|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Dorcia030 a ile ćwiczysz już na hh? To dobre na biodra i boczki prawda?
lolly_girl pomyśl sobie że jak już tyle wytrzymalaś to jeszcze trochę Dasz radę
|
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
No kochane jestem już po. Jak zwykle rozciąganie, 45 min stepper, 8 Minute legs i oczywiście rozciąganie.
Podzielę się z Wami Moim spostrzeżeniem. Mianowicie odkąd tak ostro się wzielam za śmiganie na stepperze(to jakieś dwa tygodnie) minely moje skurcze w lydkach.Często lapaly Mnie nawet w nocy,budzilam się z bólem lydki i musialam szybko rozmasować, A teraz zniknely Tak do końca to nie wiem czy ma to coś wspólnego ze stepperem, mam nadzieję że tak ![]() I co kobitki jak tam u Was? |
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
Nie chce być upierdliwa(chyba już jestem) ale wydaje Mi się,że dziewczynki poczuly weekend i nikomu się ćwiczyć nie chce
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.Ja to weekendu nie poczułam,ale nie ćwiczyłam i to już 3dni.Miałam mały wypadek,łupnęłam głową i nie ciekawie się czuje.Narazie czekam czy mi przejdzie i taką mam nadzieję,że nie bede musiała iść do lekarza,bo mi po tym uderzeniu niedobrze.DZiś trochę mniej boli mnie głowa i mam nadzieję ,że to przejdzie.Niestety odpusciłam sobie ćwiczenia.
![]() ![]() Ale,dzisiaj sie ważyłam i schudłam kolejny 1kg,nie wiem tylko jak to zrobiłam,skoro mało cwiczyłam i miałam małe grzeszki(3 lody mniammm i batony z 3) Ciesze sie ,ze mimo iż siedze na dupce jeszcze coś się waga rusza. Madzia270 podporo Ty nasza,fajnie ,że masz taki zapał i dobrze Ci idzie jak tylko zanotujesz jakieś zmiany w kg i cm natychmiast pisz. Ja mam doła,nie moge ćwiczyć do tego martwie się czy wszystko będzie ok z głową ![]() Dziewczynki życze wam powodzenia i wiecej checi do ćwiczeń w weekend,bo w weekend ciężko się zmobilizować |
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulację fajnie, że kilogram masz za sobą Jak zobaczę jakieś efekty to pewnie że napisze żeby Was bardziej zmobilizować tak jak Ty to zrobilaś Ale dzisiaj robie dzień przerwy od steppera, ewentualnie trzasnę sobie 8 minute,bo coś tak czuję, że przesadzilam.Dzisiaj to mnie dopiero bolą kończyny ![]() No to udanego weekendu i Madziarella do lekarza z glową, lepiej się przebadać Baj |
|
|
|
|
#936 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
anniaa jak dlugo ćwiczylaś ,no i oczywiście jakie efekty osiągnelaś,acha i co z lydkami
Pozdrowienia
|
|
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Helloł ladies
Ja jestem dzis po 3000 stepów.. troche mnie nogi bolą .. a jak tam wasze efekty?
|
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie rozbudowanie moich płaskich jak patelnia pośladków. Mam pytanie: czy jeśli będe ćwiczyła na stepie z dużym obciażeniem to osiągne takie efekty?? absolutnie nie chce tracic tam tłuszczu, chce zeby mięśnie urosły.
Jak ktoś sie na tym zna to prosze mi powiedzieć ile mam z tym obciążeniem masakrowac sie na tem steperku>?? Pozdrawiam |
|
|
|
#941 |
|
BAN stały
|
dzien dobry dziewczyny
chyba musze sie pochwalic, wczoraj na stepperku wytrzymalam 30 minutek jakos 1200 bylo. to dobre tempo?
|
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dot. małopłytkowości lub w wyszukiwarce wizażu wpisz małopłytkowość i szukaj
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie ćwiczyłam od piątku
![]() Masakra! Rano byłam na basenie (w piątek oczywiście), a sobota i niedziela miałam stresa, bo przecież egzaminy i zaliczenia mam więc samoistnie kalorie lecą hihihi. Ale za to wczoraj 30min hh na meczu w ramach dopingu. Niestety nie pomogło
|
|
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULACJE a jednak jak się chce to da rade wytrzymać dłużej na stepperku,idzie Ci świetnie.tempo pewnie,że dobre,ale zawsze może być lepsze. Ja w ciagu 30min robie około 2300 kroczków,z tego co wiem to Magda270 też robi cos koło 2000 kroczków.Staraj sie utrzymać przez jakiś czas takie tempo, żeby sie przyzwyczaić, a po jakimś czasie spróbuj szybciej sss7 witamy specjalistą nie jestem ,ale z tego co wiem to na większym obciążeniu uda Ci sie zbudować jakies mięśnie na pupie.Myślę jednak ,że sam stepper nie wystarczy,musisz poszukać dodatkowych ćwiczeń na tą parię ciała najlepiej wykonywać je z obciąznikami. ![]() Ja dziewczynki czuję się lepiej także pomału wracam do swoich ćwiczonek. |
|
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
[quote=magda270;7794896]Dorcia030 a ile ćwiczysz już na hh? To dobre na biodra i boczki prawda?
Z hh ćwiczę od 26 marca. Boczki mi zleciały, w pasie ubyło 3 cm. Nie jest źle. Teraz pracuję nad wyszczupleniem ud za stepperem, zbieram się jeszcze na to ćwiczenie 8 min, ale jakoś tak mi ciężko to idzie. Poza tym, tłumaczę sobie sama, że nie mam czasu, bo przecież egzaminy i takie tam, ale to tylko wymówka oczywiście ![]() Dziś idę na basen więc odpuszczam resztę ćwiczeń |
|
|
|
#946 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() lolly_girl gratulacje oby tak dalej,jeszcze chwila i się przyzwyczaisz do 30 min i będzie latwiej zwiększyć trochę tempo Madziarella cieszę się, że czujesz się już lepiej i nic grożnego te lupnięcie nie narobilo. I do roboty dosyć leniuchowania ![]() sss7 witamy w naszym gronie. Zgadzam się z Madziarella, tylko przy dużym obciążeniu oprócz wyrobionej pupy mogą rozbudować się uda i lydki. Będą bardziej masywne umięśnione, a nie wiem czy chcesz takiego efektu na nogach. Za bardzo też się nie znam, ale tak na chlopski rozum to wydaje Mi się,że powinnaś ćwiczyć na malym obciążeniu i szybko na stepperze (przynajmniej 40 minut )i polączyć z ćwiczeniami na yuo tube 8 minute na pupę. Wtedy podniesiesz tą część ciala którą chcesz nie szkodząc innym ![]() Dorcia030 dzięki za link.Kurczę muszę się zaopatrzyć w hh, brzuch mam w miarę plaski ale te boczki Mnie wkurzają.Jeszcze się nie wylewają na spodnie, ale widać po bokach trochę pulchnego cialka. Ja Ci dam wymówki no ale dzisiaj masz basen więc bat Cię ominie ![]() Dzisiaj zaliczylam 2 km spaceru( w tym upale trochę wypocilam tluszczu ),45 minut na stepperze i 8 minute legs
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
No no
![]() Dziś będę się uczyć, ale stepper obowiązkowo
|
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nadal czekam na mój stepper..poczta strajkuje
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się wkońcu przyjdzie,a narazie ciesz się,ze masz wymówkę od ćwiczeń.Jak już bedziesz miała stepperek to nie będzie wymówek,bo madzia270 potraktuje Cię bacikiem. Ja dzisiaj mam w planach stepperek,ćwiczonka na brzusio i może cos na ręce albo barki jeszcze nie wiem. Dopiero przywlekłam się z pracy i nie chce mi sie narazie nic,ale myslę,że nie zawale ,bo mam dobre nastrawienie.Być może dupcie rusze dopiero pod wieczór,ale na pewno rusze Do roboty dziewczynki |
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciłam z jeziorka ..
|
|
|
|
#951 |
|
BAN stały
|
ja dzisiaj 20 minutek zaliczylam
moze zrobic jeszcze jedno 20 zaraz?
|
|
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
Witam stepperynki
Dziewczyny czy któraś z Was ma taki stepper jak w linku poniżej, a jesli tak to jesteście z nigo zadowolone zadowolone? Juz nie wiem co mam kupować, a niby tyle ich jest ... http://www.allegro.pl/item379554644_...4m_steper.html |
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam takiego, mój nie jest skrętny, ale myślę, że jest ok.
Ja wczoraj 30 min, ale ja ćwiczę na największym obciążeniu, bo na mniejszym to można zachodzić sie na śmierć! Mówię Wam, jak mi się czasem nie chce! |
|
|
|
#954 |
|
BAN stały
|
kurczę.. ja nie wiem gdzie na moim się zmienia obciążenie..
|
|
|
|
#955 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Własnie znalazłam na innym forun wypowiedzi dwóch forumowiczek, które właśnie ten model musiały reklamować . Czyli znowu kapa Chyba nie kupie steppera, bo jak sie juz na jakiś zdecyduje to zawsze cos z nim jest nie tak
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mnie to ciekawi. Z checia bym kupila ten model, ale jak sie sprawuje?? I czy da sie na tym cwiczyc...?? Z tymi sznurkami?? Jak to sie robi??? Nie wiem czy dam sobie rade czy nie bedzie za ciezko...cwiczylam jedynie na zwyklym steperze z taka rurka i moglam sobie rece stabilnie polozyc. Na tym to ja sobie nie wyobrazam cwiczen... Czy rzeczywiscie sa one trudniejsze na tym steperze niz na takim zwyklym?? |
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki linką, możesz ćwiczyć również ręce, zawsze wykonujesz nimi jakieś ruchy więc powinno działać.
Ja to chciałabym taki stepper duży, bo ma większą rozpiętość nóg, tzn głębsze kroki sie robi. Ćwiczyłam na takim na siłowni i dopiero tam sie zmęczyłam! Po 15 min pot ściekał mi po plecach, a ten mały? Cóż. Jestem zmęczona, ale to nie to samo. lolly_girl: "kurczę.. ja nie wiem gdzie na moim się zmienia obciążenie..", jest takie pokrętło, którym sie reguluje obciążenie
|
|
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
![]() Czy moge mieć prośbę do dziewczyn które maja steppery skrętne? Czy mogłybyście napisać jakie macie steppery, jak dlugo je macie i czy skrzypią, albo po jakim czasie musiałyscie je reklamować? ![]() Bardzo prosze was o pomoc, bo juz wariuję. Co upatrzę jakiś stepper to znajduję jakieś wypowiedzi o reklamacjach ![]() Strasznie się napaliłam na odchudzanie ze stepperem, ale jak na razie steppera nie moge kupić i co za tym idzie z odchudzania nici...
|
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Ja swój kupiłam w Go Sporcie, wprawdzie skrzypi, ale przy codziennym używaniu nic mu nie jest. Mam go od kwietnia. Gwarancja 2 lata więc nawet jak sie zepsuje, to zawsze można wymienić
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Stepperki domowe maja to do siebie,że skrzypią i nie ma na to siły,jest tylko kwestia tego kiedy zacznie skrzypic.Im częściej go uzywasz tym szybciej zacznie skrzypić. Zanim kupiłam stepperek też czytałam różne wypowiedzi.Kupując swój wydawało mi sie ze jest super mocny i na bank nie bedzie skrzypił.A tu po miesiacu ćwiczeń zaczął i to nie od razu jak zaczynam ćwiczyć tylko po 20 min.dreptania.
Ja obecnie mieszkam w Atenach i wynalazłam markecik PRACTIKER(jest też w POlsce)tam zakupiłam swój stepperek.Marka stepperka to BODY SCULPTURE,to jest stepper skrętny z linkami,niestety nie ma obciazenia,ale jeśli nie chce się miec mięśni może byc bez obciążenia, wystarczy jak sie wyreguluje schodek na mniejszy lub większy.Ze swojego sprzeciku jestem zadowolona chociaż czasem piszczy. Dziewczyny za taką cene nie znajdziecie niewiadomo jakiego sprzetu,pozatym to są domowe stepperki,także nie są tak mocne jak te używane na siłowniach i klubach fitness. Nie patrzcie kto jaki ma ,może się zdarzyc,ze jedna osoba bedzie miała taki sam stepperek miesiąc ,drugiej będzie służył 3 lata nie ma reguły to tylko martwe rzeczy. Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Pozdrowienia 

jakos 1200 bylo. to dobre tempo?

Chyba nie kupie steppera, bo jak sie juz na jakiś zdecyduje to zawsze cos z nim jest nie tak