Rossmann - cz. X - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 20:36   #931
lameczka
Rozeznanie

Dot.: Rossmann - cz. X

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Od niedawna ponoć są
oj...nastepnym razem w pl musze walczyc o bloker. Chce go wyprobowac
lameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:39   #932
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juhaska Pokaż wiadomość
mówisz o rossmanie na Wrocławskiej w O-w? bo ja tam widzę spustoszoną szafę
Tak to może teraz się zmieniło bo kilka dni temu jeszczę w miarę pełna była
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:41   #933
fejs
Wtajemniczenie

Kupiłam dziś w Rossmannie krem do stóp Exclusive dla mamy za 3,99 zł i maszynkę do golenia Wilkinson z trymerem dla siebie, bo była w promocyjnej cenie po 35 zł. Ciekawa jestem, jak będzie działała, bo kiedyś miałam taki trymer chiński i bardzo byłam z niego zadowolona. Ale się popsuł i potem nie miałam.
Skarbu nigdzie nie ma. Chyba w ogóle nie rzucili na Białystok. Pytałam w poniedziałek i mieli mieć w środę. Dzisiaj czwartek, a gazety jak nie było, tak nie ma To niesprawiedliwe, że oni nie dają gazety do wszystkich Rossmannów.
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 21:06   #934
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Loreal Total Repair 5.
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27555194]niestety nie było płatków Lilibe 120 szt. (wykupione), a przy Mel Merio stał ochroniarz - nie chcialam zeby gapil mi sie na rece wiec nie kupilam

za to kupilam odzywke z Babassem (tej jeszcze nie miałam, choć miałam wszystkie inne z tej serii ), lakier miss sporty - chcialam jakis z promocji ale kolory byly beznadziejne wiec kupilam taki wrzosowy z clubbing colours, piękny nr 344, bardzo delikatny kolorek. i kupilam tez aplikatory z kodow [/QUOTE]
Zawsze kupowałam płatki Lilibe, ale teraz muszę się poskarżyć. Jakiś czas temu zmieniły opakowanie i teraz są w takim w fioletowe maziaki - od tej pory strasznie się rozdwajają! Muszę się z nimi obchodzić jak z jajkiem, kiedy je wyciągam z opakowania. Katastrofa. Też macie z nimi problem czy może ja na jakąś felerną partię trafiłam?

Dzisiaj pierwszy raz użyłam odżywki z Babassem (a kupiłam chyba w marcu ) i moja reakcja jest taka: & Włosy mięciutkie, sypkie, lśniące, gładkie... Mam nadzieję, że dalsze używanie też będzie tak przyjemne. Ostatnio używałam odzywek Garniera z Naturalnej Pielęgnacji i myślałam, że są super. Teraz użyłam Babassowej i ona bije je na głowę.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 21:19   #935
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
kupiłam dziś z CND ten szampon
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...az.html&next=1
ciekawe czy się sprawdzi
Używam często tego szamponu i jak dla mnie jest bardzo dobry, włosy mają po nim brązowe refleksy. Odżywkę też miałam, była całkiem ok, ale czasem samo OK nie wystarczy U mnie szampon jest za 4,19, ale nie oznaczony jako CND... Tak teraz myślę, że mogłam kupić wersję czerwoną dla mamy, bo farbuje się na burgund, a używa tej brązowej.

Co do odżywki polecam Kallosa Crema Latte : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1 ja zamawiam dla siebie i koleżanek z all.
Po rozjaśnianiu włosów kupiłam u fryzjerki maskę/odżywkę IDRA, miała okropny zapach, ale cudownie regenerowała... nie wiem czy jest nadal gdzieś dostępna.
A z drogeryjnych to najlepsza jest wg mnie Isana z Babassem i Gliss Kur różowa z jedwabiem, Loreal różowa. Ale wszystkie z nich daja taki doraźny efekt jedynie.
Żeby zregenerować swoje włosy nakładam na noc od ich połowy oliwkę Babydream niebieską/różową i zmywam rano.

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 21:22   #936
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
też polecam ich odżywki, ale niedawno odkryłam innego waxa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tment-wax.html i jest świetny, wszystko wskazuje nawet na to, że lepszy od tych z l'biotica
a gdzie go mozna kupic ?
Stary 2011-06-16, 21:33   #937
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Zawsze kupowałam płatki Lilibe, ale teraz muszę się poskarżyć. Jakiś czas temu zmieniły opakowanie i teraz są w takim w fioletowe maziaki - od tej pory strasznie się rozdwajają! Muszę się z nimi obchodzić jak z jajkiem, kiedy je wyciągam z opakowania. Katastrofa. Też macie z nimi problem czy może ja na jakąś felerną partię trafiłam?
ja tych nowych nie miałam, ale to dlatego, że więcej Lilibe nie kupię. mi nawet te w starej wersji się masakrycznie rozdwajały. normalnie jednej sztuki nie mogłam wyciągnąć, żeby się nie rozdzieliła. także teraz zwracam uwagę, żeby były tłoczone.
biedronkowe bardzo fajnie się spisują
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 21:34   #938
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Loreal Total Repair 5.

Dzisiaj pierwszy raz użyłam odżywki z Babassem (a kupiłam chyba w marcu ) i moja reakcja jest taka: & Włosy mięciutkie, sypkie, lśniące, gładkie... Mam nadzieję, że dalsze używanie też będzie tak przyjemne. Ostatnio używałam odzywek Garniera z Naturalnej Pielęgnacji i myślałam, że są super. Teraz użyłam Babassowej i ona bije je na głowę.
Hmmm ja zawsze używałam Cleanic ale to jednak bez promocji droga sprawa, gdy się przerzuciłam na Lilibe to czułam ogromną różnicę : brak wzorków (a one też często fajnie pocierały pomagając w zmywaniu makijażu), rozdwajanie itp. teraz już się przyzwyczaiłam też mi się czasem rozdwajają podczas wyciągania, no ale trudno. Chyba wolę mniej płacić i czasem się pomęczyć

beznadziejna jest różowa odżywka isany, bynajmniej na moich włosach nic nie robiła... ta witaminowa (taka jakby żółta) jest w sumie w miarę ok, a najbardziej mi jak dotąd pasowała z takim ciemnym (czerwonawym) otwarciem - z filtrami UV czy jakoś tak właśnie mi się ona kończy ale chyba spróbuję dziś z ciekawosci tej z babassem jeszcze mi pasowała odżywka niebieska (kokosowo jakaśtam) z Herbal Essences i czerwona z garniera (żurawina i olejek arganowy)

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2011-06-16 o 21:37
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 21:37   #939
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
a gdzie go mozna kupic ?
Ja kupiłam w SP - co prawda 2 inne rodzaje, ale ten też tam widziałam

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 22:27   #940
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
pewnie kosmetyki typowo fryzjerskie

u mnie to samo, nic nie ma :/

a jak z wybielaniem pomiędzy zębami? Paski w przeciwieństwie np. do żelu, nie docierają chyba wszędzie?

kupiłam dziś z CND ten szampon
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...az.html&next=1
ciekawe czy się sprawdzi
Te paski też są pokryte żelem Nie zauważyłam, żeby tam nie wybielały ale używałam ich rok temu W tej ulotce było napisane, że paski nie muszą dotykać całego zęba by go wybielić
Cytat:
mówisz o rossmanie na Wrocławskiej w O-w? bo ja tam widzę spustoszoną szafę

też polecam ich odżywki, ale niedawno odkryłam innego waxa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tment-wax.html i jest świetny, wszystko wskazuje nawet na to, że lepszy od tych z l'biotica
Też miałam odżywkę z Wax https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ch.html&next=1 i chyba ją zakupie

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 22:32   #941
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Te paski też są pokryte żelem Nie zauważyłam, żeby tam nie wybielały ale używałam ich rok temu W tej ulotce było napisane, że paski nie muszą dotykać całego zęba by go wybielić
Aaaahaaa.. to czyli one też przylegają do zęba ?
Bo ja myślałam, że taki pasek byle jaki jak np.. hmm.. karteczki (takie foliowe mam kolorowe cienkie) ..
Czyli one mają żel na sobie.
Coś jak plaster altacet ice ?

