My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 13:52   #931
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
hej moje myszki

nie wyspałam się rano istny horror przezyłam.O 8 złapał mnie w prawej łydce skurcz i pierwszy raz tak długo trzymał bo koło minuty myślałam ze tam umrę! ten ból,a zeby było smieszniej jak poscił to w drugiej mi złapał ale ten był słabszy i krótszy ale i tak się obudziałam i czuje się jakbym góra 3 godziny spała,wymęczona niesamowicie

na sniadanie zjadłam kromke ciemnego i serek wiejski,teraz piję zieloną

ide na balkon bo jest idealna pogoda na opalanie-wieje wiatr ale jest słonko wiec super

Sunset-co do nózek,to pewnie po siłce już Ci spadły

Anastazja-spokojnie coś się znajdzie prędzej czy później
to brakuje Ci magnezu jak msz skurcze, kup sobie jakiś kompleks witamin i po sprawie
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Anastazja u mnie w urzędzie pracy jest to samo... ja już się przyzwyczaiłam do tego , że za każdym razem odprawiają mnie z kwitkiem i już się tak tym nie przejmuję... ;-) Może jak obronisz mgr to nareszcie coś znajdziesz... Cierpliwości , na pewno gdzieś jest ta Twoja wymarzona praca i na pewno w końcu ją zdobędziesz Jednocześnie rozumiem Cię, bo wiem, jak irytuje takie długotrwałe siedzenie w domu bez zajęcia...

Nadziejko a od czego te skurcze ? Jak brakuje jakichś witamin, to to się chyba objawia w ten sposób, coś mi się tak o ucho obiło...

A co do moich nóg to nie spadły po siłce ani pół centymetra, na bieżąco się mierzyłam Dlatego na razie dałam sobie spokój i nie wykupywałam karnetu na następny miesiąc , bo w ogóle zmienili godziny otwarcia i nie miałabym tam kiedy chodzić :/ Z resztą ćwiczyłam po pięć razy w tygodniu równe dwa miesiące i nie spadł mi ani kilogram, nigdy nie zwalę tego sadła, próbowałam już wszystkiego

Właśnie wróciłam z miasta. U mnie też pogoda mordercza, taki upał , że normalnie się ze mnie lało
Zrobiłam zakupy do domu , kupiłam koleżance kolczyki i taką fajną kartkę w ramach prezentu Sobie też kupiłam kolczyki - koty Zaje.iste , takie różowe i śmieszne , nie mogłam się im oprzeć No i kupiłam jeszcze trochę kosmetyków, kokardki dla psa i koniec z zakupami póki co

Koło 15 jadę z koleżanką do tego taniego sklepu z butami, ale tylko w charakterze widza , ja nie mam zamiaru nic kupować

Na drugie śniadanie wypiłam sobie kefir , a mój nos podpowiada, że lada moment będzie obiad
tragedia z tą robotą jest jak mnie to wku.wia...nie ma po prostu nic, zastanawiam się czy nie iść do roboty do pralni, tylko że tam praca na 3 zmiany ale chociaż dają umowę o pracę
kurcze to dziwne, że nic Ci nie spadło w obwodach masz rację nie ma sensu tracić kasy na coś co nic nie daje
a co to za kosmetyki kupiłaś?
pewnie też jakieś buciki wpadną Ci w oko

ja po obiedzie, zjadłam dwa naleśniki z serem polane słodką śmietanką
teraz zrobię sobie kawkę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:54   #932
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Aga-no kamory zrą jak niemożliwe,wczoraj poszłam o 22(brzydal: ) po truskawki to myślałam ze mi dupe zjedzą

Sunset-zrób zdjecie kolczyczków A jaki kolor kokardi? wiesz co co do cwiczenia ,ja stiwerdziułam ze się ruszam,ale nie będę coś mego robiła,bo szybciej waga spada,a jak spadnie to dopiero wezme sie za nabieranie miesni i Tobie tez na pewno spadnie

polezałam ponad godzinkę ale juz słonko się za chmurjkę schowało i nie chciało mi się leżeć teraz idę się wykąpać,zjeść coś i idę na badania na prawko
Stary 2010-06-10, 14:07   #933
Sunsett
Zakorzenienie

Agula ja zauważyłam, że Cię nie było Tzn widziałam, że nas podglądasz i zastanawiałam się, czemu nic nie piszesz

Anastazja no właśnie , kiedyś wspominałaś, że koleżanka poszła do tej pralni i miała zdać relację, jak tam wrażenia Jeśli nie jest tak źle, to ja bym poszła na Twoim miejscu , przynajmniej do czasu, aż nie znajdziesz czegoś lepszego. Co do kosmetyków to nic specjalnego , kupiłam sobie oliwkę w żelu, tonik i biały lakier do paznokci . I właśnie sobie przypomniałam ,że jeszcze miałam kupić coś do opalania, bo mi się skończyło

No dziwne, dziwne... Jakby nie patrzeć, to wcześniej w ogóle nie miałam ruchu, a tutaj ćwiczyłam po półtorej do dwóch godzin dziennie i nie spadło mi NIC Dlatego szkoda mi tracić stówę na karnet , a do tego pozmieniali godziny otwarcia w sezonie letnim i jest czynne dopiero od 15... wtedy mnie przeważnie nie ma w domu, a jak jestem, to coś robię... Zawsze łatwiej było się wybrać z rańca i potem cały dzień był do dyspozycji, a popołudnia nie bardzo mi są na rękę...

