|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
no u mnie już też odpadło
![]() ![]()
#933 |
Zakorzenienie
|
Talk, nie łam się, nie ten to inny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
nie ma nie ma ,a le już któryś raz z kolei się napalam, jedzie się, sprawdza i jest jakieś przekłamanie albo nie piszą o wadach wadach i usterkach.. A trochę nas zaczyna gonić czas, bo zaraz spadnie śnieg, a jednak chcielibyśmy trochę pojeździć bez niego - tym bardziej, że kierowcy z nas żadni. I teraz boję się czy ten zakup nie przesunie się znowu na wiosnę...
#935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę żyć! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Niezłe historie. Dlatego ja tak strasznie nie lubię się z ludźmi umawiać i dealować
![]() Cytat:
Coś miałam jeszcze napisać, ale zaomniałam. Jestem dzis masakrycznie padnięta, więc ledwo samą siebie ogarniam. Idę chyba spać zaraz... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Talk a próbowałaś laminowania, tylko po tym susz włosy z głową w dół i powinno im nadal objętości, ale i przy tym trzeba sobie znaleźć przepis dla siebie, ja daję troszkę więcej wody i najlepsza odżywka dla mnie przy laminowaniu to Kallos latte inne proporcje już się tak nie sprawdzają i koniecznie muszę wysuszyć włosy suszarką... Co do autka - wpadnij tutaj do wyboru do koloru nawet za 1000 euro. My nasze za tyle kupiliśmy (10 letnie) i właściwie dopiero po 2-óch latach musieliśmy coś robić, na autach się nie znamy i sami kupiliśmy, z tym że tutaj o cofaniu licznika to ludzie raczej nie słyszeli, bo każdy wychodzi z założenia, że jak jedno auto mu się znudzi to kupuje inne - bez problemów, stania w kolejkach... auta można właściwie zmieniać co tydzień jak ktoś ma ochotę Mieliśmy też alfę romeo za 600 euro i jeździła rok, ale kupiliśmy już z trochę ślizgającym się sprzęgłem i jeździła rok bez zarzutu ![]() Mieliśmy też citroena saxo, ale zdecydowanie odradzam wszelkiego rodzaju francuzy... zresztą to nie tylko moja opinia. Pewnie najlepiej jak kupicie coś taniego, niech sobie jeździ na razie, te kilka tysięcy niestety nie zagwarantuje, że niemłode autko będzie super się sprawować... a nawet czasem lepiej kupić tańsze i za to co mielibyście dołożyć wrzucić w naprawę i przynajmniej wiecie co rzeczywiście było zrobione... przy fiatach są jednak tanie i łatwo dostępne części i łatwe do wymiany... nam się marzy mazda 3 w hatchbacku... ale jeszcze troszkę zanim wymienimy... Cytat:
świetnie, że wycieczka się udała - czekam na zdjęcia oh taki ten temperament tych ludzi i to od razu widać po jeździe, ale i tak muszę powiedzieć, że chyba w tych krajach arabskich jeżdżą najgorzej... nawet mój tż był przerażony (a ciężko z tym), auta jechały na czołówkę i chowały dopiero jak prawie ocierały się lusterkami... nikt nie uznawał linii.... my jadąc na Saharę widzieliśmy tyle sytuacji i ciągle się dziwiliśmy, że jeszcze nikt tam się nie zderzył... gdzieś na filmiku nawet chyba widać, choć to nie był aż taki najgorszy przypadek Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
ja żyję, ale tak trochę...
![]() ![]() Małgoś - ja też jestem uzależniona ![]() Coś bym Wam jeszcze ciekawego napisała, ale nie mam co ![]()
#941 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróciłam z jednej pracy, szybko odkurzyłam, ogarnęłam kuchnię, piję szybką kawkę i lecę do drugiej pracy.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja tez minimum jedna kawę muszę wypić ale czasem nawet trzy się uda szczególnie w deszczowy dzień. Jutro jadę próbować ciast niestety TŻ nie da rady przyjechać więc będę musiała kogoś zgarnąć ze sobą. A tak to co do wesele to nic dalej się nie przesuwa do przodu. Na dodatek Tż nie przedłużyli umowy w pracy ojj coraz bardziej skłaniam się do wyjazdu za granice. Jak w miłości się układa to na innych płaszczyznach nie. Pięknie się październik zaczął ale już trochę gorzej się kończy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() JA to samo sobie myślę. Jak ktoś ma szczęście w miłości to nie ma w kasie i na odwrót . Tę zagranicę też cały czas rozważamy. Ciągle się pojawiają jakieś inne pomysły - to Krosno, to Bielsko - Biała, to zagranica. Przydałaby się jakaś stabilizacja ![]()
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
A ja jestem herbaciarą. Kawy nie pijam prawie w ogóle, a jeśli już to tylko taką super słodką i mega mleczną. Natomiast herbatkę zawsze i wszędzie i chętnie
![]() A teraz piję sobie gorącą czekoladę z brandy i czekam na mężulka bo jeszcze z pracy nie wrócił. Co do tego szczęścia - moja mama mawia, że kto ma szczęście w kartach ten nie ma w miłości. Oczywiście nie chodzi bezpośrednio o karty, ale o kasę właśnie. I dlatego też się śmieję, że musimy się z M. częściej kłócić, to może w końcu jakaś kasa się pojawi. Bo na razie bida z nędzą ![]() Cytat:
Mi się też marzy stabilizacja. Własne 4 ściany, kawałek podłogi i to ciepło, którego nie zazna się nigdzie indziej poza własnym domem. No i oczywiście gromadka dzieci, pies, szczury i papuga ![]() Tylko kto na to wszystko zarobi... Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2012-10-26 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Bielsko , bo tam mieszka M siostra, no i bo nam się spodobało. Jest wg nas optymalne, bo coś tam się dzieje i zawsze "jeśli nie firma" to byłaby alternatywa w związku z szukaniem pracy lepsza niż w Krośnie. A nie jest to Kraków z jego korkami i przeludnieniem. Właśnie takie optimum. Problem w tym, że mamy tam tylko siostrę TŻ. Żadnych znajomych ani nic
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- aaa wie któraś może czy do jakiejś gazety dodają kalendarzyk/organizer na 2013? Tylko jakiś fajny, stylowy? ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2012-10-26 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak ci się wydaje, ale zaraz byś znalazła jakiś znajomych, czasem zupełnie niespodziewanie - choć pewnie się już przyzwyczailiście do Krk i tamtejszych ludzi... ja tam mam, że nawet jak nie lubię jakiegoś miejsca to i tak ciężko mi się gdzieś przenieść choć bardzo szybko się aklimatyzuję - dziwne ze mnie stworzenie ![]() o ja też się muszę rozglądnąć za jakimś dobrym dużym kalendarzem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Talk - widzisz... Ale to faktycznie by była "przeprowadzka w nowe i nieznane". Z jednej strony bym się bała, ale z drugiej... brzmi ekscytująco
![]() Co do kalendarza - jak Was interesuje taki z tygodniem na jednej kartce to w Carefourze mają być po niecałe 3 zł, podobnie w Auchanie. Ja sobie w tamtym roku taki auchanowy kupiłam, ale później dostałam moją cegłę (czyli 1 dzień=1 strona), a że cegła jest fioletowa to się jej oprzeć nie mogłam. Ciekawe czy w tym roku jakiś dostanę. Jak nie, to zaraz zacznę staremu delikatnie sugerować, co chcę pod choinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
ja co roku miałam taki Uj-towski
![]() ![]() Mnie pójście do nowego trochę przeraża, ale raczej nakręca ![]() ![]() Małgoś z tą pracą to jest tam różnie , aczkolwiek BB się podobno bardzo rozwinęła i jest tam dużo ośrodków międzynarodowych firm (zwłaszcza branża samochodowa, elektryczna czy coś). No a dodatkowo M szwagier i siostra są w dwóch dużych firmach na dosyć wysokich pozycjach , więc i zawsze łatwiej byłoby coś chociażby "zasłyszeć". żeby móc aplikować ![]()
#949 |
Zakorzenienie
|
Co taka cisza?
![]() U mnie w piekarniku właśnie siedzą rogaliki francuskie z marmoladą - chce ktoś? ![]() ![]() bleh - i rozkłada mnie przeziębienie totalnie dzisiaj ![]()
#950 |
Zakorzenienie
|
Dajesz dajesz tymi rogalami!
My byliśmy na zakupach. Wymęczona jestem że hej! Złaziliśmy całą Bonarkę. Bo M potrzebuje do poniedziałku kupić buty, oprócz tego szukamy dla niego płaszcza zimowego. A przy okazji ja sobie kupiłam 2 pary kolczyków i pseudo emu (w auchanie za 15,99) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paula to mamy takie same, tylko ja zapłaciłam 19,90 hehe, w jakim masz kolorze? >> ja wzięłam te beżowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Talk - uwielbiam te rogaliki - zwłaszcza jak zrobi mi je mama
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Nie zapomnijcie cofnąć dziś zegarków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
śnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeg!
![]() ![]() ![]()
#954 |
Zakorzenienie
|
talk >>> a nie mów nawet ???!!!!!
![]() ========================= ======================== kobitki słuchajcie co mi się wczoraj przytrafiło>> wracaliśmy z mężem autkiem od znajomych ( ok 3:20) skrecamy juz w uliczke niedaleko naszego domu, i prawie w rowie leży torebka damska niedaleko pasek od niej, porzwalanych troche rzeczy: chusteczki higieniczne, puder..... - ja oczywiscie czarne wizje że kogoś zgwałcili/zabili , że próbowała uciekać i torebke rzuciła... no wiecie rożne myśli, w torebce dokumenty, karta pojazdu,portfel, kosmetyki, notes itp >> zawieżliśmy wszystko na policję, na miejscu policjant spisał moje dane, wziął torbę, ja mówie żeby tam może jakiś patrol pojechał , bo nie wiadomo co sie stało.. a on ze nie ma takiej potrzeby i wogóle!! wcześniej z jej notesu wybrałam kilka numerów i dzwoniłam by sie dowiedzieć czy z włascicielką zguby wszytsko ok. / rocznik 72 /, nikt nie odbierał >> fakt 3 w nocy buyła. dzisiaj rano jeszcze raz zadwzoniłam do jej taty: przedstawiłam cała sprawe, i powiedział ze sie skontaktuje z córką... po chwili zadzwonił jej mąż >> okazało sie ze wracali z wesela i zatrzymali się bo syn się żle poczuł i pewnie wypadła...... |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Witam(y) dziewczyny
![]() Ostatnio w ogóle się nie udzielałam.. wpadłam w wir pisania mgr no i udało się - bronię się 30tego we wtorek ![]() ![]() Próbowałam wszystko nadrobić, ale wolno mi to idzie, więc postanowiłam napisać żebyście o mnie nie zapomniały ![]() Paula- wieki temu, ale w końcu doszła do mnie ta paczka z Winiary, dzięki za info ![]() Agniecha czytałam, że wakacje udane, super ! Zazdroszczę i czekam na foty ![]() Talk ja na Waszym miejscu starałabym się wbrew pozorom kupić jak najlepszy samochód. Wychodzę z założenia, że im młodszy rocznik, i wyższa cena to mniejsza ryzyko i koszty napraw. Czasem się nie opłaca kupić auta nawet za 5 tys. bo później trzeba włożyć połowę z tego, jak zepsuje się jakaś "poważniejsza" część... Asiulka - dobra z Ciebie dziewczyna ![]() A i chciałam się pochwalić, w czwartek sprzedałam moją suknię ślubną.. Trochę mi było szkoda, ale w szafie więcej miejsca, portfel cięższy, zawsze to przyda się trochę grosza. A z czasem pewnie coraz trudniej byłoby ją upchnąć. Na otarcie łez mam 2 welony, i 2 pary butów. Buty oczywiście mam zamiar przerobić, przefarbować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najchętniej to Hiszpania ![]() Ale najchętniej to w naszych Pieninach bym zamieszkała ![]() ![]() Uwielbiam śnieg oj gdyby tak jeszcze zimno nie było to pora zima pora roku idealna. Nie mogę się już doczekać kiedy stoki otworzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
asiulka - no niezła przygoda... Nie dziwię się, że się przestraszyłaś ...
pawie oczko - pamiętamy o Was , nie bój się ![]() ![]() siempre - ja na nartach nie jeżdżę niestety, ale chce w tmy roku spróbować.. Niestety to dosyć kosztowny sport. Kiedyś byłam łyżwocholiczką, a teraz łyżwy tez już wiekowe a za figurówkami , które są w wypożyczalniach nie przepadam. Wolę zwykłe, plastikowe łyżwy ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro za to możliwe, ze idziemy na laser-balla. Tzn o ile się wyzdrowieje trochę do jutra..
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
talkative2
Ja tyle co nie na nartach ale na desce jeżdżę już nie mogę się doczekać kiedy ukochana wyciągnę z piwnicy. Mogłabym jeździć codziennie gdyby tylko karnety za darmo były. Sport faktycznie dość kosztowny szczególnie na początku gdy trzeba wszystko zakupić, ale satysfakcji daje dużo nie ma jak przesiedzieć cały dzień na stoku a później grzane piwko albo winko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
Ale się zdziwilam jak wstalam
![]() Obdzwonilam polecanych DJów i trochę klapa, wszyscy mają ten termin zajęty, teraz pozostają Ci mniej znani, o których jest mniej opini i troche sie boje jak to wyjdzie ![]() Ale ja dziś w skowronkach, jest szansa ze zobaczę TZ już na początku grudnia zamiast na Święta ![]() Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2012-10-28 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Siempre - dokładnie! Najgorszy początek , bo i deska/narty i jakieś wdzianko i buty itd itp i się nazbiera trochę kasy. Zwłaszcza, że są to drogie rzeczy
![]() ![]() biała - uuu szkoda ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.