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 22:41   #942
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja mam jak zwykle za duze wymagania, bo odzywka z babassem kompletnie nic nie robi z moimi włosami... wolę maski typu kallos,sleek

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 22:43   #943
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
Aaaahaaa.. to czyli one też przylegają do zęba ?
Bo ja myślałam, że taki pasek byle jaki jak np.. hmm.. karteczki (takie foliowe mam kolorowe cienkie) ..
Czyli one mają żel na sobie.
Coś jak plaster altacet ice ?
Przylegają bo je tak jakby naklejasz. Paski nie są sztywne jak karteczki.
http://www.porady-karmienie.pl/artyk...-wady-i-zalety znalazłam ich zdjęcie. (Teraz w nowym opakowaniu są dwa paski na dolne i górne zęby, na jednym tym przeźroczystym "listku")

Stary 2011-06-16, 22:43   #944
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
ja mam jak zwykle za duze wymagania, bo odzywka z babassem kompletnie nic nie robi z moimi włosami... wolę maski typu kallos,sleek
na moje też nie zadziałała jakoś super super bo wlasnie staram się je rozczesać no to standardowa procedura: szampon, odżywka ze spłukiwaniem, spłukać, a potem na wilgotne włosy jeszcze odżywka bez spłukiwania i dopiero można rozczesać ech te kudły
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 22:52   #945
NaKrawedzi
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27565240]na moje też nie zadziałała jakoś super super bo wlasnie staram się je rozczesać no to standardowa procedura: szampon, odżywka ze spłukiwaniem, spłukać, a potem na wilgotne włosy jeszcze odżywka bez spłukiwania i dopiero można rozczesać ech te kudły[/QUOTE]
no ja tez po odzywce do spłukiwania wcieram cos w skalp, mgiełka i kokos na koncówki, a czasami jeszcze jedwab na całe włosy, ale porównująć kallosa i isane to niebo a ziemia... wolę nie kłasc na włosy isany i zaoszczędzic czas a efekt bd taki sam

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 22:56   #946
Konto usunięte

kokos, masz na myśli olej kokosowy? jedwabiu unikam ze względu na skład
Stary 2011-06-16, 22:58   #947
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
Przylegają bo je tak jakby naklejasz. Paski nie są sztywne jak karteczki.
http://www.porady-karmienie.pl/artyk...-wady-i-zalety znalazłam ich zdjęcie. (Teraz w nowym opakowaniu są dwa paski na dolne i górne zęby, na jednym tym przeźroczystym "listku")
Takie buty ;D
Ja tylko mam obawy co do dolnej szczęki, bo mi jedna trójka wyszła z łuku i jest ustawiona bokiem masakra ..
Górna będzie ok, bo miałam na górnej aparat także ząbki górne proste.. niestety jak 8 wyszły na dole, to jedna strona zeszła mi cała w dół i tak się śmiałam, że zaraz mi trójka wypadnie z łuku i w nocy ją zgubię..
Recenzje mają serio dobre, także może serio spróbuję.. tylko muszę wyczekiwać promocji jakiejś konkretnej ;D