Hehe wypatrzeć to może i wypatrzę, ale postaram się nie kupić ,bo za dużo kasy tracę ostatnio Ni ma śmichu , trza zwolnić

Ojejej , jaki pyszny obiadek U mnie dzisiaj kotlety były , kocham kotlety, ale nie w taki skwar

Nadziejko wstawię zdjęcia kolczyków jak wrócę z tego sklepu, bo teraz skoczę szybciutko pod prysznic i zmykam Kokardek w sumie kupiłam jej 6 - różowa, jasna różowa, niebieska, biała , żółta i fioletowa w kropki Już jedną jej przypięłam ,wygląda uroczo
No mam nadzieję, że spadnie, już rok kurna prawie walczę z tym sadłem i zamiast chudnąć to mam coraz więcej :/ Nie wiem o co chodzi, ale za te dwa miesiące na siłowni miałabym wizytę u dietetyka i może on by mi pomógł nareszcie :/
U mnie też chmurki się pojawiły, ale takie obłoczki niegroźne
Oo na badania Moje badania wyglądały następująco : - Zdrowa jest pani ? ; - Tak ; - To dziękuję;

No to do spisania później,ja też uciekam
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:19   #934
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Agula ja zauważyłam, że Cię nie było Tzn widziałam, że nas podglądasz i zastanawiałam się, czemu nic nie piszesz

Anastazja no właśnie , kiedyś wspominałaś, że koleżanka poszła do tej pralni i miała zdać relację, jak tam wrażenia Jeśli nie jest tak źle, to ja bym poszła na Twoim miejscu , przynajmniej do czasu, aż nie znajdziesz czegoś lepszego. Co do kosmetyków to nic specjalnego , kupiłam sobie oliwkę w żelu, tonik i biały lakier do paznokci . I właśnie sobie przypomniałam ,że jeszcze miałam kupić coś do opalania, bo mi się skończyło

No dziwne, dziwne... Jakby nie patrzeć, to wcześniej w ogóle nie miałam ruchu, a tutaj ćwiczyłam po półtorej do dwóch godzin dziennie i nie spadło mi NIC Dlatego szkoda mi tracić stówę na karnet , a do tego pozmieniali godziny otwarcia w sezonie letnim i jest czynne dopiero od 15... wtedy mnie przeważnie nie ma w domu, a jak jestem, to coś robię... Zawsze łatwiej było się wybrać z rańca i potem cały dzień był do dyspozycji, a popołudnia nie bardzo mi są na rękę...

Hehe wypatrzeć to może i wypatrzę, ale postaram się nie kupić ,bo za dużo kasy tracę ostatnio Ni ma śmichu , trza zwolnić

Ojejej , jaki pyszny obiadek U mnie dzisiaj kotlety były , kocham kotlety, ale nie w taki skwar

Nadziejko wstawię zdjęcia kolczyków jak wrócę z tego sklepu, bo teraz skoczę szybciutko pod prysznic i zmykam Kokardek w sumie kupiłam jej 6 - różowa, jasna różowa, niebieska, biała , żółta i fioletowa w kropki Już jedną jej przypięłam ,wygląda uroczo
No mam nadzieję, że spadnie, już rok kurna prawie walczę z tym sadłem i zamiast chudnąć to mam coraz więcej :/ Nie wiem o co chodzi, ale za te dwa miesiące na siłowni miałabym wizytę u dietetyka i może on by mi pomógł nareszcie :/
U mnie też chmurki się pojawiły, ale takie obłoczki niegroźne
Oo na badania Moje badania wyglądały następująco : - Zdrowa jest pani ? ; - Tak ; - To dziękuję;

