|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cześć
![]() Arra, przecież napisałam, że mnie też nie wkurza euro i że się jaram ![]() Nie zauważacie mnie już ostatnimi czasy
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
średnia pogoda A mi się podoba ta cała atmosfera,ale reklamy już mnie wkurzają![]() Madzia Ciebie nie da się nie zauważyć ![]() witam nową zazdrośnicę
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak pobieznie nadrabiam wiec moglam przeoczyc nie gniewaj sie ![]() Cytat:
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Witam nową Zazdrośnicę ![]() Carmelko, mi się zestawienie z czarną muchą bardzo podoba ![]() Mnie te sprawy Eurowe nie wkurzają, to naturalne, takie podniecenie tym wydarzeniem. Flagi na samochodach mi się podobają, tak samo jak koszulki czy getry biało-czerwone wkurza mnie nieco każdy-produkt-kibica, ale każdy orze jak może, wiadomo, że to się teraz sprzedaje.Co do aanix to nie poznałabym małej blondyneczki urocza jak zawsze może się tu zjawi niebawem, myśmy się widziały tylko w interesach ![]() Nie wiem, co mam myśleć. Temperatura mi nie skoczyła, wieczorem miałam już 37,1 więc nawet nie zbijałam. Plecy przestały mnie boleć, teraz bolą tylko mięśnie brzucha, nic mi nie bulgocze, nie jeździ, bo jem już w normalnych ilościach, ogólnie czuję się najnormalniej w świecie (tylko napięcie czuję w dole brzucha, ale to przed @). I co teraz? bo te wszystkie badania to mnie przerażają trochę.
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
w związku z wczorajszym apelem Stygmatka wygrzmociłam narzuta z rana a teraz zawijam sie na makijaż bo wczorajszych trxach jeszcze bardziej mnie bwszystko boli ale ide dzis na pilates z ringami ![]() Justynaprzebadaj sie porzadnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten drugi głównie na nogi żeby włoski nie wrastały ![]() Cytat:
ZSK: http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Gli...porcelanowa/64 Mazidła: http://mazidla.com/component/virtuem...category_id=46 Cytat:
Uwielbiam to uczucie - ja mam tak, jak TŻ na dłużej do mnie przyjeżdża i dba o mnie i budzę się koło niego i w ogóle Cytat:
![]() Ja miałam 51 i można go porównać do revlona colorstay 110 ivory, do lasting performance 101 ivory beige - ja jestem bladzoichem i mi pasował Dzień dobry Witam nowa TŻ-tówkę ![]() Przespałam 12 h i jestem jak nowo narodzona
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
witaj, magdo, zauważam Cię józia tylko reklamy mnie już męczą ale szybko to minie na szczęście a P. uważa, że flagi są żałosne (sam jest, pff ) - mnie akurat podoba się ten szał wiecie, przejrzałam wczoraj akt notarialny i dotarło do mnie, że moje nazwisko jest na takim ważnym świstku - dziwne uczucie, bardzo dziwne
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść.
Carmi myślę,że czarna muszka jak najbardziej pasuje ![]() Po przejrzeniu bloga Kamili uznaliśmy z M.,że wpis na pierwszej stronie (a raczej zdjęcia) nadają się na tego bloga założonego przez naszego kolegę http://www.bialekozaczki.pl/ . Wysyłać? ![]() Co do Euro to ja będę oglądać, lubię takie ważne wydarzenia piłkarskie ![]() Ja ogólnie ze sportów to oglądam regularnie tylko boks ![]() Można obstawiać też Holandię, wszakże są wicemistrzami świata
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Anglicy maja podejscie do Euro takie jak do Eurowizji - pojedziemy, zrobimy swoje i jak wygramy to fajnie a jak nie to tez sie nic nie stanie. Czy musze przypominac, ktore miejsce Anglia zajela w tym roku na Eurowizji?
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
nie nie nie nieeeee Holandia
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
pracuję od rana... wiem, że nie można (takie święto) ale nie miałam wyjścia ![]() chwila przerwy.... ja bym chciała, żeby Polska wygrała
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też bym chciała ale jak nie Polska to Holandia
|
||
|
|
|
#945 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() Kawka miałaś pokazać zdjęcia niaczków ![]() Motylku na to samo wpadły dziewczyny na modowym ![]() Groszku dziękuję ![]() Magda Feromonku ja Cię widzę chociaż ma lo cie ostatnio![]() Naj pamiętam jak trzymałam nasz akt-cudne uczucie sprawdziłaś czy nie ma literówki: ale Kogo ja pytam przypomniałam sobie, ze Gwizdak miała![]() Frezyjko kiedy będą zdjęcia z sesji? ![]() Arra jak tam Kocica?przyniosła jakąś nową zabawkę z dachu ![]() my już po spacerze długim narazie słońce rozpieszcza więc planujemy grilla ze znajomymi a jak się nie uda to wygrać z Nimi w scrabble
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
a niby czemu, też jest tłuszcza, zawodnicy zachowują się jak orangutany na wybiegu i nikt tego nie ogląda
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie co mnie martwi, to to, że na liście rzeczy, które zostają, nie ma drapaka, klimatyzacji i grilla ale mam nadzieję, że to przeoczenie tzn. drapak to może olali i nie wpisali po prostu, ale o klimie i grillu mogli zapomnieć, bo są schowane. Zależy mi, by to zostało
|
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie też dziś grill. przyjeżdża ulubiona kuzynka z mężem i rodzicami. Oj, będzie wesoło
|
||
|
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to jutro wolne Lilith ma sie dobrze - wlasnie na dachu jest wiec moze znow cos przyniesie ![]() Cytat:
oby zostalo
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają kota i pani powiedziała, że drapak jak chcemy, mogą zostawić. chcieliśmy klimatyzacja stojąca. Pan pokazywał lubemu, jak się obsługuje, no i mówił, że zostanie w domu i że to bardzo fajna rzecz. Ale nie wpisali na listę a grill - jakiś duży, dobry grill, kupiony rok temu, ale nie znam się nei widziałam, bo w piwnicy stał. ale przydałby sie najbardziej zależy mi na klimie. Powiedzieli, że zostawią, no ale nie wpisali i teraz już nie wiem z drugiej strony sami im mówiliśmy, że bez przesady, byle wpisali najwazniejsze rzeczy (ale dopisali np. odkurzacz czy ławeczkę na balkonie, więc klimę też mogli, nie? ). i nie wiem, może przebąknę coś, jak będzie ciepło, że dobrze, że klima zostaje?
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam to polskie krytykowanie wszystkiego, bo ktoś tak powiedział - i już z głupiego przekazu ustnego robi się prawda objawiona. Np. że Polacy są do bani, a piłkarze to dzikusi ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- taak jak chcesz, to Ci wyślę mejlem się pochwalę
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis kiedyś oglądałam boks dlatego, bo niektórzy bokserzy są fajni
W międzyczasie dużo się nasłuchałam siedząc z facetami i tak jakoś... samo się spodobało![]() Teraz jestem na bieżąco, czytam portale o boksie i często zaskakuję chłopaków swoją wiedzą ![]() Naj ja bym o tym wspomniała ![]() Moja koleżanka kupiła w zeszły piątek mieszkanko niedaleko mnie (tylko inne osiedle, ale fajnie bo ma blisko do nas-na wieś - do gór itp. Mają 50 mkw i dali 170 tys., mieszkanie na 1 piętrze.I mają super widok na góry![]() Za tydzień będą mogli się już przeprowadzać i właściciel też zostawia im m.in. pralkę,lodówkę. W sumie to fajnie tak, na początek mają wszystko co najważniejsze.I jeszcze spisywali wszystkie liczniki z właścicielem, nie zapomnijcie o tym ![]() Brała u nas kredyt i dostała marżę 0,99 i 0 prowizji ![]() A taki drapak to fajna sprawa- zwłaszcza wysoki, także zazdraszczam
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2012-06-07 o 13:17 |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
My z mieszkaniem dostaliśmy "w spadku" po poprzednich właścicielach kuchenkę, meble w kuchni, szafkę w pokoju, lampy i półki w łazience
służą do dziś ![]() Tylko szafki chętnie bym się pozbyła
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, 170 tys. za 50 m kw. - super ja się pocieszam, że w Tychach znajdę w takiej cenie, ale niestety, w bloku... No i zlaezało nam na trzech pokojach oni też mają trzy? i też mamy widok na góry - z balkonu my mamy tę samą marżę (lub 1,25 - w zależności od banku) i prowizję no ale w WBK nie dostalibyśmy kredytu, więc P. musi zmienić konto. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
my w życiu nie kupilibyśmy całkiem pustego mieszkania sorry, że się monotematyczna zrobiłam, ale tak się jaram
|
||
|
|
|
#958 |
|
MBZ♥
|
my za 50m zapłaciliśmy 119tys ale było do remontu
tzn instalacje, ściany, podłogi![]() i jka sprzedaliśmy dom to też wyposażeniem służy Nowym do dziś tylko zaniedbali ogród ![]() Naj jaraj się
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Został jeszcze kiczowaty koszmarek - drewniana klatka z ceramicznymi figurkami kur w środku wisi toto na honorowym miejscu w kuchni i mnie straszy ile razy tamtędy nie przechodzę - P. nie pozwala tego schować, mówi, że to jego kurnik i ma tam wisieć |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

średnia pogoda

wkurza mnie nieco każdy-produkt-kibica, ale każdy orze jak może, wiadomo, że to się teraz sprzedaje.
więc nawet nie zbijałam. Plecy przestały mnie boleć, teraz bolą tylko mięśnie brzucha, nic mi nie bulgocze, nie jeździ, bo jem już w normalnych ilościach, ogólnie czuję się najnormalniej w świecie (tylko napięcie czuję w dole brzucha, ale to przed @). I co teraz?
ten drugi głównie na nogi żeby włoski nie wrastały 

13.03.2008
oby zostalo