|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Ja mam taki specjalny spray do psikania buta, wklada sie pozniej noge i skorka sie rozciaga
w obuwiniczym mozna kupic za ok. 18 zl chyba
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
udało nam się w końcu spisać protokół
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ksiądz nam powiedział ze możemy zrobić nawet jedna spowiedź to zależy od naszego sumienia widze ze u wszytskich sierpnioweczek pomalu zblizamy sie do finiszu w piatek przymiarka sukni 2 z 3
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj ultra zazdroszczę, ja wciąż czekam na 1 przymiarkę
ale już niedługo, może w przyszłym tygodniu....
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 16 lipca mam druga przymiarke i chciałabym by była juz ostatnia, bo chciałabym suknie juz miec w domu
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
ja suknię chcę mieć w ostatnim tygodniu przed ślubem, nie mam jej nawet gdzie trzymać
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:56 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamietam jak rok temu bylo z siostra tez 3 dni wisiala tylko i bardzo sie cieszylysmy ze tylko tyle musialysmy ja powiesic na karniszu z okna zeby sie nie wygniotla bo tak zalecila pani z salonu MÓJ 900 POST ![]()
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
Ja swoja tez odbieram 3 dni przed, przynajmiej nie bede sie martwic ze gdzies sie nie zapne albo bedzie za luzno
![]() hajduczkawojtusia fajnie ze goscie Wam juz potwierdzili, my termin w zaproszeniach dalismy do 1 lipca, a narazie oprocz tych osob co zapraszalismy osobiscie i ktore odrazu potwierdzily to dwie pary dzwonily... a reszta nie wiem, jak sie nie odezwa do weekendu to pewnie telefony pojda w ruch..
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:57 |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Moi maja do jutra termin potwierdzenia. Narazie wyszło ze bedzie 40 os. tylko jeszcze 80 os.musi potwierdzic przybycie:/
Przyszła dzis moja biżuteria. Zaraz fotke wstawie. |
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiłam w białej magii - komplet crystal briolette.
Ładny jest, myslałam ze kolczyki beda dłuzsze. Wydaje mi sie skromny Ciekawe jak z suknia bedzie sie komponował.Pierwsze zdjęcie to oryginał z ich strony. |
|
|
|
#943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety wygodne to nie jest, bo musi wisieć na wierzchu, ale co mi tam -tzn. wisi u rodziców, żeby Tż nie widział :P Bo by go jeszcze kusiło ![]() U nas z potwierdzaniem było to samo, mało osób wcześniej a reszta w ostatni dzień terminu jaki daliśmy, a 3 pary nawet "dzień po" zadzwoniły, więc spokojnie Do 2 os sama musiałam dryndać. Ja teraz czekam do 11 lipca na potwierdzenia od osób którym wysłałam w drugiej turze zaproszenia ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że do sukni nie ma co przesadzać
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapłaciłam 5 zł ale nie wiem jak gdzie indziej bo to jest mój znajomy szewc i zawsze do niego wożę buty
|
|
|
|
|
#946 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#947 |
|
Przyczajenie
|
My nie bierzemy ślubu ani w mojej parafii ani w parafii TŻ tylko w całkiem innym kościółku i tam ksiądz nam powiedział ze nie musimy w naszych parafiach dawać zapowiedzi wystarczy u niego w kościele. A u mnie w kościele 100 zł za zapowiedzi
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy mogę się do Was dołączyć? Ślub planuje dopiero w przyszłym roku, ale przygotowania w trakcie i już mam kilka wątpliwości i problemów...Jeśli mogłabym prosić o rady, sugestie a może Wasze historie związane z wyborem koloru sukni ślubnej? Konkretnie mam dylemat pomiędzy śnieżną bielą a tzw. śmietanką? Suknia którą wybrałam Lisboa od Madonny. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc ![]() Jeśli już gdzieś taki wątek był, przepraszam, ale nie umiałam znaleźć
|
|
|
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przymierz jakąś śmietankową i jakąś białą i zobaczysz. Zawsze myślałam, że do ślubu ubiorę ecru, ale jak przymierzyłam to wydawało mi się, że jestem cała żółta, bo cere mam taka raczej hmmm... ciemniejsza- nie znam się na barwach skóry i brązowe włosy. i musiałam mieć kontrast.
|
|
#950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej wlasnie pomierzyc i zobaczyc w swietle jak najbardziej naturalnym ![]() A kiedy ślub dokładnie? Szybko wybralas konkretny model, mierzylas juz w ogole?
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś w salonie z moją suknią. Panie mi ją pokazały i udało im się się znaleźć identyczny materiał na bolerko
Dostałam próbki materiałów i z kokardki i sukienki. Wyposażona w odpowiednie narzędzie wyruszyłam za butami. Dziewczyny złaziłam jak kretynka cały Kraków za butami i .........znalazłam niedaleko mieszkania A raczej ich kolor. Natomiast fason taki jak poniżej. Generalnie to skórkowe buciki śmietanka połyskująca na złoto Idealny kolor z moją kokardką |
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wy już wszystko macie. Zazdroszczę wam. U mnie wszystko stanęło, na nic nie mam czasu. Wam już goście potwierdzają, a ja jeszcze nawet wszystkich zaproszeń nie rozdałam. Chyba nie wyrobię się z tym wszystkim, a 21 tuż tuż...
|
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jutro mam obrone dlatego mnie tak malo, ale jak juz bede po to bede do was zagladala juz regularnie, narazie prosze o kciuki, dobranoc.
|
#954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam dzisiaj biżuterie i stwierdzam, ze jest pzresliczna Także moge polecic Sprzedawca tez bardzo w porządku, dostałam też mały gratisik w postaci łancuszka z przywieszka kiełkiem ![]() Przypominam aukcje: http://www.allegro.pl/item1092784182...l_sliczna.html
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja w przyszlym tygodniu... Powodzenia i pochwal sie pozniej nam
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:58 |
|
|
|
#957 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Śliczna ta biżuteria, a sukienke jakiego masz koloru jak można zapytac??? Edytowane przez elisja Czas edycji: 2010-06-29 o 22:45 |
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jakby się prezentował ten komplet w kolorze czerwonym...
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:58 |
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak samo goście nie potwierdzają jeszcze a mają czas do 10 lipca, obawiam się że będę musiała po nich sama dzwonić i dopytywać ![]() Na razie znikam dziewczynki na 12 dni odpocząć od przygotowań i od remontu na podróż przed ślubną
|
|
#960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja swoja mam za 13 dni ![]() Cytat:
ja mam czarne włosy i nie zbyt ciemna karnacje i mam suknie ecru za 2 dni ja przymierze z wszystkimi dodatkami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

w obuwiniczym mozna kupic za ok. 18 zl chyba 

ale ksiądz nam powiedział ze możemy zrobić nawet jedna spowiedź to zależy od naszego sumienia
w piatek przymiarka sukni 2 z 3 

pamietam jak rok temu bylo z siostra tez 3 dni wisiala tylko i bardzo sie cieszylysmy ze tylko tyle

Ciekawe jak z suknia bedzie sie komponował.