No to do spisania później,ja też uciekam
no ta kumpela chyba tam pracuje ale nigdy nie mogę jej dorwać na gg a nie mam jej numeru..chyba po obronie tam ruszę no bo coś trzeba robić, najbardziej mi w sumie zależy na tej umowie o pracęno i blisko to jest bo tylko 5 minut autobusem no maksymalnie 10 jak są korki
ja też muszę sobie oliwkę kupić bo mi się skończyła no i farbę do włosów bo już się odrost pojawia
jak ja chodziłam na siłkę to tak samo latem było że zmieniali godziny a mi najlepiej się ćwiczy rano więc nie chodziłam już wtedy..
to nakupowałaś tych kokardek na pewno słodko wygląda, yorki są urocze
Stary 2010-06-10, 18:27   #935
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no ta kumpela chyba tam pracuje ale nigdy nie mogę jej dorwać na gg a nie mam jej numeru..chyba po obronie tam ruszę no bo coś trzeba robić, najbardziej mi w sumie zależy na tej umowie o pracęno i blisko to jest bo tylko 5 minut autobusem no maksymalnie 10 jak są korki
ja też muszę sobie oliwkę kupić bo mi się skończyła no i farbę do włosów bo już się odrost pojawia
jak ja chodziłam na siłkę to tak samo latem było że zmieniali godziny a mi najlepiej się ćwiczy rano więc nie chodziłam już wtedy..
to nakupowałaś tych kokardek na pewno słodko wygląda, yorki są urocze
To może zostaw jej wiadomość na gg Przynajmniej dowiesz się, jak jej się tam pracuje
Ja na razie włosów nie będę farbować, może tak za 2-3 tygodnie A w ogóle to ostatni raz farbowałam włosy farbą z amoniakiem dokładnie 8 kwietnia Tak to używam tej z Joanny co Kinia polecała i zadowolona jestem nawet
Ojj i to jak Wygląda bosko Pokażę Wam foto mojej hrabinki

Ja byłam w tym sklepie z butami ale nic nie kupiłam, były jedne zaje*iste buty, ale powstrzymałam się, bo w sumie to nie są mi one jakoś szczególnie potrzebne, więc dałam spokój... kupię innym razem
Chciałam jakieś ładne sandałki na płaskiej podeszwie , ale nic nie znalazłam, ale to dobrze, bo przynajmniej nie straciłam pieniędzy
Właśnie wyszłam z wanieny , dopiero koło 20 idziemy na miasto, więc trochę sobie odpocznę , bo dzisiaj cały dzień w biegu

W załączniku foty kolczyków - kotów , Nadziejka chciała No i moja psinka
Stary 2010-06-10, 18:58   #936
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
To może zostaw jej wiadomość na gg Przynajmniej dowiesz się, jak jej się tam pracuje
Ja na razie włosów nie będę farbować, może tak za 2-3 tygodnie A w ogóle to ostatni raz farbowałam włosy farbą z amoniakiem dokładnie 8 kwietnia Tak to używam tej z Joanny co Kinia polecała i zadowolona jestem nawet
Ojj i to jak Wygląda bosko Pokażę Wam foto mojej hrabinki

Ja byłam w tym sklepie z butami ale nic nie kupiłam, były jedne zaje*iste buty, ale powstrzymałam się, bo w sumie to nie są mi one jakoś szczególnie potrzebne, więc dałam spokój... kupię innym razem
Chciałam jakieś ładne sandałki na płaskiej podeszwie , ale nic nie znalazłam, ale to dobrze, bo przynajmniej nie straciłam pieniędzy
Właśnie wyszłam z wanieny , dopiero koło 20 idziemy na miasto, więc trochę sobie odpocznę , bo dzisiaj cały dzień w biegu

W załączniku foty kolczyków - kotów , Nadziejka chciała No i moja psinka
zostawiłam jej właśnie wiadomość
ja farbuję casting l'oreala i też jest bez amoniaku i jestem zadowolona, farbuję ją już chyba z 2 lata, używam ciemny brąz
no to dobrze że nie straciłaś pieniędzy na siłę nie ma co kupować
śliczna ta Twoja psinka kolczyki też fajne, takie ciekawe

u mnie na kolację kanapki z serem i ogórem
ale była u nas burza drzewa połamane teraz jeździ straż co chwilai zabierają to, grad i deszcz ale przesadzony a jakie wietrzysko, dawno takiej burzy nie widziałam, ale nie ma się co dziwić jak tak gorąco było to musiała być porządna burza
a u mnie zalało parapet w kuchni i zerwało mi roletę musiałam naprawić szkody
zaraz chyba będę szła do siostry Tż pilnować ich córci, ale ona będzie spała więc pooglądam sobie tv oni mają sklepy z butami i przywieźli wczoraj towar no i trzeba teraz pometkować te wszystkie buty
Stary 2010-06-10, 19:35   #937
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset-psinka jest obłedna cudowna! kolczyki tez bosskie

Anastazja-łoo to ładna mi burza,toż to huragan! a i jak małej idziesz pilnowac to chyba jesteś w swoim żywiole

ja byłam na"badania" weszłam dałam kase i wyszłam pozniej koleżanka przyszła do mnie,opendlowałyśmy michę truskawek i żeśmy się mego uśmiały

teraz grahamka z warzywami serkiem wiejskim i szynką drobiować

idę podlac mamie kwiaty bo mnei zatłucze jak wróci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 19:56   #938
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja dziękuję Może zabrzmi nieskromnie, ale moim zdaniem też jest śliczna hihi
Ojojoj to ładne burzysko Kurde już burze zniosę, ale gradu nienawidzę

Nadziejko to widzę, że Twoje badania wyglądały tak samo , jak moje To jak będziesz podlewać te kwiatki to i mnie tam podlej bo takkk mi gorąco !!

A ja już gotowa w sumie Rozmawiałam jeszcze chwilke z Desperadosem i zamierza kupić sobie taki sam samochód , jakim aktualnie jeździ D Wysłał mi link do allegro , a mi szczena opadła Mało tego , stwierdził, że ten samochód z linka ma brzydkie koła i pokazał mi takie , jakie mu się podobają - D ma identyczne Ale zbieg okoliczności , ja to mam szczęście w życiu hahah

Powoli będę uciekać , więc miłego wieczorku ślicznotki
Stary 2010-06-10, 20:01   #939
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja dziękuję Może zabrzmi nieskromnie, ale moim zdaniem też jest śliczna hihi
Ojojoj to ładne burzysko Kurde już burze zniosę, ale gradu nienawidzę

Nadziejko to widzę, że Twoje badania wyglądały tak samo , jak moje To jak będziesz podlewać te kwiatki to i mnie tam podlej bo takkk mi gorąco !!

A ja już gotowa w sumie Rozmawiałam jeszcze chwilke z Desperadosem i zamierza kupić sobie taki sam samochód , jakim aktualnie jeździ D Wysłał mi link do allegro , a mi szczena opadła Mało tego , stwierdził, że ten samochód z linka ma brzydkie koła i pokazał mi takie , jakie mu się podobają - D ma identyczne Ale zbieg okoliczności , ja to mam szczęście w życiu hahah

Powoli będę uciekać , więc miłego wieczorku ślicznotki
ja już swoje pdlałam

a jakie ma auto D? toz masz cela do facetów nie powiem

bawi się dobrze
Stary 2010-06-10, 23:21   #940
Anastazja86
Zakorzenienie

wróciłam
dzidzia spała cały czas, tylko raz się obudziła bo darli ryje pod pijawką, ale podeszłam do niej pogadałam, dałam smoka i dalej poszła spać
ale u mnie zniszczeń po tej burzy pełno drzew poprzewracanych, jedną budkę z kebabem drzewa przygniotły, słupy powywalane, co chwilę straż pożarna na sygnałach jeździła..
odezwała się u mnie dzisiaj alergia, oczy mnie swędzą niesamowicie muszę jutro z rańca skoczyć do apteki po coś na alergię bo sobie oczy wydrapię
Stary 2010-06-10, 23:36   #941
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam
dzidzia spała cały czas, tylko raz się obudziła bo darli ryje pod pijawką, ale podeszłam do niej pogadałam, dałam smoka i dalej poszła spać
ale u mnie zniszczeń po tej burzy pełno drzew poprzewracanych, jedną budkę z kebabem drzewa przygniotły, słupy powywalane, co chwilę straż pożarna na sygnałach jeździła..
odezwała się u mnie dzisiaj alergia, oczy mnie swędzą niesamowicie muszę jutro z rańca skoczyć do apteki po coś na alergię bo sobie oczy wydrapię
no to ładna burza przeszła! jak nie powódź to wichury! a u mnie jest tak gorąco,że zaraz zwarjuję!okna nie otorze bo mnie komary zjedzą jak nie urok to sraczka!

jeszcze zajełam się wycinaniem do kartek i zle wyciełam i jestem wsciekła! sama nie wiem czy przerabiać to czy zostawić mama wróci to mi cos podpowie może
Stary 2010-06-10, 23:49   #942
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no to ładna burza przeszła! jak nie powódź to wichury! a u mnie jest tak gorąco,że zaraz zwarjuję!okna nie otorze bo mnie komary zjedzą jak nie urok to sraczka!

jeszcze zajełam się wycinaniem do kartek i zle wyciełam i jestem wsciekła! sama nie wiem czy przerabiać to czy zostawić mama wróci to mi cos podpowie może
u mnie też strasznie gorąco teraz..ja mam wszystkie okna pootwierane i balkon ale mam zgaszone światło, no ale do komputera lecą kurewki
jak źle wycięłaś? i co będziesz musiała jechać po nowe?
Stary 2010-06-11, 00:15   #943
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też strasznie gorąco teraz..ja mam wszystkie okna pootwierane i balkon ale mam zgaszone światło, no ale do komputera lecą kurewki
jak źle wycięłaś? i co będziesz musiała jechać po nowe?
to też właśnie nie otiwram bo bym wyssały mnie do ssa!:lo:

tzn czesc zle wyciełam ale zobacze jutro jak mama powie
Stary 2010-06-11, 02:35   #944
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

łeee no laski Wy już spicie?! no nie róbcie jaj ja tu się dopiero rozkrecam a tu masz babo placek! co dopiero wyszłam z wanny,przeleżałam bitą godzine w zimnej wodzie ale nadal mi gorąco ale jeden plus zrobiłam porządek z Zośką i teraz jest miodzio ino faceta trza!

no to spijcie
Stary 2010-06-11, 09:47   #945
Sunsett
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Ale było fajnie Siedzieliśmy w rynku pod parasolkami , było bardzo wesoło nie liczyłam, ile wypiłam, ale wszystko pamiętam, więc nie jest źle Gdzieś po 1 byłam w domu
Widziałam D Patrzył się Cały wieczór kręcił się z kolegami po mieście, ale bezpośrednio nie minęliśmy się ani raz. A jak wracałam do domu to gdzieś zniknął i nie było go nawet pod ulubionym lokalem Dzisiaj wieczorem pójdę do dziewczyn na piechotkę, więc będzie kolejna okazja

Miłego dnia
Stary 2010-06-11, 10:10   #946
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
łeee no laski Wy już spicie?! no nie róbcie jaj ja tu się dopiero rozkrecam a tu masz babo placek! co dopiero wyszłam z wanny,przeleżałam bitą godzine w zimnej wodzie ale nadal mi gorąco ale jeden plus zrobiłam porządek z Zośką i teraz jest miodzio ino faceta trza!

no to spijcie
to chodź do mnie, moja Jadźka zajmie sie Twoją Zośką
Cytat:
Dzień dobry !

Ale było fajnie Siedzieliśmy w rynku pod parasolkami , było bardzo wesoło nie liczyłam, ile wypiłam, ale wszystko pamiętam, więc nie jest źle Gdzieś po 1 byłam w domu
Widziałam D Patrzył się Cały wieczór kręcił się z kolegami po mieście, ale bezpośrednio nie minęliśmy się ani raz. A jak wracałam do domu to gdzieś zniknął i nie było go nawet pod ulubionym lokalem Dzisiaj wieczorem pójdę do dziewczyn na piechotkę, więc będzie kolejna okazja

Miłego dnia
kurcze to szkoda że się nie nawinął ale dzisiaj też jest dzień

tak w ogóle to dzień dobry;*
u mnie na śniadanie banan i płatki z mlekiem
teraz sączę sobie kawkę
byłam rano z psem na spacerze, matko, ale jest gorąco bardziej niż wczoraj, przesada..
Tż śpi więc na razie pobuszuję sobie w internecie, a jak wstanie to posprzątam
Stary 2010-06-11, 10:20   #947
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to chodź do mnie, moja Jadźka zajmie sie Twoją Zośką

kurcze to szkoda że się nie nawinął ale dzisiaj też jest dzień

tak w ogóle to dzień dobry;*
u mnie na śniadanie banan i płatki z mlekiem
teraz sączę sobie kawkę
byłam rano z psem na spacerze, matko, ale jest gorąco bardziej niż wczoraj, przesada..
Tż śpi więc na razie pobuszuję sobie w internecie, a jak wstanie to posprzątam
U mnie tak samo gorąco jak fiks, 28 stopni w cieniu Jakby nie to , że wczoraj popiłam, to już bym była w drodze nad jakieś jeziorko, a tak to nie pojadę nigdzie, bo się boję :/ Ale jak jutro będzie taki upał, to choćbym miała sama jechać, to na stówę gdzieś pojadę.
I do wieczora będę siedzieć w domu jak ciota, bo co innego mi pozostaje
Stary 2010-06-11, 10:31   #948
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tak samo gorąco jak fiks, 28 stopni w cieniu Jakby nie to , że wczoraj popiłam, to już bym była w drodze nad jakieś jeziorko, a tak to nie pojadę nigdzie, bo się boję :/ Ale jak jutro będzie taki upał, to choćbym miała sama jechać, to na stówę gdzieś pojadę.
I do wieczora będę siedzieć w domu jak ciota, bo co innego mi pozostaje
u mnie w cieniu 31 stopni przesada straszna...
no po alkoholu to lepiej nie jedź bo to nigdy nic nie wiadomo..
dzisiaj znowu zapowiadają u mnie burze, no i dobrze zawsze trochę się schłodzi to powietrze, a juto mają być u mnie tylko 23 stopnie
w ogóle to ciekawe czy już się woda w jeziorze nagrzała
Stary 2010-06-11, 10:43   #949
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w cieniu 31 stopni przesada straszna...
no po alkoholu to lepiej nie jedź bo to nigdy nic nie wiadomo..
dzisiaj znowu zapowiadają u mnie burze, no i dobrze zawsze trochę się schłodzi to powietrze, a juto mają być u mnie tylko 23 stopnie
w ogóle to ciekawe czy już się woda w jeziorze nagrzała
Aż sobie sprawdziłam i u mnie na jutro zapowiadają podobną pogodę jak dzisiaj, więc jutro na stówę jadę się gdzieś schłodzić

Ja na Twoim miejscu bym sprawdziła tą wodę w jeziorze Kurde tak mi się marzy, żeby nareszcie wybrać się gdzieś nad wodę, a tutaj w okolicy wszystko pozalewane i żywcem nie ma się gdzie wybrać :/

W ogóle to wczoraj rozmawialiśmy na temat tej całej powodzi i dowiedziałam się, że gdyby nie to , że w mieście kilkadziesiąt km dalej przerwali wały i woda wylała się na pola, to osiedle w okolicy wałów w moim mieście (mieszka tam 10 tys. ludzi) byłoby zalane do trzeciego piętra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 11:02   #950
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Aż sobie sprawdziłam i u mnie na jutro zapowiadają podobną pogodę jak dzisiaj, więc jutro na stówę jadę się gdzieś schłodzić

Ja na Twoim miejscu bym sprawdziła tą wodę w jeziorze Kurde tak mi się marzy, żeby nareszcie wybrać się gdzieś nad wodę, a tutaj w okolicy wszystko pozalewane i żywcem nie ma się gdzie wybrać :/

W ogóle to wczoraj rozmawialiśmy na temat tej całej powodzi i dowiedziałam się, że gdyby nie to , że w mieście kilkadziesiąt km dalej przerwali wały i woda wylała się na pola, to osiedle w okolicy wałów w moim mieście (mieszka tam 10 tys. ludzi) byłoby zalane do trzeciego piętra
przed chwilą dzwoniłam do kolegi i mówi że woda jeszcze zimna był wczoraj nad jeziorem, mnóstwo ludzi się kąpie ale to przecież żadna przyjemność kąpać się w takiej lodowatej wodzie
no to dopiero by było jak by zalało do tego 3 piętra, masakra dobrze że nic takiego nie miało miejsca
idę chyba zaraz pod zimny prysznic normalnie cała mokra jestem
Stary 2010-06-11, 11:08   #951
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
przed chwilą dzwoniłam do kolegi i mówi że woda jeszcze zimna był wczoraj nad jeziorem, mnóstwo ludzi się kąpie ale to przecież żadna przyjemność kąpać się w takiej lodowatej wodzie
no to dopiero by było jak by zalało do tego 3 piętra, masakra dobrze że nic takiego nie miało miejsca
idę chyba zaraz pod zimny prysznic normalnie cała mokra jestem
Ja na Twoim miejscu i tak bym poszła nawet mimo tego, że woda zimna Ahhh jak mi się marzy wskoczyć do wody

Kurde nie pamiętam takiego roku, abym ja w połowie czerwca nie była jeszcze ani raz nad wodą

Ja też jestem cała mokra i chyba zaraz naleję sobie do wanny zimnej wody i będę tak leżeć !
Stary 2010-06-11, 11:30   #952
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na Twoim miejscu i tak bym poszła nawet mimo tego, że woda zimna Ahhh jak mi się marzy wskoczyć do wody

Kurde nie pamiętam takiego roku, abym ja w połowie czerwca nie była jeszcze ani raz nad wodą

Ja też jestem cała mokra i chyba zaraz naleję sobie do wanny zimnej wody i będę tak leżeć !
może jutro pojadę rowerem, dzisiaj jest za duszno, poza tym niebo jest całe zachmurzone..
ja też nie pamietam takiego roku żebym w czerwcu nie była jeszcze nad jeziorkiem, nawet w maju jeździłam...nawet na majówkę jeździłam nad morze a tu dupa
przed chwilą na tvn 24 mówili o moim mieście i o zniszczeniach po nawałnicy
wykąpałam się w zimnej wodzie i umyłam głowę i jest o niebo lepiej ale znowu zaczyna mi się robić gorąco
Stary 2010-06-11, 11:42   #953
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
może jutro pojadę rowerem, dzisiaj jest za duszno, poza tym niebo jest całe zachmurzone..
ja też nie pamietam takiego roku żebym w czerwcu nie była jeszcze nad jeziorkiem, nawet w maju jeździłam...nawet na majówkę jeździłam nad morze a tu dupa
przed chwilą na tvn 24 mówili o moim mieście i o zniszczeniach po nawałnicy
wykąpałam się w zimnej wodzie i umyłam głowę i jest o niebo lepiej ale znowu zaczyna mi się robić gorąco
Ano jak niebo zachmurzone to faktycznie nie ma sensu

Noo ja też już w maju codziennie śmigałam się opalać, a teraz dupa :/ Najpierw nie było pogody, a jak nareszcie jest, to nie ma gdzie ,bo wszystko po powodzi :/

No to faktycznie musiało być mnóstwo szkód , skoro aż TVN się zainteresował
Jak u mnie była ta powódź, to TVN również był na miejscu

A mnie koleżanka zagadała na gg i nadal sobie leżę i się pocę
Stary 2010-06-11, 11:58   #954
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ano jak niebo zachmurzone to faktycznie nie ma sensu

Noo ja też już w maju codziennie śmigałam się opalać, a teraz dupa :/ Najpierw nie było pogody, a jak nareszcie jest, to nie ma gdzie ,bo wszystko po powodzi :/

No to faktycznie musiało być mnóstwo szkód , skoro aż TVN się zainteresował
Jak u mnie była ta powódź, to TVN również był na miejscu

A mnie koleżanka zagadała na gg i nadal sobie leżę i się pocę
no u mnie cały maj padało
a wiesz że ja nawet nie wiem gdzie mieszkasz? pozostałe dziewczyny wiem skąd są nigdy się chyba nie chwaliłaś
w ogóle w tvn pracuje koleś który relacjonuje wydarzenia z zachodniopomorskiego którego znam, był moim trenerem na siłowni kiedyś i chodziłam z nim na kawki fajnie jest znać kogoś z tv
no ja piję drugą kawę i się chłodzę wiatrakiem zaraz będę musiała wyjść z psem bo to już zaraz 12
ciekawe o której Nadziejka wstanie już południe a jeszcze jej nie ma
Stary 2010-06-11, 12:20   #955
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie cały maj padało
a wiesz że ja nawet nie wiem gdzie mieszkasz? pozostałe dziewczyny wiem skąd są nigdy się chyba nie chwaliłaś
w ogóle w tvn pracuje koleś który relacjonuje wydarzenia z zachodniopomorskiego którego znam, był moim trenerem na siłowni kiedyś i chodziłam z nim na kawki fajnie jest znać kogoś z tv
no ja piję drugą kawę i się chłodzę wiatrakiem zaraz będę musiała wyjść z psem bo to już zaraz 12
ciekawe o której Nadziejka wstanie już południe a jeszcze jej nie ma
Ano nie chwaliłam się, bo jakby ktoś kiedyś poczytał i pokojarzył , to by się za głowę złapał
A jak się nazywa ten koleś ? Może kojarzę z telewizji No fajnie, chociaż ja osobiście nie znam nikogo

A to jeszcze nie byłaś z pieskiem na spacerze ? Przynajmniej tyle, że masz ten wiatrak , ja nie mam nic :/ Masakra

Dla Nadziejki to środek nocy, mi się wydaje , że wcześniej niż po 13 to na nią nie ma co liczyć Tym bardziej, że my o 2 już wszystkie spałyśmy ,a ona jeszcze buszowała po wizażu
Stary 2010-06-11, 12:55   #956
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ano nie chwaliłam się, bo jakby ktoś kiedyś poczytał i pokojarzył , to by się za głowę złapał
A jak się nazywa ten koleś ? Może kojarzę z telewizji No fajnie, chociaż ja osobiście nie znam nikogo

A to jeszcze nie byłaś z pieskiem na spacerze ? Przynajmniej tyle, że masz ten wiatrak , ja nie mam nic :/ Masakra

Dla Nadziejki to środek nocy, mi się wydaje , że wcześniej niż po 13 to na nią nie ma co liczyć Tym bardziej, że my o 2 już wszystkie spałyśmy ,a ona jeszcze buszowała po wizażu
to chociaż napisz jakie duże miasto jest koło Ciebie
nazywa się Emil Dąbrowski
byłam już z nią dzisiaj 2 razy przed chwilą wróciłam ale się wiatr zerwał, masakra...i trochę grzmi, tzn słychać że grzmi gdzieś w oddali ale do nas pewnie też ta burza dojdzie wczoraj było tak samo, w Niemczech już pada bo widzę przez okno po stronie niemieckiej wielkie czarne chmury, czyli lada moment pewnie będzie padać u mnie
no tak Nadziejka po 2 jeszcze buszowała ona to ma zdrowie ja po 1 chyba już zasnęłam
swoją drogą ciekawe co się dzieje z resztą dziewczyn
Stary 2010-06-11, 13:04   #957
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

CzeŚĆ!

Lalki ale gorąco w cieniu mam 35 stopnieno zwrjować można! nawet nie wychodze się opalać bo przeciezto tylko męczarnia

Anastazja-juz lece Boże jaką mam chcice w tym momencie zgwałciłabym każdego! No to ładnie Ci tam naniszczyło skoro tv nawet się uponiało

Sunset-łeee szkoda ze go nie dorwałas,aleskoro móiwsz ze dzisiaj tez wychodzisz to może akurat

wczoraj tzn dzisiaj poszłam spać o 3.30 kabarety sobie załaczyłam i z Romkiem gadałam a ze on wrocił z imprezy lekko wstawiony to strasznie rozmowny było

na sniadanko grahamka z warzywami łyzką serka wiejskiego i keczupem
Stary 2010-06-11, 13:15   #958
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to chociaż napisz jakie duże miasto jest koło Ciebie
nazywa się Emil Dąbrowski
byłam już z nią dzisiaj 2 razy przed chwilą wróciłam ale się wiatr zerwał, masakra...i trochę grzmi, tzn słychać że grzmi gdzieś w oddali ale do nas pewnie też ta burza dojdzie wczoraj było tak samo, w Niemczech już pada bo widzę przez okno po stronie niemieckiej wielkie czarne chmury, czyli lada moment pewnie będzie padać u mnie
no tak Nadziejka po 2 jeszcze buszowała ona to ma zdrowie ja po 1 chyba już zasnęłam
swoją drogą ciekawe co się dzieje z resztą dziewczyn
A to nie kojarzę, ale może go przyhaczę kiedyś przy okazji oglądania TV

Moja była dzisiaj tylko raz, w ogóle szkoda mi jej strasznie bo źle znosi te upały, przesypia całe dnie i nie może sobie znaleźć miejsca biedna...

Przeglądałam prognozę i faktycznie u Was zapowiadali burze... Nie zazdroszczę Tzn. burza jak burza, tylko po burzy zapewne znowu nie miałabym internetu
Miejmy nadzieję, że tym razem będzie to lżejsza burza niż ta z wczoraj

Ja też już o 2 spałam , tzn. po powrocie weszłam na wizaż ale gdzie by mi przyszło do głowy, że ktoś tutaj jeszcze może siedzieć

No właśnie, zostałyśmy praktycznie we trzy na polu bitwy Aga odkąd odnowiła miłość to nas olała , Eweliny nie widziałam mega długo, to samo z Kingą i Olą Olały nas Ale damy radę , ja Was nie zostawię !!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
CzeŚĆ!

Lalki ale gorąco w cieniu mam 35 stopnieno zwrjować można! nawet nie wychodze się opalać bo przeciezto tylko męczarnia

Anastazja-juz lece Boże jaką mam chcice w tym momencie zgwałciłabym każdego! No to ładnie Ci tam naniszczyło skoro tv nawet się uponiało

Sunset-łeee szkoda ze go nie dorwałas,aleskoro móiwsz ze dzisiaj tez wychodzisz to może akurat

wczoraj tzn dzisiaj poszłam spać o 3.30 kabarety sobie załaczyłam i z Romkiem gadałam a ze on wrocił z imprezy lekko wstawiony to strasznie rozmowny było

Nadziejko a kiedy Ty nie masz chcicy ?

Matko , to już chyba się jasno robiło jak się kładłaś , hm ? A co tam Roman Ci pisał ciekawego ?
Stary 2010-06-11, 13:19   #959
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

też miałam pisac ze dziewczyny zrobiły olewajszyn
ja mam dziisaj vszcególną! no maskara,zaraz kgos zjem a dzisiaj ide na koncert

nooo już się rozjaśniało a Romek-głupoty "no to ten...musimy się spotkac" to pojawiało się co minutedzisiaj pewnie nawet nie pamięta ze ze mną gadał
Stary 2010-06-11, 13:24   #960
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
CzeŚĆ!

to masz masakrę u mnie 31 stopni i zdycham..
oooo a co tam pisał ciekawego?
mi też się chce więc wpadaj ulżymy sobie
Cytat:
A to nie kojarzę, ale może go przyhaczę kiedyś przy okazji oglądania TV

Moja była dzisiaj tylko raz, w ogóle szkoda mi jej strasznie bo źle znosi te upały, przesypia całe dnie i nie może sobie znaleźć miejsca biedna...

Przeglądałam prognozę i faktycznie u Was zapowiadali burze... Nie zazdroszczę Tzn. burza jak burza, tylko po burzy zapewne znowu nie miałabym internetu
Miejmy nadzieję, że tym razem będzie to lżejsza burza niż ta z wczoraj

Ja też już o 2 spałam , tzn. po powrocie weszłam na wizaż ale gdzie by mi przyszło do głowy, że ktoś tutaj jeszcze może siedzieć

No właśnie, zostałyśmy praktycznie we trzy na polu bitwy Aga odkąd odnowiła miłość to nas olała , Eweliny nie widziałam mega długo, to samo z Kingą i Olą Olały nas Ale damy radę , ja Was nie zostawię !!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Nadziejko a kiedy Ty nie masz chcicy ?

Matko , to już chyba się jasno robiło jak się kładłaś , hm ? A co tam Roman Ci pisał ciekawego ?
nasza psinka też cierpi w taką pogodę, ona jest czarna więc jak słońce na nią świeci to strasznie się męczy, tak to leży cały czas pod sofą na której ja siedzę bo tam jej najchłodniej
a mogłaby być taka burza jak wczoraj świata nie było widać a trwała może z 10 min a tyle szkód wyrządziła..
ja też Was nie zostawię jest mi tu z Wami bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie dnia żeby tutaj nie zajrzeć

no i chyba nie będzie tej burzy, chyba że później bo przestało grzmieć
mój Tż nadal śpi ja chyba zaraz będę się brała za obiad bo coś głodna się robię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości