![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Martusia 75zł za prenumeratę na rok. Wyślą mi od wrześniowego numeru. To chyba będzie ten z płytą?
![]() ![]() No ostatni tydzień to chyba w Polsce też były upały powyżej 30st? Więc chyba też się wygrzałaś? Lipa z tym telefonem, no żeby takie mendy... Baleronowa ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega gratuluję dostania się na mgr ![]() ![]() ![]() No ja dziś po południu idę albo biegać albo na rower. Wracam do ćwiczeń po leniwym sierpniu ![]() ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-08-26 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
ooo Bottega wróciła, w samą porę, bo już się tu zaczęła fala załamań dietowych
![]() gratuluję dostania się na mgr! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#933 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, z kserem to takie najprostsze rzeczy chyba umiem (w końcu kserowałam nie raz notatki na samoobsługowym
![]() ![]() A z faxem to już na wizażu doczytałam (choć i tak się boję) ![]() ![]() Tak sobie myślę, że z tym faxem to chyba przejdę się do mamy przychodni i poproszę taką moją znajomą, która pracuje tam w biurze szefa, żeby mi pokazała. Bo teraz teoretycznie wiem jak to zrobić, ale jednak wolałabym chociaż raz spróbować.
#934 |
Wtajemniczenie
|
No pewnie, dobry pomysł. Jak tylko masz możliwość to idź spróbować. Ksero np 10 razy to przed startem wciskasz na klawiaturze np 10 i dopiero start i leci 10 razy. To wszystko jest mało skomplikowane. Przestawić kolor też proste, u mnie to jest bezpośrednio na wyświetlaczu i tylko paluszkiem dotykasz
![]()
#935 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o te różne ustawienia, to trzeba patrzeć na wyświetlaczu co tam jest i próbować, ale najlepiej się kogoś dopytać i powiedzieć, że wcześniej się troche inne obsługiwało
![]() ![]() ![]() ehh wracam do roboty, jeszcze przez najbliższe 2 tygodnie mam urwanie głowy, ale postaram sie nie przytyć ![]() na dzisiaj byłoby tak: I. owies (3 łyż) z wieśniakiem (2 łyż), siemieniem lnianym (1 łyż) i rodzynkami (garstka) II. jabłko ![]() III. zupa brokułowa, szproty w pomidorach (pół puszki takiej płaskiej, jajowatej ![]() IV. sałatka z fetą (jakąś średnio tłustą, nawet nie wiem) V. coś z jajek, może omlet + pomidorek postaram się jeszcze przebiec godzinkę jak przestanie padać
#936 |
Zakorzenienie
|
Rany, KOCHAM CHRUPKIE RAZOWE Sonko
![]() ![]() ![]() Ma zupełnie inny smak niż inne chrupkie, są pyyyszne ![]() Dziewczyny, musicie spróbować! (może komuś pomogę) moje I śniadanie: 3 chrupkie lekkie razowe (Sonko), 25g serka Delikate puszystego naturalnego, 1 plaster (18,8g) serka naturalnego Delikate, 4 liście sałaty lodowej (130g), 1 pomidor (135g), 5 ogórków gruntowych (225g). Łącznie: 257kcal, 9g białka, 26.7g węglowodanów, 11.7g tłuszczu w tym 490g warzyw (!) Wieczorem cały jadłospis ![]() Żyrafo, uważaj tylko na węgle, bo na same śniadanie poszło Ci ok. 37g (o ie wieśniak był lekki a nie zwykły). Na fecie i szprocie się nie znam, nie jadam=nie wiem jak tam proporcje, więc co do reszty posiłków się tak dokładnie nie wypowiem. Tylko coś mi ten chleb na obiad nie pasuje. Może byś sobie gotowała trochę makaronu pełnoziarnistego i zabierała go do pracy? A i do tej sałatki to rozumiem, że fety mało, a warzyw dużo? Ajj i gdzie reszta warzyw na kolację?! Czy ja mam bić? ![]() ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-08-26 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
No załamka. Wstałam dziś przed 11 głodna jak wilk! Rzuciłam się więc na jedzenie i tak: I. 3 łyżki nestle fitness= 125 ml mleka 2% a do tego cieniutka kromka razowca z masłem i pół jajka ![]() Jak teraz uratować dietkę ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Dziewczyny kochane, czy znacie program Kaśki Skrzyneckiej " Zyskaj formę w 10 tygodni" ? Kosztuje 175 zł . Grubo się nad tym zastanawiałam, ale trochę to drogie. Natomiast wszyscy chwalą sobie, że wróciła im witalność i chęć do życia. mi tego brakuje niestety. A jakie jest wasze zdanie w tym temacie?
#938 |
Zadomowienie
|
Baleronku jedyne z czego korzystam,akurat GOPSU,bo mieszkam 7 km od miasta i już należę pod gminę to Rodzinne.. Nigdy nie korzystałam z ich pomocy i uważam,że nie jest mi potrzebna,bo są bardziej potrzebujący..
Teraz jak tż zmienił pracę razem mamy 4 tys miesięcznie więc przypuszczam,że rodzinne mi zabiorą,bo nie będzie mi się już należeć,bo przekroczę te ich śmieszne grosze z dochodem na członka rodziny.. Co do tżta stosunki mamy czysto służbowe i póki nie zwróci mi 30 tys,które włożyłam w szykowanie jego śmiesznego domu to się stąd z dziećmi nie ruszę,bo nie zostawię mu wszystkiego na co dałam ja i moi rodzice.. A on niech się goni,przestała mnie w ogóle interesować jego osoba i jest mi z tym dobrze ![]()
#939 |
Wtajemniczenie
|
Cookie jak dla mnie strata kasy. Znaczy, wydaje mi się że nie da mi nic nowego. No bo tak - co jeść - wiem (przynajmniej w teorii
![]() Nie wydaje mi się żeby jakiekolwiek płatne wideo było mi potrzebne. To i tak nie uchroni mnie przed napadami głodu, ochotą na browca czy innymi słabościami. Oczywiście każda ma inne potrzeby i każdej co innego pomoże, więc nie mówię że jest to beznadziejne. W dodatku Kasia Skrzynecka nie jest dla mnie wzorem jeśli chodzi o figurę. Nie chciałabym wyglądać tak jak ona, nie podoba mi się jej sylwetka. Jedz kochana więcej warzyw ![]() ![]()
#940 |
Zakorzenienie
|
cookie, bez przesady, trochę więcej zjadłaś, ale nie ma AŻ takiej tragedii.
Co do K.Srzyneckiej - kobieta moim zdaniem ma stale problemy z wagą, obecnie wydaje mi się, że ma nadwagę, więc dla mnie stanowi antyreklamę tego programu. suzzi, kochana, jestem z Tobą... ![]() ![]() Wysłałam CV w 3 miejsca, ajj boję się spalić na starcie ![]()
#941 |
Przyczajenie
|
Czesc!
![]() ja dopiero zaczynam swoją walkę z waga! ![]() mam nadzieję ze z waszą pomocą oraz bloga, ktorego założyłam http://monotonnabitwa.blog.pl/ uda mi się zrzucić zbędne kilogramy! korzystam ze zdrowego jedzenie, ćwiczeń Chodakowskiej + bieganie, rower no i basen! _________________________ __________ wzrost 171 cm waga aktualna : 68,5 kg cel ostateczny : 50kg 68,5 -68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-54-53-52-51-50 cel 1 - 65 cel 2 - 60 cel 3 - 57 cel 4 -54 cel 5 - 50 Edytowane przez kaum_erdbeere Czas edycji: 2012-08-26 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
kaum_erdbeere wydaje mi się że powinnaś przeczytać pierwszą stronę, na której są zasady wątku i wtedy zdecydować, czy chcesz się decydować na naszą grupę czy nie.
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy! Mam tylko pytanie, czy przy twoim wzroście 50 kg to nie jest trochę mało? Ja jestem 15 cm niższa i jak ważyłam 50kg wyglądałam zaje.. ![]()
![]() |
#944 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wiec po postu chce wrocic do wagi, ktora mi towarzyszyła i bez problemu ją otrzymywalam, tym bardziej ze od wrzesnia wracam do siatkowki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Przyczajenie
|
Czesc, ja te wage utrzymywałam przez bardzo długi czas, do czasu kiedy przydazyła mi się koszmarna kontuzja i przez 2 lata moje zycie ograniczalo się do siedzenia w domu, w szpitalu i w szkole. Wczesniej czynnie trenowalam siatkówkę i było wszystko w jak najlepszym porządku, a że teraz do tego wracam chcę również wrócić do swojej wagi ;-)
wiek 20 wzrost 171 cm waga aktualna : 68,5 kg cel ostateczny : 53kg MÓJ BLOG - http://monotonnabitwa.blog.pl/ Edytowane przez kaum_erdbeere Czas edycji: 2012-08-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kaum_erdbeere, chyba musisz być baaardzo drobnej budowy z natury, bo ja mam 172 cm i nie wyobrażam sobie ważyć 50 kg, zostałby ze mnie chyba sam szkielet
![]() |
#947 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kaum_erdbeere, moja droga na blogu piszesz o diecie kopenhaskiej, co oznacza, że nie przeczytałaś regulaminu tego wątku. To raz, a dwa - Twój cel ostateczny jest zbyt niski, nie hodujemy tu patyczaków. Trzy - wydaje mi się, że ten wątek nie jest dla Ciebie odpowiedni (przeczytałaś chociaż jego tytuł?), gdyż jest on przeznaczony dla osób, które zaczynając dietę miały problemy z otyłością/nadwagą, a Twoje BMI jest w normie. Rozumiem, że chcesz trochę zrzucić, ja także teraz mam BMI w normie, jednakże każda z nas zaczynała z przynajmniej nadwagą, a Ty nawet jej nie masz. Na forum są odpowiednie tematy dla osób, które są w podobnej sytuacji co Ty - zajrzyj tam.
![]() |
#949 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wg mojego lekarza mam nadwagę i sam kazał mi schudnąć, cel - miałam do długi czas i wszystko było okej, po konsultacji z lekarzem, powiedzial ze powrot do mojej wagi jest dobrym posunięciem, ale skoro uważasz, że się nie nadaję to nie ma problemu.
wiek 20 wzrost 171 cm waga aktualna : 68,5 kg cel ostateczny : 53kg MÓJ BLOG - http://monotonnabitwa.blog.pl/ Edytowane przez kaum_erdbeere Czas edycji: 2012-08-26 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
martuszka no to sie opłaca jak za tyle, w zależności ile będzie dodatków, kiedy Shape kosztuje więcej. Teraz fakt, będziesz miała pewność, że wszystkie płyty będą Twoje
![]() Bottega gratuluje dostania się na mgr !! A obsługa ksera nie jest taka trudna. Trudniejsze w opanowaniu guzików do przyciskania jest obcykanie jak trzeba położyć kartkę żeby potem na drugiej stornie było po odpowiedniej stronie. Troszkę pokserujesz i dojdziesz do wprawy ![]()
#951 |
Zadomowienie
|
Bottega, w takim razie dorzucę jeszcze parę liści sałaty
![]() kaum_erdbeere, wybacz, ale ten Twój lekarz ma jakieś dziwne poglądy ![]()
#952 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
.
![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Twój lekarz określił, że masz nadwagę wiedząc ile ważysz, to radzę byś go zmieniła. Wolę nie wiedzieć jak leczy inne "choroby".
![]() |
#955 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#956 |
Konto usunięte
|
Bottega- Dobrze, że już jesteś, bo musi mnie ktoś zmobilizować! Zdecydowanie!
Blondaskiem staram się nie przejmować. Wczoraj pisał, że tęskni ect. Też nienawidzę myszy!!!!!! Gratuluję UAM ![]() Ksero i fax to łatwizna. Dasz sobie radę!!!! Nie wmawiaj sobie, że nie znajdziesz pracy, albo że nie dasz sobie rady, bo Ci do dupy nakopię ![]() ![]() Suzzi- Ty to nie tylko masz dzidzię w brzusiu, ale również niezłe jaja. To tak w kwestii podejścia do Tżeta. Gratuluję ![]() ![]() Wczoraj były % ![]() Jutro jadę do Gdańska mieszkania szukać. Szukam od dwóch dni sensownych ofert i jestem załamana. Będę bezdomna ![]() Znacie może dobre strony gdzie są sensowne ogłoszenia? Chodzi i o pracę i o mieszkanie. Bottega to pytanie pewnie do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
soldus, atram: widzę Was!
![]() ![]() edit: oo soldus się odezwała ![]() nie tyle, że brak wiary, co hmm jak mi coś nie wychodzi to zaraz są myśli: "o booooże, ale ja głupia jestem. Zaraz mnie wywalą" ![]() ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-08-26 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
======
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
soldus a gumtree ?? albo wczoraj widziałam na fb, że kolega szuka na ogloszenia.trójmiasto.pl
haha czuję Twój strach bo ja boje się o to samo.
#960 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
po dwa pisałam rózniez tu, że waga 53 to waga, którą miałam w czasie treninngow polaczonych z dużą ilością zajęć na siłowni. A BMI mam obliczone bardzo dobrze i wiem ile ono wynosi, wiem tez jaką wagę miałam i do jakiej powinnam zejsc, jezeli chcę wrócić do normlanych treningow po 2 latach wegetacji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.