Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 11:26   #931
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
hej

mnie katar zlapal i cos gardlo zaczyna bolec:[ normalnie nie miala kiedy mnie choroba zlapac
Zdrowiej

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
o panie! nie było mnie może z 3 dni i nawet nie chce sprawdzać ile napisałyście
Pewnie dużo mnie tylko w nocy nie ma a mam co nadrabiać

Byłam dzisiaj na badaniu krwi i z obolałą ręką paznokcie maluję
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:42   #932
Takajakaya
Wtajemniczenie

Agu z tego co czytałam to było coś w stylu link within, które pokazywało posty bardziej tematycznie. Musiałabyś jednak poszukać informacji bo nie pamiętam jak to się nazywało. Link Within chyba nie ma czegoś takiego.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:47   #933
Marzeniatko
Zakorzenienie

karolka1980-80, no gaduły straszne ja może dzisiaj wieczorem przysiądę i to poczytam chociaż wątpię, że mi się uda
na jaki kolor paznokcie malujesz? ja ostatnio się uparłam i chyba już z 2 tygodnie tylko krwistą czerwień noszę

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:51   #934
Konto usunięte

Cytat:
karolka1980-80, no gaduły straszne ja może dzisiaj wieczorem przysiądę i to poczytam chociaż wątpię, że mi się uda
na jaki kolor paznokcie malujesz? ja ostatnio się uparłam i chyba już z 2 tygodnie tylko krwistą czerwień noszę
Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie

Krwista czerwień jest świetna też lubiłam na nią malować paznokcie, ale ostatnio wyrzuciłam jedyny czerwony lakier jaki miałam i nowego jeszcze nie kupiłam
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:00   #935
Marzeniatko
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654836]Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie

Krwista czerwień jest świetna też lubiłam na nią malować paznokcie, ale ostatnio wyrzuciłam jedyny czerwony lakier jaki miałam i nowego jeszcze nie kupiłam [/QUOTE]
Muszę sobie w końcu kupić te stempelki i zobaczyć co to takiego jest niektóre jak widzę wzorki, jakieś retro kwiatki itd to ślinka mi normalnie cieknie ale ja nie mam raczej cierpliwości do paznokci, bo co coś ładnego zrobię na pazurach, to zanim mi to wszystko powysycha to zaraz gdzieś paznokciem dotknę i się porozmazuje

ja ostatnio u siebie na osiedlu kupiłam lakier, totalnie mi nieznany, właśnie ten czerwony z firmy AB Lines i jest ekstra, noszę go już 5 dzień i nic

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:07   #936
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Muszę sobie w końcu kupić te stempelki i zobaczyć co to takiego jest niektóre jak widzę wzorki, jakieś retro kwiatki itd to ślinka mi normalnie cieknie ale ja nie mam raczej cierpliwości do paznokci, bo co coś ładnego zrobię na pazurach, to zanim mi to wszystko powysycha to zaraz gdzieś paznokciem dotknę i się porozmazuje

ja ostatnio u siebie na osiedlu kupiłam lakier, totalnie mi nieznany, właśnie ten czerwony z firmy AB Lines i jest ekstra, noszę go już 5 dzień i nic
to kup sobie top Seche Vite- jest rewelacyjny, naprawdę bardzo przyspiesza czas wysychania lakierów, nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:12   #937
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie było mnie kilka dni i całkiem wypadłam z obiegu tego watku nie mogę się wbić

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:16   #938
dagmaruffka
Rozeznanie

Tak pisalam wczoraj o moim blogu:

gusiazet.blogspot.com
dagmaruffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:18   #939
Konto usunięte

Cytat:

Ja wczoraj kupiłam stempelek, ostatni wzięłam przez 3 godziny chodziłam po galerii żeby coś z ubrań kupić, ale nic ciekawego nie był, wchodzę do Natury po bazę do cieni, zaglądam na lakiery... a tu patrze, stempelek ostatni na mnie spogląda i czeka aż wezmę do koszyka
Już dałam sobie z nim radę, chciałam robić stempelki nie ściągając folii z płytki

Ja zawsze jeden kolor na paznokciach noszę tydzień, bo dla mnie to męczarnia muszę czekać aż łaskawie lakier wyschnie ale tak jak piszesz, też zaczynam za szybko za wszystko się brać i lakier jest poprzesuwany
Stary 2012-06-12, 12:27   #940
_polly_
Zakorzenienie

U mnie na blogu lip & cheek pot z limitki Essence Rebels
Jestem oczarowana jego kolorem.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:28   #941
tova1
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34655548]Ja wczoraj kupiłam stempelek, ostatni wzięłam przez 3 godziny chodziłam po galerii żeby coś z ubrań kupić, ale nic ciekawego nie był, wchodzę do Natury po bazę do cieni, zaglądam na lakiery... a tu patrze, stempelek ostatni na mnie spogląda i czeka aż wezmę do koszyka
Już dałam sobie z nim radę, chciałam robić stempelki nie ściągając folii z płytki

Ja zawsze jeden kolor na paznokciach noszę tydzień, bo dla mnie to męczarnia muszę czekać aż łaskawie lakier wyschnie ale tak jak piszesz, też zaczynam za szybko za wszystko się brać i lakier jest poprzesuwany [/QUOTE]

Łatwiej zbiera się lakier z płytki stara plastikowa kartą.
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:35   #942
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Agu z tego co czytałam to było coś w stylu link within, które pokazywało posty bardziej tematycznie. Musiałabyś jednak poszukać informacji bo nie pamiętam jak to się nazywało. Link Within chyba nie ma czegoś takiego.
Szukałam szukałam..
Tylko widzę, że na większości blogów LW podaje ładnie skomponowane propozycje pod spodem a u mnie taki rozpiździel tematyczny.. czeeeemu tak

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:39   #943
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
to kup sobie top Seche Vite- jest rewelacyjny, naprawdę bardzo przyspiesza czas wysychania lakierów, nie wierzyłam dopóki nie spróbowałam
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:43   #944
Aguu
Rozeznanie

Hahaaaaa musiałam
Teraz czekam tylko na 6 z przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_1.jpg (6,7 KB, 6 załadowań)

Stary 2012-06-12, 12:44   #945
Aguu
Rozeznanie

Gupi wizażowy znaczek
56666 jest

Opsss, myślałam, że edytuję, prasiam

Stary 2012-06-12, 12:51   #946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Łatwiej zbiera się lakier z płytki stara plastikowa kartą.
Dzięki za radę muszę poszukać czy mam starą plastikową kartę przyda się na następny raz

A teraz zrobiłam paznokcie w stylu emo ciemnoniebieski lakier, biały napis LOVE i serduszko a miały być łapki psie, ale brakło mi energi do zabawy z tym wzorkiem
Stary 2012-06-12, 12:53   #947
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Bardzo fajny -egzotyczny - nagłówek

Wpadaj kochana do Gdańska, tyle słońca, ze aż się na plażę chce iść
Byłoby super ale liczę, że niebawem pogoda się poprawi i będę mogła powłóczyć się po klifach w Dover także gdybyś chciała to zapraszam

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie może czy gadżet LinkWithin trzeba jakoś szczególnie ustawiać?
Chodzi mi o to, ze nie proponuje postów powiązanych tematycznie, tylko np. pod pazurowym podrzuca szampony, kremy itp. - jakby nie czytał etykiet i się z nimi nie liczył..
Da się coś z tym zrobić?
Hmmmm....przyznam się, że nie zgłebiałam tego tematu i zaciekawiłaś mnie. Może ktoś więcej wie?

Kokosowa, super baner

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie było mnie kilka dni i całkiem wypadłam z obiegu tego watku nie mogę się wbić

Jak było? opowiadaj Samopoczucie lepsze?
Stary 2012-06-12, 13:18   #948
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Heeeeej
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654201]
Byłam dzisiaj na badaniu krwi i z obolałą ręką paznokcie maluję [/QUOTE]
W lakierowym temacie - wreszcie dorwałam Fantasy Fire
Mialam go JESZCZE nie kupować, ale stał tak samotnie i przy najbliższej wizycie mogłoby go już tam nie być więc... Też tak macie?
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34654836]Maluję na ciemnoniebieski + wzrotki ze stempelków, ale to moje pierwsze podejście do stempelków i już doprowadza mnie do szału, albo dam za dużo lakieru i nie chce się zebrać z płytki albo dam za mało i nim uda mi się go przenieść na paznokieć to już zachnie
[/QUOTE]
Mnie też doprowadzało do szału, rzuciłam w kąt i na razie nie wracam do tego... może jak znajdę więcej czasu. Podobno tez płytki Essence nie są zbyt dobre i np. z Kondaem to już inna bajka, choć wiadomo, dużo zalezy tez od wprawnej ręki, ale moja taka nie jest.

Marzy mi się zestaw płytek Bundle Monster
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hehehe, mam tak samo po weekendzie
Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Szukałam szukałam..
Tylko widzę, że na większości blogów LW podaje ładnie skomponowane propozycje pod spodem a u mnie taki rozpiździel tematyczny.. czeeeemu tak
Nie przejmuj się, u mnie tak samo
A już najbardziej rozwala mnie, jak jest post np. z lakierem, aw propozycjach link do rozdania z książką

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:25   #949
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Heeeeej

Mialam go JESZCZE nie kupować, ale stał tak samotnie i przy najbliższej wizycie mogłoby go już tam nie być więc... Też tak macie?
piękny jest, mam go

no i dzis zamowilam sobie lakiery Essie na paatalu, bo kosztuja 15zł/sztuke jak tu sie nie skusic

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:40   #950
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też doprowadzało do szału, rzuciłam w kąt i na razie nie wracam do tego... może jak znajdę więcej czasu. Podobno tez płytki Essence nie są zbyt dobre i np. z Kondaem to już inna bajka, choć wiadomo, dużo zalezy tez od wprawnej ręki, ale moja taka nie jest.
Włóż pod gumkę stempelka kawałek np. plasteliny - wtedy ciężar będzie większy i lepiej odbije się wzorek nawet rzadszym lakierem.
No i upewnij się, czy na płytce nie ma 2 folii - czasami są dwie, a ta druga nie jest oznakowana. Ja mam chyba 2 czy 3 płytki Essence i na jednej były 2 folie.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-06-12 o 13:41
Stary 2012-06-12, 13:42   #951
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Mnie by się coś takiego przydało

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
U mnie na blogu lip & cheek pot z limitki Essence Rebels
Jestem oczarowana jego kolorem.
Świetny kolorek
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Byłoby super ale liczę, że niebawem pogoda się poprawi i będę mogła powłóczyć się po klifach w Dover także gdybyś chciała to zapraszam

(..)
Byłam w Dover i spacerowałam po klifach są przepiękne i szczerze Ci zazdroszczę ich bliskości Dwa lata temu zrobilismy sobie 10 dniową objazdówkę po zamkach Szkocji, Walii i Anglii i od tego czasu jestem zakochana w Wielkiej Brytanii
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:00   #952
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeej

Przymierzam się do niego i jakoś zawsze w ostatnim momencie odkładam Mam trochę za dużo lakierów i zraziłam się jakiś czas temu do lakierów z MF właśnie ale kolor jest zjawiskowy

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Mnie by się coś takiego przydało

Świetny kolorek

Byłam w Dover i spacerowałam po klifach są przepiękne i szczerze Ci zazdroszczę ich bliskości Dwa lata temu zrobilismy sobie 10 dniową objazdówkę po zamkach Szkocji, Walii i Anglii i od tego czasu jestem zakochana w Wielkiej Brytanii
Seche Vite polecam gorąco Dawno temu robiłam recenzję a póżniej uzupełnienie. Wg mnie to jeden z lepszych topów i po dokupieniu Restore Seche wiem, że butlę będę miała na długo. Dla przykładu poj.15ml po odświeżeniu Restore starcza na 7/8 miesięcy z tym, że ja dość często maluję pazury.

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z bazy Mary Kay. Wypatruję recenzji bo jak coś to będzie na mnie

Gdybyś mi ponad rok temu powiedziała, że będę w UK to roześmiałabym się a już tym bardziej kiedy uskuteczniam włóczęgostwo po wzgórzach w Dover.
Miasto jest takie sobie, w zależności od dzielnicy ale ogólnie zyskują przez klify oraz zamek. Ode mnie do Dover jest tylko pół godziny jazdy samochodem więc często tam bywamy. A widok z promu zapiera dech w piersiach, nie mówiąc już o tym, że przy dobrej pogodzie i widoczności widać Francję
Na blogu jest trochę fotek

Nie sądziłam, że kiedyś się tutaj znajdę ale czuję się w UK jak u siebie. Brakuje mi pewnych rzeczy czy bliskich z PL ale odnalazłam się tutaj i tylko trochę żałuję, że wcześniej nie podjęłam takiej decyzji... Życie
Stary 2012-06-12, 14:05   #953
zoila
Klientka w krawacie

Bardzo ładnie proszę o kciuki jutro . Mam koszmarny egzamin, a w głowie kipisz, kiełbie we łbie czy jak kto woli kaszanę

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:09   #954
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie proszę o kciuki jutro . Mam koszmarny egzamin, a w głowie kipisz, kiełbie we łbie czy jak kto woli kaszanę
o kciuki w gotowosci! prosze tez o kciukasy dla mnie bo mam jutro dwa kolosy z gramatyki praktyczniej i to jakas masakra jest
Stary 2012-06-12, 14:12   #955
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
o kciuki w gotowosci! prosze tez o kciukasy dla mnie bo mam jutro dwa kolosy z gramatyki praktyczniej i to jakas masakra jest
W takim razie będę zaciskała kciuki za ciebie . Aż 2 kolosy z jednego przedmiotu? Zdurnieli czy co?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:12   #956
tova1
Zakorzenienie

Hexxana ja butelkę Seche Vite zużywam w 2-3 miesiące
Nawet nie zdaży mi zgęstnieć.
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:17   #957
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[/QUOTE]
zamiast tej szpatułki do zbierania nadmiaru lakieru polecam np. starą kartę bankomatową, albo jakąs kartę klienta
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:18   #958
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Przymierzam się do niego i jakoś zawsze w ostatnim momencie odkładam Mam trochę za dużo lakierów i zraziłam się jakiś czas temu do lakierów z MF właśnie ale kolor jest zjawiskowy

Seche Vite polecam gorąco Dawno temu robiłam recenzję a póżniej uzupełnienie. Wg mnie to jeden z lepszych topów i po dokupieniu Restore Seche wiem, że butlę będę miała na długo. Dla przykładu poj.15ml po odświeżeniu Restore starcza na 7/8 miesięcy z tym, że ja dość często maluję pazury.

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z bazy Mary Kay. Wypatruję recenzji bo jak coś to będzie na mnie

Gdybyś mi ponad rok temu powiedziała, że będę w UK to roześmiałabym się a już tym bardziej kiedy uskuteczniam włóczęgostwo po wzgórzach w Dover.
Miasto jest takie sobie, w zależności od dzielnicy ale ogólnie zyskują przez klify oraz zamek. Ode mnie do Dover jest tylko pół godziny jazdy samochodem więc często tam bywamy. A widok z promu zapiera dech w piersiach, nie mówiąc już o tym, że przy dobrej pogodzie i widoczności widać Francję
Na blogu jest trochę fotek

Nie sądziłam, że kiedyś się tutaj znajdę ale czuję się w UK jak u siebie. Brakuje mi pewnych rzeczy czy bliskich z PL ale odnalazłam się tutaj i tylko trochę żałuję, że wcześniej nie podjęłam takiej decyzji... Życie
Hex, bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa
Ja spróbowałam życia w Anglii, ale szybko doszłam do wniosku, że to nie dla mnie.

Instagram

Stary 2012-06-12, 14:19   #959
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
MOCNO

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Hexxana ja butelkę Seche Vite zużywam w 2-3 miesiące
Nawet nie zdaży mi zgęstnieć.

no to niezła jesteś Maluję paznokcie srednio 2/3 razy w tygodniu i buteleczka 15ml była odświeżana po 2 czy 3 miesiącach i wczoraj dopiero uzupełniałam od listopada ub. roku Mam tzw. refil i gdyby nie to, że odlewałam koleżankom to byłaby praktycznie cała
Stary 2012-06-12, 14:20   #960
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie będę zaciskała kciuki za ciebie . Aż 2 kolosy z jednego przedmiotu? Zdurnieli czy co?
chora bylam i musze isc jutro w innej grupie zaliczac, ale jeszcze lepszy jest numer, ze jezeli komus zabraknie ze sredniej to bedzie musial isc pewnie w ten piatek (wyniki jutro wieczorem) zaliczac kolejne dwa kolosy z gramatyki u mnie ta lubia nawalic wszystko na jeden termin tak zeby dobic studenta, ktory jeszcze oddycha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości