|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Alu - dokładny numerek niebieskiego to 325
Aniu - te małe to nie selenki, ale jak je kupowałam to myślałam ze tak kosztowały szałowe 1,5zł i nazywają się flash. Pewnie jakaś seria dla sklepów "wszystko za 4zł", BTW ten lila ze złotą perłą na paznokciach wygląda jak grzybica muszę się zastanowić nad jego racją bytu. Jumpy, o który pytasz to 145. Niebiesko - fioletowo - brązowo - różowa benzynka.
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę poszperać u mnie w sklepach, nie raz trafiają sie takie perełki
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Oto moja kolekcja - skromna, ale dobrze służy. Na pierwszym zdjęciu są wszelkie topy, linery i lakiery do stempli (te bezpośrednio do nich przeznaczone i te, które są za gęste do aplikacji na cały paznokieć, ale do konadowania się nadają, więc je trzymam). Dalej kolorami.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
lolli_pop super łowy!
Ten różowy na pazurkach ma shimmerek czy jest kremowy? Dobrze kryje? Jaki to numer? Śliiiiiczny! Mgiełko świetny kolor! W macie super się prezentuje! ewalucja słit serducha Malinko pozdrowiłam i zmiękł, dzięki za mimowolną przysługę Tyle zapamiętałam, muszę sobie chyba kupić lecytynę ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Loli zacna kolekcja!
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2011-05-18 o 15:15 |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
loli super kolekcja
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Aguu - ten różowy ma baaaardzo delikatny shimmer srebrny, ale to tylko taka poświata, przed to kolor jest jakby lekko metaliczny, no nie wiem jak to określić
kojarzy mi się z wykończeniem frost - kremowy, delikatnie oszroniony. Na zdjęciu mi to nie wychodzi, bo są chmury ale jak się pojawi słońce to pokażę.numer 246 Ewaluacja - dzięki
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-05-18 o 15:26 |
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
alle śliczne te rózowiaki!
i wzorek taki ładny ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
dmka u mnie metoda chusteczkowa sprawdziła się na tyle,że pazurek sie trzymał ale ciągle była chropowata ta powierzchnia i nie umiałam tego zniesc pod wzgledem estetycznym
zmyłam i teraz po prostu pokrywam go mocno lakierem zeby sie trzymal,poki co daje dzielnie rade![]() lolli Twoja kolekcje znowu musze w domu zobaczyc ;( w pracy mi nie działasz..
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Aguu - złapałam słońce
![]() ![]() ![]() AnulaPPP - dziękuję ![]() Morena - blokują Ci wizaz jak bum cyk cyk
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełko
widzę, że ostatnio lubisz mat ![]() bardzo ładnie to wygląda viv u mnie też jumpek na pazurach ![]() ten Twój bardzo ciekawy Morena granacik to Bell GW 521(chyba kolekcja jesień/zima?) mnie też się kołdra poodbijała Lizaczku 10 no nieźle na raz ![]() śliczne pazurki...i kolekcja lakierowa zacna ![]() Anuś zobaczę jak zdjęcia wyjdą... zaraz idę wysłać paczuszkę z lakierami jakoś tak się cieszę, jakby to dla mnie było
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.spookynails.com/2011/05/i...ajah-ruby.html jeden z moich ulubionych OPI i lakierow w ogole
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
sab
no lakier piękny jednak mogłabyś trochę pouczestniczyć w "życiu" wątku też
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-18 o 16:37 |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
w pracy nie bardzo mogę paplać :P tak z doskoku w chwilach odpoczynku jestem :P
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa dzięki, śliczny jest, muszę na niego zapolować!
![]() Pytałam o krycie? Chyba tak, ale jeszcze raz - jak kryje?
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka - dziękuję
![]() Aguu(siu?) - kryje po trzech warstwach, jest trochę nieprzyjemny w obyciu , przy jednej nie kryje, przy dwóch smuży i brzydko wygląda, a przy trzech jest ok, ale schnie długo. Ale warto dla efektu. Na pewno nie jest to schnięcie całonocne
|
|
|
|
#946 |
|
keep calm and contour on
|
wstawiam swoje, bo zaraz idą do zmycia
chciałam wczoraj,ale mi się nie udało, wizaż mówił fail..widać krem na skórkach, wybaczcie
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarka haha no to obie mamy piekny wzorek mi na szczescie tylko na koncówkach i nie widac az tak, przezyje te 2 dni
![]() Pilar te białe serduszka na granatowym tle wygladaja bosko ! Lolli tylko Twoje zdjecia mi blokuje zawsze,reszta działa nieładnie robią nieładnie..
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?;> spamować i to szybko
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz zarąbiaszczy awatar
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
jak go zobaczyłam to musialam go mieć
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucja to ja pospamuje że mam okropny humor bo spotkało mnie coś przykrego,mam egzamin na prawko w piątek i się boję,szkoda mi nerwów i pieniędzy,wypadają mi włosy a paznokcie mimo że obcięte do opuszki rozedwajają się na jakieś 3mm
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze pazurki
![]() a tak wogóle to nie nadążam z czytaniem tego wątku )
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
![]() Dzięki - mimo, że taki złośliwiec, to na niego zapoluję ![]() Tak mnie wzięło na serialu na piłowanie szponów, to pomyślałam, że wypróbuję kolejnego holośka ![]() Przedstawiam więc Eveline 405 - bez słońca/flesza spokojny szarak, a tu taki holokamuflaż ![]() EDIT : Skórki widzę upaciałam.. i ten fakerek jakiś krótszy.. chyba się zagapiłam przy piłowaniu
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2011-05-18 o 21:17 |
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
lexie42 piękny żółtek!
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Hej laski, nie mam dziś dla Was pazurków
![]() W ogóle jestem załamana, bo szłam dziś na ten egzamin pewna, że zaliczę i liczyłam nawet na dobrą ocenę. Niestety, nie zdałam. Jak 98% mojego kierunku. Na cały rok zdały tylko DWIE osoby. I nawet nie chodzi o to, że test był trudny, przeciwnie. Po prostu gość tak układał pytania, że w każdym prawidłowa odpowiedź mogła też być w jakiś sposób niewłaściwa. Np. pytanie o tytuł czasopisma - jeśli się nie napisało w cudzysłowie, nie zaliczał. Albo najmniejsza literówka w pojęciu. Masakra. A żeby było śmieszniej, na zaliczenie trzeba było mieć 70% dobrze, ja miałam ok. 65% - sprawdzaliśmy sobie od razu wzajemnie... Uch.
|
|
|
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne pazurki a co ci sie przydazyło smutnego![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27000346]Hej laski, nie mam dziś dla Was pazurków ![]() W ogóle jestem załamana, bo szłam dziś na ten egzamin pewna, że zaliczę i liczyłam nawet na dobrą ocenę. Niestety, nie zdałam. Jak 98% mojego kierunku. Na cały rok zdały tylko DWIE osoby. I nawet nie chodzi o to, że test był trudny, przeciwnie. Po prostu gość tak układał pytania, że w każdym prawidłowa odpowiedź mogła też być w jakiś sposób niewłaściwa. Np. pytanie o tytuł czasopisma - jeśli się nie napisało w cudzysłowie, nie zaliczał. Albo najmniejsza literówka w pojęciu. Masakra. A żeby było śmieszniej, na zaliczenie trzeba było mieć 70% dobrze, ja miałam ok. 65% - sprawdzaliśmy sobie od razu wzajemnie... Uch. [/QUOTE]oj kurcze ale chamstwoo/.. |
|||
|
|
|
#957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
he he hejloł
![]() Faktycznie nie było aż tak spamu dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja na chusteczkę nigdy nie probowałam jak mi sie cos łamie to piłuję całkiem... wcale nie taka znowu skromna... nie mów. Ja u siebie muszę zrobic takie poglądowe zdjęcia kolorami sobie ułożyc i nosic w telefonie najlepiej zeby kolorow nie powielac.A różyk ładny nie mam takiego i wzorek jak ślicznie się odbił.Aguu dzięki ![]() sabbatha no ładny ten opi trzeba przyznać Pilar1899 te granatowe są super z tym serduchem ![]() Cytat:
lexie42 ooooo jał jaki on ładny no faktycznie jakby krótszy, ale ja wiecznie mam te krótsze jakieś.... a holo jak holo idelanie na taką pogodę ![]() Gdzieś tu coś było a propo wzorów pościelowych ja nie miałam... ale położyłam się koło 2 w nocy... nie wyspana jestem jak chol**a Malinko ja to potrafię sobie podczas malowania włosy wsadzić w świeży lakier na paznokciu ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Orlica o masz... ale to na studiach różne dziwy można spotkać... Kurde gdzieś mi nie zacytowuje wszystkiego... hmmm ale nie pamiętam co jeszcze miałam napisać... wybaczcie
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-18 o 21:25 |
||||
|
|
|
#958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie ładnie tak, ja się już cieszę![]() Cytat:
ale ładnie no i pazurkiCytat:
u mnie jumpek nr.163 oraz essence glisten up!
|
|||||
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
lexie42 - ładny kolor
![]() Aguu - piękny holosio-kamuflaż zakochałam się ![]() Agateczka* - mi by się bardziej widział sam Jumpek, bez tego essence glisten up Ja właśnie się robię na srebrny kolorek
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Agateczka* to lakier z nowej kolekcji lovely, nr 334, taki nie żółty, troszkę zielonkawy
ciężki do określenia:P
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

kosztowały szałowe 1,5zł i nazywają się flash. Pewnie jakaś seria dla sklepów "wszystko za 4zł", BTW ten lila ze złotą perłą na paznokciach wygląda jak grzybica

ale jak się pojawi słońce to pokażę.

no nieźle na raz 

nie wiem czemu, może coś źle zrobiłam. Za dużo zachodu z tym, chyba wolę skrócić wszystkie
Sam lakier jest boski! Trochę przypomina brokat, ale wykończenie jest gładziutkie, no cud-miód!
nie ładnie tak, ja się już cieszę