem używałam go tylko latem, kiedy mnie słonko trochę wysuszyło
Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze napisać na temat kremu "Idealna równowaga" (od razu zaznaczę, że nie wierzę, że jakikolwiek krem zmatuje moją bardzo tłustą cerę, więc nie jestem zawiedziona, że ten krem tego nie zrobił). Krem na dzień jest naprawdę bardzo fajny, piękny delikatny zapach, delikatna konsystencja, bardzo szybko się wchłania, a skóra jest bardzo miękka i gładka po użycia tego kremu. Jeśli chodzi o żel na noc, to ot taki zwykły żel, trochę się klei, ale ogólnie ok. Kremem na dzień jestem zachwycona.
Zakupilam go ostatnio, tylko używam dopiero od 2 dni. Jak na razie jestem zadowolona. Moze jakos cudownie nie matuje, ale nie świecę sie za bardzo. Dobrze wchłonął mi sie i ten na noc i ten na dzień. A co najważniejsze dla mnie - nie zapchal mi porów po nocy, ani nie wywołał żadnych wyprysków. No tylko tak sie zastanawiam, czy to na pewno wynik dzialania samego kremu, bo kilka dni temu zmieniłam też żel do twarzy. W każdym razie w polączeniu z tym kremem efekt jest bardzo zadowalający
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
A mi się w ogóle nie podoba ten zapach maliny a katalogu był taki ładny, na pachnącej stronie, a gdy zamówiłam balsam zupełnie co innego poszedł do wymiany :P
Dla mnie ten zapach też nie przypada do gustu, tylko, że ja po prostu nie lubie aromatu malin (ani truskawek) w kosmetykach
----

znalazlam na allegro jakaś dziwną wodę, której w katalogu nie widzialam. Nazywa sie tak: Extraordinary Avon Drenched In Gold Collection.
Wiecie moze co to jest? To naprawdę jakaś nowość?
Na dodanym zdjęciu jest w takiej butelce złotej, ksztaltem przypominającej tą od wody urban flowers tokyo, która była w internetowej ofercie specjalnej.

Wie któraś z Was cos na temat tego zapachu?
Stary 2010-04-19, 09:59   #945
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
znalazlam na allegro jakaś dziwną wodę, której w katalogu nie widzialam. Nazywa sie tak: Extraordinary Avon Drenched In Gold Collection.
Wiecie moze co to jest? To naprawdę jakaś nowość?
Na dodanym zdjęciu jest w takiej butelce złotej, ksztaltem przypominającej tą od wody urban flowers tokyo, która była w internetowej ofercie specjalnej.

Wie któraś z Was cos na temat tego zapachu?
Ta woda była w avon jakieś 1-2 lata temu.
Butelka wydaje się złota, bo perfumy mają złociste drobinki.

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2010-04-19 o 10:02
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:18   #946
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:

