A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 17:07   #931
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

no więc nasza stronka slubna http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php

to jest taka pierwsza próba mam zamiar ją udoskonalić dodać więcej info dla gości ale to bliżej slubu
"REGULAMIN NASZEGO PRZYJĘCIA" mnie rozwalił na łopatki!!!!!!!

Skąd to wytrzasnęłaś?????!!!!!!

Stronka zapowiada się EKSTRA!!!!

Edytowane przez NightButterflyVIP
Czas edycji: 2011-04-09 o 17:10
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 17:07   #932
bahari
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Boszsz powinnam pisać mgr a nie się tu udzielać, ale jakoś nie mogę się zabrać...

Co myślicie o takim stroju dla Pana Młodego? Wydaje mi się ze takie połączenie białego z piaskowym jest jakieś blade...

IMG_5459.jpg

To był w ogóle ślub na plaży gdzie byłam w tym roku na urlopie (ach, ślub na plaży, szkoda że u nas taka opcja nie przejdzie), jeszcze wstawiam suknię, bo bardzo mi się spodobała i pasuje tej PM:

IMG_5455.jpg
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 17:09   #933
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
tak Tatry morskie oko dokładnie
Czyżby fanka Tatr? Ja kocham góry, a Tatry wprost uwielbiam.
Moje Słońce oświadczyło mi się właśnie w Tatrach... zimą... bosko

A Twoja stronka prezentuje się super
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 17:12   #934
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Bahari wejdź sobie Kobietko na youtube i wpisz ładnie w wyszukiwarkę Katie Melua Nine Million Bicycles karaoke LUB instrumental I JUŻ! Masz Ci podkład i ćwicz
Ale ja gupia jestem Dzięki za podpowiedź...
Stary 2011-04-09, 17:16   #935
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim stroju dla Pana Młodego? Wydaje mi się ze takie połączenie białego z piaskowym jest jakieś blade...
yYYYYyyyyy jak by Ci to powiedzieć...........
Ja myślę, że temu panu w niczym nie będzie "blado"

Ale żeby było jasne- rasistką nie jestem!!!!

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

A tak serio, serio To jak dla mnie - fajnie się to prezentuje, szczególnie z tymi butkami, które założył. Na pewno bym się na taki strój dla faceta zdecydowała, jeśli chciałabym żeby był ubrany na jasno, bo na facetów w bieli nie umiem patrzeć...... Podoba mi się idea, że TEGO DNIA nie tylko PM jest najważniejsza, ale tak samo ważny jest pan młody i fajnie żeby się OBOJE wyrózniali bielą..... Ale na samej idei moja aprobata się kończy No po prostu nie umiem, jak widzę kolesia biały garnitur, biała koszula, biała muszka/musznik/krawat....feeeee
Stary 2011-04-09, 17:22   #936
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A ja góralka, a gór nie znoszę! Moze dlatego ze za małolata ze szkoły chodzilismy po nich srednio kilka razy w miesiacu .. Moi rodzice uwielbiaja i duzo po nich spceruja, TZ do nich dołącza jak u mnie jest, a ja smigam po rowninie, bo wysokosci po prostu NIE lubie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 17:22   #937
bahari
Raczkowanie

Cytat:
yYYYYyyyyy jak by Ci to powiedzieć...........
Ja myślę, że temu panu w niczym nie będzie "blado"

Ale żeby było jasne- rasistką nie jestem!!!!

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

A tak serio, serio To jak dla mnie - fajnie się to prezentuje, szczególnie z tymi butkami, które założył. Na pewno bym się na taki strój dla faceta zdecydowała, jeśli chciałabym żeby był ubrany na jasno, bo na facetów w bieli nie umiem patrzeć...... Podoba mi się idea, że TEGO DNIA nie tylko PM jest najważniejsza, ale tak samo ważny jest pan młody i fajnie żeby się OBOJE wyrózniali bielą..... Ale na samej idei moja aprobata się kończy No po prostu nie umiem, jak widzę kolesia biały garnitur, biała koszula, biała muszka/musznik/krawat....feeeee
Też uważam że buty dobrał genialnie No i zgadzam się że Młody w bieli to przegięcie, ja też nie mogę jak widzę takiego Młodego
Stary 2011-04-09, 17:25   #938
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Dół jest śliczny, ale jakoś nie przekonuje mnie ten przezroczysty gorset... Chociaż przyznam się że swego czasu też o niej myślałam. Chyba najbliżej Ci do Warszawy, na stronie warszawskiego salonu ta suknia jest:
http://www.susanblanche.eu/public/go...trios_982.html
Tak więc zapraszam do stolicy jakby co na weekendowy wypad
Mi sie też ta przeźroczysta góra nie podoba dlatego chciałabym białe podszycie w tym miejscu gdybym oczywiście sie na nia zdecydowała.
Znalazłam te suknie w Radomiu wiec bliżej niż do W-wy ale nie wiem czy ona jeszcze będzie jak sie będę za sukniami oglądać.
Kurcze ale nawet na wyprzedaży kosztuje 2960... kolosalna suma jak na moje zarobki tylko tyle że na suknie nie chce w pewnym sensie skąpic bo mi zależy że by pięknie wyglądać tego dnia. Raz w życiu można zaszaleć tylko czy mi sie uda to nie wiem.
Stary 2011-04-09, 17:26   #939
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A ja góralka, a gór nie znoszę! Moze dlatego ze za małolata ze szkoły chodzilismy po nich srednio kilka razy w miesiacu .. Moi rodzice uwielbiaja i duzo po nich spceruja, TZ do nich dołącza jak u mnie jest, a ja smigam po rowninie, bo wysokosci po prostu NIE lubie
Rozumiem, Kochana, że jedyne bycie na wysokości, jakie tolerujesz, to obcas ?
Stary 2011-04-09, 17:28   #940
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Malwus20 bardzo podoba mi się ta suknia wyszukałam w google i nawet jest jakaś kobitka, która ją miała na swoim ślubie- sprzedaje ją na allegro (chyba jescze?), w każdym razie można zobaczyć jak wygląda ta suknia "w rzeczywistości", nie tylko na modelce....3mam kciuki, żeby Ci się udało znaleźć salon z tą suknią i żebyś mogła sobie ją przymierzyć
Mi zależy na nowej, nie używanej bo zdjęcia na allegro czy gdzieś na innych stronach to takie z domu jak się ubiera panna młoda itd a jak ta suknia po weselu i plenerze wygląda to nie wiadomo.
Stary 2011-04-09, 17:32   #941
(kicia)
Zakorzenienie

Ja i TŻ kochany Tatry. W 5kl podstawówki byliśmy tam razem na wycieczce szkolnej. Wtedy się nie znaliśmy. Ale już wtedy mnie zaczepial. Ale to już opowiadałam. W Tatry chcemy pojechać w mała podróż poślubną.

Ja jeszcze mam inne stronki ale tam był mały wybór kolorystyczny

Fajnie że wam się podoba.

Regulamin wzięłam z innej strony weselnej.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 17:35   #942
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mi sie też ta przeźroczysta góra nie podoba dlatego chciałabym białe podszycie w tym miejscu gdybym oczywiście sie na nia zdecydowała.
Znalazłam te suknie w Radomiu wiec bliżej niż do W-wy ale nie wiem czy ona jeszcze będzie jak sie będę za sukniami oglądać.
Kurcze ale nawet na wyprzedaży kosztuje 2960... kolosalna suma jak na moje zarobki tylko tyle że na suknie nie chce w pewnym sensie skąpic bo mi zależy że by pięknie wyglądać tego dnia. Raz w życiu można zaszaleć tylko czy mi sie uda to nie wiem.
No chciałoby się zaszaleć ale ja też uważam że 3 tys. to trochę dużo. Dowiadywałaś się czy to jest cena wraz z halką, czy ewentualnie jakieś gratisy typu rękawiczki i welon są do tego? Bo jak tak, to już by się można zastanowić, a jak nie no to słabo... Ale dziewczyno, weź Ty się nie zastanawiaj teoretycznie, tylko rusz pupę i umów się na następną sobotę na przymiarkę, wtedy się będziesz zastanawiać już wiedząc, czy rzecz jest w ogóle warta świeczki

P.S. Ćwiczę 9 mln rowerów przy karaoke z Youtuba zamiast pisać mgr
Stary 2011-04-09, 17:37   #943
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem, Kochana, że jedyne bycie na wysokości, jakie tolerujesz, to obcas ?
O to to! Dokładnie :P Wole morze, duze miasta .. 19 lat zycia w gorach, na górze itp mi wystarczy :P
Stary 2011-04-09, 17:37   #944
bahari
Raczkowanie

Malwus20, z tą suknią to też bym nie brała używanej, bo ona ma dół z tiulowym wierzchem, a to się na bank postrzępiło na weselu.
Stary 2011-04-09, 17:44   #945
jagodzia133
Zakorzenienie

Jestem czy ktoś tęsknił za mną??
Cytat:
Udana psina Moja jamniczka oprócz tego, że chrapała jak niedźwiedź (w sumie to nie wiem, jak chrapie niedźwiedź), to jeszcze właziła pod fotel i pierdziała. Zawsze pod fotelem.
haha dobre mój jak walnie to trzeba z pokoju wychodzić ;p
Cytat:
wiele jest na allegro firm które szyją w UK i we Włoszech na podstawie wymiarów podanych i własnie ceny są do 1000zł ale ja bym się bała bo nie wiem jak bym wyglądała w takiej sukni. A właśnie na jakiejś aukcji znalazłam tą Maggie Sottero

no więc nasza stronka slubna http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php

to jest taka pierwsza próba mam zamiar ją udoskonalić dodać więcej info dla gości ale to bliżej slubu
haaaaaaaaaaa widziałam kicie łądniutka jesteś
Cytat:

A Twoja stronka prezentuje się super
Koooooooooooooooocham Tatry Kooooooooocham góry
Cytat:
Ja i TŻ kochany Tatry. W 5kl podstawówki byliśmy tam razem na wycieczce szkolnej. Wtedy się nie znaliśmy. Ale już wtedy mnie zaczepial. Ale to już opowiadałam. W Tatry chcemy pojechać w mała podróż poślubną.

Ja jeszcze mam inne stronki ale tam był mały wybór kolorystyczny

Fajnie że wam się podoba.

Regulamin wzięłam z innej strony weselnej.
My się zbieramy z tż tem od kilku lat i nie możemy się wybrać ale taka mała podróż poślubna fajna sprawa
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 17:51   #946
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mi zależy na nowej, nie używanej bo zdjęcia na allegro czy gdzieś na innych stronach to takie z domu jak się ubiera panna młoda itd a jak ta suknia po weselu i plenerze wygląda to nie wiadomo.
No spoko, spoko, mi bardziej chodziło o to, żeby zobaczyć fotki na "zwykłej kobitce"-nie modelce, z prawdziwej imprezy, a nie sesji foto po przejściu przez photoshop.... Bo jednak zawsze wygląda inaczej taka suknia. Ja też bym chciała nową..., ale ja wciąż w głowie mam wygenerowanie swojego projektu i krawcową Tylko tej krawcowej jeszcze nie znam Mam jednak nadzieję, że jakąś dobrą znajdę, godną polecenia i wtedy rrrrrrruszę z projektem z kopyta

Cytat:
P.S. Ćwiczę 9 mln rowerów przy karaoke z Youtuba zamiast pisać mgr
OK, mam tak samo w tego typu sytuacjach niecierpię siebie za to Ufff jak to dobrze, że nie tylko ja tak mam

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Jestem czy ktoś tęsknił za mną??
Yyyyy Czy ja wiem...... nic nie słyszałam.......

No BA! Dobrze, że jesteś
Stary 2011-04-09, 17:52   #947
D0tk4
Zadomowienie

Nie wiem dziewczyny czy widziałyście, jeśli nie to szczrze polecam:

Reportaż o dniu katastrofy i o tym co działo sie w studio TVN24 - http://www.tvn24.pl/-1,1698729,0,1,1...wiadomosc.html

I fragmenty filmu W Milczeniu Ewy Ewart o rodzinach ofiar http://www.tvn24.pl/0,1698573,0,1,wl...wiadomosc.html

Rozumm, ze czesc z Was moze byc tym tematem zwyczajnie zmeczona, ale ani na jednym ani na drugim nie mogłam powstrzymac łez .. Szczrze polecam, bo oba filmy sa bardzo ciekawe. I niezwykle przejmujące.
Stary 2011-04-09, 18:02   #948
__Paulinka__
Zakorzenienie

(kicia) fajna stronka tez sobie Ciebie inaczej wyobrazałam Ja od jakiegos czasu nienawidze gór, bo teraz jestem praktycznie nimi otoczona:P a w Polsce mieszkam nad morzem i uwazam ze jest 1000 razy lepsze od gor ale są gusta i gusta tez moze zrobię taka stronke Regulamin slubny za✂✂✂isty hehe

Podsylam Wam pewną sale weselną i prosze o opinie: http://casilla.pl/ tutaj wiecej fotek : http://chatawejherowo.pobieramysie.p...ria#subcontent

sala jest dosc nowa, ok 3 lat chyba.. i jest ok 3 km od kosciola w ktorym bedziemy mieli slub, wiec jak dla mnie git. i mozna tam sprawdzic na stonce czy sala jest juz zarezerwowana i własnie na moj termin jest wolna!

i umowilismy sie na 18 kwietnia z jednym fotografem! nawet TZ dzwonil i sie umawial, jestem pod wrazeniem wiec cos sie ruszylo
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 18:03   #949
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Yyyyy Czy ja wiem...... nic nie słyszałam.......

No BA! Dobrze, że jesteś
Ooo ty wredoto jedna ja się już zdążyłam zestresować nonono nie wolno :P co by było jak bym zawału dostała??
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-09, 18:03   #950
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Przeglądałam właśnie tą stronkę srebronaprezent, na zakup z której jest ten wcześniej wspominany już groupon, i powiem Wam, że dla mnie to jakaś podejrzana jest ta stronka...... Te bransoletki wcale nie wyglądają na zrobione z jakichkolwiek kryształków, a już na pewno nie swarovskiego..... a identyczny łańcuszek+wisiorek, taka kulka z kamyczkami, kupiłam kiedyś u jubilera i ofiarowałam kiedyś mojej Mamie. Z czasem wypadły wszystkie kamyczki...... porażka.... nie wart swojej ceny, dobrze, ze chociaz sam łańcuszek jest ok.... Widzę, że na tej stronie mają też pasującą do tego bransoletkę- założę się, że tego samego typu badziew.... Nauczyło mnie to kupowania biżuterii z jakimikolwiek kamyczkami (cyrkonie itd) tylko i wyłącznie z odpowiednim zabezpieczeniem, nigdy klejone !!!!!
nigdy już w tym stylu
http://www.mak-bizuteria.pl/images/a...s/s4/-2837.jpg

czy w tym

http://www.jubiler.sklep.pl/images/ZW-SZ-95b.jpg

tylko i wyłącznie w tym:

http://www.twojabizuteria.pl/photo/756.jpg
Stary 2011-04-09, 18:05   #951
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
(kicia) fajna stronka tez sobie Ciebie inaczej wyobrazałam Ja od jakiegos czasu nienawidze gór, bo teraz jestem praktycznie nimi otoczona:P a w Polsce mieszkam nad morzem i uwazam ze jest 1000 razy lepsze od gor ale są gusta i gusta tez moze zrobię taka stronke Regulamin slubny za✂✂✂isty hehe

Podsylam Wam pewną sale weselną i prosze o opinie: http://casilla.pl/ tutaj wiecej fotek : http://chatawejherowo.pobieramysie.p...ria#subcontent

sala jest dosc nowa, ok 3 lat chyba.. i jest ok 3 km od kosciola w ktorym bedziemy mieli slub, wiec jak dla mnie git. i mozna tam sprawdzic na stonce czy sala jest juz zarezerwowana i własnie na moj termin jest wolna!

i umowilismy sie na 18 kwietnia z jednym fotografem! nawet TZ dzwonil i sie umawial, jestem pod wrazeniem wiec cos sie ruszylo
jak dla mnie cud miód malina
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-09, 18:05   #952
(kicia)
Zakorzenienie

Ja ranka 10 kwietnia nie zapomnę nigdy. Wstałam o 9 jeszcze się nie ubrałam. Tata był w łazience a mama oglądała tvn24. Weszłam siadłam. Gadali jakiś głupotach. Polityka. Po mniej więcej minucie podali wiadomośćo katastrofie. Pierwsze minuty to cisza. Wszyscy czekali na wiadomość. Co się stało kto przeżył. Każda minuta to coraz większy szok. Straszne

Stary 2011-04-09, 18:09   #953
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Ooo ty wredoto jedna ja się już zdążyłam zestresować nonono nie wolno :P co by było jak bym zawału dostała??
Hehehe Noooo wtedy to bym wołała mojego TŻ (Który jest w pracy....) bo ma qrs ratownictwa medycznego skończony

Paulinka ale która sala Cię dokładnie interesuje? Bursztynowa czy kryształowa?
Stary 2011-04-09, 18:10   #954
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

A jak sobie mnie wyobrażalas

Stary 2011-04-09, 18:18   #955
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądałam właśnie tą stronkę srebronaprezent, na zakup z której jest ten wcześniej wspominany już groupon, i powiem Wam, że dla mnie to jakaś podejrzana jest ta stronka...... Te bransoletki wcale nie wyglądają na zrobione z jakichkolwiek kryształków, a już na pewno nie swarovskiego..... a identyczny łańcuszek+wisiorek, taka kulka z kamyczkami, kupiłam kiedyś u jubilera i ofiarowałam kiedyś mojej Mamie. Z czasem wypadły wszystkie kamyczki...... porażka.... nie wart swojej ceny, dobrze, ze chociaz sam łańcuszek jest ok.... Widzę, że na tej stronie mają też pasującą do tego bransoletkę- założę się, że tego samego typu badziew.... Nauczyło mnie to kupowania biżuterii z jakimikolwiek kamyczkami (cyrkonie itd) tylko i wyłącznie z odpowiednim zabezpieczeniem, nigdy klejone !!!!!
nigdy już w tym stylu
http://www.mak-bizuteria.pl/images/a...s/s4/-2837.jpg

czy w tym

http://www.jubiler.sklep.pl/images/ZW-SZ-95b.jpg

tylko i wyłącznie w tym:

http://www.twojabizuteria.pl/photo/756.jpg
też patrzyłam i mówię otwarcie badziewia jak nie wiem co a jakie ceny?? dzisiaj pracowałam (już kolejny raz) na targach gdzie się sprzedaje biżuterię kamienie itd. i powiem tak nauczyłam się rozpoznawać tandetę.

A dziewczyny w końcu sobie odżałowałam i kupiłam sobie Pandorę (nie oryginalną) wyniosło mnie to 43zł ale sama sobie kompletowałam jest różowo fioletowa przewaga fioletu a przekładki są srebrne z cyrkoniami

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Hehehe Noooo wtedy to bym wołała mojego TŻ (Który jest w pracy....) bo ma qrs ratownictwa medycznego skończony

Paulinka ale która sala Cię dokładnie interesuje? Bursztynowa czy kryształowa?
no tak a potem byś mnie udusiła :P jak by mi twój TŻ był zmuszony zrobić usta usta ;p nie ta ja wolę żyć zawsze możesz zadzwonić po mojego on pewnie by mi podniósł ciśnienie i to piorunowo ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-09, 18:21   #956
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:

Sala baaaaaardzo ladna! jesli cenowo Wam odpowiada, to ja bym sie nie zastanawiala!

I mam nadzieje, ze ten fotograf okaze sie odpowiedni i podpiszecie z nim umowe Trzymam kciukasy

Cytat:
Ja ranka 10 kwietnia nie zapomnę nigdy. Wstałam o 9 jeszcze się nie ubrałam. Tata był w łazience a mama oglądała tvn24. Weszłam siadłam. Gadali jakiś głupotach. Polityka. Po mniej więcej minucie podali wiadomośćo katastrofie. Pierwsze minuty to cisza. Wszyscy czekali na wiadomość. Co się stało kto przeżył. Każda minuta to coraz większy szok. Straszne
Ja pamietam, ze Mama mnie wtedy obudzila mowiac, ze samolot sie rozbil. Pobieglam do telewizora i na poczatku myslalam, ze moze jakies awaryjne ladowanie czy cos, a tu niestety .. Pamietam, ze tak nieszczesliwie sie to wszystko zlozylo, bo tego dnia przyjezdzal do nas TZ z rodzicami i wtedy starszyzna sie poznala po raz pierwszy .. Ale mozecie sobie wyobrazic, ze spotkanie nie bylo jakies mega radosne ..
Stary 2011-04-09, 18:27   #957
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
też patrzyłam i mówię otwarcie badziewia jak nie wiem co a jakie ceny?? dzisiaj pracowałam (już kolejny raz) na targach gdzie się sprzedaje biżuterię kamienie itd. i powiem tak nauczyłam się rozpoznawać tandetę.

A dziewczyny w końcu sobie odżałowałam i kupiłam sobie Pandorę (nie oryginalną) wyniosło mnie to 43zł ale sama sobie kompletowałam jest różowo fioletowa przewaga fioletu a przekładki są srebrne z cyrkoniami

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

no tak a potem byś mnie udusiła :P jak by mi twój TŻ był zmuszony zrobić usta usta ;p nie ta ja wolę żyć zawsze możesz zadzwonić po mojego on pewnie by mi podniósł ciśnienie i to piorunowo ;p
Eeee no co Ty, nie udusiłabym Cię Jakże bym mogła.... On by to zrobił dla Twojego dobra Dumna bym była z Niego

Pandora....nawet nie wiedziałam, że tak się to nazywa....to do tego typu bransoletki się wybiera charmsy czy nie?
No więc co do tej stronki, widzę, że się nie pomyliłam Droga Znawczyni tandety

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Ja pamietam, ze Mama mnie wtedy obudzila mowiac, ze samolot sie rozbil. Pobieglam do telewizora i na poczatku myslalam, ze moze jakies awaryjne ladowanie czy cos, a tu niestety .. Pamietam, ze tak nieszczesliwie sie to wszystko zlozylo, bo tego dnia przyjezdzal do nas TZ z rodzicami i wtedy starszyzna sie poznala po raz pierwszy .. Ale mozecie sobie wyobrazic, ze spotkanie nie bylo jakies mega radosne ..
No My wtedy spalismy sobie z TŻ w najlepsze....i zadzwonił telefon.... TŻ odebrał- Mama TŻ z Polski dzwoniła żeby Nam powiedziec co się stało.... od razu włączył tv....nie mogłam uwierzyć w słowa "Prezydent Polski wraz z Małżonką zginęli w katastrofie lotniczej"......

No wyobrażam sobie, że nie były to najlepsze okoliczoności do tego typu zapoznania się.....
Stary 2011-04-09, 18:31   #958
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Ja wtedy byłam pod prysznicem i miałam w kabinie włączone radio. I usłyszałam że samolot zahaczył o drzewa. I myślę sobie, no wypadek, pewnie uszkodzili skrzydło, ale na pewno szczęśliwie wylądowali, przecież to niemożliwe żeby prezydencki samolot się rozbił. Potem wychodzę z łazienki a TŻ przy telewizorze mówi że samolot się rozbił. Ja na to: no wiem, coś tam zahaczyli o drzewa. A TŻ mówi, że nie, że się normalnie rozbił o ziemię. I wtedy zaczęli podawać stopniowo ile osób zginęło. I dopiero do nas dotarło co się stało...
Stary 2011-04-09, 18:34   #959
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja dzisiaj szukałam kolczyków na ślub tylko takich dużych srebrnych z cyrkoniami. Ale nidzie takich nie ma buuuu największe to 3cm długości na 1 szerokości jak znajdę na necie co chcę to wam pokażę Oczywiście chodzi mi o kolczyki na ślub
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-09, 18:36   #960
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Ehhhh w Dublinie jutro msza upamiętniająca zarówno tragedię katyńską jak i smoleńską... i przemarsz...w Londynie też coś będzie Dotk4 ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości