![]() |
#931 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
ależ cudowna pogoda
![]() jesień w tym roku sie wyjątkowo udała ![]()
#932 |
Nindżopesz
|
Echhh, u mnie pada...
W ogóle powalony dzień, pokłóciłam się z TŻtem, teściowa dodatkowo wpadła i mnie podk...a. No bo widzi taka moją matkę u mnie, pomagającą mi odsunąć łóżko i powiesić firanki i od razu sie drze, że po co mi pomaga, mam przecież 30 lat i męża. I co takiej odpowiedzieć, że jak proszę męża to mi potem wypomina, że mu przeszkadzam i rozbijam dzień? I jej gupie rady "musisz tak rozmawiać z P żeby sam chciał coś w domu zrobić". Pewnie, będę się bujać z dorosłym chuopem jak z dzieckiem, sama zrobię i łaski bez. No i z tego wszystkiego stanęłam przed problemem jak samodzielnie zamontować te chrzanione nakładki na parapety, których nie umiem odpowiednio wyciąć. Nic to, weźmie się fachoffca. |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Dopiero po czwartej a ja już bym spać poszła..
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Gryxiu kup mamie Joop koniecznie. Chcesz próbkę?? To mój najukochańszy z zapachów ![]() Byłam wczoraj u fryzjera. Mam krótkie włosy nawet nie do ramion i debilną grzywkę. Ale co tam... Każda zmiana jest dobra I jeszcze byłam na mikrodermabrazji i wyglądam jak ![]()
![]() |
#935 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No ja właśnie tak słyszałam 15 + ale ja się nie znam ![]() ![]() ![]() Czy jest w barze prawnik? ![]() Tyż tak pomyślałam ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Agnes, zdjęcia!
![]() To już drugi dzień pomoru... Poszłam się uczyć i zasnęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||
BAN stały
|
Przestańcie się pchać, bo mi się nalewak od piwa w czoło wżyna!
![]() Dobra, pod koniec maja będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zbicie TŻta wchodzi w grę? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Wpisz tu zomzing
|
nawet jeśli nie wchodziło, można polobbować
![]() Flo, winter - Gdynia jutro? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- kaszankę nom nom nom. wait |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Bycie w ciąży to fajny czas oczekiwania i facet powinien też poczuć ten klimat, szykowanie mieszkania dla malucha itp. Dbaj o siebie... Cytat:
![]() wyglądam trochę tak jak pisała kiedyś Vesenka enerdowski sportowiec czy jak to było? To była akcja "tniemy?" Tniemy ![]() jest plus - krótsze i wycieniowane włosy lepiej się układają. A Ty teraz zapuszczasz??
![]() |
#942 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A próbkę z wielką chęcią wysępię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Znowu mnie łeb z tyłu napierdziela, tak na granicy z karkiem (to pewnie od przesiadywania przed kompem) ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Ale o so chodzi? Przecież nas tu full jest ![]() Cytat:
![]() Ja Ci dam senność ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra idem piec ciostka, a potem się szykuję na wyjście piwne ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-13 o 15:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
wolałabym przekazać osobiście ale nie wiem czy się kiedykolwiek uda w każdym razie ja jestem chętna na zlot tudzież minizlocik czy też spotkanie ![]() torba ekologiczna z biedronki ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Niom. Mam fryzurę "przejściową":rolleye s: Masssakra. Zastanawiam się czy na tę imprę za 2 tyg. nie iść nago, żeby odwrócić uwagę od tej "nijakości" na głowie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||||||||
BAN stały
|
Poootfffuuur!!!
![]() ![]() Bo za mną przyszliśta, przyznajta sieu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też - jak się ciemno robi, to mnie spanie bierze... ![]() już to ficeu... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=t60aR...eature=related mina Vretha jak laska mówi: Say you love me - bezcenna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-13 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wpisz tu zomzing
|
takie przeżuje?
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() font na dziś Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-13 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten, co na końcu gada, to chyba Routa, typowy troll i włochaty drwal z lasu klik! ![]() edit: tak, na pewno Routa - schował się w cieniu, ale poznałam po dziarach ![]() Czytałaś tłumaczenie w komentarzach? laska mówi, żeby powiedzieli coś sexy po fińsku, a oni o fjutach ![]()
![]() |
#953 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
chińskie osiem wcale nie jest jakieś teges ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam tylko jeden taki blondas jest ![]() ![]() A tu sprzed paru lat - bez brody, pod prysznicem ![]() I tu ładne ![]() http://media.photobucket.com/image/s...l/100_0690.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-13 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Wpisz tu zomzing
|
no. przeżuja to nie tost
![]() gryxiu, pokaż pani tosta ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() wersja bezszyjna i z innymi uszkami a tu golasy a tak w ogóle to mnie się skrymer bardziej kojarzy z tym ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-13 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, pokaż, pokaż!
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
i ma taką gadanę, że jak z Vrethem udzielają razem wywiadu, to ten drugi głównie facjatą błyszczy
![]() ![]() moja ulubiona fota Skrymera - piękna ![]() tutaj Ale żeby o Srolusiu nie zapomnieć, to luknij sobie tu Wesoła próba podchmielonych tłajlajtowych Finów "klawiszowiec" wymiata ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-13 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Phi ![]() Szartujesz? ![]() Cytat:
![]() Kuniec na dziś masaży otrzeźwiających, bo w nałóg wpadniesz ![]() Ale qrcze mi chodziło, że do 15 a potem już nie jest to nielegalne ![]() W sumie dobrze, że nikt nie wie ![]() ![]() Ja już częściowo wyszokowana - wypaznokciowana ![]() ![]() ![]() Zajrzę do Was jak wrócę ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.