![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Zgadzam się z Tobą Wiolek całkowicie co do nowych kobiet naszych eksów i czasem aż przykro patrzeć jak jakaś fajna dziewczyna przez takiego pajaca dołączy niedługo do naszego grona samotnych mamuś:/ ale Ty o tym nie myśl tylko się "urlopuj" nad morzem ile wlezie
![]() ![]() ![]() ![]() Maladku ja rodziłam w drugiej połowie sierpnia i wiem co czujesz, ale Twoje wszystkie dolegliwości miną razem z porodem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
No auto wypakowane po brzegi , zaraz ruszam . Dziewczyny które mają sie rozdwajać- Dobarek i MaladT , gdyby coś się dzialo w międzyczasie , to powodzonka i ucałujcie dzidziolki . A tutaj na wąteczku proszę się dziewczyny nie smucić i nie dołować , trzymajcie się zdrowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
BAN stały
|
i pojechała
![]() u mnie ostatnio chumorek lepszy, choc przezywam zawod milosny ![]() ![]() ![]() ![]() morał z tego taki ze ja musze chyba miec kogos kogo moge kochac, no i nie potrafie byc sama :/ miłego dnia kobitki, kawusię? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Taaak kawy! Ale w te upaly to chyba tylko mrozonej
![]() A co do nowych dziewczyn Szanownych Dupkow to macie racje-w niedlugim czasie zasila pewnie i tak juz liczne grono samotnych matek... Czytalam ze niepelne rodziny stanowia obecnie 15% wszystkich rodzin,z czego 90% to samotne matki. I moral z calego artykulu-matka jest sie przez cale zycie,samotna mozna byc tylko czasowo,czego sobie i Wam,kochane moje z calego serca zycze ![]()
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Refleksyjna mam taką koleżankę, która nie może żyć bez zakochania w kimś i powiem Ci, że pakuje się w takie związki, aż żal patrzeć
![]() Novalijka no proszę jakie optymistyczne statystyki i wnioski z nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
BAN stały
|
no ewelinka25 masz chyba racje co do tego tatuśka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
a ja wrocilam z wesela
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja to się zawsze odsuwałam w tym momencie, żeby broń boże nie złapać welonu, ale to było zanim zaszłam w ciążę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
ja też chce nad jakaś wode jechac... wrzuciłabym sie w jakies jeziorko badz morze i nie wyszła... musieliby mnie wyciagac moze by mi opuchlizna zeszła
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
No,no Maludku! Ja rozumiem,hustawki nastroju i takie tam ale tak to myslec nie mozesz! Jestes dzielna dziewczyna,niedlugo po drugiej stronie brzuszka bedzie Twoja corunia,wiec masz dla kogo zyc i dbac o siebie. Poza tym dzidzia teraz czuje kiedy jest Ci zle i kiedy Cie nerwy ponosza i to na Nia dziala. Pozniej bedziesz miala malego nerwuska w domu. Tak wiec wiecej optymizmu Slonce
![]()
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Ale to był pozytywny post.... nie ze chce sie utopic tylko odetchnąć od ciepła i by mi opuchlizna zeszła... ale jeszcze troche
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-05-20 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Zloz pozew do sadu o ustalenie terminow spotkan i o alimenty wtedy nie bedziesz nachodzona prze eksa i odetchniesz a jesli oin nie bedzie sie stawila na spotkania jego problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Anulciak dobrze radzi... będziesz miała wszystko ustalone przez sąd i bez problemów...
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Mowie ci to z doswiadczenia a obelgami sie nie przejmuj wiem ze to nie jest latwe ja ich wysluchuje od ponad 3 lat...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 22:18 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
aha przyznam ze nie usmiecha mi sie np. po 3 miesiacach dawac wniosku o podwyzszenie... wolalabym tak po roku badz dalej bo wiadomo pacana najlepiej nie chciałabym widywac
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2010-05-20 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Tego niewiem bo moj eks zyna nie uznal a alimentow mam 250zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Hmm o ile się nie mylę to trzeba iść do Urzędu z podaniem o zmianę nazwiska i ma być podpis ojca dziecka, że się zgadza a jak nie do Urzędu to do Sądu Rodzinnego i żeby się to obyło bez problemu to w Sądzie też musi być jego zgoda.
Zaś co do alimentów to nie wiem, ale jak w Sądzie się tatusiek zgodzi na taką kwotę to czemu mieliby Ci zasądzić mniej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hmm nazwisko to zmienia się chyba w Sądzie Rodzinnym i bez problemu jest jak za zgodą ojca, a czemu Sąd miałby Ci przyznać mniej alimentów jak na tyle zgodzi się tatasiek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
no ale nie wiem czy moge np. za podpaski kazac mu płacic... czy to nie bedzie przegiecie... koszule mam 3 jak narazie do karmienia, ale bez stanika bo biust jeszcze urosnie... no i pas poporodowy kupie... mysle tez o hustawce dla małej wiec za to tez niech płaci... ogólnie to się boje nie porodu i samotnego wychowania a tej całej zabawy z papierami w USC, mops itp no i sadzie... kurna ile sie najeżdze do tego Torunia, a przeciez mam jeszcze tyle egzaminów do zdania
![]()
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyluzuj trochę! Spieszymy się tylko wtedy, gdy jesteśmy na fałszywej drodze. Pośpiech jest to ruch „od czegoś" – przed czym uciekasz! Pomyśl o dziecku i jego uczuciach.
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Xantia chyba nie znasz mojej historii skoro sie tak wypowiadasz... jakim on moze byc ojcem... wybacz osobiscie wole nie miec ojca niz miec taki "przykład" na kobiete mówi sie kur*a a na takiego faceta to ciezko cos wymyslec... moze poczytaj moja historie a potem sie wypowiadaj...
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 22:20 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
masz gorszy dzień czy co Ci dolega?? bede go traktowac jak bankomat bo skoro zrobił to niech płaci... rodzicielstwo to nie tylko opieka a takze zapewnienie bytu... ja sama sie utrzymam ale z dzieckiem bede miec problem bo to dodatkowe duze koszty... a nie pracuje i przez bynajmniej 3 lata nie bede...
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja akurat mam dobry dzień, bardzo dobry nawet. Wróciłam ze wspaniałego weekendu, gdzie świetnie się bawiłam (z rocznym dzieckiem). W zeszłym roku byłam na tej samej imprezie, wtedy moja córka miała 3,5 tygodnia. Niedługo wyjeżdżam na kolejne (drugie) w tym roku zagraniczne wakacje, oczywiście z córką. A wyjeżdżam, bo mnie na to stać, bo pracuję, bo dostaję alimenty, bo CHCĘ. Ale skoro wolisz przez 3 lata być bez pracy i próbujesz z tatusia dziecka zrobić bankomat to wiem, dlaczego jego reakcja jest taka a nie inna. To jest bardzo proste. I nie mów mi, że małe dziecko to aż takie duże koszty. Można sie spokojnie obyć bez wielu rzeczy. No ale TY oczywiście wiesz lepiej, a ja stara krowa nie wiem nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
no nie wyobrazam sobie opieki nad dziekiem, pracy i dziennego studiowania... które bedzie przez kolejne 3 lata... i szczerze to mnie równiez tj. moich rodziców stac bysmy gdzies wyjezdzali, tyle ze po porodzie mam zaklepaną biopsję i inne przyjemnosci
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
BAN stały
|
Moze Maladt ma teraz taki okres bojowy bo jet w tej ciazy i to zaawansowanje a facet zniknal i sie dziewczyna nakreca, no i ma racje, chociaz moze przesadza to da sie ja wytlumaczyc, to jeste teraz kobita dynamit
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.