![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
24kasia
![]() ![]() Ja kochana jestem z Wroclawia. Mam rodzine w Lodzi na Retkini ![]() Antropia malo profesjonalna ta lekarka ![]() Mimbi od tego tu jestesmy kochana ![]() ![]() Grazin, a to warkocz na wampiry nie dziala? ![]() Bo ja co noc zakladam odkad nietoperz lata mi po ogrodzie wieczorami ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- dziewczyny ![]() potargajcie kartke papieru przy swoim dziecku ![]() sebek płakał bo juz marudny i jak zaczełam targac gazetke z carrefoura to sie chichrał jak ten dzieciak na filmiku na YT:P
![]() |
#933 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a niestety nie jestem non stop na bieżąco i nie doczytałam jezeli juz na ten temat pisalas ![]() i jakbys mogla mnie teraz uswiadomić co mam zrobic bylabym wdzieczna -tylko nie bij prosze ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
W ogole to,ze nie mam prawka BARDZO MNIE OGRANICZA ![]() na retkini?hmm ja mieszkam na Karolewie, obok łódź-kaliska, może wiesz, to bardzo blisko Retkini. Będziesz może w Łodzi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Pauliziu kiedy do tego Wrocka wracasz bo się doczekać nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja się witam, biorę za czytanie i melduję, ze my już po spacerku i zkaupach.. Humor mam dobry, bo sobie nową pościel zakupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Grazin, a widzisz!
![]() sluchaj sprobowalam to darcie gazety i fakt. Zainteresowanie jest wielkie i machanie konczynami , ale smiechu nawet pol usmiechu brak ![]() 24kasia raczej nie ![]() ![]() Andziot chyba w listopadzie ![]() ![]() ![]()
#937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz skopjowac wkleic w przegladarke i na poczatku usunąć spacje (jest po pierwszej literce ![]() wchodzisz na strone i pod zdjeciem jest kod ktory trzeba wpisac i zagłosowac. i jak sie pojawi zielony napis dziekujemy za oddanie głosu to wszystko gra ![]() mozna głosowac co 24 h i jak sie zarejestrujesz na tej stronie (trwa to minute) i bedziesz zalogowana klikac to dostaje 3 pkt a nie 1 pkt ![]() tyle chyba ![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() co to sie zTobą dzieje:P nie poznaje Cie ![]() hihi:P a kupiliscie w koncu huśtawke? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() hihi moj sie na poczatku nie śmiał ale po chwili był rechot ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
andziot raczej gęsty ma ten katar...będę próbowała głębiej jak mówisz...ale ewidentnie krople to raczej nie są...zobaczymy czy będzie jakaś poprawa po tym. dziękuję za info
![]() Grazin po czułam się wiadomo jak....jak wyrodna matka...ledwo mnie małż powstrzymał tam od płaczu:/ tak jak mówisz zebym ja JESZCZE W NOSIE MIAŁA CO O JE...a ja przecież walkę toczyłam o UU ![]() ![]() MoniaK ja lubiłam ta lekarke tak dzisiaj cła moja sympatia do niej się ulotniła ![]() Paulzia dziwna i tyle :/ dziękuję mam za słowa wsparcia
#939 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps.sorry ze tak pozno ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- grazin zaglosowane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaaa no to już kojarzę z pewnego filmiku, o tutaj: http://www.mamazone.pl/kalendarz-roz...miesiac-4.aspx Myślałam, że to ktoś dla ozdoby dziecku założył i myślę sobie co za matka, małemu dziecku biżuterię zakłada ![]() Oj andziotka no gooooooł! Ma! Mnie ![]() ![]() ![]() kasiu łódzka ale może w jakimś parku po środku byśmy się spotkały, znasz park koło Lublinka?
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pauliziu, andziot to ja też się zapisuję z Wikusiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Antropia słuszna waga ![]() ![]() Witamy się z Wikusiem ![]() zacznę od tego, że cały dzień niemal pada, strasznie boli mnie głowa - całe czoło jakby mi ktoś młotkiem w łeb walił; był u nas wczoraj rehabilitant z Wrocławia, który pracuje z dziećmi ponad 20 lat żeby zobaczyć czy Wiktor faktycznie kwalifikuje się rehabilitacji, okazało się, że nie, ma opóźnioną jedną część ciałka w rozwoju o około 2 tyg ale to z naszej winy, bo niewystarczjąco długo i niezbyt konsekwentnie kładliśmy go na brzuszek ale wszystko szybciutko nadgonimy, wiemy już co i jak, ulżyło mi strasznie ![]() pan wyedukował rodziców i okazało się, że nieumiejętnie nosimy małego- pokazał prawidłowe pozycje do noszenia, rozmawialiśmy o diecie i generalnie fachowość pierwsza klasa, nie to z czym spotkałam się u nas. Dziewczyny wybierające się na zlot, myślałam, że uda mi się jutro zapakować z całym majdanem wózkowym i dzieckowym i wpaść do Was dosłownie na chwilkę do Zajazdu, bo bywałam tam często w drodze z Łodzi gdyż TŻ miał mieć służbowe spotkanie w Częstochowie ale ![]() no cóż mówi się trudno ale do Wrocka pauliziu i andziot to się wybierzemy ![]() ![]() idę nadrobić ponad 10 stron, bo głupio mi tak nie wiedzieć co i jak słonka życzymy na resztę dnia Mamoptymistko jako, że wczoraj mnie nie było na wizażu to spóźnione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-09-14 o 14:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
Ja tylko na chwilkę, będę usypiała Szymonka. Mimbi - nie wyrzucaj sobie absolutnie takich rzeczy. Nie podajesz po to żeby po prostu podac, tylko po to, żeby jej pomóc. Ja też przed zapodaniem viburcolu baaaaaaaardzo długo się zastanawiam, kilka godzin. Nie lubię leków. Daisulka - dziękuję za pamięć - wynik z posiewu moczu: "brak wzrostu bakteryjnego" ![]() ![]() ![]() Eweska ![]() To tak kilka ostatnich stron przeczytanych. Miałam iść Szymonka zważyć (bo ostatni tydzien przybrał 75g ![]() No nic - zostawiam Wam buziaki... muaaaaaaaaaa. Nie zapomnijcie o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
moniqac nie zapomnimy
![]() ![]() moja wymiana smsów z tż ja: czemu nic nie piszesz tż: no bo ty nie piszesz ( ![]() ja: a moze uderzylam sie w glowe i zemdlalam i juz dwie godz nieprzytomna jestem i nawet bys nie wiedzial o tym tż: ale co by mi to dało jakbys i tak nie nodpisała ![]()
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
same dobre wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Mimbi, oczywiście, że wezmę od Anuli pieluchy dla Misi!
![]() ![]() MoniaK, mnie ta szczota w ogóle nie ciągnie za włosy, tzn codziennie po umyciu rozczesuje moment, na długich szło 3 momenty ![]() Kasiu, próbowałam kilku różnych warzyw i owoców i niewiele smakuje ![]() Pauliziu, ja to jeszcze chciałam dodać, że okropnie żałuję, że Cię jutro nie zobaczę. Wiem, rozumiem, odległość i w ogóle, ale ja się po prostu musiałam poskarżyć ![]() AHA! Mam nową zabawkę HIT, dziecko jeszcze niczym tak zawzięcie się nie bawiło. Chodzi konkretnie o opakowanie po chusteczkach DADA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze zaproponowałaś.
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Moniqac, super wieści! Wreszcie coś się ruszyło i teraz już tylko lepiej. Kiedy reszta badań?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
a i zapomniałam napisać
WIDZIAŁAM przewrót Gabrysiowy ![]() nózka tam, rączka tam, główka fik, ramionko myk, i jest rasowy brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nika nie chce spać, nie chce jesc a ja chce na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, nie wiem, czy będzie bardziej smakowało, ale mam zamiar chociaż trochę sama pokombinować, póki jestem w domu, no i marchewę mamy od prababci z ogródka, więc trzeba wykorzystać te eko psiary
![]() W ogóle to chciałam podkreślić, że dziś mam zbudynienie, jak za starych dobrych ciążowych czasów. 1) Wstawiłam do zmywarki WSZYSTKIE butelki dziecka, a zmywarę nastawiam na jakiś program eko i myje się to 23787 godzin. Na szczęście w pogotowiu miałam słoik z żarciem oraz kubek niekapek :facepalm: 2) zaczęłam rzucać kur.wami na odkurzacz, wyzywać od niedopchniętych matołów i złośliwych młotków, bo prawie nie wciągał nic, zero ssania. Okazało się, że pełna torba ze śmieciami, ale ja zajarzyłam dopiero po lepszym monologu bluzgów :facepalm: |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() grazin gdybyś potrzebowała jakiejś prawniczej porady pisz na PW, jak tylko będę w stanie- postaram się pomóc;
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
jak znow witam sie na chwile dzisiaj jest jakis dzien cierpiacego dziecka do cholery? norbi tez cierpiacy, chyba zeby nauczyl sie przekrecac na brzuch i jzu to robi ekspresem i czesto kula sie raz za razem ![]() ![]() ![]() ale jestem zmeczona. wrrrrr tz wstawal do niego w nocy co pol godziny, no ale maly budzi mnie tez tym krzyczeniem. no i byla kupa smiechu bo tz udawal ze kicha a maly tak sie zasmiewal ze jak zwykle skonczylo sie na czkawce
#955 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem co jej jest, przechwalilam ja czy co! placze od godziny spac nie chce jesc tez nie!
![]()
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja mam takie pytanie odnośnie żyrafki Sophie: otóż czy nadaje się ona na prezent dla 7 miesiecznego bobasa, który jeszcze nie ząbkuje czy lepiej kupić coś innego?? a jak coś innego to bardzo, bardzo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mary, mów mi tu szybko co i jak będziesz gotować ![]() Eve, co tak machasz i nic nie mówisz? ![]() ![]() Kasia łódzka, a Ty miałaś jeszcze jakąś koleżankę z naszego wątku chyba? Nie pamiętam dokładnie która to dziewczyna ![]() Tymek poszedł z moją mamą na spacer, bo już miałam dość tych jęków i stęków. Normalnie nie wyrabiam dzisiaj ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-09-14 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
kupiłam na allegro płyn do mycia dziewuch,
i koleś wsadził w zwykłą kopertę bąbelkową ![]() cała koperta mokra, pompka rozwalona no jaki CIOŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! %^$#^^&^&()(_*&%^%# ![]() mykam przewietrzyć dziecioki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Wtajemniczenie
|
haj eve, myslalam o tobie
Cytat:
np http://www.ceneo.pl/508313 http://www.zabawki-fisher-price.pl/p...cuszek,44.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.