Dziewczyny, mam pytanko... Czy zdarzyło się którejś z was, że robiłyście dość duże zamówienie z dostawą kurierską i w strefie, w historii zamówień widniała liczba kartonów 2 sztuki, a kurier przywiózł jeden i to nie avonowski?? Bo już kiedyś mi się tak zdarzyło, wszystkie produkty były poniszczone (tzn. pudełeczka) i brakowało kilku ktalogów, trochę literatury i kosmetyków na prawie 100zł... Oczywiście złożyłam skargę na firmę kurierską i była afera, które zakończyła się dla mnie pomyślnie (bo jak inaczej...), ale trochę to trwało... Teraz złożyłam zamówienie z 6 też kuriera wzięłam i widzę, że w strefie znowu 2 kartony, a w mailu do monitoringu karton jeden...
ja boję się wziąć kuriera odkąd raz skusiłam się na dostawę tego typu i w paczkach brakowało kosmetyków na prawie 300 zł jak kurier mi przywiózł je do domu to ilość kartonów się zgadzała, ale były one do połowy rozerwane (po prostu dziura była z boku zrobiona) i sklejone tą brązową taśmą. Oczywiście kurier został zatrzymany w domu, po otwarciu paczek już mi się w oczy rzucił brak kilku wód toaletowych. Przy kurierze dzwoniłam do Avonu, poinformowałam co i jak, Pani z infolinii kazała oczywiście spisać przy nim reklamację - wiadomo. Tylko ja miałam wtedy bardzo duże zamówienie i liczenie czego brakuje zajęło by mi trochę czasu, więc ustaliłysmy, że w protokole będzie spisany jak paczka ogólnie wygląda (hehehehe kurier musiał wpisywać, że podziurawiona, poszarpana, oklejona taśmą, w ogóle cała pogięta była ) i wpisaliśmy na szybko czego na obecną chwilę widzę, że brakuje (z takich większych rzeczy i o jakiej mniej więcej wartości z adnotacją, że dokłane braki prześlę dziś avonowi). Po odjeździe kuriera spisanie braków w paczce zajęlo mi prawie godzinę, później wisiałam na telefonie z infolinią avonu podając po kolei czego w paczce brakuje i sumując tego kwotę, w sumie pamiętam, że niecałe 300 zł wyszło, a brakowało chyba 20 rzeczy - głównie błyszczyków, szminek i damskich i męskich wód toaletowych (mniemam, że jakaś dziewoja z firmy kurierskiej sobie pobrała bądź jakiś szarmancki kurier zrobił prezent swojej lubej). Wszystko oczywiście skończyło się pomyślnie dla mnie - brakujące rzeczy Avon dosłał bez problemu, ale ja od tego czasu mam uraz do kurierów, tym bardziej, że widzę wasze posty, w których nadal takie zachowanie się powtarza....

EDIT:
żeby nie było tylko żalenia się, to napiszę, że ja nie mam żadnych braków z kataologu06. Torbę Majka dostałam miesiąc temu bez problemu (wszystkie zamówione sztuki), później z Katalogu05 przyszły wszystkie zamówione torebki do niej - trudno jest stwierdzić, dlaczego jednym wysyłają, a innym nie, czasami nie rozumiem polityki tej firmy.

Edytowane przez Kalex
Czas edycji: 2010-04-19 o 10:22 Powód: dopisek:)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:52   #947
Linkier
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Ta woda była w avon jakieś 1-2 lata temu.
Butelka wydaje się złota, bo perfumy mają złociste drobinki.
Dziekuję, że mi odpisalaś. Przyznam szczerze, że juz chciałam to kupić, bo przyszło mi do głowy, że to moze byc jakaś mega nowość z przyszłych katalogów, a tu proszę - żerują na naiwnośći i piszą nie prawdziwe informacje. Skoro ten zapach był nawet 2 lata temu to pewnie sprzedają przeterminowany, bo przecież zamówić go teraz ni jak nie mogli, a przynajmniej nie w polskim avonie
Stary 2010-04-19, 11:00   #948
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Dziekuję, że mi odpisalaś. Przyznam szczerze, że juz chciałam to kupić, bo przyszło mi do głowy, że to moze byc jakaś mega nowość z przyszłych katalogów, a tu proszę - żerują na naiwnośći i piszą nie prawdziwe informacje. Skoro ten zapach był nawet 2 lata temu to pewnie sprzedają przeterminowany, bo przecież zamówić go teraz ni jak nie mogli, a przynajmniej nie w polskim avonie
Na allegro można czasami znaleść "stare" zapachy Avon - sprzedający przeważnie piszą, że zapach jest sprowadzony z zagranicy.

Po przejrzeniu kilku stron (allegro) znalazłam: be kissable, surreal, rare gold, extraordinary, lirycal...

I jeszcze... WINK w niesamowicie atrakcyjnej cenie... 119,99 zl
http://allegro.pl/item995848114_avon...nt_okazja.html

