|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Dolce vita
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Chodzę na Vynyasę. Podoba mi się ale z drugiej strony wysiłek fizyczny z moim charakterkiem...lepszy rezultat. Póki co nie rezygnuję ani z tego ani z tego Ech, powiem Wam, ze dla mnie nie ma nic gorszego niż niewykorzystanie wolnego czasu "mądrze"... Póki nie mam zobowiązań...chcę posmakować życia Marta, a w podróż wybierasz sie sama? |
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#933 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli do podróży dojdzie, a nie ukrywam, że to mój priorytet na tą chwilę, to pojadę sama. Potrzebowałabym takiego oderwania od codzienności i rutyny ![]() Może nie będzie to podróż Liz z "jedz, módl się i kochaj", ale zawsze Liz zostanę może za parę lat![]() Dzieki za propozycję, myślę że na coś się skuszę, mam chrapkę na lekki, przyjemny film
|
|
|
|
#935 |
|
Dolce vita
|
Marta, nadal inspirujesz mnie podróżowaniem.... Ja z jednej strony chciałabym być taką Liz....ale:
-nie mam kasy na takie szalone podróże -sram ze strachu, że sama.... jakaś recepta? |
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest tyle pieknych miejsc w Polsce. Sama myślę też nad wyjazdem np w góry, albo gdzieś uderzyć w agroturystykę, można znaleźć masę ofert w fajnych cenach i w pięknych polskich miejscach ![]() A co do strachu... nie musisz jechać od razu sama, jeśli czułabyś się naprawdę niepewnie. Można z przyjaciółką, bliską znajomą Chociaż czasem taki skok na głęboką wodę, samotny wyjazd, może być ciekawy i może się po nim okazać, że wcale nie jesteśmy takie strachliwe jak nam się wydawało wcześniej
|
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
też uwielbiam dobrze, że Włosi mają tyle rodzajów i typów makaronu, może szybko mi się nie znudzi ![]() Martaa21 witam... nawet nie wiesz, jak cieszą takie posty, jak pierwszy..
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-10-07 o 14:50 |
|
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. ja tez jestem boidupa i nigdy nie pojechalabym tak na spontana bez planu ale jesli sie zarezerwuje pokoj to zawsze jest ta pewnosc, ze nocleg mamy
|
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#940 | |||||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
polecam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też doszłam do wniosku że rzucenie przez chłopaka było dla mnie najlepszą rzeczą jaka mi sie przydarzyła, bo mnie popchnęła do zmian. Powolutku, ale chyba pięknieję... ![]() Cytat:
Prawda? Grunt to być uprzejmiakiem w każdej sytuacji ajć, dzisiaj nie miałam okazji pośmiać sie z paszczura, bo nawet nie myślałam o tym, ale obiecuję, że nadrobię później! Cytat:
![]() Cytat:
![]() no widzisz, grunt to wyjść do ludzi ajjj, niech mnie ktoś wytrzaska po mordzie że jeszcze nie spotkałam się z Guciem, proszę! Cytat:
jest kolorowo, pięknie i mokro niestety, ale takie uroki jesieni w każdym bądź razie jest lepsza niż zima (chociaż uwielbiam te długie zimowe wieczory z gorącą herbatką z cytryną i dobrą książką... )Spotkać sie z nim wreszcie, ale pogoda mi sie psuje... |
|||||||
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
hello
![]() Cytat:
Ja ostatnio tez słyszę, że lepiej wyglądam, a o dziwo, słyszę to od osób, ktore nawet nie wiedzą, że coś się u mnie w życiu pozmieniało
|
|
|
|
#942 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Niech patrzą i żałują.
A najbardziej niech żaluje ta męska dziwka, która ma teraz paaaaaszczuuuuuuraaaa Ach, czuję się rozpieszczana
|
|
|
|
|
#943 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie eks też chciał uczyć pływać,to był jego taki najwazniejszy cel (jako dzieciak pływał i wygrywał mistrzostwa w pływaniu,pozniej pracował jako instruktor) ale,że ja panicznie boje sie wody to jak poczułam,że bierze mi reke spod głowy,to krzyczałam,że chce mnie utopic etc. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie poradzisz sobie z takim uczniem jak ja ![]() Cytat:
inaczej czekaja na Ciebie
|
|
|
#944 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ech, a u mnie wsio co zjem to idzie w boczki, ech... Cytat:
wiecie, ile fajnych rzeczy można w deszczu robić? Moknąć np ![]() Cytat:
Uwierz mi, gdybyś miała ze mną jechać gdzieś, to prędzej byś sama pojechała ![]() Nie wykręcam się cholerka! Tylko że nie mam żadnego pomysłu jak i gdzie... Pewna jesteś? ![]() Chyba musisz wymienić repertuar, bo już mnie nie rusza... możesz mnie zagilgotać na śmierć czy coś takiego
|
|||
|
|
|
|
#945 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. przy Tobie to czuje ie jak slon ale najwazniejsze, ze to taki Twoj urok i nic Ci nie ma ![]() Cytat:
![]() ja najpierw to w sumie chcialam sie nauczyc plywac, ale jak po 2h nie zamoczylam calkowicie glowy to mi sie odechcialo, boje sie i juz, oczy mnie szczypia, dziwne oczucie w buzi, w nosie szczypie ... poza tym mieszkam na slasku wiec mnie morze nie zaleje ooo! Cytat:
chcialabym sobie cos kupic ale nie wiem co... podoba mi się: http://www.butik.net.pl/product-pol-127538-Koszula.html mam kod rabatowy na 20 zl ale musialabym isc przymierzyc a u Nas w miescie nie ma tych koszul Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-07 o 21:15 |
|||
|
|
|
|
#946 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
I co zrobisz wtedy?
|
||
|
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
zolw
![]() wsiade do pontonu
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
)jakby coś to mogę przypłynąć tratwą |
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak mnie uratujesz bede Ci dozgonnie wdzieczna
|
|
|
|
|
|
#950 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zatem my się "widzimy" na privie jutro weekend, mam trochę więcej czasu.. pozdrawiam Cytat:
słoiczków z sosem pomidorowym (różnego rodzaju), pesto, 4 formaggio na pewno nie zabraknie :P
|
|
|
#951 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- były mi sie śnił dzisiaj... w każdym bądź razie nie byłam jakaś milutka dla niego... <demoniczny śmeich> |
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
i na moim terenie ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
ale nie pamietam co ![]() ide pomoc mamie sernik robic
|
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ha, będę sławna!
Podziwiajcie mnie! xDCytat:
![]() oj nie... wyślij mi trochę |
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam takiego długiego posta i mi się komp wyłączył
No nic pisze jeszcze raz ![]() Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? tak Was zaniedbuję bo niestety mój komputer padł wcisnął się jakiś wirus i nie da się nic z tym zrobić i muszę kupić nowy więc tak niekiedy tylko korzystam z kompa współlokatorki ![]() Tak pokrótce u mnie wszystko dobrze, w pracy ok choć moje stopy nadal cierpia postanowiłam szukać lepszej i lepiej płatnej pracy, na razie z tej też nie rezygnuje bo będę sobie szukać czegoś w między czasie ![]() Jeśli chodzi o eksa to jest tak jak było czyli ok, tylko tak czuję jakbym stanęła w miejscu, nie było jeszcze dnia w którym bym o nim nie pomyślała, choć minęło 2 i pół miesiąca, oczywiście sa to myśli już praktycznie bez żadnych uczuć ale no są kurcze nie wiem ale chyba gdzieś tam w sercu coś jeszcze zostało no ale mimo to jest dobrze, już zaczełam myśleć o innych panach chciałabym żeby pojawił się w moim życiu jakiś interesujący chłopak mimo,że ostatnio mam jakieś tam dziwne przemyślenia wcześniej przytoczone to jestem szczęśliwa sama ze sobą, może jeszcze nie tak jakbym chciała ale już jestem bo wiem,że gdzieś tam ktoś na mnie czeka, kto mnie naprawdę pokocha ![]() a i jeszcze jedno nie wiem dlaczego ale ja nie potrafię mu dobrze życzyć, chcę żeby cierpiał, chcę żeby ktoś go tak potraktował jak on mnie, minęło tyle czasu a ja nadal mu źle życzę i nie umiem wybaczyć ![]() ![]() ku.wa. Dobra, wygadałam się i idę na jakieś zakupy bo lodówka pusta buziaki
|
|
#955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trudno tak od razu wykreslic eksa ze swojego umyslu, podejrzewam, ze zawsze bedziemy o Nich pamietac ale ta pamiec bedzie inna czas, czas, czas...a co do tego, ze zyczysz mu zle hmmm... kazdy inaczej odreagowywuje. zostalas skrzywdzona i to normalne, ze boli... powiem Ci jeszcze, ze ja tez chce by moj nie tyle cierpial co poczul sie tak jak ja, czul sie olany, zlekcewazony bo moze wtdy by zrozumial, ze zle postepowal i nie przecze, ze chcialabym by chcial do mnie wrocic alenie dlatego by z Nim byc ale dlatego by pokazac, ze nie jest juz dla mnie wazny, ze skrzywdzil mnie na tyle, ze juz mu nie wybacze i nie uwierze ![]() |
||
|
|
|
|
#956 | |||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Znam ten ból, często też obpiszę się jak głupia i komp mi się zawiesza...
Cytat:
o, to ja bym mogła chętnie w nim pogrzebać ![]() Cytat:
mam nadzieję, że jakoś wynagradzasz tym stópkom biednymCytat:
a tamten niech sobie żyje ze swoim paszczurem (słuchajcie, a może to jest chłopak przerobiony na kobitę, co? )na pewno jest, tylko jeszcze sie nie ujawnił mój tam sie pewnie nie urodził się jeszcze (a co mi tam, mogę przecież mieć młodziaka meża na starość, nie? )Cytat:
udanych zakupów i smacznego pozdrawiam Pozdro ![]() Żebyś tylko nie trafiła mi w twarz a jakby cos to nic, zawsze mogę zlizać, co zostanie, nie?Cytat:
![]() co do białego: "On: Wróciłabyś do mnie kiedyś (hipotetycznie)? Ja: Nie." |
|||||
|
|
|
|
#957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o to sie nie martw, poslalam sowa ciacho bedzie cale ![]() Cytat:
a ja bym cos takiego chciala dostac: on - glupi bylem, ze Cie tak traktowalem, nie docenilem tego co mialem. kocham Cie
|
||
|
|
|
|
#958 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ha, jeszcze tylko merc, złote łańcuchy i będę robic lans na mieście
![]() Cytat:
![]() I głupi jesteś nadal, ja Cię nie kocham tłuku jeden! |
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie zapomnij o zimnym lokciu
i o gwizdaniu na samcow ![]() Cytat:
![]() a co do SMSa to chyba bym znow odpisala 'za pozno' ja sie znizac nie bede do Jego pozniomu ![]() ale mialam dzis wypas kolacje gotowane frankfuterki i salatka grecka
|
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
zimny łokieć koniecznie, koniecznie
gwizdanie średnio mi wychodzi, ale jak cos to sobie nagram ![]() Cytat:
![]() ach, najbardziej to liczę na takie coś: "On: Nadal Cie kocham Ja: A ja Ciebie NIE." |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

ale z drugiej strony wysiłek fizyczny z moim charakterkiem...lepszy rezultat. Póki co nie rezygnuję ani z tego ani z tego 

polecam
ja też doszłam do wniosku że rzucenie przez chłopaka było dla mnie najlepszą rzeczą jaka mi sie przydarzyła, bo mnie popchnęła do zmian. Powolutku, ale chyba pięknieję... 
a jem cały czas coś.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)

martwie sie
postanowiłam szukać lepszej i lepiej płatnej pracy, na razie z tej też nie rezygnuje bo będę sobie szukać czegoś w między czasie