|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Widac jak Ci wyskoczyl nagle miedzy 16 a 18 tygodniem ! sliczny
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
No już czas najwyższy, bo zaczynałam się martwić, że tak mało przybieram jak na ten tydzień Ale widać wyrzuci mi bębenek jak pryszcza z dnia na dzień |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
helloł laseczki
![]() wpadlam sie zamledować, dzis spedzam mily dzien z tż bo wział specjalnie dla mnie urlop jutro juz bede z wami, wiec was nadrobiezauważylam tylko sliczny brzuszek magneski ![]() pzdr i całuje
|
#934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miłego Wam tam! |
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma żadnych szalenstw, zero bzykanka niestety... ale i tak jest fajowo
![]() ide jesc obiadek- kalafiorka pa pa moze wejde wieczorkiem
|
#936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez mam celibat, kurację czopkami mam, więc lipa No to wybyczcie się tam i smacznego ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Zastój się zrobił, więc ja też śmigam poleżeć, za niedługo mężu wraca z tyrki Miłego popołudnia laski |
|
|
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ziewam jak smok
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe dzieki ![]() Magnessko super te zdiecia masz i jak fajnie widac roznice w brzuszkach, a na tym ostatnim zdieciu to juz w ogole widac nawet jak pepek ci wyskocztl, swietnei to wymyslilas ![]() kazda z was powinna tak robic to taka mila pamiatka kiedys bedzie ![]() A co do mojego samopoczucia to boooli serducho, ale wczoraj mi sie snil jacob, ze zmierzchu i jakos mi dzis razniej...moze dzis tez mi sie przysni hehe a on sie nie odzywa jak kamien w wode..wyobarzacie sobie to po 4latach!!! jak wczoraj rozmawialam z przyjaciolka to mowie jej, ze ciekawa jestem czy on zaluje tego.. a ona mi mowi, ze to nie chodzi o to ze mam sie zadreczac czy on zaluje, tylko to ja mam nie zalowac..i tego staram sie trzymac..ale ciezko mi idzie cos jak kon pod gorke
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz opłacała sie ta delegacja pare nocy sama ale teraz masz meżusia na cały dzien ![]() magneska kurcze niezły brzuszek mi przeszła główka po kawusi hurra bo już myslalam że zjade ![]() |
|
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki, a ja dziś nie do życia jestem. Muszę Wam powiedzieć , że przyjechała z domu starców prababcia od mojego męża (ona ma u nas służebność na 2 pokoje) i już mi się ciśnienie podniosło... A takie miałam plany na sprzątanie dziś i wszystko diabli wzięli... Wiem pewnie pomyslicie że taka babuleńka, ale ona ma prawie 90 lat, a taka cholera jakich mało... Policją grozi, o włamanie oskarża, cyrki robi przeróżne, a ja się słowem nie odzywam, TŻ w pracy, jak przyjedzie to ona się uciszy bo się go boi... Ale samym tym, że mi łazi po kuchni już mi nerwy psuje... nie wiem jak ja przetrwam do 16 sierpnia... wrrr
LadyMK a to jak masz króliki wykastrowane to na tatusiów się nie nadają, a może by po prostu miały ochotę i dlatego takie nerwowe....? Dobrze, że cycolki ok, z jajkami też będzie
|
|
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Serdelek przyjaciółka ma racje
wiem ze przez pewien czas bedzie boleć ale bedzie lepiej zobaczysz, spotkaj sie z kims zabaw znajdź sobei jakis cel-w sumie dobrym pomysłem jest skupienie sie na powrocie do pl ![]() będzie dobrze-musi byc i powtarzaj sobie że jesteś madrą kobieta której na drodze stanoł kamień, ale twoja siła pozwali ci go odrzucić i iśc dalej do przodu aby zdobyć szcęscie 100 razy wieksze od tego kamienia ![]() |
|
|
|
#944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ta staruszeczka chyba na poprawe jest trzymana..ludzie w tym wieku juz nie sa swiadomi co robia, mi sie wydaje. boje sie starosci.. AA mi tez kawa pomaga na glowe, ja ogolnie za kawa nie przepadam ale czasem ma samaka, u nas jest kilka takich fajnych kafejek w jednym sprzedaja tak pyszna kawe, na mase sposobow, ja tam czasem z przyjaciolka chodzimy na gadanie, ostatnio pilysmy w takich mega kubach latte z likierem waniliowym, masa gestej bitej smietany i posypka czekoladowa...ymmm chyba wlasnei mam na to ochote ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
dziekuje kochana jestes w pokoju mam wszedzie nasze zdiecia, wiecie ja spie w jego koszulce i nawet w jego bokserkach, mam komplet jego bluzek w szafie, jakies papiery itd trzeba bedzie sie z tym rozstac.. jeszcze nie jestem w stanie tego zniesc, bo mi sie gola w gardle robi i to mi zabiera oddech
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zastanawiam sie jak to bedzie jak bede stara.....nie chciałabym byc dla kogos utrapieniem
hurrra zaraz mykam do domku nie wiem czy bede wieczorkiem bo od 2 dni cos net nam wolno działa dzwonilam dzisiaj i mówili ze naprawiają więc zobaczymy |
|
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
robicie cos dzisiaj??
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam naleśniki zjedlismy z TŻ, on teraz drzemie a ja zarasz wskakuje pod prycho, bo niedługo jedziemy, boże jak ja się boje zawsze w domu ciśnienie mam102/61, a u gina 140/90.
Emigra mówisz,że dlatego tak mało przybieram bo nie jem słodyczy pewnie tak, ale Pola nie jest z tego zadowolona chyba Piękne zdjęcia brzuszków, ja też musze wkleić 2 które kiedyś dawałam chyba było to w 5 miesiącu, ale jak już wróce.Całuje Was mozno trzymajcie kciuki jak sie pojawie od ginekologa dam znać.Myszce i Pameli nie będę pisała smsów bo chyba dzisiaj są zajęte
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Basimko, to kciuki zaciskam
Ja wlasnie gotuje sobie zupke brokulowa krem- pierwszy raz robie wiec jestem ciekawa jak mi wyjdzie, pachnie pysznie! Wlasnie sie zastanawialam czy nie zrobic pizzy dietetycznej tzn ciasto - tu tkwi problemos ale nawyszukiwalam tyle dan ze nie wiem kiedy wszystkiego sprobuje ! Uciekam ogladac ''Friends''
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz w domku jestem, włożyłam naczynia do zmywary wrzuciłam pstraga na patelnie i zjemy sobie z frytami
![]() a tak po za tym to bedziemy leniuchowac , mielismy posprzatac ale nam sie nie chce zrobimy to jutro net juz działa jak powinien wiec bede zagladac |
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ale z Was leniuszki- ale czasem trzeba! Ja mam czysto, tzn podlogi wypadaloby pomyc ale tez mi sie nie chce
wieczorem musze tylko poprasowac, bo sie nazbieralo ![]() Zjadlam ta zupe- mega pycha
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie u mnie duzo sprzatania nie ma, kurze poscierać i poodkurzac i umyć podłogę, no i oczywiście łazienka bo tam zawsze ma najwiecej pracy bo myje cała , no ale jak zrobimy sobie jutro to na weekend juz bedzie i w sobote sobie bedziemy mogli pospac dłużej
|
|
|
|
#953 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- o kawałeczek na wynos ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Dobrze, że ból przeszedł ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
A to, że zlał tyle lat z Tobą z dnia na dzień i to w taki sposób świadczy tylko o tym, że nie jest wart ani Ciebie, ani żadnej innej Zobaczysz, że z każdym dniem, tygodniem i miesiącem będzie lepiej Razem zaradzimy i pogonimy w cholerę Twoje smuteczki ![]() Kto wie kochana Jesteś tak wartościową osóbką, że długo czekać nie będziesz, mówię Ci! ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Takie mi się ssanie załączyło.Chyba powinien być założony równocześnie wątek "Dziewczyny jak maliny - starające i rodzące jak i tylko wspierające i za***iście gotujące"
|
||||
|
|
|
#954 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
A zmartwienia będą się zmniejszać wraz z rosnącym brzuszkiem Trzymam kciuki za owocne starania ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
magneska uśmiałam sie z tego tytułu i oczywiście nasunęło mi sie jeszzcze: dziewczyny ja maliny-starające,rodzące i wspierające oraz dużo żrące
|
|
|
|
#956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem Pola główke dzielnie trzyma w dole , miejmy nadzieje,że sie juz nie obróci.Silna ponoć dziewucha.Kolejna wizyta 2 września a potem ponoć już co 2 tyg czy co tydzień.Miałam dzisiaj też robiony posiew na bakterie, mało ponoc lekarzy robi to, ale np u nas jest to wymagane między innymi w szpitalu.Spadam laseczki do juterka
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja bylam na rowerach caly dzien wycieczka i tak dzieci zglodnialy ze po drodze mowia ze zjedza 40 hamburgerow i 10 kromek na obiadek mialam zupke fiutke(czytaj ziemniaczana ) i bigos z ziemniakami
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewuszki, przepraszam, że dopiero się odzywam, ale jakoś czas mi zleciał.
Dziś same pozytywne wiesci po obu USG. USG jajników: jestem w fazie okołoowulacyjnej, prawy jajnik mam silniejszy od lewego. W prawym jajniku pęcherzyk graffa ładny okrągły, jednak dopiero 10mm. Do tego jakieś inne mniejsze pęcherzyki. Tłumaczył mi, że ten graffa może być mniejszy dlatego, że tamte pozostałe zabrały mu "moce". Coś mówił o wielotorbielowatości- nei wiem czy nie lewego jajnika, ale nie pamiętam. Mam opis, ale doczytać się nie mogę. W lewym jajniku dużo pęcherzyków o różnej dojrzałości. Macica w przodozgjęciu. Dał 3mce [ Klinikę leczenia nieplodności nazwał jakoś inaczej, bo mówi że to "niepłodności" brzmi nieładnie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- no i nie ma nikogo ![]() dupa blada... smutno mi bo wyczytałam, że odpowiedniej wielkości pęcherzyk do zapłodnienia powinien mieć 18-20mm ... raczej wątpie, żeby mi urósł... Co jeśli mam cykle bezowulacyjne?! Chyba ciąży mi się odechciewa... wiem, że piękna nagroda za starania... ehh...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

No już czas najwyższy, bo zaczynałam się martwić, że tak mało przybieram jak na ten tydzień
Ale widać wyrzuci mi bębenek jak pryszcza z dnia na dzień

Miłego Wam tam! 

a ona mi mowi, ze to nie chodzi o to ze mam sie zadreczac czy on zaluje, tylko to ja mam nie zalowac..i tego staram sie trzymac..ale ciezko mi idzie cos jak kon pod gorke

o kawałeczek na wynos
A to, że zlał tyle lat z Tobą z dnia na dzień i to w taki sposób świadczy tylko o tym, że nie jest wart ani Ciebie, ani żadnej innej
Zobaczysz, że z każdym dniem, tygodniem i miesiącem będzie lepiej 
Kto wie kochana