![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apple
Dziewczyny, oplaca sie kupic iphone 4s 64 gb bez simlocka nowy za 1000zl?
Czy lepiej brac 5 32gb za 1600? Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-06-21 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale martwi mnie pamiec
Ni i maam dylemat kupilam 4s Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-06-21 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Tez bym wybrała 4s
Wysłane z mojego iPhone za pomocą Tapatalk Pro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wysylke. Gdzie moge sprawdzic czy produkt jest oryginalny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Jakie polecacie etui na iphona? Myslalam o takim zamykanym, ale chyba jest niepraktyczne..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam otter box commuter ale właśnie bede je reklamować po 3-4 mies użytkowania pękło.
Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cos takiego?http://allegro.pl/oryg-etui-otterbox...333753285.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Tak . Czarny ma moj tz a ja miałam różowo biały tzn mam jeszcze ale wysłałam im maila ze nie warte tych 30 euro jak po zaledwie 3 miesiącach użytkowania pękło mam im wysłać zdjęcie , dane i podobno wyślą drugie ale uwierzę jak zobaczę. Co dziwne tz- a kupowane w tym samym dniu a super sie trzyma.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-06-24 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Folia jedynie ale wiem ze maja tez inne musiałabys spojrzeć na ich stronie bo ostatnio widziałam ze do polski wysyłają wiec moze maja wiecej opcji niz jakis pośrednik na Allegro. Zależy jaki masz model itd ale i takie mocniejsze maja tylko juz ceny tez inne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
A jaka to strona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Apple
Otterbox . Com
Chociaż my kupiliśmy w salone vodafona Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z szybka?? a to bedzie wygodne w uzytkowaniu? wstawisz linka? ![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Zanim sie zdecydowalam, poszukalam na youtube. widze, ze plynnosc ruchu zachowana. U tego sprzedawcy jest 10 dni na oddanie, wiec zobaczymy. choc ja czekam jeszcze na iphona. Tu link
http://allegro.pl/otterbox-defender-...344165584.html a tu jeszcze wzory u innego http://allegro.pl/etui-otterbox-defe...289512234.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
hmm ciekawe to
![]() ![]()
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
O ciekawie wyglada. Zobacze jak szybko I czy wysla mi nowe. Mam nadzieje ze nie zuzyje sie tak szybko jak te co mam
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
Mam
Iphone 4s iphone 5s i teraz czekam na duza szóstkę dla męża mc booka pro i ipad mini ale sprzęt wymienimy na nowszy polecam sprzęt Apple w każdym innym cos sie pierniczylo (nie wiem Czy trafiliśmy na wybrakowane przedmioty czy z innych powodów ) a apki facebook instagram Twitter whats app womenlog wobilink dauglas zara itranslate numbrs paypal Otto zalando Allegro pozdrawiam wszystkie użytkowniczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Dzis przyszla do mnie paczka z OtterBox DEFENDER niech mnie ktos poprawi (bo zglupialam) ten model ma szybe- nie folie do naklejania? Moja szyba odpadla i odsylam wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Apple
Szybę? A jak jest w opisie? Wyślij im maila ze cos nie halo to nawet nie będziesz musiała odsyłać. Ja nie musiałam tylko zdjecie potrzebują ( no chybaze kupowane u kogoś na Allegro to moze byc różnie ) a wczoraj mi wysłali maila z przeprosinami itd i fedexem wysyłają nowa obudowę.
A to nie jest przypadkiem folia naklejone na ta szybke? Ja mam inny model ale jesli kupiłaś ten z aukcji co pisałas wyżej to folie powinien miec. U mnie folia była tak podklejona na grubszej jakby szybce ale niewiem jak w tym przypadku jest. Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-27 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogladalam na yt..Defender nie ma zadnej folii tylko taki gietki plastik? zwarty z reszta przedniej obudowy. Tak to wyglada. Na filmikach nikt niczego nie przykleja, a moja/ folia/ szyba lezy luzem. Juz dostalam dane do zwrotu.. Jest jakas zaufana strona gdzie kupie ten futeral w zlotowkach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Apple
W złotówkach to niewiem bo ja dawńo w złotówkach nie kupuje ale wiem ze maja na stronie ze do polski wysyłają wiec ja bym wolała np kupic u nich niz na Allegro mimo różnicy w ceńie. A naprzyklad w salonach sieci komórkowych w Polsce ńie maja? Ja tak kupowałam ( tyle ze w Irlandii) po przeprowadzce do francji zobaczyłam ze pewnego dnia pękło. Będąc na stałe w Irlandii zańioslabym do sklepu i spytała tam gdzie kupiłam ale tz mi przypomniał ze jak kupiliśmy to kobieta cos mówiła o reklamacji i wysłaniu zdjecia i rzeczywiście da sie to zrobić w ten sposób jesli o reklamacje chodzi. A stronę powinnaś miec na opakowaniu. Zapyta cię jaki kraj ale widze ze polski na liście niema ( i nie przekierowująca na osobna stronę) i wtedy trzeba kupic z otterbox.com czyli stany. Poszukaj w salonach ( niewiem w jakim mieście mieszkasz ale moze Apple store nawet jest gdzies niedaleko) czy plus,era, Orange .
Powodzenia. Widze na ceneo ze komputronik ma otterbox ale niewielki wybór. Moze znajdziesz cos jak wiecej poszukasz. Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-27 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Czy iphone 4 rozni sie od 5 c? Fizycznie przyciski itd
Znalazlam cos takiego http://otterboxy.pl/product.php?id_product=22 tylko teraz nie wiem, bo pisze, ze nie pasuje do iphone 4 W white a ja zamowilam biallego.. nie mialam pojecia, ze czarny 4s od bialego sie czyms rozni? Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-06-27 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Apple
Zaciekawiłas mnie z tymi różnicami aż sprawdzę ( Tz ma czarny 4 s a ja biały )
4 od 5c napewno sie różni. Wielkość inna o ile kojarzę. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- A rozni sie rozni ![]() Tutaj jeszcze jedna ciekawostka jesli o 4 chodzi ![]() http://spokogadzet.komputerswiat.pl/...lejne-roznice/ Wiec jesli masz 4s to moze byc problem z tym zeby taki sam pasow all na 5c czy 4 ( o ile o tym nie wspominaja , ze pasuje) Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-27 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie ma co brac tego futeralu co znalazlam ![]() ![]() Futeral tz na Twoj iphone nie pasuje? Pytam, bo tylko w tym jednym sklepie znalazlam taka uwage.. Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-06-27 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
A nie maja do 4s?( bo taki rozumiem zamowilas)
Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.