Stary 2011-06-16, 23:04   #948
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
Takie buty ;D
Ja tylko mam obawy co do dolnej szczęki, bo mi jedna trójka wyszła z łuku i jest ustawiona bokiem masakra ..
Górna będzie ok, bo miałam na górnej aparat także ząbki górne proste.. niestety jak 8 wyszły na dole, to jedna strona zeszła mi cała w dół i tak się śmiałam, że zaraz mi trójka wypadnie z łuku i w nocy ją zgubię..
Recenzje mają serio dobre, także może serio spróbuję.. tylko muszę wyczekiwać promocji jakiejś konkretnej ;D
Tak na marginesie Miałaś aparat na górne zęby a na dolne już nie? Ktoś w ogóle tak robi? Przecież zęby muszą się do siebie dopasować i żeby był porządny efekt trzeba mieć 2 aparaty.
Teraz jest promocja za 50 zł. Kiedyś na kodach były po 40 zł ale nie wiem czy będą jeszcze.

Dziewczyny, czy któraś sprawdziła czy jest ten krem z Ziaji 25+?

Stary 2011-06-16, 23:17   #949
nikaczekolada
Rozeznanie

Cytat:
Tak na marginesie Miałaś aparat na górne zęby a na dolne już nie? Ktoś w ogóle tak robi? Przecież zęby muszą się do siebie dopasować i żeby był porządny efekt trzeba mieć 2 aparaty.
Teraz jest promocja za 50 zł. Kiedyś na kodach były po 40 zł ale nie wiem czy będą jeszcze.

Dziewczyny, czy któraś sprawdziła czy jest ten krem z Ziaji 25+?
Miałam tylko na górze, ze względu na zatrzymaną w podniebieniu trójkę.. chciałam ją ściągnąć do łuku a dolna szczęka była w dużo lepszym stanie niż przed aparatem na górze ..
już po fakcie..
Trójkę swoją mam w łuku i jest piękna , zdrowa i kształtna ;D
Teraz odkładam kasę na 2 łuki tak, żeby mieć założone w jednym czasie i mieć proste zęby w końcu.. ale póki co chcę pocieszyć się wybielaniem, bo pasta nie daje rady niestety
Jeszcze poczytam i zrobię próby małe, bo nie wiem czy mi się na dolnej szczęce uda przykleić ten pasek ze względu na tego wystającego zęba jednego, którego widać nawet jak mam zamkniętą buzię .. widać, że coś mi wystaje.

Stary 2011-06-16, 23:21   #950
Konto usunięte

żebym ja miała proste zęby to bym musiała chyba mieć po 2 z każdej strony wyrwane mała buzia, mała szczęka a wszystkie możliwe zęby chyba każdy możliwy na siebie nachodzi , tragedia
Stary 2011-06-16, 23:44   #951
Kasza Manna
Zakorzenienie

Nika, na pewno się da Wiem z doświadczenia
Stary 2011-06-17, 00:06   #952
lameczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja tych nowych nie miałam, ale to dlatego, że więcej Lilibe nie kupię. mi nawet te w starej wersji się masakrycznie rozdwajały. normalnie jednej sztuki nie mogłam wyciągnąć, żeby się nie rozdzieliła. także teraz zwracam uwagę, żeby były tłoczone.

mi te biedronkowe wlasnie sie rozdwajaly...., dlatego juz nie kupie wiecej
ale z rossmanna sa ok...choc ja mam jeszcze lepsze drogeryjne, ale w PL niestety nie macie tej drogerii
lameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 00:48   #953
nothing_matter
Zadomowienie

a ja mam pytanie do tych, które już używały tego żelu pod prysznic arbuzowego Isany. ja go kupiłam głównie ze względu na miętę. jednak w opakowaniu tej mięty nie czułam. wzięłam mimo wszystko, bo na wyjazd na wakacje się przyda, ale właśnie czy podczas mycia ta mięta się uwalnia czy nazwa jest dla picu
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 06:55   #954
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam pytanie do tych, które już używały tego żelu pod prysznic arbuzowego Isany. ja go kupiłam głównie ze względu na miętę. jednak w opakowaniu tej mięty nie czułam. wzięłam mimo wszystko, bo na wyjazd na wakacje się przyda, ale właśnie czy podczas mycia ta mięta się uwalnia czy nazwa jest dla picu
ja tez nie czulam mięty, zreszta tam jest chyba mieta wodna (ale no idea czy ona czyms się rózni od normalnej)

jesli chcesz zapach mietowy (w dodatku efekt chlodzacy) to polecam zel mietowy original source

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 07:51   #955
maruda80
Zakorzenienie

U mnie też szafa Wibo pusta.

Sprawdziłam na rossnecie i wygrałam tusz wibo - tusz jak tusz, ale zawsze coś. Jak dla mnie jest całkiem dobry na co dzień.
Gdyby nie wy, to zapomniałabym sprawdzić wyniki - szkoda że nie wysyłają informacji mailem.
Łatwo przegapić....

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2011-06-17 o 08:22
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 08:50   #956
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27563794]Hmmm ja zawsze używałam Cleanic ale to jednak bez promocji droga sprawa, gdy się przerzuciłam na Lilibe to czułam ogromną różnicę : brak wzorków (a one też często fajnie pocierały pomagając w zmywaniu makijażu), rozdwajanie itp. teraz już się przyzwyczaiłam też mi się czasem rozdwajają podczas wyciągania, no ale trudno. Chyba wolę mniej płacić i czasem się pomęczyć [/QUOTE]
Zawsze (hm, od 4-5 lat?) kupowałam Lilibe, czasami Biedronkowe czy Cleanic, jak były w dobrej promocji. I na rozdwajające się trafiłam dopiero teraz, po zmianie opakowania. Pomęczę tę paczkę, mam w zapasie jeszcze jedną - zobaczymy, czy też taka kiepska.
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27565240]na moje też nie zadziałała jakoś super super bo wlasnie staram się je rozczesać no to standardowa procedura: szampon, odżywka ze spłukiwaniem, spłukać, a potem na wilgotne włosy jeszcze odżywka bez spłukiwania i dopiero można rozczesać ech te kudły[/QUOTE]
Widać co włos, to inaczej. Wczoraj zdałam sobie sprawę, że jak używałam Garnierowych odżywek, to musiałam jeszcze przed rozczesaniem spryskać głowę Isaną w sprayu albo użyć jedwabiu. A po Babassowej wszystko poszło gładziutko.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
ja tez nie czulam mięty, zreszta tam jest chyba mieta wodna (ale no idea czy ona czyms się rózni od normalnej)

jesli chcesz zapach mietowy (w dodatku efekt chlodzacy) to polecam zel mietowy original source
Jeśli zależy Ci na mięcie, to również polecam miętowy żel Original Source. Zapach niesamowity! Ja czułam też po nim efekt chłodzenia.

Hm, mam nadzieję, że w sobotnich wysokich Obcasach znajdę nową gazetkę Rossa.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:09   #957
19agusia91
Zakorzenienie

Co do płatków, to polecam te z Biedronki, są świetne, nie rozdwajają się.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja tam bardzo lubię tusz Wibo
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 09:36   #958
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Co do płatków, to polecam te z Biedronki, są świetne, nie rozdwajają się.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja tam bardzo lubię tusz Wibo
A ja polecam płatki z Lidla - 80 szt za 2-3 zł. Nie rozwarstwiają się, są jakby "zgrzewane", żadnych kłaczków. Dodatkowo mają wytłoczenia, nie są zupełnie gładkie a to chyba sprawia, że lepiej zmywają. Super. Odkąd je odkryłam, nie kupuję żadnych innych. Dziewczyny na wątku lidlowym też bardzo je polecają.
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:16   #959
pat0
Wtajemniczenie

[QUOTE=201704110948;275692 61]Treść usunięta[/Q

Edytowane przez pat0
Czas edycji: 2011-06-17 o 10:36
pat0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:44   #960
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Na stronie doz jest dostępna http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p45586-Wax...wiajacy_150_ml
Możesz zamówić przez internet i odebrać w aptece.
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości