![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Dobrej noicy! kolorowych
![]() Idem spać (wiskacz to złooooooo) ![]()
#932 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() najlepiej idź we wtorek, pod inny adres i taksówką ![]() Cytat:
![]() ja daleko nie chodziłam, ale jak przenosiłam 20-40k z kantoru do banku, to luzem w torebce (do portfela się nie chciały zmieścić), a po drodze powiedziałam tz-owi, że spadam z kasą na zakupy i poszłam inną drogą ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#933 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I oczywiście seks, samobójstwa, grube oudy, alkohol, fistachy, nekrofilia (dla Sałaci), odchudzanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() tzn większośc szafek bedzie jakas tam...a kilka z czego innego...zara wkleje koncepcje ![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]() panele już doobejrzałam ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-23 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() przeczytałam wiskacz jako whiskas i się głęboko zastanowiłam o co cho ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
grozi wypollizowaniem
|
widok meblóffff
![]()
#938 |
grozi wypollizowaniem
|
niedawno wymysliłam zeby nie robic tych mebli kontrastowych tylko bardziej zharmonizowane i myslałam o takim kolorze jak ramka tego mebla w tle na pierwszym zdjecciu vesenkowym
#939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() oooo, też mi to przegalopowało po musku ![]() ![]() kolorowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i koniecznie jaja i kbnos
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaa-jade jurto z koszykiem gazetowym do płytowni
![]() po truskawkowym poscie sobie uswiadomilam ze ten koszyk przeciez sie składa ![]()
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju - ruości mi pogłębiły szmaponetki koloryzujące joanny blond, wszystkie odżywki do blondu - ale szamponetka zrobiła mi coś co sie nie zmyło az do ponownego rozjaśnienia - zdjecia mam tylko w ciemności oczywiscie bo na światle dziennym wstydziłam sie pokazywać - ale dlatego ze na mnei brzydko lezało - na ciemnych włosach rudości pięknei błyszczą - u mnie - starta amrchewka co lezała godzine na stole w misce |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Rejcz, odżywki do blondu, mówisz?
![]() Wkleiłam po fakcie aukcję tego zapachu, co go wylicytowałam, i dziewczyny napisały, że chociaż na zdjęciu wygląda na oryginał, to by nie kupowały na tej aukcji ![]()
#943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20060325210133
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do City Glam - tyż wydaje mi sie ze Ci sie wydaje że fcesz - to jest lekkie jak piórko i nie czuję tego - dlatemu włożony do kategorii bezpieczniaków, nie zadusi, nie umęczy, nie sponiewiera - politycznie poprawny - ja takiego akurat poczebowałam ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- ![]() rumianek generalnie - wyrudza też chyba kora dębu ale nie wiem jak sie zachowa na ciemnych - raczej przyciemni na niektórych pisze od jasnego blond do miodowego brązu - i ze tam refleksy miedziane być mogą wówczas - nie pamiętam która to była - bo juz od dawna mam tylko Klorane Rumiankową - ale ona akurat nie wyrudza tylko wyżółca - bo też tego efektu szukałąm ja - na antyrudosć mą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Moja nowa taktyka- wylicytować i nie zapłacić
![]() Rada z wątku weryfikacyjnego. A wiecie, że 3 razy zaciął mi się komp, kiedy chciałam zapłacić przez Płacę z allegro? ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Rejcz, czyli szukam odżywki do blondu z rumiankiem joanny? Ale czy coś widać w kolorze, czy tylko placebo?
#946 |
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Dziewczyny jak wam się widzi taki narożnik , czy zamiast karotki nie lepsza by była jakas mniej oczo***liwa rudosc ? naroznik
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast odżywki z rumiankiem są niby placebo - ale akurat włosy nie blond tylko karmelowe, orzechowe, rude - potraktowane odżywką rumiankową, tudzież bursztynową - gdzies mi przemkło na półkach sklepowych, Jantar czy cuś, dostają rudych refleksów - niestety naocznie nie sprawdziłąm bo takiej możliwości nie miałam - nie mam takich włosów hmmm czy zadziałają - czy znaczy sie będzie jakiś efekt kolorystyczny ciężko stwierdzić - bo w sumei od rozjaśniania masz ten rozjaśniacz psikacz - i to rozjaśnia chyba Pantene do blondu coś dobra była są takie odżywki w saszetkach chyba Marion - można sprawdzić na jednej sztuce - wydatek mniejszy ale na próbę - wypłucz w rumianku - w normalnym wywarze i zobacz czy coś Ci to dało - poza splątanymi włosami i wysuszonymi bo on wysusza aha Pantene do brązowych włosów - pachniaął bosko i wyrudziała na bank - przyjaciółka miałą - nie rozjaśniała nie przyciemniała tylko włosy ciemny brąz błyszczały jej na rudo w słońcu ale ten efekt już chyba masz ale pomogłam, nie ma co ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |||
Zakorzenienie
|
nio
![]() Cytat:
![]() ale co będziesz dobierać do koszyka ![]() czy po prostu kolor koszyka Ci się podoba i chcesz podążać tą drogą ![]() Cytat:
![]() (info z przed 3 tyg. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit tam taka fajna malina jest, kolor znaczy i nogi bym przemalowała ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-02-23 o 21:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzi mi się a przede wszystkim wymiary ma odpowiednie, nie zmieszczę ani centymetra więcej. Meble mam z naturalnej sosny , a dywan szaroniebieskawo rudy , więc tą karotkę chyba zastapię rudym , będzie bardziej grało z dywanem. Wlanie na zywo nie mogę zobaczyc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() muszę dobra cos do isrniejącego wystroju..
![]() |
#950 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli reszta jak mówisz to nie będą te poduchy aż tak krzyczeć ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- kurde - a ja znielubiłam remont - tzn projektowanie - niby lubię - ale wena mnie opuściła - a sprawa przedpkoju jest na już - i ostatnie opcje pt bordo podkład na to maziaje z perły cheba upadnei i zwrócę się ku delikatnej sugestii Polly - że jak nie lubię jasnych odcieni to jednak ten ciemny wąski przedpokój machnę na jasno - problem jest taki ze ściany popękane i żeby zatuszować pęknięcia i inne rysy mają być zastosowane maziaje perłowe - tylko po to one - tak by sie machło po prostu kolora i problem z głowy - nie widzeu tego nie widzeu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ufff ![]() tak więc, Polly i Sabo !!! idźcie tą drogą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Rejcz, dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź- w rumianek real się bawić nie bedę, odżywka do blondu mi nie zaszkodzi, szamponetek się boję. /zobaczę jeszcze, co mi zrobi z odrostami odsiwiacz do włosów ciemny blond- jasny brąz.
Jak mnie to wszystko będzie denerwować, to se znów przyciemnię do szatyna z rudym połyskiem. Czyli to, co zwykle. Tymczasem czekam, co odpowie mi sprzedawca Femme- czy zwróci kasę, jak po rozpakowaniu perfum zapach będzie inny...Jak nie odpisze, nie zapłacę- czeka mnie ostrzeżenie z All, no co zrobić. Pospieszyłam się ![]() Podobno tekst "perfumy przywiezione z Anglii" jest typowy dla podróbkowiczów.
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam ze coś takeigo istnieje - brzmi dorbze dla mnie - bo mój naturalny jest prawie już jak siwy - dzie to idzie kupić, all? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Nindżopesz
|
Rozterko, mnie się pomarańcz nigdy i nigdzie nie widzi (oprócz włosów), nie doradzę obiektywnie.
Buty czy raczej ostrogi-dla-ubogich ukończone, w tle kocia kuweta. Kurde, żeby tylko nikt na ulicy tych chamskich gumek nie wyczaił ale jak zasłonię leginsami to może obleci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Tak, wpisz odsiwiacz na Zdrowiu i Urodzie- on co prawda jest for man, ale to chyba nie szkodzi? widziałam go w Superph. ale pojedyncze odcienie, a tych odcieni jest od groma- ale rudego nie ma. Czy rudzi nie siwieją, czy też producent zaklada, że rudy się cieszy, że siwieje???
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pikne buty - talent - ale w sumie tego się spodziewałam ![]() noś do kieców nie zasłaniaj ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() popaczałam na allegrze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze sie nie sugeruj mnom za bardzo bo ja niedawno wymysliłam ze następną razą malne przedpokój na czarno ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#960 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że chwilowo obcas odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.