| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-12, 21:52 | #931 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Rimini wakacje zbiorczy - obozy, kolonie

Moze...  Ale i tak sie nie poznamy na podstawie postow xD Tez mam nadzieje ze trafie na rowiesnikow   | 
|     |   | 
|  2009-05-13, 15:36 | #932 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: koniec świata 
				 | 

Również bym chciała ludzi w wieku tak od 16 w górę.   Ale jacy będą to zobaczymy. Kurczę chciałabym tam już być! Najgorsza to chyba droga. Myślę, że w jakieś 24 h dojedziemy.   
				__________________ the only time "success" comes before "work" is in the dictionary  | 
|     |   | 
|  2009-05-13, 16:07 | #933 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Bydgoszcz 
				 | 

heh, ja sie chyba nie mam co marwtić, bo lece samolotem wiec pare h i bede   jedno szczescie, bo bym chyba nie wytrzymala kiludziesiąciu godzin podrozy ;/ tez juz nie moge sie doczekac  hhihi | 
|     |   | 
|  2009-05-13, 18:38 | #934 | 
| Raczkowanie | 

ja lubie jechac, wiec te 24h to dla mnie nie duzy problem   Ale wiadomo,  wolalabym samolotem xD | 
|     |   | 
|  2009-05-13, 19:29 | #935 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

a ja lubię tłuc się autokarem  radocha oczekiwania sięga wtedy zenitu i jest super.Tylko w drogę powrotną gorzej:-/ ale całą się przesypia do iluś-tam dniach niespania. | 
|     |   | 
|  2009-05-13, 19:42 | #936 | ||||
| Przyczajenie | 

Cytat: 
  w tym samym terminie jade  Cytat: 
  nie żebym narzekała czy cos, ale mysle, ze troche to wyolbrzymione jest. Cytat: 
  tam pojde na bankowo, a Blow Up zostawie na koniec jak mało pieniązka będzie, a planuje zabrac 120-150 euro. co do opiekunów.. mam nadzieje, ze beda ok, ale tak na serio to trzeba ich dobrze "urobic", a najlepiej miec faceta  w tamtym roku juz prawie płakałysmy, ze bedziemy miec kose i nigdzie nam nie pozwoli isc, to przez pierwsze 2 dni sie nie spoznialysmy i byłysmy grzeczne, zagadywałysmy do niego miło,kulturalnie, tak, ze przez reszte obozu robilysmy co chciałysmy  Cytat: 
  a tak btw. słyszał moze ktos o hotelu HESPERIA? 
				__________________ DUM SPIRO SPERO | ||||
|     |   | 
|  2009-05-13, 23:37 | #937 | |
				 | 

Cytat: 
 1-dół- the cave---hip hop, r'n'b 2- środek--dance area---techno, house, electro 3--góra--discopub---60., 70., 80., 90.,rock, latino to tak dla uściślenia  nie wiem skąd wzięłaś 4.? widocznie tak dobra impreza była, że aż piętra się dwoiły w oczach  łączę się w miłości do Carnaby! Edytowane przez ..::Rimini::.. Czas edycji: 2009-05-13 o 23:42 | |
|     |   | 
|  2009-05-15, 09:59 | #938 | 
				 | 

ciekawe do ilu pięter mi się będzie dwoić i troić  ciągle się zastanawiam ile brać pieniędzy. generalnie ja jestem taka, że ile bym nie miała to wydam, więc się trochę boję brać ich dużo.  a właśnie co warto przywieźć z Rimini/spróbować na miejscu?   
				__________________ the only time "success" comes before "work" is in the dictionary  | 
|     |   | 
|  2009-05-15, 21:23 | #939 | 
				 | 

No trochę pieniędzy się przyda. Mojego kolegi znajomi byli teraz jakoś w rimini i mówił, że za wejście do takiego największego klubu baia imperiale płacił 50 euro/os (223.946 PLN). Jak było ich z 8 os. to zostawili za samo wejście 400 euro (1,793.46 PLN)... Drogie rimini jest.

| 
|     |   | 
|  2009-05-16, 00:44 | #940 | 
				 | 

Boże 50 EURO??? Masakra!

| 
|     |   | 
|  2009-05-16, 08:03 | #941 | 
| Raczkowanie | 

Juz wiem, gdzie na pewno nie pojde xD

| 
|     |   | 
|  2009-05-16, 09:24 | #942 | 
				 | 

ile?!  liczyłam na coś w granicach 25-30 euro. to ja też już wiem gdzie nie pójdę.   
|     |   | 
|  2009-05-16, 14:33 | #943 | 
				 | 

No nic innego niż masakra... Ale nie ma się co dziwić bo to największy klub w rimini i tam są baseny, to jest w takim trochę rzymskim stylu zrobione, na wzgórzu ;p jak jakiś akropol wygląda; fontanny i szmery bajery ;p Takie łóżka i loże na dworze (ale się zrymowało)... hehe.  Wydaje mi się, że to musiał być jakiś specjalny event (jakiś DJ czy coś), bo w ofercie mojego obozu na umowie wypisane jest, że będą wyjścia do tego baia impieriale, i że wejście ok. 25 euro. Ale też tak może być jak ktoś wcześniej pisał, że po prostu grupy mają taniej i opiekunowie podprowadzający obozowiczów do klubu dostają z tego jakiś procent. Grupy zawsze mają tańszy wstęp :P   | 
|     |   | 
|  2009-05-16, 16:26 | #944 | 
				 | 

Mi też się wydaje że to musiał byc jakiś specjalny event- już z wielu źródeł słyszałam że ok. 25 eur /wjazd, ale to było w zeszłym roku i dawniej, więc przeraziłam się ze aż tak podrożało..ale to chybaa niemożliwe???bez przesady...

| 
|     |   | 
|  2009-05-16, 17:08 | #945 | 
| Przyczajenie | 

No hej Wszystkim   Ja jadę z koleżanką z biura Selva Tour. Kojarzy je ktoś może?  Termin chyba 5-16.07. Nie jest wtedy za ciepło? | 
|     |   | 
|  2009-05-16, 18:00 | #946 | 
| Raczkowanie | 

Kasia: biura niestety nie kojarze. A jade w tym samym terminie   Temperaturami sie nie przejmuje jakos   | 
|     |   | 
|  2009-05-16, 23:04 | #947 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

O to widzę, że dużo osób ma taki termin jak ja   tyle że nie z ok tours niestety. Jejku 50 euro za wejście, w życiu bym tyle nie dała, zresztą podejrzewam, ze będę mogła se pomarzyć o dyskotekach niestety. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-17, 14:57 | #948 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 |  Rimini - biuro podróży Harctur lub ATAS 

Witam,  Czy korzystał ktoś z biura podróży Harctur (www.harctur.turystyka.net) bądź ATAS (www.atas.pl) będąc na obozie/koloniach młodzieżowych w Rimini? Proszę o wrażenia i ocenę poszczególnych biur. Ew. polecenie innych biur podróży mieszczących się w Łodzi. | 
|     |   | 
|  2009-05-18, 15:55 | #949 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-05-18, 18:38 | #950 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Rimini - biuro podróży Harctur lub ATAS

W Rimini to nie bylam z ATAS-u ale bylam w Polsce i nie polecam biora, ciągłe zamieszanie, nie przyjemna kadra a jakby tego bylo malo na koniec zgubili moj bagarz ; / bardzo, bardzo podoba mi sie oferta z travelbook-24travel jak kto woli, strasznie bym chciala pojechac jednak dojazd z gdańska jest przy min. 6 osobach i nie wiem czy sie uzbiera : < | 
|     |   | 
|  2009-05-18, 20:22 | #951 | 
				 | 

Bo nie mam skończonych 16 lat   wolę myśleć realnie niż się później rozczarować, że gdzieś nie pójdę, ale oczywiście trochę liczę, że jednak rocznikowo ta 16 starczy. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-05-18, 20:40 | #952 | 
| Raczkowanie | 

Trzeba myslec pozytywnie :p Ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze jeszcze jedna kolezanka sie na ten oboz co ja jade zapisala xD mialam sama jechac, a tu ciagle ktos sie pojawia xd | 
|     |   | 
|  2009-05-18, 20:56 | #953 | 
				 | 

W Carnaby nie musisz miec skonczonych 16 lat zeby wejsc- przynajmniej kiedys tak było- po prostu jesli nie masz tej szesnastki skonczonej dostajesz w cenie bilettu kupon na drinka bezalkoholowego. Ale wejść i bawić sie normalnie możes

| 
|     |   | 
|  2009-05-19, 21:56 | #954 | |
				 | 

Cytat: 
 Pozdro  ja mam 15, i nie wyobrażam sobie nie iść do klubu czy coś bo jest to jedyny cel dla jakiego tam jadę. | |
|     |   | 
|  2009-05-19, 22:02 | #955 | 
| Raczkowanie | 

tez mam 15 i na szczescie znalazłam spoko obóz, wchodzi cala grupa, nie mozna indywidualnie wychodzic do klubu ponizej 16 lat ale to tam pol biedy wiec fajnie; >

| 
|     |   | 
|  2009-05-20, 18:27 | #956 | |
				 | 

Cytat: 
 Hehe, na pewno da się coś zrobić jeżeli pokażesz, że jesteś dojrzałą osobą. No chyba, że nie jesteś   Ja jade ze starszym bojem sexiakiem hahaha -żartuje. Ale rzeczywiście jest starszy i nie pozwolę na to że on będzie chodzić gdzieś a ja nie   | |
|     |   | 
|  2009-05-20, 18:56 | #957 | 
				 | 

Ja jadę przede wszystkim na odpoczynek   do śmierci chcę jeszcze pojechać do Włoch i jeśli teraz jakimś cudem nie pójdę na żadną, to nie będę z tego powodu rozpaczać, bo to nie moja ostatnia szansa i sobie w Polsce odbiję, po prostu jestem realistką, jest 50% szans. 
				__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-05-20, 21:15 | #958 | |
				 | 

Cytat: 
 Hehe, ja jadę popić, pobawić się, poleżeć na plaży, poznać ludzi   Ale głównie to pobawić się w tych słynnych klubach   Ja jadę już pod koniec czerwca. Nie mogę się doczekać, bo zaledwie trzydzieści parę dni zostało. | |
|     |   | 
|  2009-05-21, 01:42 | #959 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Buenos Aires 
				 | 

Cytat: 
  , ich to bawi ,taka maja juz mentalnosci,kochaja "bajerowac" kobiety ,takze chociaz to tylko oboz i ,a wy macie po nasclie lat ,to nie bierzcie sobie tych komplementow na serio  pozatym w 50% na pewno beda was zaczepiac arabowie i jak ktos nie zna jezyka ,to sie nawet nie zorientuje ,ze to nie wlosi   
				__________________ "Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake | |
|     |   | 
|  2009-05-21, 19:21 | #960 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

a był może ktoś na obozie z biura Balkan-Express? Bo cena mi się podoba bo niska ale boję się, że to taki pic na wodę. Albo był może chociaż ktoś w hotelu Hesperia albo słyszał coś o warunkach? Tak czytam o tym Rimini i niesamowicie się nakręciłam, a nic jeszcze nie zarezerwowane!    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Podczas imprezy z sufitu o którejś godzinie zlatuje piana. Wtedy można naprawdę zaszaleć, jednak potem wyglądałam nieco jak zmokła kura
 Podczas imprezy z sufitu o którejś godzinie zlatuje piana. Wtedy można naprawdę zaszaleć, jednak potem wyglądałam nieco jak zmokła kura