|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Tż kupił jakieś ciasteczka z czekoladowym nadzieniem, wie w co zaopatrzyć swoja narzeczoną nim pojdzie do pracy
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ładny gest ze strony Twojego TŻ-cika Cytat:
no i oczywiście 3 lata w PL nie byłam, a on z Norwegii jak wrócił do PL to pewnie naopowiadał o mnie głupot, więc OPINIĘ PUBLICZNĄ mam już wyrobioną
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słodyczy nigdy nie odmawiam
![]()
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie taki jest i myślę że nadal będzie. Z jednego się cieszę,że do niczego między mną a eksem nie doszło bo podejrzewam że dziś bym bardzo żałowała.Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny bo jutro po południu mam egzamin z filizofii. Wszystko mi się juz myli,wiec rzucam notatki w kąt i idę się wykapać a potem spać.Tż pewnie już wyjeżdża do pracy.Postanowiłam sobie że od jutra biorę się za siebie,bo jakoś tak teraz cały czas myślałam o tych egzaminach i strasznie sie zapuściłam ![]() Po egzaminie mam na początku w planach pomalować paznokcie i umówić się ze znajoma fryzjerką,bo włosy to mam jakieś takie nijakie.jakis plan zdrowego odżywiania też by się przydał. to mykam. Do jutra dziewuszki
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
pomiziane, pokochane, wycałowane moje Tżciątko teraz... gra w Star Wars
![]() na Walentynki dostałam od Tż pióro Parkera ![]() i wymyśliłam,że na rocznicę zamiast kupować sobie prezenty nawzajem możemy pojechać gdzieś na weekend, taki wypasiony wyjazd, nie jakieś namioty czy coś, ale pensjonat/hotel czy coś takiego
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie właśnie pomalowałam paznokcie na żywy, różowy kolor i tak mi jakoś lepiej od razu
![]() czarodziejka trzymam kciuki za egzamin ![]() Zmykam po kołderkę, do jutra. ![]()
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, nie jesteś zadowolona z prezentu?
![]() A pomysł z rocznicą fajny
|
|
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ja będę tak miała - chyba nigdy ![]() ale fajnie, fajnie - cieszę się i oby się udał wyjazd będzie na pewno romantycznie Cytat:
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i to na taki zreorganizowany wyjazd, np z grupona są często ciekawe oferty
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta super pomysł
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta świetna sprawa
, u mnie na razie nie wchodzi w rachubę takie coś, ale kiedyś z czasem . Ja z TŻ odpuściliśmy sobie Walentynki, jeśli chodzi o prezenty, jedynie może do kina sie wybierzemy na coś i potem na jakąś pizzę czy coś podobnego .
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz obserwuje okazje na gruponie i innych takich stronach żeby trafić na tę idealną
![]() jutro Misiek ma egzamin, także trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat mam dwie pary kozaków, ale na niskiej podeszwie, a w tych zakochałam się jak je zobaczyłam
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
) ale nie mieszkamy w jednym mieście i tak pomyślałam, że fajne i miłe to będzie.
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
O kosmetykach to nic nie mówcie, ja co 3 tyg mam coś nowego
. Dziś też przyszła do mnie: odżywka do włosów, krem do rąk (chyba już 4), żel pod prysznic Oczywiście prawie wszystko to są nowości
"Może nie dziś, nie jutro Ale pewnego dnia i do końca naszego życia..." 06.12.2020 23.07.2022Edytowane przez Kasiaml91 Czas edycji: 2012-02-07 o 21:54 |
|
|
|
#948 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj tez mowi ze dzis mi cos kupil , mowilam tylko plssss nie misie i tego typu badziewia jak nie posluchal i kurzozbieracza kupi to bedzie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
bylam w Toruniu na Juwenaliach jak grali ja tez ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() platki roz sa w asdzie widzialam rzucily sie w oczy
|
|||||
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa pewnie zmęczona,. jutro robotka znow? ;/
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
jutro tez ide 13-21.00 ale jak dostane wolne na czwartek to TŻ przyjedzie jutro do mnie i zostanie sie do piatku do poludnia
|
|
|
|
#951 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Kigaa a co do Twojego TŻ-ta i tego meila to chyba jako jedyna napisze Ci że uważam że on coś kręci, kurcze po co miałby wysyłac jakiejś dziewczynie swoje zdjęcie?po co?pisałas że w załączniku dodał zdjęcie... już kiedyś z tego co pamiętam miałaś jakieś podejrzenia co do niego. I to nie prawda że jeśli chciałby Cie zdradzic to odszedłby, nie byłby z Wami bo równie dobrze może prowadzic podwójne życie bo mu tak wygodnie.Wybacz że pisze tak pesymistycznie ale ja kilka lat byłam "robiona w balona" i zawsze jak coś znalazłam w internecie to tłumaczyłam w głupi sposób mojego eks męża. Też miałam dostęp do wszystkich jego kont i nic mi to nie dało. Byc może pisze tak bo mi sie dostało po głowie pod tym względem ale poprostu życie mnie nauczyło żeby nie byc już takim naiwnym. |
|||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() Jestem wielka! ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć. jadę dzisiaj po południu zawojować miasto.
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
Mycha a co ja mogę zrobić? nawet jak kłamie to nic nie zdziałam... jak będzie chciał to w bok i tak pójdzie. Ehhhhhh. Jestem już trochę tym podłamana, po prostu, czesto o tym myślę i nie wiem co ze sobą zrobić.
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dziewczynki ciężko za Wami nadążyć
Więc tak ja też czasem mam jazdy, że mnie Tż zostawi bo mój eks podobnie jak u Czarodziejki wypalił nagle, że to chyba nie ma sensu (wracaliśmy wtedy z zakupów) potem jak powiedziałam , że w takim razie jadę do domu itd. to zaczął płakać i mnie przepraszać, że nie wie co to było pogodziliśmy się w łóżku, żeby na drugi dzień powiedział mi, że spał z inną. Też mi się trochę na mózg rzuciło ale Tż jest inny i to widać Co do wyjazdów z groupona Anetko ja bym uważała różnie to bywa więc czytaj dokładnie co piszą ;*
Edytowane przez Moorelcia Czas edycji: 2012-02-08 o 10:27 |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Morelcia, zmartwiłaś mnie troszkę, bo tam, są taaakie cuda. że człowiek bez zastanowienia klikałby "kup teraz" moje znajome korzystają z Grupona i są zadowolone. wstaalm niedawno, Tż jak wychodził na egzamin, dał mi buziaka i powiedział, że wróci niedługo. I potem będziemy się lenić ![]() Coś wczoraj przebąkiwał, że do kina chce iść
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Anetka ja nie mówię, że wszystkie kupony takie są ale niestety zdarzają się (wiem bo słyszałam), że np. klienci z tych kuponów mają gorsze pokoje, gorszą obsługę, gorsze jedzenie itp. No ale nie jest powiedziane, że każdy taki jest
Zaryzykować można
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś doła i mi chyba nie przejdzie
Podejrzewam, że na krótko tu zawitałam... :/
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, jak coś to pisz, jak nie tu to w klubie, ale pisz. Czasem dobrze się wygadać. I nie zakładaj od razu najgorszych wersji. Poza tym, nawet jeśli doszłoby do najgorszej wersji to nie musisz nas opuszczać! |
||
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Kinga
![]() Preciez nawet jeśli to na wątku sie zostajesz! Nie myśl o czarnych scenariuszach bo nie wiesz napewno, Tż byłby głupi na boku kręcąc jak tyleż dziecko i mieszkacie razem ale niestetyoj ex tez sobie w tango poleciał mimo ze razem mieszkaliśmy:/ Ale niemalże dowodów Ja wcale przyparłam do muru poplakalam sie i krzyczalam na niego w końcu mi sie przyznał ale miałam swoje podejrzenia i dowody |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

W dodatku to mnie oskarżył o to że się nie udało.Dopiero później dowiedziałam się że podczas naszego związku kręcił z jakąś samotną matką na boku.Niestety w mojej głowie zostało jakieś takie przeświadczenie że to ja niszczę każdy związek,dlatego często sobie coś wkręcam.Na eksie nigdy nie zależało mi tak bardzo jak na D. więc to uczucie jest spotęgowane.
ja żadnego exa nie mam, tż jest moim pierwszym, więc takich problemów nie mam dzięki bogu. a tobie współczuję takiego exa i trzymam kciuki, żeby ten związek był o wiele wiele lepszy niż poprzedni 

23.07.2022
mam glany, ale do szkoły w nich nie chodzę, a inne buty są lekko za kostkę. 
Kochana, jak coś to pisz, jak nie tu to w klubie, ale pisz. Czasem dobrze się wygadać.