Edytowane przez nocandy
Czas edycji: 2010-04-19 o 11:12 Powód: dopiska
nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 11:07   #949
anulkaandzia
Raczkowanie

dzisiaj chyba powinien byc nowy katalog :P czekam z niecierpliwoscia hihi :P
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 11:08   #950
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez niunik Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie odnośnie mgiełki do ciała o tym zapachu róża + brzoskwinia
Jak ona pachnie mniej więcej ?
Chodzi mi o to czy przypadkiem nie jak te 'różane różańce' ?
Pachnie przede wszystkim różą, dodatkowo lekko jest podbita brzoskwinią (herbatą brzoskwiniową ). Jak dla mnie pachnie ładnie. Zapach zdecydowanie różany, ale ładny.
Stary 2010-04-19, 11:29   #951
adrenka
Przyczajenie

hej widziałam właśnie formularz do katalogu 9
wchodzi jak wcześniej któraś z was pisała podkład magix 30ml będzie w cenei specjalnej 10zl a cena regularna to 30zl, będzie też nowy tusz do rzęs hipnotyczne spojrzenie cena z formularza to 15,90 a regularna 30zł. Pojawi się również nowa woda Jet Famme Holiday w cenie 29,90 na formularzu a reg. cena 73zł. Osobiście bardzo mi sie podoba pierwotny zapach Jet Famme wiec może wersja wakacyjna również będzie ładna Będzie tez fajna promocja: jak sie wyda 170zl na zapachy w katalogu to sie dostanie w katalogu 10 kosmetyczkę z serii zebra, wchodzą jeszcze dezodoranty zapachowe i balsam i krem do twarzy z serii avon care

Edytowane przez adrenka
Czas edycji: 2010-04-19 o 11:31
adrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 11:36   #952
paoloscmg
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Hej dziewczyny
Nie nadążam was czytać:P Mam takie pytanie co sądzicie o kremie solution z oferty DEMO na rozstępy??

Polecacie czy raczej dać sobie spokój??
Stary 2010-04-19, 11:37   #953
gosiekj
Raczkowanie

GG do gosiekj

odnośnie nowej strony AVON która miał wejść jakiś czas temu napisałam do nich meila ze strefy o treści :

"Witam serdecznie.
Dostałam w ostatniej paczce ulotkę na temat nowej strony internetowej. Bardzo się ucieszyłam z nowych funkcji i ułatwień w składaniu zamówień. Już nie mogłam się doczekać kiedy nowa strona wejdzie w życie. Miało to nastąpić czwartek wraz z wejściem nowego 6 katalogu. Dziś jest już niedziela a nowej strony jak nie było tak nie ma Kiedy będziemy mogli korzystać z nowej strony? czy będzie to jeszcze w tym katalogu?
Pozdrawiam "

i dostałam taką odpowiedz :

"Szanowna Konsultantko,

Serdecznie dziękujemy za przekazane spostrzeżenia, które są dla nas bardzo cenne i pomagają poprawiać naszą ofertę tak, aby sprostać oczekiwaniom naszych Konsultantek.
Informujemy, że katalog 06/2010 jest katalogiem wdrożenia nowej strony internetowej. Dokładna data wdrożenia będzie zamieszczona na "starej" stronie.

Z pozdrowieniami,
DARIA MICHALIK
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska"

Ciekawe kiedy to będzie
gosiekj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 12:01   #954
adrenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
jak myślicie może być coś takiego - taka treść odnośnie reklamówek?? a może wspólnie coś ułożymy jednolitą treść i masowo będziemy wysyłać??

W imieniu swoim, ale również wielu innych konsultantek piszę w kwestii reklamówek. Firma taka jak Avon, która dba o swoich konsultantów powinna zapewnić nam odpowiednie środki i materiały niezbędne do godnej pracy. Takim materiałem są na pewno reklamówki. W tym miejscu zwracam się z prośbą o zwrócenie uwagi na koszty jakie ponosimy wraz z ich zakupem. Cena jednej reklamówki A3 wynosi 90 groszy – jest to cena wręcz nierealna. Zarówno dla mnie jak i innych osób jest to kwota nie do przyjęcia. Tym bardziej że nie zawsze rozmiar tych reklamówek jest odpowiedni. Brakuje średniej wielkości reklamówek – Avon powinien wziąć to pod uwagę i wprowadzić coś pośredniego. Jeśli cena nie ulegnie zmianom, jeśli nie będzie możliwości zamawiania reklamówek w pakietach – po tańszych kosztach to bardziej opłacany będzie zakup reklamówek np. na Allegro, gdzie ceny 100 sztuk wahają się już od 15 zł. A w Avonie? Za 100 sztuk musiałabym zapłacić 90 zł...
Uważam to za krzywdzące.
Czekam na informacje w tej sprawie
bardzo dobrze napisane ja wysłałam jakiś czas temu podobną wiadomość dotyczącą katalogów. Uważam że im więcej z nas wyśle wiadomości o podobnej treści wyrażając swoje niezadowolenie to może coś zmienią. Firma na nas ŚWIETNIE zarabia nie odprowadza składek żadnych, żadnych socjalnych dodatków na święta, opieki lekarskiej, to niech chociaż zapewni należyte narzędzia pracy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
ja im o reklamówkach, a oni mi o ALLEGRO... ;|||

' Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy, że zechciała Pani poświęcić swój czas i napisać do nas. Pragniemy zaznaczyć, że informacje kierowane przez Konsultantów i Klientów są szczegółowo analizowane. Pani wiadomość została przekazana do Działu Planowania Sprzedaży. Dziękujemy za maila w tej sprawie.

Jednocześnie wyjaśniamy, że sprzedaż produktów z logo Avon na Allegro jest niezgodne z zasadami, według których funkcjonuje nasza firma ( Kodeks Sprzedaży Bezpośredniej PSSB). Używanie nazwy Avon w środkach masowego przekazu, bez pisemnej zgody Avon, jest łamaniem prawa. Zdajemy sobie sprawę, że istnieje duża ilość stron internetowych, na których nielegalnie sprzedawane są produkty Avon. Ubolewamy nad rozmiarem tego zjawiska i robimy wszystko, by je zminimalizować. W tym celu zwróciliśmy się również do administratora aukcji internetowych z prośbą o przedstawienie propozycji rozwiązania tej sytuacji. Mamy nadzieję, że już niedługo uda nam się wypracować skuteczny sposób ograniczenia występowania tego typu praktyk.

Obecnie nie przewidujemy możliwości zezwalania Konsultantkom na sprzedaż produktów Avon w inny sposób Jesteśmy przekonani, że indywidualny kontakt z Klientem jest najlepszym sposobem rozprowadzania naszych produktów. W ten sposób pragniemy zapewnić naszym Klientom optymalne warunki dla dokonania wyboru odpowiednich kosmetyków.

Z pozdrowieniami,
Anna Faryniarz
Obsługa Klienta
Avon Cosmetics Polska '
Odpisałaś im coś na to? przecież to nie nasz problem że reklamówki są tańsze my na tym możemy skorzystać. Dziwne ze inni mogą je tak tanio sprzedawac a avon nei chcą na nas zarobicto samo sie tyczy katalogów chce obniżenia cen
Stary 2010-04-19, 12:10   #955
mazia84
Raczkowanie

Właśnie przed chwilką dostałam paczuchę z k08. Kuferek na biżuterię bardzo mi się podoba wygląda porządnie.

Melduje że jestem w trakcie skanowania katalogu 9
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 12:12   #956
adrenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Czy jest tu może jakaś konsultantka z Torunia?? Potrzebuję takiej, do której mogłabym się "podczepić" ze swoim śmiesznie małym zamówieniem z Kat.6..... Pomoże ktoś??
hej studiuje w toruniu, co prawda teraz rzadziej bywam ale ma dziewczyny ktore mi to prowadzą w Trouniu jak jestes jeszcze chetne podam kontakt
Stary 2010-04-19, 12:20   #957
kingusiusia
Rozeznanie

Mnie na temat reklamówek odpisali tak:

Cytat:
Drogi Liderze,

Informujemy, że numery próbek,
torebek oraz innych materiałów pomocnych w sprzedaży,
a także oferta Demo zamieszczone są w zakładce
Pliki do pobrania w dokumencie o nazwie
Oferty dodatkowe i cennik do katalogu.
Torebki biodegradowalne są dostępne
w korzystnych pakietach - 25 sztuk za 4,50zł.

Korzystny pakiet
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 12:23   #958
adrenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilką dostałam paczuchę z k08. Kuferek na biżuterię bardzo mi się podoba wygląda porządnie.

skąd go można pobrać ja zawsze z chomikuj ściągam, a tam jeszcze 9 nie ma
Stary 2010-04-19, 12:38   #959
nocandy
Raczkowanie

w wątku Katalogowym
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=40

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 12:40   #960
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość

Ooo, super
Z góry dziękuję
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości