|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Amatorki - czyli mam prawo jazdy i co dalej? - cz. II
Cytat:
A jeszcze tata z dziadkiem z okna na mnie patrzyli, to mnie dodatkowo denerwowało
|
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mi takie szkolenie ktos zafundowal, to bym sie minuty nie zastanawiala ![]() Cytat:
(chociaz ja nigdy nic dobrego o nim nie slyszalam)Widzisz, Twoje historie mowia same za siebie, mi sie rzadko zdarza zaparkowac prostopadle bez korekty
|
||
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za szybko zaczynam krecic i staje na skos zawsze ![]() No, dzisiaj w koncu cienki zostal zarejstrowany i kupione zostalo OC+Nnw, tylko zeby nie bylo za pieknie, to wypadla mi gdzies szybka od migacza
|
|
|
|
|
|
#935 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmieje się, że kupie sobie krótkie auto, żeby było łatwiej dobrze zaparkować
|
|
|
#937 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja też lepiej w lewo parkuję, niż w prawo, pewnie dlatego, że większy łuk
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem w którą stronę lepiej parkuje ;p czasami to i tak i tak wychodzi mi krzywo więc... W prawo jak parkuje to i tak odbijam spory kawałek w bok więc chyba wychodzi na to samo
![]() ale na skrzyżowaniach wolę skręcać w lewo niż w prawo
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
z parkowaniem to i u mnie jest różnie.. na kursie mało kiedy wychodziło mi dobrze
ale na egzaminie poszło gładko - prostopadle w lewo ![]() a ja jutro lecę do urzędu odebrać plasticzek ! i w sobotę myślę, że sobie już pojeżdżę
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos Ty ja wole w prawo heh |
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś jadę. Pod Łódź.
Najbardziej martwi mnie wyjazd spod domu i zaparkowanie w miejscu docelowym... Dziewczyny, trzymajcie kciuki!
|
|
|
|
|
#942 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#943 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochwal się swoim jeżdżeniem jak już zasiądziesz w sobotę w aucie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy kciuki trzymamy
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jutro jadę 120km w nieznane miejsce. Mdleje ze strachu
![]() Ale co mam sobie nie dać rady, ja mam sobie nie poradzić?! |
|
|
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szerokiej drogi !
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Ja niestety od 2 tygodni nie siedziałam za kółkiem i znowu zaczynam czuć się niepewnie na myśl o jeździe, choć już było dobrze. Jednak nie mogę dopuszczać do tak długich przerw!
Tymczasem dziś w nocy wyruszam w wakacyjną trasę (300km) , nie znam jej niestety, więc stresik jest niezły.. Beoneself - trzymam kciuki! Damy radę! |
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj TZ z moim dziadkiem wzieli sie za to moje piszczace kolo, pierdykneli mlotkiem i niby naprawili... a dzisiaj piszczy znowu
krew mnie zalewa bo nie stac mnie na kupno nowych czesci a w przyszlym miesiacu jeszcze przeglad, mam nadzieje, ze go przejdzie z tym piszczacym kolem
|
|
#948 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Pewnie, że dacie
![]() Cytat:
A ile taka impreza kosztuje??? Ale jak znowu się nie opóźnię to będę w końcu miała pracę i wypłatę więc może dam radę ![]()
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
czytam czytam na bieżąco! ale powrót do pracy spowodował, ze nie mogę Wam nigdy nic napisać
![]() gratuluję Tym co przejęchaly nowe trasy.. beoneself i hoya - powodzenia! dacie rade, kto jak nie Wy? no kto? )papiszynka, Ty tam chłopowi pokaż na co Cię stać i co potrafisz! .., udowodnij że lewoskrety to Twoja specjalność ![]() ![]() ja na przyszły tydzień umówiona na wymiane końcówki tlumika-mam nadzieję że tylko końcówki.. bo jak cały to znów zrujnowana będę..bo wyczytałam, że to koszt chyba 400zł- prosze NIE! ..więc tak jeżdżę chorym oczkiem, troszkę hałasuje jak zwalniam, ale jak sie rozkręci to daje radę.. no ale boje sie, że mi gdzies odleci nie da bożyczko i bedę płakać.. a tak to Nasza wspołpraca (odpukać) ok.. jeździmy sobie.. poznajemy nowe okolice, jako że pogoda piękna.. wczoraj nie mogłam sie doczekac końca pracy, odliczałam do 15 po czym w autko- w bagażniku koc, ręcznik, woda, piłka do siatki i strój kąpielowy ![]() dziś od 5 spać nie mogę, męczę się.. a teraz idę szukać stroju kapielowego i lece smażyc tyłek! miłego weekendu dziewczyny! jadymy jadymy! ![]()
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj w pracy!!!
Bravurka stoi w pelnym sloncu, koncze o 14 i az sie boje do niej wsiasc - wczoraj kierownica mnie oparzyla - a byla juz godz 18 klimy chce klimy ![]() A sam przeglad to koszt w granicach 100 zl wiec nie ma tragedii
20.07.2013 31.12.2014 18.06.2016 Edytowane przez mala19881 Czas edycji: 2010-07-10 o 12:42 |
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milego smazenia tylka ja mialam propozycje zeby jutro na plaze jechac ale pieprze, nie chce mi sie, jade sie zrelaksowac na wyprzedazach Cytat:
Dzisiaj bylam w trasie pojechalam w koncu do babci 80km TŻ pojechal ze mna, bal sie mnie sama puscic hehe :P ale cinkus dal rade wracajac juz mi sie nie chcialo prowadzic, wiec TŻ jechal, bo sie narobilam u babci, a upal niemozebny tylko smutno mi bo zgubilam kolpaka no i goraco strasznie, jednak klima to jest klima... niech juz sie skoncza te upaly, koszmar normalnie ![]() Babcia sie w ogole bala wsiasc ze mna do samochodu, ale sie skusila i sie spodobalo, jak sie dupka powozila
|
||
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Rysiek miał wymianę bębnów i czyszczenie klimy. Po odebraniu go od mechanika wydaje mi się, że siedzenie jest potwornie nisko i daleko, mimo że wszystko jest przysunięte jak zawsze...
Ktoś ma jakiś pomysł? Bo mi przychodzi do głowy tylko więcej poduszek...
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
poszło gładko
oczywiście obok mamuśka, bo jechałyśmy do rodziny - bardzo się denerwowała, ale powtarzałam jej, że nie ma czego
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
ale skwaaaaaar! ..wczoraj przecholowałam z siatką w jeziorku i tak spaliłam sobie buźkę i plecy, że dziś chowam się do wieczora w domu..
patiś.. to ładnie zazwyczaj to Nas na początku ktoś uspokajał a nie my kogoś..! także super, że ci gładko poszło! )
|
|
#955 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja codziennie nad jezioro jeżdżę, jak tak dalej pójdzie to co najmniej o 5 tysięcy więcej przebiegu mi stuknie w same wakacje
![]() Ale powiem Wam, że faktycznie bez klimy to istny piekarnik. Właśnie wróciłam znad jeziora i w sumie dało się wytrzymac jak się jechało- otwarte szyby plus nawiew na maksa , ale ludziska rzucili się nad jezioro i cóż, olbrzymie korki, stałam, podjeżdżałam, znowu stałam, manewrowałam między przejeżdżającymi z naprzeciwka autami, a autami stojącymi na poboczach i do tego mnóstwem ludzi spacerujących sobie po drodze i myślalam, że się upiekę
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Vivienne, to samo! dziś mam pierwszy dzień przerwy od plażowych wojaży..
wczoraj asfalt sie zaczął topić na dojazdówce do jeziora, śmierdziało nieziemsko, i jadąc dźwięk jakbym przejeżdżała po kałuży.. starałam sie by nie stać zbyt długo, bo nie wiedziałam czy czasem sie nie przykleję?
|
|
#957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() czekamy na relacje Ojjj,błogosławię w tym roku klimę co prawda Mondeusz nagrzewa się błyskawicznie ale wystarczy przewietrzenie auta,klima na maxa na dwie minutki i już jest chłodek a pomyśleć że jeszcze nedawno narzekałam że nie mam climatronica tylko ręczną odwołuję Troszkę mnie nie było ale nie próznowałam,byłam nad morzem na 4 dni ale prowadziłam tylko w jedną stronę,niewielka odległość bo 130 km ale zawsze coś a od powrotu codziennie nad jezioro....Jutro za to czeka mnie wizyta w warsztacie,trzęsie mi z lekka kierownicą przy hamowaniu,że klocki mam do wymiany z przodu to wiem ale ponoć tarcze są też w nienajlepszej kondycji więc wymienię za jednym zamachem,już kupiłam,i tarcze i klocki,mam nadzieję że to długo nie potrwa bo chyba wyjdę z siebie na tej patelni
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś w nocy wyjeżdżam nad morze... Coś czuję,że czeka mnie kawałek drogi do przejechania
Nie jestem przekonana czy nadaję się na długie trasy... Także Dziewczyny, wracam niedługo ![]() Oficjalnie plażuję
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
PannaCola nie marudz, nadajesz sie
Ja dzisiaj sobie pojechalam na zakupy i tez sie ugotowalam przeraza mnie ten tydzien, naprawde, powroty z pracy beda koszmarem
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Ale,ale... Tak po ciemku... ? I tak daleko... ? Nie boję się nawet,tylko denerwuję czy nie zrobię czegoś głupiego...
U mnie niestety też klimatyzacji brak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

A jeszcze tata z dziadkiem z okna na mnie patrzyli, to mnie dodatkowo denerwowało 

no i tam są właśnie te poślizgi kontrolowane, jazda po torze z dużymi prędkościami i badanie zachowania samochodu w takiej czy innej konfiguracji...to sie przyda po prostu, niezależnie od samochodu... tak myślę...
a ja k jestem przerazona, ze mi takie wyzwania daje, to mow, że mam nie marudzic, tylko robic co mowi, bo mam sie nauczyc jeździc w kazdej sytuacji
za szybko zaczynam krecic i staje na skos zawsze 

pochwal się swoim jeżdżeniem jak już zasiądziesz w sobotę w aucie
a w przyszlym miesiacu jeszcze przeglad, mam nadzieje, ze go przejdzie z tym piszczacym kolem
A ile taka impreza kosztuje??? Ale jak znowu się nie opóźnię to będę w końcu miała pracę i wypłatę więc może dam radę 

no i goraco strasznie, jednak klima to jest klima... niech juz sie skoncza te upaly, koszmar normalnie
Ktoś ma jakiś pomysł? Bo mi przychodzi do głowy tylko więcej poduszek...
a pomyśleć że jeszcze nedawno narzekałam że nie mam climatronica tylko ręczną