|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
mnie tylko w nocy nie ma a mam co nadrabiać Byłam dzisiaj na badaniu krwi i z obolałą ręką paznokcie maluję
|
||
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Agu z tego co czytałam to było coś w stylu link within, które pokazywało posty bardziej tematycznie. Musiałabyś jednak poszukać informacji bo nie pamiętam jak to się nazywało. Link Within chyba nie ma czegoś takiego.
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
karolka1980-80, no gaduły straszne
ja może dzisiaj wieczorem przysiądę i to poczytam chociaż wątpię, że mi się uda ![]() na jaki kolor paznokcie malujesz? ja ostatnio się uparłam i chyba już z 2 tygodnie tylko krwistą czerwień noszę
|
|
|
|
#934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Krwista czerwień jest świetna też lubiłam na nią malować paznokcie, ale ostatnio wyrzuciłam jedyny czerwony lakier jaki miałam i nowego jeszcze nie kupiłam |
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654836]Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie
![]() Krwista czerwień jest świetna też lubiłam na nią malować paznokcie, ale ostatnio wyrzuciłam jedyny czerwony lakier jaki miałam i nowego jeszcze nie kupiłam Muszę sobie w końcu kupić te stempelki i zobaczyć co to takiego jest niektóre jak widzę wzorki, jakieś retro kwiatki itd to ślinka mi normalnie cieknie ale ja nie mam raczej cierpliwości do paznokci, bo co coś ładnego zrobię na pazurach, to zanim mi to wszystko powysycha to zaraz gdzieś paznokciem dotknę i się porozmazuje ![]() ja ostatnio u siebie na osiedlu kupiłam lakier, totalnie mi nieznany, właśnie ten czerwony z firmy AB Lines i jest ekstra, noszę go już 5 dzień i nic
|
|
|
|
#936 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie kilka dni i całkiem wypadłam z obiegu tego watku
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Tak pisalam wczoraj o moim blogu:
gusiazet.blogspot.com |
|
|
|
#939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przez 3 godziny chodziłam po galerii żeby coś z ubrań kupić, ale nic ciekawego nie był, wchodzę do Natury po bazę do cieni, zaglądam na lakiery... a tu patrze, stempelek ostatni na mnie spogląda i czeka aż wezmę do koszykaJuż dałam sobie z nim radę, chciałam robić stempelki nie ściągając folii z płytki Ja zawsze jeden kolor na paznokciach noszę tydzień, bo dla mnie to męczarnia muszę czekać aż łaskawie lakier wyschnie ale tak jak piszesz, też zaczynam za szybko za wszystko się brać i lakier jest poprzesuwany
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu lip & cheek pot z limitki Essence Rebels
Jestem oczarowana jego kolorem.
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34655548]Ja wczoraj kupiłam stempelek, ostatni wzięłam
przez 3 godziny chodziłam po galerii żeby coś z ubrań kupić, ale nic ciekawego nie był, wchodzę do Natury po bazę do cieni, zaglądam na lakiery... a tu patrze, stempelek ostatni na mnie spogląda i czeka aż wezmę do koszykaJuż dałam sobie z nim radę, chciałam robić stempelki nie ściągając folii z płytki Ja zawsze jeden kolor na paznokciach noszę tydzień, bo dla mnie to męczarnia muszę czekać aż łaskawie lakier wyschnie ale tak jak piszesz, też zaczynam za szybko za wszystko się brać i lakier jest poprzesuwany [/QUOTE]Łatwiej zbiera się lakier z płytki stara plastikowa kartą. |
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko widzę, że na większości blogów LW podaje ładnie skomponowane propozycje pod spodem a u mnie taki rozpiździel tematyczny.. czeeeemu tak
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Hahaaaaa musiałam
![]() Teraz czekam tylko na 6 z przodu
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
Gupi wizażowy znaczek
56666 jest ![]() Opsss, myślałam, że edytuję, prasiam
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za radę
muszę poszukać czy mam starą plastikową kartę przyda się na następny raz ![]() A teraz zrobiłam paznokcie w stylu emo a miały być łapki psie, ale brakło mi energi do zabawy z tym wzorkiem
|
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale liczę, że niebawem pogoda się poprawi i będę mogła powłóczyć się po klifach w Dover ![]() Cytat:
Kokosowa, super baner ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Jak było? opowiadaj Samopoczucie lepsze?
|
|
#948 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Heeeeej
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654201] Byłam dzisiaj na badaniu krwi i z obolałą ręką paznokcie maluję [/QUOTE]W lakierowym temacie - wreszcie dorwałam Fantasy Fire ![]() Mialam go JESZCZE nie kupować, ale stał tak samotnie i przy najbliższej wizycie mogłoby go już tam nie być więc... Też tak macie? [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654836]Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie ![]() [/QUOTE] Mnie też doprowadzało do szału, rzuciłam w kąt i na razie nie wracam do tego... może jak znajdę więcej czasu. Podobno tez płytki Essence nie są zbyt dobre i np. z Kondaem to już inna bajka, choć wiadomo, dużo zalezy tez od wprawnej ręki, ale moja taka nie jest. Marzy mi się zestaw płytek Bundle Monster Cytat:
![]() Cytat:
A już najbardziej rozwala mnie, jak jest post np. z lakierem, aw propozycjach link do rozdania z książką
|
|
|
#949 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no i dzis zamowilam sobie lakiery Essie na paatalu, bo kosztuja 15zł/sztuke
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet rzadszym lakierem.No i upewnij się, czy na płytce nie ma 2 folii - czasami są dwie, a ta druga nie jest oznakowana. Ja mam chyba 2 czy 3 płytki Essence i na jednej były 2 folie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-06-12 o 13:41 |
|
|
|
|
#951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dwa lata temu zrobilismy sobie 10 dniową objazdówkę po zamkach Szkocji, Walii i Anglii i od tego czasu jestem zakochana w Wielkiej Brytanii |
|||
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z bazy Mary Kay. Wypatruję recenzji bo jak coś to będzie na mnie![]() Gdybyś mi ponad rok temu powiedziała, że będę w UK to roześmiałabym się a już tym bardziej kiedy uskuteczniam włóczęgostwo po wzgórzach w Dover. Miasto jest takie sobie, w zależności od dzielnicy ale ogólnie zyskują przez klify oraz zamek. Ode mnie do Dover jest tylko pół godziny jazdy samochodem więc często tam bywamy. A widok z promu zapiera dech w piersiach, nie mówiąc już o tym, że przy dobrej pogodzie i widoczności widać Francję ![]() Na blogu jest trochę fotek ![]() Nie sądziłam, że kiedyś się tutaj znajdę ale czuję się w UK jak u siebie. Brakuje mi pewnych rzeczy czy bliskich z PL ale odnalazłam się tutaj i tylko trochę żałuję, że wcześniej nie podjęłam takiej decyzji... Życie
|
|
#953 |
|
Klientka w krawacie
|
Bardzo ładnie proszę o kciuki jutro
. Mam koszmarny egzamin, a w głowie kipisz, kiełbie we łbie czy jak kto woli kaszanę
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#955 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Aż 2 kolosy z jednego przedmiotu? Zdurnieli czy co?
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxana ja butelkę Seche Vite zużywam w 2-3 miesiące
Nawet nie zdaży mi zgęstnieć. |
|
|
|
#957 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654836]Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie
![]() zamiast tej szpatułki do zbierania nadmiaru lakieru polecam np. starą kartę bankomatową, albo jakąs kartę klienta |
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spróbowałam życia w Anglii, ale szybko doszłam do wniosku, że to nie dla mnie.
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Maluję paznokcie srednio 2/3 razy w tygodniu i buteleczka 15ml była odświeżana po 2 czy 3 miesiącach i wczoraj dopiero uzupełniałam od listopada ub. roku
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zeby dobic studenta, ktory jeszcze oddycha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

mnie tylko w nocy nie ma a mam co nadrabiać 
chociaż wątpię, że mi się uda 
wystarczy Marzena 
ale ja nie mam raczej cierpliwości do paznokci, bo co coś ładnego zrobię na pazurach, to zanim mi to wszystko powysycha to zaraz gdzieś paznokciem dotknę i się porozmazuje