|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
a zapomniałam dodać że sie zmierzyłam i w bioidrach tych moich najszerszych schudłam -1 cm..i w cyckach - 1 cm ..
dodatkowo dziś ćwiczyłam w domu bardzo intensywnie 40 minut, i trzymałam diete ![]() rano serek biały z musli i otrębami na obiad tuńczyk z puszki i marchekwa z groszkiem teraz zjadłam kanapke z szynką plus pomidorek, plus 7 śliwek, i to tyle jedzenia na dziś bo planuje się położyć koło 22 : ) mało tych posiłków dziś ale byłam strasznie zalatana, jutro będę pilnować żeby było minimum 5
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Gradisca
Gdzieś miesiąc temu pisałaś że ćwiczyłaś ćw z "Shape" na pośladki czy ćwiczysz dalej? Są efekty? |
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto mi wytlumaczy jak to jest ze smazonymi miesami? Dlaczego nie mozna ich jesc podczas diety? Czy jezeli smaze mieso, na dwoch lyzkach albo i jednej lyzce oliwy z oliwek to czy z tego robi sie jakas niesamowicie tluczaca potrawa?Czy moze chodzi raczej o jakies wydzielajace sie substancje podczas smazenia, ktore zle wplywaja na diete? Jak to jest?
Dodam jeszcze, ze mieso jest oczywiscie robione bez panierki tylko posypuje pieprzem. |
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Boz efekt jest taki, że ..robię już całą tą płytke a nie byłam w stanie, mam wrażenie że pośladki są jedrniejsze, co do cm nie widać za bardzo, ale pewno dlatego że nie ćwiczyłam regularnie i wybierałam ostatnimi czasy wysiłek na powietrzu w stylu, basen, rower, spacery - a nie w domu. ale ją robię cała i to jest mój mały sukces
|
#935 |
|
Przyczajenie
|
KLAUDIUSIU proszę powiedz co mieści się w tych 500 kaloriach??? Ja przez zimę też sobie pozwoliłam i wiosnę i lato i mam 5 kg więcej a muszę bardzo szybko zgubić. Proszę napisz przykładowy jadłospis
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrdus fajnie ze sie odezwalas. trzymaj sie dzielnie i szybko do nas wracaj.
|
|
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy ktoras wie?
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Kalijka?
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Akane tez sie zastanawialam gdzie Kalija od nas uciekla. Ale ostatnio wszystkie gdzies uciekaja
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez czekam na Kalije
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Nineczka z tym miesem smazonym na tluszczu to nie przesadzajmy. Nie jest tak zle. Co do wytwarzania sie szkodliwych zwiazkow to ponoc tworza sie one dopiero w trakci dlugiego/wielokrotnego smazenia, poza tym nie oplaca sie smazycnp. na oliwie bo odobno wtedy traci wszystkie swoje dobre wlasciwosci. ja juz nie pamietam jak smazenina smakuje , bo ostatnio jem tylko gotowane lub z folii, smakuje super jak dobrze doprawisz (np. curry + ostra papryka) i nie "siedzi" tak dlugo na zoladku.
|
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Hehe..ja nie uciekam..przynajmniej narazie
...od kilku dni mam wstret do jedzenie;/..w ogole nie chce mi sie jesc..to pewnie przez @, zawsze tak jest . Ale za to potem mam wilczy apetyt. No jutro wielki dzien ..mierzenie ..heh ehe..Pozdrowionka Dziewczyny!!! |
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie jutro mierzenie i nie wiem czy los okaże się dla mnie łaskawy,bo ostatnio troche się rozpuściłam(tu lody,tu chipsy,tu cheeseburgery).Na szczęście mama zamiar zacząć ćwiczyć.Tylko jak mnie wzięła ochota na jazdę na rowerku treningowym to nie mogę,bo mam okres i to dopiero zaczęty.Więc jutro może jak mi się będzie chciało.I włączę skakankę,ale to za kilka dni.
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
A w czym przeszkadza okres??..ja tez mam..zaczałsie w niedziele
ale jakos sie nie zniechecam
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przeszkadza.... niektórzy baaarzdo ciężko go znoszą... moja koleżanka nie jest w stanie ruszyć ręką ani nogą w tym czasie...
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Współczuje..ja jak mam okres to mam wiekszego powera, chodze zła i jakos musze wyładowac te złosc
..a cwiczenia to najlepszy sposób
|
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
W czasie okresu nie powinno się zbytnio przeforsowywać.A u mnie okres dobrze przybiega,ale nie czuje sie na siłach.Na szczęście po okresie mam najlepszy okres na ćwiczenia.A i w trzecim dniu okresu mogę spokojnie ćwiczyc i to nawet dość intensywnie.
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zwijam się z bólu...
![]() Uh, to jest nie fair ^^ |
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Beoneself wiem co to znaczy
Ja niestety tez mam bardzo bolesny... czasami... i wtedy to nie mozliwe jest wstac a co dopiero ćwiczyć. A najgorsze to jest gdy np. ma sie tening 6 tyg tak jak a6w i tam przerwa najdluzsza moze byc 1dzien... a te bóle czasami trwaja i 5 dni...
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy środę
Miałam być grzeczna i nie mierzyć się 2 tygodnie, ale nie wytrzymałam Wyniki poniżej: -biust: 97 cm (+1 cm) -talia: 70 cm (bez zmian) -pod pępkiem: 73 cm (-1 cm) -biodra: 93 cm (bez zmian) -udo: 54 cm (+1 cm) -łydka: 37 cm (+1 cm) Widać, że sobie trochę pofolgowałam przez ostatni tydzień... I z dietą i z ćwiczeniami. Ale trochę się zezłościłam teraz na te wyniki i wracam do pracy nad sobą. Żadnej taryfy ulgowej! Cudu raczej i tak nie będzie, bo weszłam w fazę zastoju, ale przynajmniej chcę mieć pewność, że robię wszystko jak należy. Nie załamuję się, po prostu mam małą nauczkę (już wiem, że ta lazania i shoarma, a w dodatku 3 kawałki ciasta jogurtowego w ostatnim tygodniu to nie były dobre pomysły ). Ale co tam, dzisiaj mamy nowy dzień I tylko jedno mnie szalenie zasmuca - gdzie u licha jest Kalijka??? Zauważyłam, że bez jej aktywności na forum trudniej mi się mobilizować. Ona stała się moim motorem zmiany na lepsze. Bez niej jakoś mi trudniej z tą walką...
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Akane nie martw sie ja tez mam zastoj (chyba od poczatku) ale nie zniechecam sie bo chce se sobie podobac i wytrwam tyle ile bedzie trzeba nawet jesli rezultaty cwiczen i diety bedzie widac bardzi pomalu
![]() A ja jem własnie sniadanko -grachamka z chudym twarogiem i ogorek no i popijam kawke milego dnia
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
I ja mam zastój, hehe, ale u mnie to wynik mojego obzarstwa wczasowego: lody,pyzy,smazone,frytki, piwo,pizza,jednym slowem wszystko,czego nie powinnam
waga: 57,5kg ( a bylo juz 56,5kg ehhh) talia 70,5 (+1cm) brzuch 80,5 (-1cm) udo prawe 58,5 bez zmian udo lewe 57,5 bez zmian biodra 7 cm ponizej pepka 91 bez zmian biodra 12 cm ponizej pepka 94,5 bez zmian pupa 98,5 bez zmian. No coz nie zalamuje sie, bo wiem, ze brak postepow to konsekwencja mojej niekonsekwencji, zalamke przechodzilam, jak utrzymywalam diete i cwiczenia a wymiary ani rusz. Teraz jednak to moja wina, ale wyrzutow sumienia nie mam, bo i na wczasy nie jezdze czesto, to sobie mozna na nich odpuscic. Szkoda tylko, ze tak mnie one rozleniwily i widze po sobie, ze jak cos sie przerywa, to potem trudno wrocic do tego, ale od dzisiaj wpadam zpowrotem w ten wir diety i cwiczen i wciagne sie na nowo . A za pare miesiecy powiem Wam: "game over jestem uhappiona" . Pozdrawiam, do przyszlej srody
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Rybuś: no to sobie obie pofolgowałyśmy
Ale ja też od dzisiaj jestem zdecydowana wziąć się w garść i grzecznie wrócić do nabytych już nawyków Jakoś to będzie, szkoda tylko, że pogoda jest ostatnio taka do czterech liter i nic mi się cholera nie chce :/
|
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
No to ja sie dolaczam do osob ktore sobie pofolgowaly
Dobrze ze bierzecie sie dziewczyny do roboty to mnie to zmusi do pracy nad soba i moze w koncu zamiast wieczornego objadania sie waza i serkami zaczne jezdzic na rowerku w domu.
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
No tak Kaliji nie było przez kilka dni... i prosze jakie rozluźnienie w diecie i ćwiczeniach
Ech, sama lepsza nie jestem - fakt, faktem, że nie żarłam (angina, brak apetytu) ale piłam niezliczone ilości herbatki z miodem i cytrynką, a jak już mi było lepiej (wczoraj), to i ciasto i ziemniaczka skonsumowałam, a co no i oczywiście zero ćwiczeń. Jestem jeszcze troche osłabiona, ale w piątek już wracam na siłownie. A w sobote.... ekhm... wyjazd. Moje białe spodnie (pomijając fakt czy się w nie zmieszcze, czy nie) się nie przydadzą, bo w górach śnieg pada a w Zakopanem jest tylko 8st. A i jeszcze coś.... z niusików Chłopak mój ukochany przyniósł mi wode mineralną firmy "bio-active" z pu-erh. Całkiem niezła.... To dla maniaczek "zabójcy tłuszczu" pozdrawiam |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Kaaaliiijkaaaa
). Na długo jedziesz w te góry? Ciężko mi będzie bez Ciebie, jakoś pozytywnie wpływasz na moje zmagania z sylwetką :/
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Jade na tydzien..
Akane nosek do góry, masz być grzeczna i świecić dobrym przykładem - tak, żebym nie musiała krzyczeć, jak wróce z urlopu i poczytam wizaż
|
|
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
hej ! tak czytam wasze wypowiedzi i podziwiam !!! tez chciałabym schudnac ale w moim przypadku to raczej niemozliwe ! nie mam silnej woli
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Kalija nawet jak pojedziesz i opuscisz nas na pare dni to nie zapominaj o nas
I staram sie 3mac z nami w diecie . Milych wakacji
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Miałam być grzeczna i nie mierzyć się 2 tygodnie, ale nie wytrzymałam