|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy!
Cytat:
ty też rozmawiasz za plecami skoro o tym wiesz. i wychodzi, że mamy na wątku kabla, który "donosi".
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
dream big
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32835772]Wiśnia dziecinadą jest pisanie o kimś pod jego nieobecność. Załatw to z Sylwią a nie tutaj. Łatwo atakować kogoś gdy tej osoby nie ma.
[/QUOTE] a po co odpowiadasz skoro to się Ciebie nie tyczy?(przecież nie wiesz o co chodzi) poza tym nikt nie kazał rozpoczynać dyskusji pod nieobecność Sylwii. czy może ja mam czekać aż się pojawi? jakbyś czytała uważnie to byś zauważyła, że wiadomość na priv Sylwia otrzymała, a kiedy na nią odpisze to już jej broszka. A sprawa tyczy się całego wątku, nie zauważyłaś? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
a co do mojej rozmowy z osobami - jak rozmawiam z kimkolwiek poza wizażem to nie knuję intryg przeciwko innym dziewczynom.
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Dominika: rzadko tu bywam to i wiadomości mam nieaktualne
![]() ![]() ![]() hej Marta ![]()
#934 |
Zakorzenienie
|
Co tam Paulinka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
wiśnia ale skoro z kimś rozmawiam "prywatnie" to nie mam ochoty, żeby cała reszta o tym gadała. więc to też przykre. bo jęczycie o szczerości - a ten ktoś kto ci o tym powiedział był ze mną i resztą szczery? nie
poza tym, litości - robicie z tego wątku ogromną sprawę, jakby było to co całe wasze życie. ja poznałam tu wiele świetnych osób i mam nadzieję, że będę z nimi nadal utrzymywać kontakt. ale te pisanie "wywodów", żalenie się na dziewczyny jest moim zdaniem bez sensu i właśnie - dziecinne
![]() |
#936 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeczysz sama sobie. Najpierw, że to sprawa między Wami a później, że całego wątku. Może i ostatnio mnie tu nie było, ale ja też należę do tego watku. Jestem tutaj od I cześci i mimo, że mnie nie było tutaj tak często jakbym chciała. To zależy mi, żeby wątek przetrwał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
dream big
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836107]Skoro to napisałaś publicznie to znaczy, że chciałaś znać opinię innych. Może i nie wiem o co chodzi, ale tak się nie załatwia spraw. Możesz napisać na gg, możesz wysłać prywatną wiadomość a nie publicznie na forum. Każdy może wejśc i przeczytać. To sprawa między Wami. Obcy nie muszą tego czytać. Przeczysz sama sobie. Najpierw, że to sprawa między Wami a później, że całego wątku. Może i ostatnio mnie tu nie było, ale ja też należę do tego watku. Jestem tutaj od I cześci i mimo, że mnie nie było tutaj tak często jakbym chciała. To zależy mi, żeby wątek przetrwał.[/QUOTE]Gdzieś mam opinię innych. Powiedziałaś, że nie będziesz się wtrącać to tego nie rób, jeśli nie jesteś w temacie sprawy. (a powiedziałaś tak a przynajmniej podobnie) No jest już sprawa całego wątku odkąd na zatytułowany post do Sylwii zaczęły odpowiadać inne dziewczyny, więc stało się to sprawą całego wątku. Czy teraz zrozumiałaś?
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dominika tak, dzisiaj dzień mężczyzny ponoć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
wiśnia
ale my nie mamy nic do ukrycia, to nie jest żaden spisek! po prostu - wątek ostatnio podupadał. narodziła się idea stworzenia nowej części w "starym klimacie" czyli miały być stare dziewczyny, z pierwszych części. ale pomyślałyśmy o Tobie, wiśnia - były spory, że nie jesteś z nami od początku... ale postanowilysmy Ciebie i Pati zostawić, bo się z wami zżyłyśmy. pytałyśmy też o to Agatę (i jak mniemam to ona Ci wszystko wypaplała) więc widać z kim można szczerze porozmawiać ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() wtrącę się w ten post, chociaż nie jest do mnie. to na cholerę umieszczałaś ten post na wątku?! to było oczywiste, że wszyscy go przeczytają i skomentują.
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
dream big
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836384]Serio? A to nie we wrześniu?
![]() [/QUOTE] Patrycja oni mają dwa święta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że Sylwia ma swój wianuszek uwielbiających ją dziewczyn. a Ty nie? nie będę mówić o osobie, której nie ma. ale naprawdę w szoku jestem, że do tego się posunęła...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | ||
dream big
|
Cytat:
![]() po cholerę? po to, żeby każda z dziewczyn to przeczytała bo jakoś ja nie mam problemów powiedzeniem wprost o co mi chodzi w przeciwieństwie do niektórych osób. a nie tylko ja mam takie zdanie jakie wyraziłam. skierowana wiadomość do innych dziewczyn była pod wiadomością do Sylwii, więc nikt nie mówił, że macie komentować - a to że skomentowałyście to stało się coś? no chyba nie. [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836316]Nie wtrącam się tylko piszę swoją opinię. Nie staję po nikogo stronie. Nie uważasz, że powinnaś to załatwić z Sylwią skoro macie jakiś konflikt. Zrozumiałam. To był Twój błąd. Sprawa tyczy się całego wątku bo wrzuciłaś tutaj swój post. Oczekiwałaś tego, że ktoś Ci odpisze. Dostałaś odpowiedzi tak jak oczekiwałaś.[/QUOTE]A to Twoim zdaniem trzeba siedzieć cicho i głaskać po główce jak ktoś się naradza przeciwko drugiej osobie? Oczekuję odpowiedzi od Sylwii a to, że inne osoby odpisywały chyba normalne na forum ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
jak mam wianuszek wokół siebie osób to takich, których razi w oczy to co zaczęło się dziać. jak będę rozmawiać z Sylwią to pewnie wymieni się z Tobą wiadomościami więc będziesz głębiej w temacie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzy, dwa, jeden... określ się i wtedy napisz jakie jest twoje stanowisko, a nie czepiasz się Patrycji. będę jej twardo bronić, bo drzesz sie że niektóre dziewczyny są ignorowane a ty co z Agatą odwalałaś ostatnio? ignorowałyście Patrycję i większość to zauważyła ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
schowaj sobie tą ironię... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
dream big
|
Cytat:
A z tym, że nic się nie stało - tyczyło się osób, które nie powiedziały tego co Patrycja, tylko po prostu zaczęły komentować. To broń Patrycji twardo, tylko dlaczego Patrycja mi nie powie, że podobno ją ignorowałam?
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czemu my mamy jedno święto? ![]() Nie mówię, że masz siedzieć cicho. Mogłaś z tym poczekać aż wróci Sylwia. A tak napisałaś długi post pod jej nieobecność i każdy obcy może sobie to przeczytać. Takie sprawy załatwia się między sobą a anie na publicznym forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836647]Dokładnie
![]() Czemu my mamy jedno święto? ![]() [/QUOTE] Mamy jedno święto oficjalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
dream big
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
wiśnia wiecznie Ci coś nie pasuje.
wychodzi, że połowa dziewczyn na wątku jest zła i niedobra
![]() |
#953 |
dream big
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836647]
Nie mówię, że masz siedzieć cicho. Mogłaś z tym poczekać aż wróci Sylwia. A tak napisałaś długi post pod jej nieobecność i każdy obcy może sobie to przeczytać. Takie sprawy załatwia się między sobą a anie na publicznym forum.[/QUOTE] Mogłam ale nie poczekałam. A wątek to jedna wielka całość więc jak już wcześniej pisałam niech całość wie o co chodzi.
![]() |
#954 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze powiem Ci to: IGNOROWAŁAŚ MNIE, ale nie rozpaczam z tego powodu. Jest mi to obojętne. Po tamtej sprawie z Agatą przestałaś się do mnie odzywać na wątku, ale nie rusza mnie to. Obojętne mi jest czy będziesz mnie ignorować czy nie. Lwico nie musisz mnie bronić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836739]
Lwico nie musisz mnie bronić ![]() ![]() eheh PRZECIEŻ JESTEŚMY CAŁOŚCIĄ i wątek musi o wszystkim wiedzieć ![]()
![]() |
#956 | |
dream big
|
Cytat:
Jak już wcześniej napisałam - bardzo dobrze mi się z Wami pisało i miło spędzało czas (chociaż podobno rozburzyłam ten wątek, bo za dużo pisałam). Jednak później, część zaczęła robić obrady i wyszło jak wyszło.
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836823]Trzeba przyznać, że nasze święta jest bardziej popularne
![]() Tak. Nieoficjalnie mamy codziennie ![]() I to jak popularne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
dream big
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32836739]Komentuję to bo mnie już to wkurza. Zachowanie godne przedszkolaka.
Dobrze powiem Ci to: IGNOROWAŁAŚ MNIE, ale nie rozpaczam z tego powodu. Jest mi to obojętne. Po tamtej sprawie z Agatą przestałaś się do mnie odzywać na wątku, ale nie rusza mnie to. Obojętne mi jest czy będziesz mnie ignorować czy nie. [/QUOTE] Ignorowałam... ciekawe, bo jakoś pamiętam większość naszych pogadanek ale niech Ci będzie. Ignorowałam Cie, bo nie nawiązywałam z Tobą dłuższych rozmów, albo w ogóle ich nie było. Dobrze, że Ty zawsze ze mną rozmawiałaś ![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej niezdecydowanej osoby od Ciebie nie znam. no więc jakie proponujesz rozwiązanie? fajnie mi się z Wami sprzecza, ale przecież nie będziemy tak po sobie cisnąć miesiącami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.