![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
oj...nastepnym razem w pl musze walczyc o bloker. Chce go wyprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam dziś w Rossmannie krem do stóp Exclusive dla mamy za 3,99 zł i maszynkę do golenia Wilkinson z trymerem dla siebie, bo była w promocyjnej cenie po 35 zł. Ciekawa jestem, jak będzie działała, bo kiedyś miałam taki trymer chiński i bardzo byłam z niego zadowolona. Ale się popsuł i potem nie miałam.
Skarbu nigdzie nie ma. Chyba w ogóle nie rzucili na Białystok. Pytałam w poniedziałek i mieli mieć w środę. Dzisiaj czwartek, a gazety jak nie było, tak nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Loreal Total Repair 5.
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27555194]niestety nie było płatków Lilibe 120 szt. (wykupione), a przy Mel Merio stał ochroniarz - nie chcialam zeby gapil mi sie na rece wiec nie kupilam ![]() za to kupilam odzywke z Babassem (tej jeszcze nie miałam, choć miałam wszystkie inne z tej serii ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze kupowałam płatki Lilibe, ale teraz muszę się poskarżyć. ![]() ![]() ![]() Dzisiaj pierwszy raz użyłam odżywki z Babassem (a kupiłam chyba w marcu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do odżywki polecam Kallosa Crema Latte : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1 ja zamawiam dla siebie i koleżanek z all. Po rozjaśnianiu włosów kupiłam u fryzjerki maskę/odżywkę IDRA, miała okropny zapach, ale cudownie regenerowała... nie wiem czy jest nadal gdzieś dostępna. A z drogeryjnych to najlepsza jest wg mnie Isana z Babassem i Gliss Kur różowa z jedwabiem, Loreal różowa. Ale wszystkie z nich daja taki doraźny efekt jedynie. Żeby zregenerować swoje włosy nakładam na noc od ich połowy oliwkę Babydream niebieską/różową i zmywam rano.
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
biedronkowe bardzo fajnie się spisują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() beznadziejna jest różowa odżywka isany, bynajmniej na moich włosach nic nie robiła... ta witaminowa (taka jakby żółta) jest w sumie w miarę ok, a najbardziej mi jak dotąd pasowała z takim ciemnym (czerwonawym) otwarciem - z filtrami UV czy jakoś tak ![]() ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2011-06-16 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam w SP
![]() ![]()
#940 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo ja myślałam, że taki pasek byle jaki jak np.. hmm.. karteczki (takie foliowe mam kolorowe cienkie) .. Czyli one mają żel na sobie. Coś jak plaster altacet ice ?
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
ja mam jak zwykle za duze wymagania, bo odzywka z babassem kompletnie nic nie robi z moimi włosami... wolę maski typu kallos,sleek
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.porady-karmienie.pl/artyk...-wady-i-zalety znalazłam ich zdjęcie. (Teraz w nowym opakowaniu są dwa paski na dolne i górne zęby, na jednym tym przeźroczystym "listku")
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27565240]na moje też nie zadziałała jakoś super super
![]() ![]() ![]() ![]() no ja tez po odzywce do spłukiwania wcieram cos w skalp, mgiełka i kokos na koncówki, a czasami jeszcze jedwab na całe włosy, ale porównująć kallosa i isane to niebo a ziemia... wolę nie kłasc na włosy isany i zaoszczędzic czas a efekt bd taki sam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Konto usunięte
|
kokos, masz na myśli olej kokosowy? jedwabiu unikam ze względu na skład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tylko mam obawy co do dolnej szczęki, bo mi jedna trójka wyszła z łuku i jest ustawiona bokiem masakra .. Górna będzie ok, bo miałam na górnej aparat także ząbki górne proste.. niestety jak 8 wyszły na dole, to jedna strona zeszła mi cała w dół i tak się śmiałam, że zaraz mi trójka wypadnie z łuku i w nocy ją zgubię.. Recenzje mają serio dobre, także może serio spróbuję.. tylko muszę wyczekiwać promocji jakiejś konkretnej ;D
![]() |
#948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz jest promocja za 50 zł. Kiedyś na kodach były po 40 zł ale nie wiem czy będą jeszcze. Dziewczyny, czy któraś sprawdziła czy jest ten krem z Ziaji 25+?
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
już po fakcie.. Trójkę swoją mam w łuku i jest piękna , zdrowa i kształtna ;D Teraz odkładam kasę na 2 łuki tak, żeby mieć założone w jednym czasie i mieć proste zęby w końcu.. ale póki co chcę pocieszyć się wybielaniem, bo pasta nie daje rady niestety ![]() Jeszcze poczytam i zrobię próby małe, bo nie wiem czy mi się na dolnej szczęce uda przykleić ten pasek ze względu na tego wystającego zęba jednego, którego widać nawet jak mam zamkniętą buzię .. widać, że coś mi wystaje.
![]() |
#950 |
Konto usunięte
|
żebym ja miała proste zęby to bym musiała chyba mieć po 2 z każdej strony wyrwane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Nika, na pewno się da
![]() ![]()
![]() |
#952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mi te biedronkowe wlasnie sie rozdwajaly.... ![]() ale z rossmanna sa ok...choc ja mam jeszcze lepsze drogeryjne, ale w PL niestety nie macie tej drogerii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie do tych, które już używały tego żelu pod prysznic arbuzowego Isany. ja go kupiłam głównie ze względu na miętę. jednak w opakowaniu tej mięty nie czułam. wzięłam mimo wszystko, bo na wyjazd na wakacje się przyda, ale właśnie czy podczas mycia ta mięta się uwalnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chcesz zapach mietowy (w dodatku efekt chlodzacy) to polecam zel mietowy original source
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
U mnie też szafa Wibo pusta.
Sprawdziłam na rossnecie i wygrałam tusz wibo - tusz jak tusz, ale zawsze coś. Jak dla mnie jest całkiem dobry na co dzień. Gdyby nie wy, to zapomniałabym sprawdzić wyniki - szkoda że nie wysyłają informacji mailem. Łatwo przegapić....
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-06-17 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze (hm, od 4-5 lat?) kupowałam Lilibe, czasami Biedronkowe czy Cleanic, jak były w dobrej promocji. ![]() ![]() ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27565240]na moje też nie zadziałała jakoś super super ![]() ![]() ![]() ![]() Widać co włos, to inaczej. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hm, mam nadzieję, że w sobotnich wysokich Obcasach znajdę nową gazetkę Rossa. ![]() ![]()
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Co do płatków, to polecam te z Biedronki, są świetne, nie rozdwajają się.
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Ja tam bardzo lubię tusz Wibo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
A ja polecam płatki z Lidla - 80 szt za 2-3 zł. Nie rozwarstwiają się, są jakby "zgrzewane", żadnych kłaczków. Dodatkowo mają wytłoczenia, nie są zupełnie gładkie a to chyba sprawia, że lepiej zmywają. Super. Odkąd je odkryłam, nie kupuję żadnych innych. Dziewczyny na wątku lidlowym też bardzo je polecają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=201704110948;275692 61]Treść usunięta[/Q
![]() Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-06-17 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Na stronie doz jest dostępna http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p45586-Wax...wiajacy_150_ml
Możesz zamówić przez internet i odebrać w aptece. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.