![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Cytat:
Kochana to za niedługo moze znowu sie postaracie o maluszka i znowu zacznie brzuś ci rosnąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny u Nas dzis jak wstałyśmy z Juleczka o godzinie 8,30 było -2 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O prezentach zaczynam też myśleć. Na razie wiem, co kupię moim rodzicom na spółkę - suszone owoce i orzechy laskowe, migdały i nerkowce. Uwielbiają, a na codzień im szkoda na to wydawać :P Popakuję ładnie w woreczki i przystroję i będzie fajnie wyglądać ![]() Co dla teściów to nie wiem, a mąż nie ma tez pomysłu ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
jek laski.
Ja nie dospana dzisiaj, bylismy na imieninach u tesciowej a ja potem do lasek ze szkoly pojechalam i wrocilam kolo 1 a do 2 teksanska masakre ogladalismy cos mnie plecy troche bola i brzuch ale to normalne. Mnie tez sie brzuch przekrzywia, to normalne bo dzieciaki sie roznie ukladają i wiercą. ![]() goldika wspolczuje tz! oby sie znalazl, ja zgubilam zloty lancuszek z przepiekna przywieszką , lancuszek mialam po babci, tez jedyna rzecz jaka mi zostala, a przywieszke dostalam na slub od chrzestnej;( kurde niby slonko a za oknami 5 stopni, ja pitole;/ no mywejdziemy w 32 tydzien czyli to juz jakby nie bylo 8 miesiac, nie wiem kiedy to zlecialo:P ale przynajmniej ciuszki juz jakies mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- fatal uwierz ze ja bym wolala lezec niz przez 4 tygodnie miec te bole plecow co mialam, zadna noc nie przespana, dojsc siku sama nie umialam.... takze czasami lepiej jak jest tak jak jest, zawsze moze byc gorzej i o tym trzeba pamietac, a poza tym przeciez juz tak malo ci zostalo ! dasz rade!
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
witam mamusie
![]() goldika Ty już o świętach myślisz? ![]() ![]() tylko choinkę kupimy i prezenty. zresztą przy małej za dużo bym nie zrobiła pewnie- a dodatkowo że ja gotować to za bardzo nie lubię ![]() dla moich rodziców tylko wiem co kupię- serwis do kawy na 12 osób- w końcu rodzina się powiększa ![]() dziś właśnie do mnie mama z siostrą przyjeżdżają- wypiorą mi firany i zrobią trochę porządku w ogrodzie- bo ja już nie mam siły się wspinać na krzesła ani schylać do drzewek... a wczoraj Dziewczyny jak się objadłam u teściowej- aż wstyd ![]() ale miała takie dobre schabowe i sałatkę, a później ciasto 3bita ![]()
#935 |
Zakorzenienie
|
witam w leniawa niedziele
![]() dalia ![]() ![]() ja to z tym terminem w ogole jestem ewenement, bo z OM wychodzi mi 11.10 ![]() ![]() ale mialam wczoraj wieczor, ciagle bolal mnie brzuch jak na @, w koncu tz zaczal liczyc i bylo piknie co 4 min, po godzinie mialam dosc, poszlam pod prysznic, zrobily sie troche bardziej nieregularne, jakos zasnelam, ale biodra i plecy mnie bolaly cala noc i teraz mam brzuch twardy ciagle i gania na kibel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Aniu ale mala sliczna
![]() ![]() Glam trzymaj sie,jak najdluzej ![]() Ja tez plakalam,ale cala noc i z bolu ![]() ![]() ![]() Bylismy wczoraj u znajomych i mama kolezanki byla polozna.Ponoc wielu znajomym przewidziala termin porodu.Mi dala max tydzien.Powiedziala,ze brzuch bardzo sie opuscil,mam bardzo duzo wod plodowych.Ciekawe,czy sie sprawdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rojku Nasze łóżeczko tez będzie stało tam gdzie choinka stoi , i dlatego na jakieś 2-3 miesiace chce mieć łóżęczko turystyczne które będe przewoziła na noc koło naszegop łóżka a na dzien koło szafy bo chcemy mieć choinke a , po drugie to choinke ubraną mamy tak 3-4 tygodnie to tyle wytrzymamy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Wg. suwaczka ciaza donoszona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
![]() Goldika szkoda tza, ale moze sie znajdzie ta teczka ![]() Fatal takie zalamanie lezeniem mialam w 30-31 tygodniu, ie chcialo to do mnie dotrzec, ze do konca ciazy musze lezec, tym bardziej, ze jestem bardzo aktywna osoba i czasami sie ze mnie rodzinka smieje, ze mam jakies ukryte adhd ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zadomowienie
|
Olusia czyzbys byla nastepna????
![]() Aniu sliczna jest Lilianka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
oooo i zrobilo sie swiatecznie u nas na watku, my bedziemy miec prawdziwa choinke 1,5-1,7m, te swieta beda wyjatkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
U mnie byly dosc czeste przez pierwsze 2-3tyg brania fenoterolu i isoptinu, pozniej zaczelo sie wyciszac. Teraz jestem juz 7 tydzien na lekach i skurcze mam 1-3 na dzien
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do choinki - to uwielbiam! Jeszcze przez ostatnie 3 lata gromadziłam takie cudeńka na choinkę, że uwielbiam na nią patrzeć. Mąż zresztą tez ma takie z dziecinstwa przyzwyczajenie, ze sie kladzie pod choinka i patrzy na swiatelka od dołu ![]() ![]()
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
Tez jestem bardzo ciekawa
![]() Swieta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Olusia my choinke zywa bierzemy od znajomego nadlesniczego, zawsze pieknie pachnie i cudnie wyglada, ale fakt te ze szkolek czy kwiaciarni - hodowli nie pachna tak intensywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
fatal tak jak napisalas, ciesze sie kazdym radosnym dniem, zdarzaja sie dni, kiedy mam mega dola, caly czas mi sie chce plakac, bo jestem taka bezradna, wszyscy w kolo mnie skacza i czasami naprawde mam dosc, ale to male cudenko daje taka sile, ze o wszystkim jestem w stanie zapomniec
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Olusia to faktycznie nie choinka, jesli nawet do swiat nie dotrzyma. 2 lata temu jak bylismy u tesciowej w Austrii na wigilii, specjalnie na nasz przyjazd kupili piekna zywa choinke, przystroilismy ja wieczorem, a rano polowy igiel juz nie miala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
a ja jakos choinki w ogole nie lubie mowiac szczerze,ja generalnie nie lubie świąt choc macie racje ze te beda wyjatkowe to jakos mnie po prostu nie kreca, swieta, nie tylko te ale kazde ....
moze dlatego ze dla mnie nie roznia sie niczym szczegolnym od normalnych dni.
![]() |
#953 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2011-10-16 o 10:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Milagrosa mysle juz o swietach bo chce miec kupione prezenty przed porodem
![]() A prezenty jesc nie wolaja - postoja w szafie i nic im sie nie stanie ![]() Darusia ogladalas teksanska masakre? :krzyk: oblesny film ![]() ![]() Wlasnie wzielam do lozka mojego rudego prosiaka. Ale sie wierci. Nie dosyc, ze maly w brzuchu mi skacze to jeszcze swinka po mnie biega ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
a te bole delikatne jak na okres to miewam, tylko nie wiem jak to liczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
elf
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Darusia ja tez nie lubie swiat. Ale dlatego, ze zawsze jest problem - rodzina sklocona i trzeba kombinowac jak kazdego odwiedzic zeby przykro nie bylo.
A teraz to w ogole masakra... mieszkamy z matka, tesciow chcemy zaprosic na swieta. Chcialam tez ojca bo on sam jest. To matka sie nie zgadza. Bo ona nie chce go widziec. Ale uswiadamiam jej, ze zaprosze go. On tez nie chce jej widziec ale chce widziec mnie i wnuka. Nie musza na siebie patrzec. I tak nie beda nocowac pod jednym dachem. |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja wiem,ze to wszystko dla Malutkiej.Ale już nie moge.I wmawiam sobie,ze bedzie ok,ale przez to leżenie to tylko nasłuchuje co tam sie dzieje i chyba to mnie najbardziej denerwuje.
Aha moja córka jest bardzo muzykalna.Wczoraj podczas ogladania The voice of Poland tanczyła tzn cały brzuch przy jednym kawałku, który wg mnie i Tz był najlepiej wykonany.Zna sie dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Muffinko tez mialam takie skurcze przez 1,5dnia. Potem odeszly... i teraz martwie sie ze ich nie ma bo boje sie przeterminowania
![]() Darusia przykro mi z powodu lancuszka i przywieszki. Takie pamiatkowe rzeczy sa bardzo cenne ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Fatal kto wie, moze Twoja mala bedzie kiedys jurorem w jakims programie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Wciagnelam przed sekunda fantazje ze sliwkami pyyyccchhhhaaa. Nigdy nie przepadalam za jogurtami sliwkowymi, ale ten jest naprawde dobry i chyba juniorowi tez smakuje, bo zaczal sie mocno rozpychac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.