|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() efektownie się prezentują, a może zrobisz nam zdjęcia swojego domku, bo ja nie kojarzę czy widziałam i wklej tu lub w k. ![]() a ja pobiegałam i już mi trochę lepiej, przyjaciółka uzmysłowiła mi, żebym przestał się denerwować np. tym, ze dokumenty wyrzuciłam, każdemu może się zdarzyć, ludzie ciągle coś gubią, zostawiają a ja się takimi pierdołami przejmuje. Na a tz oczywiście wszystkim już się "pochwalił" że te dokumenty zgubiłam ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- onyks gdzie ty jesteś? tak się wciągnęłaś w wir zakupów? czekamy na wieści o wizycie ![]() Emilko tak jak dziewczyny pisały twój tz też przezywa to wszystko, tylko pewnie wszystkim nie mówi, oni już tacy są, ale na pewno jest z tobą może tylko nie potrafi tego okazać. Może jak skończą się te dyżury u niego to będzie lepiej, tulę mocno ![]()
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() Emilko, Stokrotko ![]() Onyks jak wizyta?
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Gocha trzymam kciuki za wizytę
![]() Stokrotko nie przejmuj się tymi dokuemntami. Każdemu mogło się coś takiego zdarzyć - najważniejsze, ze się znalazły! I przykro mi bardzo, że się w tym cyklu nie udało.. Ale mam nadzieję, że w kolejnym nam się uda ![]() A co do gotowania to mam bardzo podobnie jak Ty.. też mi brakuje umiejetnosci, czasu i pomysłów. A już nie mówię nawet jaki bałagan potrafię zostawić po pichceniu ![]() Onyks jak tam po wizycie? Emilko ja się zgadzam z dziewczynami. Niestety faceci inaczej do tego wszystkiego podchodzą. Może troszkę go to powoli przeraża? Poza tym dochodzą do tego pewnie jakieś stresy i przemęczenie z pracy.. Ale nie martw się jak Maja się urodzi to na pewno będzie oczkiem w głowie dla Tatusia ![]() ...i nie wiem co jeszcze chcialam Wam napisać... wszystko mi wyleciało z głowy ![]() ![]() Ostatnio mialam smieszny sen. Byłam na imprezie i piłam drinki sobie i fajnie się bawiłam. No i podczas tej libacji mówię, że nam się udało, że jestem w ciąży. A znajomi tak patrzą na mnie, że tą wódkę piję. I w tym momencie sobie uświadam, że przecież w ciąży nie powinnam pić alkoholu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Słodkich snów Dziewczyny - idę spać bo jestem maksymalnie zmęczona. |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
ja tez przyszlam powiedziec tylko ladnie dobranoc bo zmykam spac.....ciekawe jak jutro wstane skoro juz teraz czuje zakwasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Emilko - nie martw się, taki humor to normalka pod koniec ciąży, a co do tż- to oni czasami nie rozumieją tego, że potrzebujesz bliskości, oni skupiają się na własnych emocjach przeżywając co będzie, jak sobie poradzą itd.
Co do brązowych upławów to tak mi zaczął odchodzić czop Trzymam kciuki Na razie znikam z wątku, poczułam się dziwnie.... jak wyrodna matka...której w ogóle nie zależy na dziecku tylko na pracy i pieniądzach. Tylko jak się ma same rachunki na 2500zł to każdy grosz się liczy.. a jeszcze jestem taka, że Julka ma wszystko czego zapragnie i chcę dla niej wszystkiego co najlepsze. Nie jesteśmy najbiedniejsi, ale też nie najbogatsi. Co do pracodawcy to rozmawiałam z dyrektorką, gratulowała i obcałowała, ale umowy nie dostanę, zus też mi się nie należy, bo nie mam odprowadzonego chorobowego. Mogę pracować ile będę chciała i miała sił. No i mam nie dźwigać teraz i ona będzie na mnie uważała (tylko że jak ja przychodzę to ona idzie do domu heh ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-07-04 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie by bylo jakbys czasem jednak do nas wpadala ![]() Dobrze, że możesz pracować tak długo jak cchesz ![]() Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-07-05 o 05:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ![]()
![]() |
#938 | |||
Zakorzenienie
|
Buuu... A jak się w ogóle czujesz jako mama?
![]() Mordo-księga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pomierzyłam swoich obecnych, ale te wydają mi się bardzo duże! Muszę zmierzyć szafkę zanim je kupię ![]() Ja kiedyś używałam maseczki i byłam bardzo zadowolona ![]() Mnie się nie podoba, ale ja jestem dziwna pod kątem imion, bo np. podoba mi się Zoya ![]() Cytat:
Przykro mi, że naszą troskę odebrałaś jak odebrałaś. Zdrowia życzę i niech Ci się tam wszystko poukłada ![]() Madzia, trzymam kciuki za pracę męża ![]() stokrotka, czyli wciąż możecie szaleć! ![]() ![]() Co do dokumentów - każdemu może się zdarzyć! Najważniejsze, że się znalazły. I ja poproszę o wirus pasji do gotowania ![]() ![]() strong, ale góra ciuszków! ![]() onyks, jak po wizycie? Zbadali Ci przezierność czy jedziesz następnym razem? Wciąż jesteś zadowolona z dr S.? Ja się do niego wybieram jak sójka za morze ![]() Emilia, dobrze, że wróciłaś ![]() ![]() Co do smutków ![]() ![]() ![]() Malensstfo, ale Wam dobrze na tym wyjeździe! ![]() Witam się z rana ze spuchniętymi łydkami ![]() Dziękuję Wam wszystkim za kciuki - niestety mąż ma poprawkę we wrześniu ![]() ![]() W dodatku on nie ma zdanych ćw, czyli nie podchodził jeszcze do egzaminu, a wczoraj w systemie babka wpisała mu 2 i z ćw, i z egzaminu, blokując tym samym jedno podejście i zostawiając mu tylko jedno podejście do egzaminu ![]() Mam dziś parę zadań w pracy za które totalnie nie wiem, jak się zabrać ![]() ![]() Miłego dnia! U nas dziś pochmurno, ale straaasznie wilgotno. Męczy mnie już ta wilgoć w powietrzu ![]()
![]() |
#939 | ||
Zakorzenienie
|
Emilko, to przez pracę i zabieganie.... jak napisałaś w jakich godzinach mąż pracuję to od razu tak pomyślałam, niestety nie da się emocji z pracy i zmęczenia zostawić na wycieraczce przed drzwiami.
![]() ![]() (napisałam Ci wcześniej całe wypracowanie na ten temat i mi się skasowało ![]() Nikita, kahelki super ![]() ![]() dzięki za foty, jeszcze TŻ pokażę ![]() Natalka, brawa dla Marysi za mleczko ![]() Kasiax, Cytat:
![]() też nie wiem co Kamilkowi spakować, narazie mam tylko ciuszki na wyjście. kołderkę mam na 120*90 i do tego 120*80 poszewki, ale ja razem wszystko kupowałam. I ja też już piorę pościel i będzie naszykowana, bo zamierzam ją używać. Może daj sobie uszyć tą pościel ![]() a wiesz co mi dużo kłopotu sprawiło....? poskładanie bodziaczów ![]() ![]() ![]() Kotek, Cytat:
![]() Strippi, zostań.... nikt nie chciał żebyś się tak poczuła.... ja Cię doskonale rozumiem... cześć Aaby ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Sprawa wygląda tak, że pierwszą partię ciuszków wczoraj poprasowałam ale nie wszystko bo bolały mnie plecy, ja prasowałam a TŻ układał według rozmiarów, okazuję się że mamy chyba każdy rozmiar i to nie 56, 62 a 56,57,58 itp. więc mamy wszystko na jednej kupce a będziemy szukać. mam nadzieję że się wprawimy. ![]() żadna mi nie odpisała, co z tym prezentem zrobić na osiemnastkę ![]() idę naszykować moje dwie miski i pozmywać naczynia, a potem prasowanie. i wiecie co... ja się jakoś dziwnie czuję ![]() Myślicie że jak w 38 tygodniu ciąży pójdziemy do USC potwierdzić ojcostwo to dość czy za szybko?
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strong z tym prezentem to moim zdaniem zły pomysł....
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Martynko, żeby go nie pakować tak śmiesznie?
bo głupio mi iść z takim małym pudełeczkiem a jak na 18 to może by to było śmieszne z tymi papierkami.
#942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nie wiem bo to zależy też od osoby ktora dostanie ten prezent w sensie ze nie kazdy lubi takie cos... mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Ale to moja najukochańsza kuzyneczka
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- pościel wyprana, mam nadzieję że na dworku ładnie przeschnie ![]()
#944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj płakalam tak mnie glowa bolala a dzis widze znow zaczyna sie to samo w dodatku synek znowu zapomina siusiac do nocnika ![]() ![]()
Edytowane przez martynka1916 Czas edycji: 2012-07-05 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Witam sie w czasie sniadanka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Martynka, oby szybko przeszło
![]() Kasiunia ![]()
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Acha, ostatnio robilismy zdjecie brzuszka to wklejam
![]()
#949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Zapisalam sie na 4 egzaminy, ale z 2-och zrezygnuje, bo sa dopiero za ok 3 tyg. a mysle ze juz wtedy Oliverek moze byc z nami, albo bedzie sie juz pchal na swiat
![]() ![]() A malutki dzisiaj miedzy 4.00 a 5.00 nie dal mi spac ![]() ![]() A Kamilek? Widzisz, ja wlasnie juz duzo wczesniej sie tak szybko meczylam,jak ty teraz.Wystarczylo, ze troszke sie poruszalam i musialam sie polozyc, bo mi slabo bylo ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia, ale sobie brzusia wyhodowałaś
![]() ![]() no i chyba dobrze robisz, rezygnując z tych egzaminów bo 3 tygodnie to jeszcze dużo czasu i nigdy nie wiadomo co się wydarzy, i jak bedziesz się czuć.... no już nie wspomnę o tym że możesz już synusia tulić ![]() a ty z tego jakieś konsekwencje poniesiesz? że zrobiłaś mniej egzaminów? Pytam z ciekawości bo nie wiem jak to funkcjonuje ![]() Skoro Ty już wcześniej się męczyłaś to na bank, Ty szybciej będziesz mieć Oliverka przy sobie ![]() ![]() tak nad ranem jest aktywny? ![]() ![]() Martynka, to może być z ciśnienia i temperatury. Mogłabyś pojść do lekarza ale nie wiem czy coś zaradzi , no chyba że jakieś nadciśnienie masz to wtedy może jakieś leki. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- a Kasia, ja na wizycie teraz 17 jak pójdę, to jej powiem kiedy zamierza zrobić USG żeby sprawdzić czy wszystko dobrze... ja jej serio ufam ale ![]()
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I rownie mi przykro Strippi ze tak to odczytujesz ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() Nawet nie wiecie jakie miałam wyrzuty sumienia, ![]() Ale po lekarzu byliśmy na zakupach, potem jak wróciliśmy to byliśmy u mojej mamy i w końcu zlądowaliśmy w domu prawie o 23....naprawdę nie miałam siły nawet kompa włączyć. Ale myślałam o Was ![]() Na wizycie wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż zachwycony ![]() ![]() Aaa i przezierności nie zrobił, powiedział że to moja decyzja czy chcę bo wszystko jest dobrze i nawet kość nosową udało mu się zmierzyć, ale na przezierność za wcześnie. Jeśli chcę to za dwa tyg mam przyjechać. Raczej zrobię, żeby być spokojna o dzidzię ![]() Zaraz Wam zdj wrzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Blondyneczko jak tam uszyska?
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej ![]() ![]() Uszy juz dobrze. Robie sniadanie i zmykamy z Seba na miasto, moze Nas deszcze nie zleje ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Onyks,
![]() ![]() ![]() Blonde, parasolkę zabierzcie ![]()
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o egzaminy to bede musiala je w nastepnym semestrze zaliczyc ![]() Siara mi nie leci ![]() ![]() ![]() U lekarza tez bym sie upomniala o USG ![]() ![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
A teraz idę Was nadrobić.
Natlko, bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, przemyślę i będę pewnie jeszcze pytać ![]() ![]() A to nasze maleństfo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. nie mam pojecia, xxKasiax brzusio piekny ![]() przedwczoraj dostalismy zaproszenie na wesele, jest we wrzesniu a w sierpniu mamy chrzciny i ja jestem chrzestna, do tego jeszcze oplacic ubezpieczenie auta, masakra z tymi wydatkami
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Trochę rozmazane te zdjęcia bo pstykałam je wczoraj podczas jazdy samochodem na kolanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.