![]() |
#931 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XIX
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Haj glizdeczki
![]() ![]() Ja mam nieprzyjemne wrażenie, jakby ktoś mnie przeżuł i wypluł... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zieleń i beż, jak to było ![]() czyli kabel ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-13 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, nie bukaj tylko dawaj recenzję EdF! Tzn. rozwiń myśl "dziwadło". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() długowłosi ![]() ![]() Na mnie się ostatnio same małe, grube i łysawe gapią ![]() Baj de łej, nikt nie wie kim było 3 ciacho? ![]() Cytat:
![]() poprawnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurczę, Wy też macie dzisiaj @? ![]() ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Szara Różaaaa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Helloł
![]() Cytat:
![]() ![]() soki rozcieńczać rozumiem, ale jak miód ![]() Cytat:
cedrowego płomienia nie pamiętam (skąd tam bułeczka??) ale w szufladach mam saszetki korzennej pomarańczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale faktycznie pech, jedne takich pożądają a inne nie tolerują i gdzie tu sprawiedliwość? Cytat:
pobuczę z Tobą: buuuu Dziś się zabrałam od rana za poszukiwanie chaty, zrozumiałam że nie dałabym rady już z TŻ mieszkać, zbyt ciężkie by to było, dla nas obojga.. Pogodziłam się już w pewnym stopniu z sytuacją (rozum to jedno, ale serducho jednak bardzo boli). Na piątek umówiłam się na oglądanie jednej kawalerki, nieduża i tylko z aneksem kuchennym, ale przyjazna kotu, tania, umeblowana i okolica idealna - właściwie zaraz obok tam gdzie teraz mieszkam, więc przenosiny ułatwione, dojazd do pracy i do przyjaciółki ten sam - bardzo bym je chciała (mam więc nadzieję że nie okaże się jakieś obrzydliwe bo też będę buczeć). ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cześć Różencjo, jak kota? Cytat:
ajaj, to mi głupio że odmieniałam "Maji" - obiecuję poprawę ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-13 o 18:29 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za mieszkanie, brzmi idealnie. A jaka cena jeśli to nie tajemnica handlowa? Cedrowy płomień jest też w postaci saszetek do szafy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Wpisz tu zomzing
|
no, wodom
![]() mam nadzieję, że z tym mieszkankiem wypali, brzmi nieźle ![]() Tru! rude jest pikne! tylko to chyba pugolce są, z tego, co pamiętam z twoich opisów skróconych ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-13 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
grozi wypollizowaniem
|
![]() alkoholu kcem-i dem w tem celu do sklepu ![]() Cytat:
dokładnie ![]() ![]() Cytat:
dopszeeeee buuuuuuu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Pin
![]() Dawaj mi tych chuopów!!! ![]() rozumiem, że teraz wspólna goth impreza odłożona na kiedyś tam? ![]() spoko - nie zwracam na to uwagi - to tylko ksywka ![]() ![]() jeszcze Madzik powinna mieć gdzieś w okolicy... ![]() Naukowcy odkryli kiedyś feromon odpowiedzialny za synchronizację @ u kobiet w więzieniach - czyżby w barze też to się wirtualnie roznosiło? ![]() Cytat:
![]() jaki opis ![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
będę pamiętać
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaa, w sensie woda z miodem - dzisiaj to ja jarzę jak... jarzeniówka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- no właśnie nie wiem.... planowałam jechać do rodziców w ten weekend i z mamą porozmawiać, ale w ten weekend chyba się będę przenosić (hope so!). no to chciałam jechać w przyszły, ale w przyszłym jest ta impreza.... a chyba powinnam pójść się odstresić i powyginać przy mhrocznym umc umc.... rozmowa z mamą nie ucieknie a i tak na 1 listopada się wybieram. tylko nie wiem jakbym Cię (i Tró, jakby przyjechała) miała pomieścić? dam jeszcze znać, ok?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kto tam mówił, że lubi zmywać naczynia ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też trzeba pozmywać naczynia ![]() ![]() Mnie się nie chceeeeee ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
a hery do włosowej fetyszystki
![]()
#950 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że raczej nie wyłażo, tylko się powbijao w jelyto ![]() ![]() Prawie ![]() Pinapcia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I czymam kciuki za nowe lokum ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co słychać u Was? O toto! ![]() ![]() Taki mięsisty ![]() Jako tapeta japońska na ścianę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#952 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Pamiętam jagnięce chrupki Trovet LRD - zupełnie jak kebab ![]() U nas całkiem ok bo jeszcze nie podałam nowych chrupków ani mięsków (czyli kota dalej tylko na hipoalergicznej i rzyga kłakami ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
grozi wypollizowaniem
|
nie uwierzycie-jestem juz po kolacji
![]() ![]()
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty co? przygrzało Ci ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
grozi wypollizowaniem
|
co do @-to ja juz dawno zwróciłam na to uwage ze w Barze występuje równocześnie-najbardziej to widzac podczas równoczesnej owulacji-gdy bar pęka od natłoku gości spragnionych śfinstewek
![]() ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
grozi wypollizowaniem
|
pije-dzis Cuba Libre
![]()
#958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie chcę, żeby dziewczyny z wątku zaczęły się martwić czy coś. Ja nie wiem, jak bym jakieś przestępstwo popełniła ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że u Ciebie na beżowo ![]() A zielony sweter będzie pięknie z Twoimi włosami współgrał. Uwielbiam połączenie rudości i zieleni ![]() Cytat:
![]() ![]() Ło matko, a co to za oficerki ![]() ![]() ![]() Ja też nie lubię jeździć czyim, zwłaszcza mamy samochodem (który w końcu wymieniła) bo miała na gaz... a to ma marne przyspieszenie wtedy ![]() ![]() ![]() Ja tam sobie zawsze wmawiam, że dla mnie 13 to szczęśliwy dzień... ten niestety ewidentnie nie był ![]() ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
PollY - wysłałam ci ważną wiadomość na Fejsa
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
![]() wyżłopaliśmy tż-tem dwie flaszki wina i jest git. Znaczy ja jestem pijana jak messerschmitt...usiłowali śmy uskuteczniać obowiązki małżeńskie, ale nie jestem w stanie utrzymać pionu, a w poziomie przysypiam, więc nic z tego ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.