Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 09:11   #931
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Paolinno biedactwo podziwam... tez kiedyś tak robiłam... wyszło na złe...
Co zrobić, taki czas że trzeba się uczyć... Idę po śniadanko. Dziś tradycyjnie kanapeczki.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:19   #932
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Co zrobić, taki czas że trzeba się uczyć... Idę po śniadanko. Dziś tradycyjnie kanapeczki.
jedz dużo orzeszków pomaga.

ale u mnie mgła....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 09:20   #933
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
jedz dużo orzeszków pomaga.

ale u mnie mgła....
No jadłam wczoraj migdały, laskowe, ziemne i nerkowca z mieszanki studenckiej
Stary 2011-06-02, 09:26   #934
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No jadłam wczoraj migdały, laskowe, ziemne i nerkowca z mieszanki studenckiej
ale zdrowe NNKT

a i pamiętajcie, że mózg żywi się cukrami:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 09:58   #935
Mordsith
Wtajemniczenie

Asia pewnie że wypełnimy Twoją ankietę.. a co za temat miałaś/masz?

Maleńka fajnie, że poznałaś wykształconego, inteligentnego człowieka.. szpilki chyba przebolejesz? Ani tyci wyższy nie jest??

Oko takie maleńkie butki są śliczne...w ogóle wszystko co takie małe jest cudowne.. A wiecie co ostatnio widziałam? Takiego chłopczyka ok 3-4 latek, w takich właśnie butach adidasa i takiej malej kurteczce skórzanej

Paoll
nie przeuczaj się tak, bo nam padniesz...
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:35   #936
Malenka321
Zakorzenienie

mój brzdąc tez chodzi w orginałkach malusich
jakieś 2 cm wyższy jest

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 10:48   #937
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Paoll nie przeuczaj się tak, bo nam padniesz...
Hehe, chętnie bym sobie odpuściła 'dla zdrówka' bo nie wiem czy dociągnę do tego 3 lipca...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 11:15   #938
OkoPani
Wtajemniczenie

paoll, podziwiam, że wytrzymujesz do 2, ja na studiach nigdy nie umiałam tyle usiedzieć :P odpocznij jak tylko będziesz mogła, rób sobie przerwy

a mi się podobają jeszcze takie rockowe body z napisami jak to
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZaephNOHeeyMJQ
ehh chyba zaczynam cierpieć normalnie, że maluszka nie mam... a zwłaszcza w takie dni jak Tż ma wolne i się wylegujemy w łóżku a czasami jeszcze naszą psinkę przynoszę z dołu i się z nią bawimy. tzn wiem że głupie porównanie, ale wtedy tak sobie myślę, że z dzidzią by było jeszcze weselej
Stary 2011-06-02, 11:18   #939
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
paoll, podziwiam, że wytrzymujesz do 2, ja na studiach nigdy nie umiałam tyle usiedzieć :P odpocznij jak tylko będziesz mogła, rób sobie przerwy
jak czasem zaczynam zasypiać to ubieram ciepły szlafrok i wychodzę na balkon... Chłodne powietrze dobrze otrzeźwia
Stary 2011-06-02, 11:28   #940
Bianka_23
Raczkowanie

Matko..slecze nad swoim licencjatem (nie wiem co mnie podkusily 2 studia), ktory juz rok temu powinnam obronic i szlag mnie trafia;/ temat mi sie juz znudzil i pisze bo pisze, zeby juz bylo...a nie lubie tak
Asia
a jaki temat mialas? i na jaki zmieniasz?
Oko my chcemy jakos pod koniec roku albo na poczatku przyszlego zaczac dzidzie majstrowac..zwlaszcza, ze zostalismy jedyni bez dzidziusia
Paoll trzymam kciuki zeby szybciej nauka wchodzila do glowy i zebys nie musiala tyle sleczes nad ksiazkami
Mord moze byc, ze cos po kablach poszlo..ale wzielam 2 aspiryny i a apapy i jest w miare ok
Myss tez trzymam kciuki zeby wszystko w koncu sie ustabilizowalo

Malenka tez bylam w takim zwiazku-lipa..ale masz nowego kolege wiec tam wiesz..
Eh..
Stary 2011-06-02, 11:51   #941
Malenka321
Zakorzenienie

na razie chce poznać całkiem nowych ludzi... przez stare zmnajomości się pochorowałam....

Moje menu dzisiejsze"
jogurt naturalny z miską musli , ogromniaste jabłko, kawa z dużą ilością mleka:")
II śn: małe jabłuszko, jogobela malinowa
obiad: okopiaty duży talerz ryżu z warzywami na patelnie i mięskiem z kurczaka.
podwieczorek: serek truskawkowy 150 gram
kolacja: 2 kromki chleba z tuńczykiem i pomidorem.

może być??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 12:36   #942
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Paoll nas uczyli na dydaktyce, ze nie powinno się tak długo uczyć i to jeszcze w godzinach nocnych, bo połowe i tak sie zapomni.. Lepiej rozłożyć sobie materiał i uczyć się za dnia wg wcześniej ustalonego planu nauki

wcześniejszy temat:
" Częstość występowania porodu przedwczesnego u pacjentek z zakażeniem wewnątrzmacicznym i jego wpływ na gazometrię krwi płodu"

a nowy chcę taki, jesli promotorka zaakceptuje
"Wiedza kobiet w wieku 20-40 lat na temat czynników ryzyka i profilaktyki raka piersi".

lece na obiad i na rower

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:31   #943
Mordsith
Wtajemniczenie

Oko może jednak postaracie się o bobasa?? Macie warunki, masz chęci i na pewno będziesz dobrą mamusią. Co Was powstrzymuje? TŻ nie chce? A może sam nie wie czy nie jest gotowy?

Bianka jeśli to po kablach to przepraszam Ale ja już zaczynam się lepiej czuć, więc niedługo a6w będziemy ćwiczyły, nie choruj!

Maleńka jadłospis ładny

Paoll
rozplanuj sobie ta naukę tak, żebyś nie musiała siedzieć po nocach, poza tym zgadzam się z tym co asiia pisze, że nauka w nocy wcale nie jest taka efektywna...

Asia ten drugi temat rzeczywiście jakiś bardziej zrozumiały i łatwiejszy. Oby promotorka zgodziła się na zmianę tematu
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:43   #944
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość

Paoll
rozplanuj sobie ta naukę tak, żebyś nie musiała siedzieć po nocach, poza tym zgadzam się z tym co asiia pisze, że nauka w nocy wcale nie jest taka efektywna...
Uwierzcie mi że nauka w nocy JEST efektywna bo moja współlokatorka z pokoju śpi zamiast dryć się do skype'a po angielsku na swojego faceta
Stary 2011-06-02, 16:04   #945
Malenka321
Zakorzenienie

Asiu to pierwszy temat był yyyy.... dla mnie nie zrozumiały
Paoll to za dnia może śpij:P albo za dnia odpocznij... hm... albo zwróć jej uwagę?? że potrzebujesz sie skupić??
ja już po pracy... ej uwierzcie mi, że padam

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 16:08   #946
201608251020
Konto usunięte

No podsypiam rano dłużej. Na szczęście zaraz mi się to coś wyprowadza, już w niedzielę A potem wprowadza się tu taka ... kobieta 34-letnia. Ale chyba jest całkiem spoko, pracuje tu, chce ciszy, więc myślę że nie będzie mi przeszkadzać
Stary 2011-06-02, 16:12   #947
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No podsypiam rano dłużej. Na szczęście zaraz mi się to coś wyprowadza, już w niedzielę A potem wprowadza się tu taka ... kobieta 34-letnia. Ale chyba jest całkiem spoko, pracuje tu, chce ciszy, więc myślę że nie będzie mi przeszkadzać
czasem z taką babka łatwiej się dogadac niż z młodą...
ej powiecie mi jakich ostatnio piosenek słuchacie?? bo sobie ściągam teraz....

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 16:21   #948
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
ej powiecie mi jakich ostatnio piosenek słuchacie?? bo sobie ściągam teraz....
Najnowszej płyty Myslovitz
Stary 2011-06-02, 16:26   #949
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Najnowszej płyty Myslovitz
o to musze sobie posprawdzać;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 17:29   #950
Praan
Wtajemniczenie

cześć laski!
Odzywam się ja z kolejnego zabieganego dnia :P
Wpadam się Was podczytać, dać znak życia i uciekam na balety ze znajomymi
milego wieczorku ;*
Stary 2011-06-02, 19:40   #951
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Bryy!

Paoll, eej nooo nie ucz się tak długo oby ta nowa kobietka była bardziej spokojna i rozumiała że niektórzy chcą się uczyyć

Malenka, aa w ten sposób noo to wcale niegłupi pomysł z tymi kolegami pogadałabym z bratem, żeby wziął kolegę i byśmy się spotkali
podoba mi się Twój jadłospis

Bianka, chyba faktycznie to wspólne dbanie o formę z kolegą może przynieść zgubne skutki zrób jak uważasz za słuszne, ale przemyśl

Asiaa, ten pierwszy temat ani słowa nie zrozumiałam a ten drugi wręcz przeciwnie

Mord, kochana zdrowiej wstawiłabym fotkę, tylko nie mam aparatu na raziee

sukienka taka mniej więcej, tylko odrobinę dłuższa http://moda.allegro.pl/twojaobsesja-...640092148.html

dziękuję Wam za trzymanie kciuków co do pracy cały czas wierzę, że coś mi się uda wyhaczyć...

a i proszę, trzymajcie jutro za mnie kciuki , bo piszę taką mini maturkę z francuskiego ( walczę o szóstkę na koniec roku )

Edytowane przez Mysteriness
Czas edycji: 2011-06-02 o 19:43
Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:55   #952
Malenka321
Zakorzenienie

Myss z francuskiego?? woooww.... podziwiam!!:P cos czuje, że we wakacje dość czesto możemy lądowac ,,razem"

na kolacje zjadłam 2 kromki chleba słodowego i parówke bo miałam właśnie na nią ochote:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 20:24   #953
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Bryy!

Paoll, eej nooo nie ucz się tak długo oby ta nowa kobietka była bardziej spokojna i rozumiała że niektórzy chcą się uczyyć

Malenka, aa w ten sposób noo to wcale niegłupi pomysł z tymi kolegami pogadałabym z bratem, żeby wziął kolegę i byśmy się spotkali
podoba mi się Twój jadłospis

Bianka, chyba faktycznie to wspólne dbanie o formę z kolegą może przynieść zgubne skutki zrób jak uważasz za słuszne, ale przemyśl

Asiaa, ten pierwszy temat ani słowa nie zrozumiałam a ten drugi wręcz przeciwnie

Mord, kochana zdrowiej wstawiłabym fotkę, tylko nie mam aparatu na raziee

sukienka taka mniej więcej, tylko odrobinę dłuższa http://moda.allegro.pl/twojaobsesja-...640092148.html

dziękuję Wam za trzymanie kciuków co do pracy cały czas wierzę, że coś mi się uda wyhaczyć...

a i proszę, trzymajcie jutro za mnie kciuki , bo piszę taką mini maturkę z francuskiego ( walczę o szóstkę na koniec roku )
no pierwszy temat był ambitniejszy.. sama go chciałam bo o porodach przedwczesnych pisalam też licencjat, ale jeśli mam się męczyć i nie mieć pewności, ze zdążę na czas napisać to wole iść "na łatwiznę"

spódniczka super

i trzymam dalej

namówiłam babkę na naleśniki z jabłkami jutro na obiad.. przez zbliżającą się @ mam ochotkę na różne dziwne smaczne rzeczy

a z P dziś było cudownie.. już dawno nie spędziliśmy tak idealnego dnia.. bez żadnej kłótni i w ogóle

powiedzcie mi czy znacie jakieś fajne miejsca nad polskim morzem.. bo nie wiemy gdzie jechać :/ no i czy polecacie jakieś pokoje, pensjonaty czy cokolwiek

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Myss francuski to dla mnie czarna magia.. podziwiam Cię

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-02, 20:27   #954
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
no pierwszy temat był ambitniejszy.. sama go chciałam bo o porodach przedwczesnych pisalam też licencjat, ale jeśli mam się męczyć i nie mieć pewności, ze zdążę na czas napisać to wole iść "na łatwiznę"

spódniczka super

i trzymam dalej

namówiłam babkę na naleśniki z jabłkami jutro na obiad.. przez zbliżającą się @ mam ochotkę na różne dziwne smaczne rzeczy

a z P dziś było cudownie.. już dawno nie spędziliśmy tak idealnego dnia.. bez żadnej kłótni i w ogóle

powiedzcie mi czy znacie jakieś fajne miejsca nad polskim morzem.. bo nie wiemy gdzie jechać :/ no i czy polecacie jakieś pokoje, pensjonaty czy cokolwiek

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Myss francuski to dla mnie czarna magia.. podziwiam Cię

a może coś więcej o tym dniu hm??:P:P ja już ostałam zarezerwowana na week przez kolege myslę, że co do wzrostu nie mam prawa się czepiać wazne, że nie niższy nie??:P:P

hm naleśniki z jabłkami i cynamonem tak??

ja bede miała zapiekankę makaronową zserem z pomysł na a pozwalam sobie ostatnio na różne różności a i obowiązkowo coś upieke na week i na tydszień, żebym miała jakieś przekąski:P skoro nie tyje to co sobie nie pozwalać:P:P
jakie plany na week??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 20:37   #955
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
a może coś więcej o tym dniu hm??:P:P ja już ostałam zarezerwowana na week przez kolege myslę, że co do wzrostu nie mam prawa się czepiać wazne, że nie niższy nie??:P:P

hm naleśniki z jabłkami i cynamonem tak??

ja bede miała zapiekankę makaronową zserem z pomysł na a pozwalam sobie ostatnio na różne różności a i obowiązkowo coś upieke na week i na tydszień, żebym miała jakieś przekąski:P skoro nie tyje to co sobie nie pozwalać:P:P
jakie plany na week??
w sumie pisałam wcześniej jakie mamy plany.. po rowerku wróciliśmy i sobie desery lodowe z owocami zrobiliśmy a następnie je spaliliśmy w bardzo przyjemny sposób
objechaliśmy całe miasto dookoła jutro może też pojeżdzmy przed albo po wyjeździe do Poznania

ja wyjatkowo jutro i w sobote mam wolne i P też :d więc coś razem porobimy a w niedzielę do pracy

jutro ma być emitowana z mojej mieściny "kawa czy herbata" proszę oglądać!! :P nie wiem czy cały program czy tylko część ale jednak

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-02, 20:40   #956
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie pisałam wcześniej jakie mamy plany.. po rowerku wróciliśmy i sobie desery lodowe z owocami zrobiliśmy a następnie je spaliliśmy w bardzo przyjemny sposób
objechaliśmy całe miasto dookoła jutro może też pojeżdzmy przed albo po wyjeździe do Poznania

ja wyjatkowo jutro i w sobote mam wolne i P też :d więc coś razem porobimy a w niedzielę do pracy

jutro ma być emitowana z mojej mieściny "kawa czy herbata" proszę oglądać!! :P nie wiem czy cały program czy tylko część ale jednak
a o której to idzie hm???:P:P ja jutro do kościoła pójde po ołudniu wcześniej praca. a potem może coś na rowerku popedałuje ihaaa ołł yeeeeaaahhhh

kurde bije mi sorki:P

hm spaliliście w przyjemny sposób?? oj Aś może lepiej sie nie wgłębiam w szczegóły.
prosze tu swój dzisiejszzy jadłospis wsadzić

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 20:47   #957
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
a o której to idzie hm???:P:P ja jutro do kościoła pójde po ołudniu wcześniej praca. a potem może coś na rowerku popedałuje ihaaa ołł yeeeeaaahhhh

kurde bije mi sorki:P

hm spaliliście w przyjemny sposób?? oj Aś może lepiej sie nie wgłębiam w szczegóły.
prosze tu swój dzisiejszzy jadłospis wsadzić

chyba od 6.00 jest.. :P

jadłospis
kanapka z kiełbaska polską podsuszaną
pół bułki ziarnistej z taką kielbaska
kotlet drobiowy, papryka żółta konserwowa, kapusta młoda
lody z owocami
czekoladka
tiki taki x 3
pół bułki z szynka

nic dietetycznego jednym słowem.. a miało być tak pięknie.. może od jutra

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Pani promotor jeszcze nie odpisała :/

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-02, 20:51   #958
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
chyba od 6.00 jest.. :P

jadłospis
kanapka z kiełbaska polską podsuszaną
pół bułki ziarnistej z taką kielbaska
kotlet drobiowy, papryka żółta konserwowa, kapusta młoda
lody z owocami
czekoladka
tiki taki x 3
pół bułki z szynka

nic dietetycznego jednym słowem.. a miało być tak pięknie.. może od jutra

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Pani promotor jeszcze nie odpisała :/

do obiadu brakuje jakiegoś ziemnioczka czy ryzu albo kaszy i sniadanko powinno być większe ale hm w miare
a i czemu niby ma być dietetycznie?? skoro jestes chyba na U??? bedę trzymac kciuki, żeby się zgodziła

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-06-02, 21:00   #959
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
do obiadu brakuje jakiegoś ziemnioczka czy ryzu albo kaszy i sniadanko powinno być większe ale hm w miare
a i czemu niby ma być dietetycznie?? skoro jestes chyba na U??? bedę trzymac kciuki, żeby się zgodziła
u kumpeli zjadłam tyle ile jem normalnie przez cały tydzień.. ledwo się ruszałam na końcu, ale jej mam tak we mnie wmuszała, że szok.. gorzej niż u mnie w domu hehee.. w ogóle ten tydzień jest pełen słodkiego i obżarstwa .. nie wspomne już jak mój brzuch teraz wygląda.. taki wywalony , że ale żyję nadzieją , że to nie przez jedzenie tylko przez nadchodzącą @

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

co do tematu mgr moze powinnam poszerzyć przedział wiekowy?? aczkolwiek profilaktyka zaczyna się od ok 25 roku życia więc w sumie po co młodsze niż 20-latki mają wypelniać ankietę.. tylko może zamiast do 40 powinnam wziąć np do 50 czy 60?? jak myślicie?? może Pani promotor coś napisze

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-06-02, 21:03   #960
Malenka321
Zakorzenienie

Aś chciałabym ci coś poradzić ale kompletnie się nie znam....

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

lece w wyrko kochane do jutraaaa

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości