|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
Cytat:
gratulacje Agata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie plany na dziś dziewuszki macie?
|
|||
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
u nas była 2 noce pod rząd, później przerwa i znowu, i wczoraj też. ale jak w wiadomościach pokazują, co się dzieje, to szok... wszystko zalane, połamane, ludzie bez domów... koniec świata chyba nadchodzi.
![]() planów jak zwykle brak a tak na serio to robię dziś zupkę brokułową, więc mam nadzieję, że wyjdzie i pewnie bd dalej oglądać tudorów, bo mnie znowu naszło na seriale i oglądam w kółko zastanawiam się, co zacząć jak ich skończę... seks w wielkim mieście, dokończyć Family Guy'a, true blood, czy może how I met your mother
|
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
No tez widziałam w tv co się dzieje
![]() jestem pewna, ze zupa wyjdzie pycha ciężki wybór, co później oglądać, ja mam tak samo jak coś skończę xD zaczęłam gotowe na wszystko oglądać, ale ostatnie parę dni sobie odpuściłam, True blood jedynie obejrzałam nowy odcinek chyba niedługo jadę odebrać kotka od koleżanki, sama już nie wiem, bo ona mota wszystko tak, ze masakra... Najpierw mi się pyta kiedy przyjadę po niego, mowie, ze dziś o tej i o tej, to jej nie pasuje, bo ona musi się wykąpać |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
przecież wykapać się może zawsze
![]() niektórzy to lubią kręcić. |
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
A z nią się ciężko dogadać
najpierw mi gadała żebym brała tego kota w w ten weekend, bo później się do niego przywiąże i będzie płakać jak go zabiorę, teraz jak chce przyjechać to mota
|
|
|
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
Agatka gratuluję pipo
podziel się Andzia- ale zamieszanie co za kot? I czmeu go bierzesz? ![]() Ja mam dziś z K. 2 lata i 8 misięcy, nawet zapomniałam, dopiero na suwaczku zobaczyłam ![]() Moim rodzice pojechali na wesele więc prawie wolna chata, a ja mam okres |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
ide kupe
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- lee, juz mi sie odechcialo. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Madzia, nie jestes sama z okresem. ja dzis 2 dzien, i leci ze mnie jak z kranu -,-
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś kupy rano nie robiłam, o matkoooooo
![]() Oj to piona Agatko, ja mam trzeci i też leci kurde ale rym A jutro mamy nad wodę jechać no i nie wiem, nie chce siedzieć w domu
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio też ze mnie leciało...
![]() ej, zupa mi wyszła! nawet Kuba zjadl |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
hej lachonki
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
oo, Martyśka
jak się czujesz?
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
a powiem Ci że przez ten upał to strasznie
ani ćwiczyć mi sie nie chce albo własnie jakj juz zaczne to wogole mi nie idzie, siedzieć na kompie też mi sie za specjalnie nie chce dlatemu tu rzadko zagladałam podczytywałam ale nic nie pisałam bo i tak zaraz bym stad poszła ![]() wczoraj na grillu byłam, dzisiaj nad wodą na 3 godzinki z K ale od poniedziałku biorę się za siebie bo jestem taka blada że szok a wiecie co dla mnie znaczy nie opalanie się ![]() i zaczynam akcję : NA MURZYNA xD ![]() rodzice pojechali na działkę i nocuja tam ja sama na chacie siedze se w samych majteczkach cycki mi falują swobodnie a co ![]() a jutro zaproszona jestem na imieniny do dziadków K... tylko dzisiaj mi powiedział i ani prezentu ani nic juz nie kupię i tak mi głupio zgoła reka... a kasy też zbytnio nie mam, prawie wogole nawet... ![]() Aś jak zupka wyszła ? widzialam ze Kuba paaszował az sciane ochlapał co porabiasz ?
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam latać w gaciach po domku! albo spać
![]() Ty to jesteś niemożliwa z tym opalaniem, moje zupełne przeciwieństwo cenię sobie swoją bladość ![]() duchota jest strasz, a u nas idzie taki żar z nieba, ze nic się nie chce. miałam w tym tygodniu się wziąć za siebie, ale w sumie tylko w pon ćwiczyłam, bo potem się źle czułam, teraz upał i się nie chce. a mama kupiła mi biała czekoladkę ![]() A. pojechał z kumplami do Plocka na jakiś reagge festiwal i pisał, że spali w namiocie, a tam taka burza ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
co wy tak mowicie o upalach, to oddajcie mi go bo tutaj zaczelo padac i nawet burza przeszla niedawno. rano jeszcze bylo cieplo a teraz zimno ehhh. lipiec w ogole chyba kijowo sie zapowiada jesli chodzi o pogode
![]() o, zjadlabym sobie taka dobra, zdrowa zupke ale nie robie bo R. nie lubi zup a nie bede dwoch roznych posilkow gotowac bo mi sie nie chce. mam ochote na mega wielki seks !!
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to zupa to też nie taka tania sprawa, bo warzywa na wywar, brokuł, mięsko mama na wywar kupiła, serek, śmietana i to tak się zbierze
a mam bistro obok bloku i tam za 4 zł są pycha dupy, więc raz na jakiś czas mogę się przejść. ![]() ale kocham brokuły i postanowiłam sama zrobić taką zupę i raz na jakiś czas bd robić. osobiście wolę coś porządnego, ale staram się zdrowo zywić ostatnio
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie co wieczór jest mega burza pada grzmi tragedia a rano słonce i ponad 40 w słońcu
![]() niewyróbka jest ![]() Aś ja uwielbiam być opalona, mrrr wtedy taka latino jestem i ciało lepiej wygląda ![]() Agatka mi też się seks marzy ale jak narazie to kicha... K próbował mnie tam na dole posmyrać coś coś, ale mnie bolało jak tam reką majtał... wczoraj pojechaliśmy sobie tiry liczyć (uwielbiam to nie wiem co jest przyczyną, ale myśle że mało wilgotna jestem poprostu... :/pamiętacie jak wam mowiłam że mysle ze nie umiem oralnie go piescić tak żeby skończył oczywiscie on mowi ze mu wspaniale i wogole ale ja jak to baba mam swoje zdanie i wiem lepiej . i zawsze popieściłam Go popiescilam ale zawsze musial być stosunek .... ![]() to wczoraj się chyba postarałam bo żem go tam tak ogarnęłam że normalnie skonczył
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ale gorąc, 30 stopni w cieniu!
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz, udało się
![]() Tobie opalenizna pasuje ja jakoś nie lubię, ale zawsze tak miałam, zimowy człek jestem ![]() przyjdzie i czas na seks, sama zyję w celibacie póki co |
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie robilam by doprowadzic tak do konca, R. ale moze pewnego dnia. na razie rekonwalescencja, zobaczymy jak bedzie po okresie. mi nawet jakis czas temu robil oralnie to nie czulam przyjemnosci a raczej takie nieprzyjemne uczucie i mysle ze to spowodwane moja kuracja, ze nawet z wierzchu zrobila sie taka nieczula i obolala na przyjemnosci -,- ale bede wku.rwiona jak to cale leczenie pojdzie na marne, jak dalej bede musiala zapie.rdalac do gina i ciagnac leczenie nie wiadomo ile. nie zycze nikomu, juz wolalabym chyba zeby codziennie meczyla mnie alergia albo miec polamane rece bo do czego mi one podczas tego i owego hahaha
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten czas mogłby juz nadejść ale jest jak jest nic się na to nie poradzi ![]() a ja se słucham na maksiora disco-polo
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ej, lubię disco polo! zawsze mi humor poprawia
w Pń sobie właczam i z D. słuchamy xD
|
|
|
|
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to było naprawde dla mnie takie krepujące, nie wierzylam siebie przez to wogole... to moj pierwszy partner do wszystkiego wiec myslalam on ma porownanie do innych co one mu tam wyczyniały a ja świeżak chociaż sypiamy ze soba już 2 lata .... na poczatku kilka razy mi sie udawało i jak pozniej już nie to wpadłam w taki dół zawiechy czasem po seksie łapałam.... takie jakieś dziwne to wszystko było dla mnie... najważniejsze że wspierał mnie pocieszał, a nie ganił czy potepiał ze robie cos zle czy coś... musiałam się poprostu nauczyć chyba i mi się udało nie ważne ż enarazie raz wiem już teraz dokłądniej co go w takich orlanych pieszczotach podnieca i bede to wykorzystywać a może to po tych lekarstwach mas ztakie odretwienie tam ? wiesz tyle chemii i wogole tam , flora pewnie tez się jeszcze nie odbudowała i możesz mieć takie problemy... mam nadzieje, że juz to wyleczysz i ze spokojną głową bedziesz mogła szaleć jak przed tym wszytskim ale mow co chcesz ale to też jest dla Ciebie krepujące prawda ? dla mnie co innego dla Ciebie chyba to chciałabyś ale nie możesz, najgorsze co może być ![]() dobrze że nasze TŻ sa takie wyrozumiałe ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
i ja z moją mam zapuszczamy zawsze na cały regulator ![]() znam każdy tekst, każdy a ja puszczam na polo tv i tv disco 2 kanały mam nawet haaaa ![]() ej nie jadłam śniadania, na plazy tylko loda zjadłam, Magnum kocham Magnum
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nigdy takich problemów nie było, każdy dochodził czytałam o tym trochu zanim zaczęłam, a później się bawiłam, ćwiczyłam i teraz mi A. mówi, że jestem mistrzem
![]() z Ł. jedynie miałam tak, że nie dochodził, ale on w ogóle miał problemy z tym swoim fifolem... |
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwałiłaś mnie xD ![]() niebieskie trza było mu dawać ![]() ja generalnie mało doświadczona jestem/ byłam nie wiem jak to powiedzieć poprostu pieszczot oralnych jakoś się wstydziocham
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2012-07-07 o 16:22 |
|
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze mowisz, ze sa wyrozumiali i to mnie cieszy wlasnie, ze R. nie nalegal nawet podczas mojego leczenia gdy ja chcialam on mowi, ze nie, ze wytrzyma ![]() uuu pusta lodowa, niedobrze ja dzis zjem jeszcze jogurt z musli plus jakies owoce pokroje, zdrowo i syto ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() hm, skads to znam Martys. ja szczerze sie przyznam, ze do konca jeszcze na pewno nie osiagnelam perfekcji jesli chodzi o oral. po prostu kazdego podnieca inny ruch. jednych juz jara tylko lizanie a innych podniecaja bardziej skomplikowane ruchy
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
ja się ciesze ze ten moj K się ogarnął
mam nadzieje, że tak już bedzie ![]() jakies serki do chlepba mam wedline ale wogole mi sie tego nie chce ![]() coś konstruktywnego bym zjadła
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
no, nawet pisałysmy o nim wtedy i miałam z nim zdjęcia
![]() z mojej grupy gościu, ale po prostu fajnie mi się spędzało czas po rozstaniu, pomyliłam się, zresztą nie pasowalismy do siebie i po 1,5 miecha mnie zostawił. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

ani ćwiczyć mi sie nie chce albo własnie jakj juz zaczne to wogole mi nie idzie, siedzieć na kompie też mi sie za specjalnie nie chce dlatemu tu rzadko zagladałam podczytywałam ale nic nie pisałam bo i tak zaraz bym stad poszła