|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli coraz bliższe planowanie...;) cz.2
elianko zapisałam sobie Twoje gg i jak ponownie założe sobie konto (choć z pracy nie bardzo moge pisać) to napewno sie odezwę bo nie tylko jednym człowiek żyje
no i dukan będzie za chwile na tapecie a może jak nas ponownie na podlasie zawieje (a często tam nas pcha) to sie spotkamy w realu - bo my niedaleko Białegostoku bywamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie! Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Wracając do tematu ciążowego znowu sobie wkręcam fazę bo - nie smakował mi ukochany łosoś - bo wczoraj wypiłam piwko (miałam dzień dietowego grzeszenia)- ukochanego desperadosa, i mi nie smakował i nie dopiłam do końca - bo mam dziwne bóle w podbrzuszu, takie ćmiące kłucia, zawsze przed @ mam raczej skurcze - bo mój szampon dziwnie pachnie - bo wyskoczyły mi trzy pryszcze na mojej zawsze idealnej cerze. Niby nic, ale to nienormalne - cokolwiek zjem, strasznie mnie boli żołądek (niestrawność) - nie mam ochoty na papierosy. Nie odrzuca mnie od nich, ale palę zdecydowanie mniej i bez przyjemności. Praktycznie już wcale - bo mi się zachciało popcornu i szczawiowej (ani jednego ani drugiego nie lubię) Tylko tyle, a ja już mam fazę. Cycki mam wielkie, jak zawsze przed @, nie bolą, czasem zakuje prawy sutek , ale sutki nie są ciemniejsze ani większe. Nie mdli mnie, żadnego śluzu, temperatury nie mierze, żadnego posmaku metalicznego, żadnych plamień. Żadnych objawów ciąży, tylko to co napisałam wyżej. Przez Dukana zawsze często sikam, więc to żaden objaw. Wiec widzicie jak łatwo się wkręcam i czemu muszę przestać. Bo w niedzielę znowu będzie płacz.....
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2010-06-17 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
juz sobie odnowiłam gg - nawet do Cię napisałam
to, że nie masz ochoty na papierosy to b. dobry objaw ale i tak ![]() Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-06-17 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
nic nie mam na gg
![]() |
#935 |
Moderatoreska
|
Witam
![]() Elianko jeśli potrzebujesz odpoczynku ok doskonale cię rozumiem, nie jest miło czytać jak komuś się udało ![]() A co do wmawiania sobie to ja nawet mam,raczej miałam @ i jakąś tam nadzieję, małą mam i wkręcam się, że może jest nadzieją bo @ w ciąży też bywa, a u mnie się kompletnie wszystko poprzestawiało, @ za wcześnie, za krótko trwał, piersi niby nie bolą ale są powiększone, po naciśnięciu delikatnie sutka, wypływa białawy-lepki płyn, ale rozum mi mówi że to nie mozliwe abym była jednak w ciąży,ale mała iskierka nadziei nadal jest ![]() W przyszłym tygodniu pójdę do lekarza i porobię sobie badania hormonalne bo wyciek z piersi może być spowodowany zbyt wysoką prolaktyną, zamówiłam sobie testy owulacyjne i będę dokładniej określać termin owulacji, jeśli zdążą dojść to zaczynam od tego miesiąca sprawdzać w jakim terminie mam owulację. Teraz po przestawieniu się okresu i cyklu 20 dniowego, plodne dni niby zaczynają się już po okresie, ale 20dc to nie jest normalne u mnie. Wszystko mi się pomieszało i zaczynam siebie obserwować od nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
a mi Twój nr wyswietla się jako czerwone słoneczko
moje gg 24286238 - może Ty spróbuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się bardzo cieszę, jak tu w wątku pojawiają się dwie kreseczki, a zaraz potem robi mi się smutno. To nie tak powinno wyglądać.
![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych objawów to - mdliło mnie dopiero w 4 tyg., śluzu nie pamiętam, ale chyba nie było, temp nie mierzyłam, posmaku metalicznego nie miałam ani razu, plamienia dopiero w 8 tyg, ale to chyba od czego innego. A co siusiania, do się siusia częściej jak dziecko jest większe bo napiera na pęcherz. W sumie jak masz się dołować niepotrzebnie, to nie ma sensu. Obyś się uspokoiła psychicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Gdybym miała męża na miejscu już byśmy działali a tak muszę jeszcze ponad miesiąc czekać, ale innego wyjścia nie mam jak uzbroić się w cierpliwość i czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
ja sikałam częściej już ze dwa dni przed planowaną @
mdłości miałam dopiero w jakimś 8.t.c aż do jakiegoś 12.t.c. ale nie były jakieś straszne wtedy strasznie bolały mnie piersi, były strasznie wrażliwe zwłaszcza sutki, i brzuch mnie bolał, od dnia przed planowaną @ przez jakieś 3-4 dni ciśnienie miałam niskie bardzo i jakoś dwa tygodnie po testowaniu bolała mnie codziennie głowa, musiałam pić parę łyków kawy od męża
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
Miss Hot spotykamy sie dzisiaj, na weekend mnie nie ma
![]() Elianko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Madzia jestes moze?? bo Kamiś spi jak zabity... a jeszcze zupke ma zjesc i nie wiem czy sie wyrobie na 13 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem, że może nie jesteście ze mnąjakoś szczególnie blisko, ale nie chcę żebyś sobie gdzies szła... ![]() Cytat:
spokojnie, jeśli dziś nie zdążysz, to spotkamy się innego dnia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie pozwalam Ci! teraz wiem, że ja powinnam Was opuścić. głupia liczyłam, że nam się poukłada... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
elianko moje gg powinno juz pisac do Ciebie (zainstalowałam sobie starszą wersje oprogramowania i poszło)
MAGiALENA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mozna do Was dołączyć? wiele z Was kojarze, Zanka to moja friend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
witam ![]()
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
domi już jest mamą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
dzieciatko w avatarku sliczne
![]() ![]() no to sie chwale wlasnie odnalazlam 2 nowe zabki w paszczy ![]()
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
a ja pierdoła o tym nie pomyślałm.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Hej ![]() A w temacie zębów, młodej idą 6 dwie naraz na dole, i na dodatek jedynka na dole się rusza i już widać następną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Moderatoreska
|
Jejku ale mam dziś przymulony dzień :/ Kręcę się po necie bez celu, nic mi się nie chce, lenia mam ogromnego :/
pogadałam sobie troszkę z tż-tem, milo było go usłyszeć, w tym tygodniu rozmawiamy prawie codziennie, a zazwyczaj rozmawiamy dwa razy w tygodniu, ale teraz tylko mamy taką możliwość częstych rozmów, dlatego korzystamy ![]() Miłego wieczorku kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze Was zapytam. może któras z Was miała coś podobnego... od jakiegoś boli mnie po lewej stronie tylko, że trudno mi określić czy to bardziej od strony brzucha czy pleców. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2010-06-17 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
caly czas Cie boli ?
bo to moze byc kilka rzeczy, nerka, wyrostek, owulacja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
witajcie ja juz po usg
![]() wiec tak ciaza niby jest wyglada na 6 i 4 dni (powinna na 6 i 6) ale jesli chodzi o zarodek to bardzo slabo widoczny i generalnie cos tam pulsowalo jak sie bardzo czlowiek wpatrzy i wynika na 6 i 3 dni, ale lezy na granicy ze sciana pecherzyka i nic jeszcze na 100% pewnego powiedziec nie mozna... kolejna wizyta za miesiac... ide do innego gina bo miesiaca to ja nie wytrzymam... w pierwszej ciazy czekalam i sie nie doczekalam ![]() trzymajcie kciuki dalej bo sie strasznie matrwie ![]()
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
stokrotka- trzymam kciuki. Widocznie twoje maleństwo nieśmiałe jest
![]()
![]() |
#958 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
a nie masz kłopotów z nerkami..?
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe przywitanie
![]() Magialena, kliwia ![]() Przyznam sie szczerze, ze nie zagladałam tu wczesniej, bo nawet nie wiedziałam, ze taki watek istnieje ![]() ![]() Jesli chodzi o starania to dziś dostałam @, a nastepna dzidzie planujemy w przyszlym roku. W sensie koniec pierwszego kwartalu dobrze byloby juz zaciazyc ![]() Mamy jedna coreczke, ktora za pare dni konczy 6 miesiecy. Nie była za bardzo planowana, ale pojawiła sie w odpowiednim momencie i jest naszym najwiekszym Skarbem. A pomiedzy nia a kolejnym dzidziusiem nie chcemy zbyt duzej roznicy wieku ![]() Co do płci to ja od poczatku czułam, ze bedzie dziewczynka, bo u mnei w rodzinie od zawsze pierwsza byla dziewczynka, a drugi chlopiec. Wiec teraz jestem na 100% pewna, ze drugiegi bedziemy miec chlopczyka ![]() Elianka Ciebie kojarze z watków włosowych, dobrze? ![]() Stokrtoka81 trzymam kciuki...jeszcze Was nie znam, ale widze, ze zaciazylas, gratuluje ![]() co do ząbków to moja jeszcze nie ma i narazie sie nie zapowiada, zeby miało sie cos przebic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.