Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 11:08   #931
latin
Zakorzenienie

Dot.: Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy!

Cytat:
Napisane przez cherry pie Pokaż wiadomość
a co tu rozumieć? chyba sama wiesz o czym rozmawiałaś z niektórymi osobami za plecami innych.
tak, rozmawiałam o wątku z niektórymi osobami.
ty też rozmawiasz za plecami skoro o tym wiesz. i wychodzi, że mamy na wątku kabla, który "donosi".
Stary 2012-03-10, 11:14   #932
cherry pie
dream big

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32835772]Wiśnia dziecinadą jest pisanie o kimś pod jego nieobecność. Załatw to z Sylwią a nie tutaj. Łatwo atakować kogoś gdy tej osoby nie ma.
[/QUOTE]
a po co odpowiadasz skoro to się Ciebie nie tyczy?(przecież nie wiesz o co chodzi) poza tym nikt nie kazał rozpoczynać dyskusji pod nieobecność Sylwii. czy może ja mam czekać aż się pojawi? jakbyś czytała uważnie to byś zauważyła, że wiadomość na priv Sylwia otrzymała, a kiedy na nią odpisze to już jej broszka. A sprawa tyczy się całego wątku, nie zauważyłaś?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez latin Pokaż wiadomość
tak, rozmawiałam o wątku z niektórymi osobami.
ty też rozmawiasz za plecami skoro o tym wiesz. i wychodzi, że mamy na wątku kabla, który "donosi".
no właśnie - z niektórymi. nie użyłabym słowa kabel tutaj. jak chce się mieć zgrany wątek to omawia się wszystko z każdą dziewczyną a nie tylko z wybrańcami.
a co do mojej rozmowy z osobami - jak rozmawiam z kimkolwiek poza wizażem to nie knuję intryg przeciwko innym dziewczynom.

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:14   #933
kochanowska
Zakorzenienie

Dominika: rzadko tu bywam to i wiadomości mam nieaktualne No to widzę nie próżnujesz i dobrze

hej Marta

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:18   #934
oonaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
hej Marta
Co tam Paulinka? dałaś sobie już spokój z siatkarzem? Ja ostatnio napisałam do takiego chłopaka, ale przestał mi odpisywać i teraz miałam iść na impreze, ale w końcu wszyscy mnie wystawili i dziś też nie pójdę bez sensu, cały weekend zrypany, a myślałam że jednak coś z tego może być. (
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:21   #935
latin
Zakorzenienie

wiśnia ale skoro z kimś rozmawiam "prywatnie" to nie mam ochoty, żeby cała reszta o tym gadała. więc to też przykre. bo jęczycie o szczerości - a ten ktoś kto ci o tym powiedział był ze mną i resztą szczery? nie
poza tym, litości - robicie z tego wątku ogromną sprawę, jakby było to co całe wasze życie.
ja poznałam tu wiele świetnych osób i mam nadzieję, że będę z nimi nadal utrzymywać kontakt.
ale te pisanie "wywodów", żalenie się na dziewczyny jest moim zdaniem bez sensu i właśnie - dziecinne
Stary 2012-03-10, 11:26   #936
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Cytat:
a po co odpowiadasz skoro to się Ciebie nie tyczy?(przecież nie wiesz o co chodzi) poza tym nikt nie kazał rozpoczynać dyskusji pod nieobecność Sylwii. czy może ja mam czekać aż się pojawi? jakbyś czytała uważnie to byś zauważyła, że wiadomość na priv Sylwia otrzymała, a kiedy na nią odpisze to już jej broszka. A sprawa tyczy się całego wątku, nie zauważyłaś?

a co do mojej rozmowy z osobami - jak rozmawiam z kimkolwiek poza wizażem to nie knuję intryg przeciwko innym dziewczynom.
Skoro to napisałaś publicznie to znaczy, że chciałaś znać opinię innych. Może i nie wiem o co chodzi, ale tak się nie załatwia spraw. Możesz napisać na gg, możesz wysłać prywatną wiadomość a nie publicznie na forum. Każdy może wejśc i przeczytać. To sprawa między Wami. Obcy nie muszą tego czytać.

Przeczysz sama sobie. Najpierw, że to sprawa między Wami a później, że całego wątku. Może i ostatnio mnie tu nie było, ale ja też należę do tego watku. Jestem tutaj od I cześci i mimo, że mnie nie było tutaj tak często jakbym chciała. To zależy mi, żeby wątek przetrwał.
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:30   #937
cherry pie
dream big

Cytat:
wiśnia ale skoro z kimś rozmawiam "prywatnie" to nie mam ochoty, żeby cała reszta o tym gadała. więc to też przykre. bo jęczycie o szczerości - a ten ktoś kto ci o tym powiedział był ze mną i resztą szczery? nie
poza tym, litości - robicie z tego wątku ogromną sprawę, jakby było to co całe wasze życie.
ja poznałam tu wiele świetnych osób i mam nadzieję, że będę z nimi nadal utrzymywać kontakt.
ale te pisanie "wywodów", żalenie się na dziewczyny jest moim zdaniem bez sensu i właśnie - dziecinne
a kto powiedział, że robi się z wątku ogromną sprawę? i to nie jest żalenie się na dziewczyny tylko powiedzenie tego co się myśli, a to że każdy odbiera to wszystko tak jak mu wygodnie to jego sprawa. a czy Ty i reszta dziewczyn byłyście szczere co do mnie? nie. a jeśli się kogoś nie chce to się o tym pisze wprost, bo przecież stała elita już jest, to nie lepiej napisać do dziewczyn, których nie chcecie że mają się nie udzielać? ale lepiej wychodzi robienie spisku przecież

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836107]Skoro to napisałaś publicznie to znaczy, że chciałaś znać opinię innych. Może i nie wiem o co chodzi, ale tak się nie załatwia spraw. Możesz napisać na gg, możesz wysłać prywatną wiadomość a nie publicznie na forum. Każdy może wejśc i przeczytać. To sprawa między Wami. Obcy nie muszą tego czytać.

Przeczysz sama sobie. Najpierw, że to sprawa między Wami a później, że całego wątku. Może i ostatnio mnie tu nie było, ale ja też należę do tego watku. Jestem tutaj od I cześci i mimo, że mnie nie było tutaj tak często jakbym chciała. To zależy mi, żeby wątek przetrwał.[/QUOTE]Gdzieś mam opinię innych. Powiedziałaś, że nie będziesz się wtrącać to tego nie rób, jeśli nie jesteś w temacie sprawy. (a powiedziałaś tak a przynajmniej podobnie)
No jest już sprawa całego wątku odkąd na zatytułowany post do Sylwii zaczęły odpowiadać inne dziewczyny, więc stało się to sprawą całego wątku. Czy teraz zrozumiałaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:33   #938
el amor
Zakorzenienie

Cześć

Dominika tak, dzisiaj dzień mężczyzny ponoć nawet życzeń Tż jeszcze nie złożyłam, haha
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:37   #939
latin
Zakorzenienie

wiśnia
ale my nie mamy nic do ukrycia, to nie jest żaden spisek!
po prostu - wątek ostatnio podupadał. narodziła się idea stworzenia nowej części w "starym klimacie" czyli miały być stare dziewczyny, z pierwszych części. ale pomyślałyśmy o Tobie, wiśnia - były spory, że nie jesteś z nami od początku... ale postanowilysmy Ciebie i Pati zostawić, bo się z wami zżyłyśmy.
pytałyśmy też o to Agatę (i jak mniemam to ona Ci wszystko wypaplała) więc widać z kim można szczerze porozmawiać

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:

Gdzieś mam opinię innych. Powiedziałaś, że nie będziesz się wtrącać to tego nie rób, jeśli nie jesteś w temacie sprawy. (a powiedziałaś tak a przynajmniej podobnie)
No jest już sprawa całego wątku odkąd na zatytułowany post do Sylwii zaczęły odpowiadać inne dziewczyny, więc stało się to sprawą całego wątku. Czy teraz zrozumiałaś?
miło

wtrącę się w ten post, chociaż nie jest do mnie.

to na cholerę umieszczałaś ten post na wątku?! to było oczywiste, że wszyscy go przeczytają i skomentują.
Stary 2012-03-10, 11:37   #940
Konto usunięte

Cytat:
Gdzieś mam opinię innych. Powiedziałaś, że nie będziesz się wtrącać to tego nie rób, jeśli nie jesteś w temacie sprawy. (a powiedziałaś tak a przynajmniej podobnie)
Nie wtrącam się tylko piszę swoją opinię. Nie staję po nikogo stronie. Nie uważasz, że powinnaś to załatwić z Sylwią skoro macie jakiś konflikt. Zrozumiałam. To był Twój błąd. Sprawa tyczy się całego wątku bo wrzuciłaś tutaj swój post. Oczekiwałaś tego, że ktoś Ci odpisze. Dostałaś odpowiedzi tak jak oczekiwałaś.
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:39   #941
latin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Dominika tak, dzisiaj dzień mężczyzny ponoć nawet życzeń Tż jeszcze nie złożyłam, haha
o jaka niedobra dziewczynka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:40   #942
cherry pie
dream big

Cytat:
wiśnia
ale my nie mamy nic do ukrycia, to nie jest żaden spisek!
po prostu - wątek ostatnio podupadał. narodziła się idea stworzenia nowej części w "starym klimacie" czyli miały być stare dziewczyny, z pierwszych części. ale pomyślałyśmy o Tobie, wiśnia - były spory, że nie jesteś z nami od początku... ale postanowilysmy Ciebie i Pati zostawić, bo się z wami zżyłyśmy.
pytałyśmy też o to Agatę (i jak mniemam to ona Ci wszystko wypaplała) więc widać z kim można szczerze porozmawiać
jakbyście nie miały nic do ukrycia, to byście to powiedziały od razu prosto z mostu. poza tym wiem też inne rzeczy, więc albo o tym nie wiesz co było mówione albo kryjesz. dziękuję naprawdę za to, że pozwoliłyście mi zostać co to ma być w ogóle? losowanie, która krótszy patyczek wyciągnie a może orzeł czy reszka?

Stary 2012-03-10, 11:41   #943
Konto usunięte

Cytat:
Cześć

Serio? A to nie we wrześniu?

Cytat:
to na cholerę umieszczałaś ten post na wątku?! to było oczywiste, że wszyscy go przeczytają i skomentują.
Dokładnie
Stary 2012-03-10, 11:43   #944
el amor
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836384]Serio? A to nie we wrześniu?
[/QUOTE]

Patrycja oni mają dwa święta dzisiaj Dzień Mężczyzny, a we wrześniu Dzień Chłopaka to niesprawiedliwe
Stary 2012-03-10, 11:44   #945
latin
Zakorzenienie

Cytat:
jakbyście nie miały nic do ukrycia, to byście to powiedziały od razu prosto z mostu. poza tym wiem też inne rzeczy, więc albo o tym nie wiesz co było mówione albo kryjesz. dziękuję naprawdę za to, że pozwoliłyście mi zostać co to ma być w ogóle? losowanie, która krótszy patyczek wyciągnie a może orzeł czy reszka?
a co to ma być w ogóle? takie donosicielstwo?

mówisz, że Sylwia ma swój wianuszek uwielbiających ją dziewczyn.
a Ty nie? nie będę mówić o osobie, której nie ma. ale naprawdę w szoku jestem, że do tego się posunęła...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:48   #946
cherry pie
dream big

Cytat:

miło

wtrącę się w ten post, chociaż nie jest do mnie.

gdzieś mam opinię ludzi 'z zewnątrz'

po cholerę? po to, żeby każda z dziewczyn to przeczytała bo jakoś ja nie mam problemów powiedzeniem wprost o co mi chodzi w przeciwieństwie do niektórych osób. a nie tylko ja mam takie zdanie jakie wyraziłam. skierowana wiadomość do innych dziewczyn była pod wiadomością do Sylwii, więc nikt nie mówił, że macie komentować - a to że skomentowałyście to stało się coś? no chyba nie.

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836316]Nie wtrącam się tylko piszę swoją opinię. Nie staję po nikogo stronie. Nie uważasz, że powinnaś to załatwić z Sylwią skoro macie jakiś konflikt. Zrozumiałam. To był Twój błąd. Sprawa tyczy się całego wątku bo wrzuciłaś tutaj swój post. Oczekiwałaś tego, że ktoś Ci odpisze. Dostałaś odpowiedzi tak jak oczekiwałaś.[/QUOTE]A to Twoim zdaniem trzeba siedzieć cicho i głaskać po główce jak ktoś się naradza przeciwko drugiej osobie? Oczekuję odpowiedzi od Sylwii a to, że inne osoby odpisywały chyba normalne na forum

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
a co to ma być w ogóle? takie donosicielstwo?

mówisz, że Sylwia ma swój wianuszek uwielbiających ją dziewczyn.
a Ty nie? nie będę mówić o osobie, której nie ma. ale naprawdę w szoku jestem, że do tego się posunęła...
a co to ma być co Sylwia postanowiła? albo wiesz albo nie wiesz o c o chodzi. ja się nie zamierzam tu z nikim kłócić więc miała być rozmowa po ludzku.

jak mam wianuszek wokół siebie osób to takich, których razi w oczy to co zaczęło się dziać. jak będę rozmawiać z Sylwią to pewnie wymieni się z Tobą wiadomościami więc będziesz głębiej w temacie

Stary 2012-03-10, 11:53   #947
latin
Zakorzenienie

Cytat:
gdzieś mam opinię ludzi 'z zewnątrz'

po cholerę? po to, żeby każda z dziewczyn to przeczytała bo jakoś ja nie mam problemów powiedzeniem wprost o co mi chodzi w przeciwieństwie do niektórych osób. a nie tylko ja mam takie zdanie jakie wyraziłam. skierowana wiadomość do innych dziewczyn była pod wiadomością do Sylwii, więc nikt nie mówił, że macie komentować - a to że skomentowałyście to stało się coś? no chyba nie.
no litości, kilka postów wcześniej rzuciłaś się do Patrycji że po co to komentuje? a teraz mówisz, że chyba nic się nie stało.

trzy, dwa, jeden... określ się i wtedy napisz jakie jest twoje stanowisko, a nie czepiasz się Patrycji.
będę jej twardo bronić, bo drzesz sie że niektóre dziewczyny są ignorowane
a ty co z Agatą odwalałaś ostatnio? ignorowałyście Patrycję i większość to zauważyła

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
a co to ma być co Sylwia postanowiła?albo wiesz albo nie wiesz o co chodzi. ja się nie zamierzam tu z nikim kłócić więc miała być rozmowa po ludzku.

jak mam wianuszek wokół siebie osób to takich, których razi w oczy to co zaczęło się dziać. jak będę rozmawiać z Sylwią to pewnie wymieni się z Tobą wiadomościami więc będziesz głębiej w temacie
Sylwia tego sama nie postanowiła. źle Ci Agata coś powiedziała

schowaj sobie tą ironię...
Stary 2012-03-10, 11:55   #948
cherry pie
dream big

Cytat:
no litości, kilka postów wcześniej rzuciłaś się do Patrycji że po co to komentuje? a teraz mówisz, że chyba nic się nie stało.

trzy, dwa, jeden... określ się i wtedy napisz jakie jest twoje stanowisko, a nie czepiasz się Patrycji.
będę jej twardo bronić, bo drzesz sie że niektóre dziewczyny są ignorowane
a ty co z Agatą odwalałaś ostatnio? ignorowałyście Patrycję i większość to zauważyła
tak, pytałam Patrycji po co komentuje, skoro wcześniej powiedziała, że nie będzie - chyba logiczne.
A z tym, że nic się nie stało - tyczyło się osób, które nie powiedziały tego co Patrycja, tylko po prostu zaczęły komentować.
To broń Patrycji twardo, tylko dlaczego Patrycja mi nie powie, że podobno ją ignorowałam?

Stary 2012-03-10, 11:55   #949
Konto usunięte

Cytat:
Patrycja oni mają dwa święta dzisiaj Dzień Mężczyzny, a we wrześniu Dzień Chłopaka to niesprawiedliwe
Dokładnie
Czemu my mamy jedno święto?

Cytat:
A to Twoim zdaniem trzeba siedzieć cicho i głaskać po główce jak ktoś się naradza przeciwko drugiej osobie? Oczekuję odpowiedzi od Sylwii a to, że inne osoby odpisywały chyba normalne na forum
Nie mówię, że masz siedzieć cicho. Mogłaś z tym poczekać aż wróci Sylwia. A tak napisałaś długi post pod jej nieobecność i każdy obcy może sobie to przeczytać. Takie sprawy załatwia się między sobą a anie na publicznym forum.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:57   #950
el amor
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836647]Dokładnie
Czemu my mamy jedno święto?
[/QUOTE]

Mamy jedno święto oficjalnie Wiadomo, że nieoficjalnie mamy codziennie święto
Stary 2012-03-10, 11:57   #951
cherry pie
dream big

Cytat:

Sylwia tego sama nie postanowiła. źle Ci Agata coś powiedziała

schowaj sobie tą ironię...
No tak... Sylwia i kilka dziewczyn

Stary 2012-03-10, 11:58   #952
latin
Zakorzenienie

wiśnia wiecznie Ci coś nie pasuje.
wychodzi, że połowa dziewczyn na wątku jest zła i niedobra
Stary 2012-03-10, 12:00   #953
cherry pie
dream big

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836647]
Nie mówię, że masz siedzieć cicho. Mogłaś z tym poczekać aż wróci Sylwia. A tak napisałaś długi post pod jej nieobecność i każdy obcy może sobie to przeczytać. Takie sprawy załatwia się między sobą a anie na publicznym forum.[/QUOTE]
Mogłam ale nie poczekałam. A wątek to jedna wielka całość więc jak już wcześniej pisałam niech całość wie o co chodzi.

Stary 2012-03-10, 12:01   #954
Konto usunięte

Cytat:
tak, pytałam Patrycji po co komentuje, skoro wcześniej powiedziała, że nie będzie - chyba logiczne.
A z tym, że nic się nie stało - tyczyło się osób, które nie powiedziały tego co Patrycja, tylko po prostu zaczęły komentować.
To broń Patrycji twardo, tylko dlaczego Patrycja mi nie powie, że podobno ją ignorowałam?
Komentuję to bo mnie już to wkurza. Zachowanie godne przedszkolaka.

Dobrze powiem Ci to: IGNOROWAŁAŚ MNIE, ale nie rozpaczam z tego powodu. Jest mi to obojętne.
Po tamtej sprawie z Agatą przestałaś się do mnie odzywać na wątku, ale nie rusza mnie to. Obojętne mi jest czy będziesz mnie ignorować czy nie.

Lwico nie musisz mnie bronić Sama się obronię
Stary 2012-03-10, 12:03   #955
latin
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836739]
Lwico nie musisz mnie bronić Sama się obronię[/QUOTE]
eheh PRZECIEŻ JESTEŚMY CAŁOŚCIĄ i wątek musi o wszystkim wiedzieć
Stary 2012-03-10, 12:03   #956
cherry pie
dream big

Cytat:
wiśnia wiecznie Ci coś nie pasuje.
wychodzi, że połowa dziewczyn na wątku jest zła i niedobra
nie wiecznie. nie pasuje mi to co napisałam w wiadomości do Sylwii.
Jak już wcześniej napisałam - bardzo dobrze mi się z Wami pisało i miło spędzało czas (chociaż podobno rozburzyłam ten wątek, bo za dużo pisałam). Jednak później, część zaczęła robić obrady i wyszło jak wyszło.

Stary 2012-03-10, 12:05   #957
Konto usunięte

Cytat:
Mamy jedno święto oficjalnie Wiadomo, że nieoficjalnie mamy codziennie święto
Trzeba przyznać, że nasze święta jest bardziej popularne
Tak. Nieoficjalnie mamy codziennie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 12:06   #958
el amor
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836823]Trzeba przyznać, że nasze święta jest bardziej popularne
Tak. Nieoficjalnie mamy codziennie[/QUOTE]

I to jak popularne Wszędzie o tym mówią 8 marca
Stary 2012-03-10, 12:06   #959
cherry pie
dream big

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836739]Komentuję to bo mnie już to wkurza. Zachowanie godne przedszkolaka.

Dobrze powiem Ci to: IGNOROWAŁAŚ MNIE, ale nie rozpaczam z tego powodu. Jest mi to obojętne.
Po tamtej sprawie z Agatą przestałaś się do mnie odzywać na wątku, ale nie rusza mnie to. Obojętne mi jest czy będziesz mnie ignorować czy nie.
[/QUOTE]
Ignorowałam... ciekawe, bo jakoś pamiętam większość naszych pogadanek ale niech Ci będzie. Ignorowałam Cie, bo nie nawiązywałam z Tobą dłuższych rozmów, albo w ogóle ich nie było. Dobrze, że Ty zawsze ze mną rozmawiałaś

Stary 2012-03-10, 12:07   #960
latin
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiecznie. nie pasuje mi to co napisałam w wiadomości do Sylwii.
Jak już wcześniej napisałam - bardzo dobrze mi się z Wami pisało i miło spędzało czas (chociaż podobno rozburzyłam ten wątek, bo za dużo pisałam). Jednak później, część zaczęła robić obrady i wyszło jak wyszło.
najlepiej studia zmieniałabyś co dwa dni, plączesz się w swoich wywodach, co chwilę mówisz co innego...
bardziej niezdecydowanej osoby od Ciebie nie znam.

no więc jakie proponujesz rozwiązanie?
fajnie mi się z Wami sprzecza, ale przecież nie będziemy tak po sobie cisnąć miesiącami.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości