|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Cytat:
Ale straszne jest to, że w szkołach jest takie jedzenie.
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
bo ten film zrobiono po tym jak bodajże 14 latki przytyły chyba 10 czy więcej kilo w krótkim czasie oczywiście śniadanie obiad i kolacja to mc donald, akurat o nim był robiony film. zdrowy facet postanowił sprawdzić co i jak po największej coli po prostu
bo nie wytrzymał takiej dużej dawki cukru. też przestał chodzić, wyliczyli, że taki amerykanin robi ileś tam kroków na dzień, zaczął też jeździć bo za dużo chodził, a po miesiącu miał wysoki cukier, cholesterol i ileś tam kilo więcej. masakra.michalina ale w naszych szkołach nie podają na obiad hot dogów i hamburgerów na szczęście ale sklepiki to już inna sprawa Edytowane przez happys Czas edycji: 2011-01-26 o 09:10 |
|
|
|
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze teraz schhudne
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam wczoraj urodzinowy wypad do pubu. Bardzo stara (w sensie, że znamy się od dawna :P) znajoma miała urodziny. Wypiłam jedno piweczko, zjadłam kawałek czekoladowego tortu i ze 7 cukierków (w trakcie rozmowy nawet nie zauważyłam jak po nie sięgałam...)... I Wiecie co? Waga pokazała mi dziś kciuk do góry
A byłam przerażona jak na niej stawałam rano
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
no i dobrze czasem trzeba pozwolić sobie na małe przyjemności, byle się łatwo nie poddawać i dążyć do celu
ja ostatnio za dużo mam tych przyjemności czas je ukrócić
|
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
jakieś 0,5 kg na tydzień![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- http://www.plaski-brzuch.net/jak_poz...e_boczkow.html |
|
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie waga tyle samo pokazuje.
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Nie uwierzycie! (albo uwierzycie, tylko ja jestem w takim szoku).
Odżywiałam się wczoraj dobrze (klopsy z wody z warzywami, sok pomidorowy, wędlina drobiowa, śledź, ciemne pieczywo, troche masła). Ale czuję sięod rana ciężka, więc stanęłam z ciekawości na wadze. I co? I było na czczo kilogram więcej niż wczoraj. Czyli ten tort, piwko i cuksy jednak sie zachomikowały, tylko ujawniły z opóźnieniem (dużym...). Ech. Będę miała nauczkę na przyszłośc :P Witam w piątek! Zaraz weekend!!
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Hej! ja wam powiem co wczoraj jadłam
1 śniadanie:2 kawałki zwykłego chleba z delmą z makrelą 2 śniadanie : jogurt z musli z biedronki za 0,89 gr rewelacja potem 1 pomarańcza i kiwi obiad: 1 wazówka kapuśniaku ten co gotowałam dla rodziny ![]() kolacja: serek wiejski ,1 pomidor,1 grahamka ledwo wcisnęłam no i oczywisci w międzyczasie 1,5 l wody mineralnej,2 kawy , 2 herbaty ![]() Jak teraz na to patrze to wcale dużo nie zjadłam,aha i 40 min na rowerku i 100 brzuszków ćwiczę co dzień
|
|
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Niestety, te pokusy wychodzą z opóźnieniem, o czym się przekonałam dzisiaj Ale grunt to wyciągnąć z tego wnioski i na przyszłość się pilnować. Dzisiejszy dzień zaczęłam godziną na orbitreku
|
|
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
Polowałam dziś na metr krawiecki i nie dostałam
![]() Z dietą bardzo dobrze i nawet poćwiczyłam dziś. A w nast tygodniu 3 razy aerobik bedzie ![]() Czego nikt nic nie pisze? Mało dziewczyn się odzywa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze myślałam, że miarka to jedna z łatwiej dostępnych rzeczy.
A dziewczyny pewnie się nie odzywają, bo mamy weekend i zazwyczaj pod koniec tygodnia jest tu mniejszy ruch Ale przyjdzie poniedziałek i wszystko wróci do normy |
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie odmawianiu sobie przyjemności o ile to robimy z głową.To wczoraj powiem wam tak, wstałam rano razem z mężem po 6 on do pracy ja mu szykowałam śniadanko. Nie kładłam się już spać bo na 10-tą miałyśmy z moją córeczką zaproszenie do sąsiadki. Ja na klachy a córcia zabawa z kolegą rówieśnikiem, który jak dowiedział się że mała jest w szpitalu to zrobił dla niej koszyk maskotek. Efekt niesamowity, Klaudia była wniebowzięta. A niebieskie dinozaur to jej najlepszy przyjaciel maskotka. Stwierdziłam, że jako podziękowanie upieczemy z Klaudią nadziewane powidłami śliwkowymi rogaliki. Powidła mojej własnej roboty z własnego sadu ![]() I powiem też, zjadłam jak się tylko upiekły na śniadanko trzy takie rogaliki i jeszcze u sąsiadki przy kawce i herbatce. Potem obiadek, pierś z kurczaka duszona z warzywkami potem, znów te rogaliczki maszkieciłam równo, jabłuszko, na kolację twaróg z ogórkiem i pomidorkiem plus pieczony ziemniak w mundurku i co mnie powitało dzisiaj z rana ............ a więc ogłaszam, po miesięcznej zmianie nawyków żywieniowych dzisiaj waga wskazała uwaga...... 57,6kg czyli zbiłam dokładnie 2 kilogramy ![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2011-01-29 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
BAFI i o to chodzi ,żeby nie rezygnować z przyjemności ale zachować umiar.Lody proszę bardzo ale np:na podwieczorek i już nic innego nie jemy na podwieczorek.Ja tak robię i nie mam napadu obżarstwa fakt nie jem czekolady batoników itp. Mam ochotę na chałwę ale jak sobie pomyślę że mam dodatkowo jeździć na rowerze 30 min ochota przechodzi.Wolę sernik przez siebie upieczony |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane Moje!
![]() Przepraszam, że tyle mnie mnie było, ale nie moge się zalogować z Mojego komputera!;/ nie wiem co jest. Ale teraz będe zaglądać codziennie obiecuje;D Nie mam pojęcia jak u mnie z wagą, bo zważe się dopiero po urlopie za 2 tygodnie;D
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Heja!
![]() Ja cały wczorajszy dzień spędziłam na wsi, pomagałam opiekować się grupą cudzoziemskich studentów Było super! Rozmawialiśmy po angielsku i po polsku, a czasem po francusku: czyli ja trenowałam sobie dwa obce języki, a oni ten dla którego tu przyjechali: polski ![]() No i wymarzłam jak głupia! Ale było warto Natomiast jedzenie było niezłe: jajecznica z tuńczykiem, grahamka z papryką i drobiową wędliną, a na obiad miseczka żurku, surówka i placek ziemniaczany
|
|
#947 |
|
Przyczajenie
|
CZESC dziewczynki dzisiaj niedziela wiedz sie wazylam i nie moglam uwiezyc waze 60 kg czyli znow 2 kg w dol
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
aniołek gratuluję, ale co ty robisz, że tak szybko ci waga leci? ja też tak chcę...
|
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
He he nie jem juz po 17 i cwicze rano przed praca i wieczorem po pracy jestem bardzo zdeterminowana i trzymam sie zasad
![]() musze sie postarac bo niedlugo musze szyc sukienke na slub
|
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
U mnie następny 1 kg spadł
It always seems impossible until it is done. Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-01-30 o 23:40 |
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratulacje z okazji spadających kilogramów. Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po długiej nieobecności.
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
U mnie spadek 0,6 kg. To nie jest rewelacja, ale zawsze coś
Ogólnie w styczniu: 2,5 kg. Normalnie byłabym zawiedziona. Ale biorąc pod uwagę liczbę wpadek, jestem i tak zadowolona
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny lecicie jak burza
![]() mnie też jest mniej w piątek się ważyłam i było 62,3 a było 62,8 więc waga znowu leci |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wariatki!
![]() Ale Wam ta waga schodzi w dół gratuluje wszystkim duży buziak za to![]() Ja nie wytrzymałam i się zważyłam, a miałam dopiero za 2 tygodnie... No ale cóż siła wyższa i waga pokazała mi 57!!!! normalni nie mogłam w to uwierzyć hihi
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze 2 kilo i bedzie to co byc powinno - potem co trzeba pilnować by się trzymało. Dzisiaj po dwu i pół tygodniowej nieobecności w pracy kilka osób mi powiedziało, że zeszczuplałam, że to pewnie przez tą chorobę cóż niech sobie myślą
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Ooooo, ale wiecie co zauważyłam dodatkowo? Cera mi się poprawiła
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
a ja coś dziś nie mogę się najeść jakieś takieś nie wiadomo co mnie naszło
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz czasem PMS? Ja tak mam przed @
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie mam, bo nie dawno była @. ale czasami tak już mam, że mogę cały dzień jeść i jeść i cały dzień głodna. twardo się trzymam już do obiadku i grzecznie nie podjadałam między posiłkami
![]() założyłam spódnicę, którą jak założyłam latem to obciskała mnie w brzuch a nawet miałam problemy, żeby ją założyć. dziś już tego nie ma
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję Wam spadków!
Wybaczcie, że tu nie zaglądałam, ale rozchorowałam się, straciłam całkowicie motywację. Pomożecie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

wprowadzamy
Ale straszne jest to, że w szkołach jest takie jedzenie.

bo nie wytrzymał takiej dużej dawki cukru. też przestał chodzić, wyliczyli, że taki amerykanin robi ileś tam kroków na dzień, zaczął też jeździć bo za dużo chodził, a po miesiącu miał wysoki cukier, cholesterol i ileś tam kilo więcej. masakra.
jakieś 0,5 kg na tydzień

Ale grunt to wyciągnąć z tego wnioski i na przyszłość się pilnować. Dzisiejszy dzień zaczęłam godziną na orbitreku
BAFI i o to chodzi ,żeby nie rezygnować z przyjemności ale zachować umiar.Lody proszę bardzo ale np:na podwieczorek i już nic innego nie jemy na podwieczorek.Ja tak robię i nie mam napadu obżarstwa fakt nie jem czekolady batoników itp. Mam ochotę na chałwę ale jak sobie pomyślę że mam dodatkowo jeździć na rowerze 30 min ochota przechodzi.Wolę sernik przez siebie upieczony