Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki" - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-25, 19:44   #931
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

no chyba sie los do mnie usmiechnal wgralam osiolka i znalazlo mi tamilee webb i posladki <jupi>
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 07:57   #932
Tancerka Pl
Zadomowienie

A ja mam wielką prośbę do Moderatora forum!
Proszę dać tu na czerwono, pogrubioną czcionką, że na forum nie można "piracić", albo wystawiać jakieś ostrzeżenia.
Naprawdę mam dość pytań w tym temacie odnośnie gdzie ściągnąć, teraz - z czego ściągnąć, gdy czekam na odpowiedź odnośnie ćwiczeń.

WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY!
Stary 2008-03-26, 09:08   #933
Deidra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tancerka Pl Pokaż wiadomość
Pomóżcie, bo nie wiem jak szeroko trzeba rozstawić nogi w sumo i jak bardzo na boki. Nie czuję przy tych ćwiczeniach pośladków, a mięśnie czworogłowe uda.
Hmm.. ja zaczęłam te ćwiczenia niedawno, więc może też intensywniej je odczuwam.. w każdym razie przy sumo noga mam rozstawione mniej więcej na szerokość ramion i opuszczam pupę mniej więcej do poziomu kolan a nawet niżej. Do tego naprawdę trzeba pilnować, żeby nacisk szedł tylko na pięty i już czuć jak pośladki pracują Grunt to pilnować tych pięt.
Deidra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 10:38   #934
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tancerka Pl Pokaż wiadomość
Masz inne
dzięki za odp

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 14:01   #935
-Myszka-
Raczkowanie

Rownież uważam, że trzeba sie pilnować robiąć te ćwiczenia nacisk musi isc na pięty...inaczej nie bedziesz mogla chodzic na drugi dzien przynajmniej ja tak mialam a to dlatego ze ciezar ciala byl na calej stopie

A co do ćwiczen to wykonuje je od tygodnia i widze powoli male efekty! pupa sie podnosi i staje sie jedrna napewno nie zrezygnuje z nich !! sa krotkie ale efektywne Robie jeszcze ćwiczenia z tej serii na brzuch i ramiona i czasem skakam na skakance

trzeba powrocic do formy....
-Myszka- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 15:22   #936
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

o rany ja jestem po pierwszej serii.czy tylko ja tak mam,ze odczuwam brak nog? tak mnie bola!!!!!!!!!!o rany!!!,ale jak tak sie zmeczylam,wiem,ze juz jutro bede miala zakwasy .... chyba narazie zostane przy pierwszej serii jedynie.
Myslicie,ze to dobry pomysl,aby dwa razy dziennie robic jedna serie na brzuch i na pupe?!.Buziaki!

Aha czy Wy tez mialyscie problem z złapaniem rownowagi ? podczas cwiczen? bo ja tak ,...
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 16:31   #937
Tancerka Pl
Zadomowienie

To zły pomysł, aby dwa razy dziennie powtarzać ćwiczenia. Daj odpocząć mięśniom.

Równowagi nie mogę także złapac, mam problem jeszcze z piętą. Może zacznę w obuwiu sportowym ćwiczyć i może będzie łatwiej ustać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 20:03   #938
olasia
Zadomowienie

ja robie tylko pierwsza serie, najpierw pol godzinki sobie dosc szybko tancze lub biegam w miejscu, jak zrobi sie cieplo to bedzie bieganko na dworze potem cwiczenia. niedawno wlasciwie tak zaczelam od kiedy dowiedzialam sie, ze czlowiek spala tlusz dopiero po pol godzinnym wysilku tzn najpierw trzeba sobie podwyzszyc tetno, dopiero pozniej powinno sie cwiczyc na wybrane partie. az tak bardzo nie chce schudnac ale chyba nie mam wyboru jesli chce pozbyc sie tego celulitu...

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-11, 21:56   #939
miu- miu
Przyczajenie

Dziewczyny plytkę Ja chce miec takie cialo widzialam ostatnio w sklepie biedronka razem z herbatkami odchudzajacymi Fittime, naprawde sie oplaca kupic bo herbatki z plyta kosztuja tylko 12,99, a cwiczonka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miu- miu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-12, 11:04   #940
natalka_rulez
Raczkowanie

miu- miu ma rację. W biedronce są dostępne te płytki z Tamille Webb
razem z zestawem trzech herbatek wspomagających odchudzanie - był już kiedyś taki zestaw, w okolicach końca sierpnia/wrześnie zeszłego roku - własnie wtedy sobie kupiłam. Teraz widziałam że znowu sie pojawiły. i jeszcze Wam powiem że cena jest na prawde przystępna, bo widziałam w innym sklepie zestaw tych herbatek z płytką za 29,99zeta!!!!

http://www.onemilliongiraffes.com/
natalka_rulez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-12, 14:15   #941
mmooonia
Rozeznanie

A przy tych herbatkach to nie wiecie czy sa rozne czesci? miu-miu pisala ze jest cialo, a w innym watku pisal ktos o tym ze jest brzuch. To moze ktos widzial posladki i ramiona??
A one sa w formacie dvd ??
mmooonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-12, 20:59   #942
kasiula243
Raczkowanie

GG do kasiula243

ja również prosiłabym i te ćwiczenia Tamilee Webb
kasiula243@o2.pl
kasiula243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-12, 21:36   #943
natalka_rulez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiula243 Pokaż wiadomość
ja również prosiłabym i te ćwiczenia Tamilee Webb
kasiula243@o2.pl

to idź do biedronki - tam są za dokładnie 9,99zł + 3 herbatki.

Stary 2008-04-12, 23:01   #944
mmooonia
Rozeznanie

Odpowiem sobie sama w takim razie jakby ktos chcial jeszcze wiedziec... bylam dzisiaj w EPI i przy herbatkach bylo do wyboru akurat cialo lub posladki czyli pewnie mozna trafic kazda serie tylko ze tam kosztowalo 21 zl to poczekam az gdzies mi sie trafi biedronka i kupie wtedy
mmooonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-13, 10:56   #945
kasiula243
Raczkowanie

GG do kasiula243
Talking Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"

Cytat:
Napisane przez natalka_rulez Pokaż wiadomość
to idź do biedronki - tam są za dokładnie 9,99zł + 3 herbatki.

Niestety u mnie w Biedroncee nie ma
kasiula243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-13, 13:45   #946
Mell_xx
Wtajemniczenie

uwaznie przegladam watki na forum fitness i nie znalazlam nigdzie nic na temat cwiczen Tamilee "legs of steel". cwiczenia na nogi na stojąco, bardzo fajne, ja wczesniej przez okolo rok cwiczylam regularnie w klubie fitnes i na silowni swietnie sie czulam i fajnie wygladalm teraz przeprowadzilam sie za granice i 3 m-ce nie cwiczylam jednak ponad miesiac temu poczulam potrzebe "udoskonalania" swjej figury i nie majac mozliwosci robic tego na silowni musialam wybrac jakies cwiczenia do wykonywania w domu. Czy znacie serie legs of steel? ja Cwicze je z obciaznikami 2 kg i faktycznie mimo tego ze nie mam zlej kondycji odczuwalam wysilek dodatkowo robie kilka cwiczen z obciazeniem na razie zaczelam od 10 kg. cwicze rowniez pozostale czesci Tamilee na ramiona brzuch. Ostatnio znalazlam rowniez zestaw "buns of steel" znacie go? Cwiczycie posladki na stojąco czy na macie? Tamlee ma rowniez bardzo fajne cwiczonka ze steppem ale jeszcze nie wymyslilam niczego co moglo by mi za niego posluzyc.
Kochane bierzcie sie do roboty bo efekty na prawde są! Trzeba sie tylko do tego przyłozyc!
Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-13, 19:57   #947
natalka_rulez
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmooonia Pokaż wiadomość
Odpowiem sobie sama w takim razie jakby ktos chcial jeszcze wiedziec... bylam dzisiaj w EPI i przy herbatkach bylo do wyboru akurat cialo lub posladki czyli pewnie mozna trafic kazda serie tylko ze tam kosztowalo 21 zl to poczekam az gdzies mi sie trafi biedronka i kupie wtedy
eh no to faktycznie. Ale sama kiedyś widziałam w jednym sklepie taki zestaw herbatek, tylko, że był na złej półce - patrze - cena coś z 15,99zł no to myślę, spoko mogę tyle dać. Płytka była coś chyba ja chcę mieć takie ciało. a w kasie babka mi coś że 29,99zł. no to ja kopara w dół i no to dziękuję. Ktoś po prostu położył te herbatki na złej półce, przy złej cenie. No a teraz to na prawdę sie opłaca w biedronce.

Stary 2008-04-19, 20:29   #948
czarna248
Wtajemniczenie

Witam.
Ja tez posiadam cwiczona na posladki ,, ja tez chce miec takie posladki,, pociczylam pare przysiadow tak tylko by sobie zobaczyc i nomalnie na drugi dzien makabra ledwo chodzilam- no coz cienki ze mnie Bolek ;-)
Czy dajecie rade za jedym razem zrobic wszystkie cw z I CZESCI po 8 razy 3 powtorzenia bo mi sie wydaje ze nie dam rady - narazie zrezygnowlam z nich ale jak czytam wasze wypowiedzi to dajecie mi troche impulsu do ponownej proby pocwiczenia ich.
czarna248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 14:34   #949
czarna248
Wtajemniczenie

Hejka.

Tak wiec zabralam sie dzis za cwiczonka no i dalam rade tylko jedną serię z I programu a gdzie pozostale serie czyli dwie ? ;-((( Nie wiem jak wy ale ja po pierwszej serii wymiękłam - a wy jak zaczynałyście?? Czyzbym mialam az tak kiepską kondycje ?;-((

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 15:25   #950
anniaa

czarna nie odrazu da sie wszystko wykonac. spokojnie troche cierpliwosci i ty dasz rade wszystko wykonac.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-20, 16:25   #951
czarna248
Wtajemniczenie

aniaa dziękuję za wsparcie i pocieszenie;-)))
Stary 2008-04-21, 08:37   #952
ktsw
Zakorzenienie

nie jest lekko, szczerze to ja ledwo pierwszy zestaw daje rade ale widac efekty, kiedys jak sie zaparłam i cwiczylam regularnie to dosc szybko zaczelam myslec o drugim pare razy nawet sie za niego wzielam. Teraz niestety chroniczny brak czasu i caly czas jade na pierwszym

Co do rownowagi - na bosaka mialam problemy, w butach o wiele lepiej
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-21, 13:15   #953
Tancerka Pl
Zadomowienie

Jezeli, np. w wykroku noga do przodu nie dacie rady utrzymac rownowagi to polecam wyciagniecie jednej reki obok siebiem, czyli robisz wykrok prawa noga, lewa reke przesuwasz na bok
Stary 2008-04-23, 14:29   #954
silvvia
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, jestem Sylwia i mam 21 lat, tak jak i Wy interesuję się ćwiczeniami Tamilee Webb "Ty też mozesz mieć takie pośladki". Poczytałam trochę Waszych wypowiedzi, myślałam że znajdę kogoś kto może powiedzieć o efektach. Dużo wypowiedzi jest na temat zakupu płyt, a w temacie jest pytanie o efekty i niestety bardzo malutko pościków o tym. Ja ćwiczę od miesiąca pośladki,jestem szczupła i nie podoba mi sie moja mała, płaska pupa. Ćwiczę co drugi dzień i niestety daje radę tylko na pierwszą część, chociaz i końcówkę pierwszej części opuszczam, bo poprostu nie mogę, czesto robię przerwę i mam wrażenie, że zemdleje. Myślałam, że to bedzie tak na początku, a tu już miesiąc mija i jest to samo, zero siły i kondycji! Zakwasy są mniejsze niz na początku, ale o efektach jako takich nie moge powiedzieć, nic nie widzę, nic nie czuję. Będę się jeszcze męczyć przez kolejny miesiąc,może na to potrzeba czasu. Będę wierzyć...
silvvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 17:45   #955
ktsw
Zakorzenienie

silvvia dziwne to co piszesz, ja efekty zauwazam bardzo szybko a zakwasy mijaja tak po tygodniu cwiczen. A nie naleze do bardzo wysportowanych czy systematycznych osob... Co do kondycji to juz pisalam
Stary 2008-04-23, 19:44   #956
silvvia
Przyczajenie

Ktsw jakie są te efekty? Może ja ćwiczę na marne, bo jeśli efektami są jędrność,podniesienie posladków, to chyba nie dla mnie. Jędrne są,ale nie mam co podnieść . Chciałabym zeby była odstająca,takie miesko,moze nie tak jak u J.LO ale o takie krągłości mi chodzi.Wybrałam te cwiczenia tez ze wzgledu na to jakie posladki ma Tamilee. Tluszczem nic nie zdziałam,bo mam taka przemiane materii ze spalam go w momencie, dlatego pomyslalam o mięśniach by sobie urosły, kurcze ile to czasu musi upłynąć żeby podrosła? Cos slyszalam o białku i weglowodanach w proszku,ze to jest na mase. Któraś z Was robiła takie eksperymenty?
silvvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 08:25   #957
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvvia Pokaż wiadomość
Ktsw jakie są te efekty? ...Tluszczem nic nie zdziałam,bo mam taka przemiane materii ze spalam go w momencie
No ja niestety nie mam tego problemu moj tluszcz siedzi i za nic nie chce sie spalic. Efekty to wlasnie ujedrnienie, podniesienie posladków no i na celulit tez dziala fajnie. CO do przyrostu masy miesniowej to konieczna jest odpowiednia dieta+trening, ale ja w tej kwestii sie nie wypowiadam bo sa tu madrzejsze ode mnie
Stary 2008-04-24, 15:59   #958
anniaa

Cytat:
Napisane przez silvvia Pokaż wiadomość
Ktsw jakie są te efekty? Może ja ćwiczę na marne, bo jeśli efektami są jędrność,podniesienie posladków, to chyba nie dla mnie. Jędrne są,ale nie mam co podnieść . Chciałabym zeby była odstająca,takie miesko,moze nie tak jak u J.LO ale o takie krągłości mi chodzi.Wybrałam te cwiczenia tez ze wzgledu na to jakie posladki ma Tamilee. Tluszczem nic nie zdziałam,bo mam taka przemiane materii ze spalam go w momencie, dlatego pomyslalam o mięśniach by sobie urosły, kurcze ile to czasu musi upłynąć żeby podrosła? Cos slyszalam o białku i weglowodanach w proszku,ze to jest na mase. Któraś z Was robiła takie eksperymenty?
dieta z dodatnim bilansem, trening siłowy

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 21:51   #959
czarna248
Wtajemniczenie

Silvvia mam taki sam problem jak ty- ćwiczylam narazie 3 razy pierwsza serię bo trzech bym nie dala rady - powolutku i mysle ze dam rade za jednym razem 3 serie- po piewszej serii jestem tak zmeczona ze mysle sobie po co mi to - nie uprawiam zadnego sportu wiec kondycja jest slaba - ale postaram sie pocwiczyc te cwiczonka tak bym kiedys doszla do wprawy 3 serii za jednym razem - ja to bym chciala bardziej odstającą pupę tak na pstryk ale niestety sie nie da - zstanawiam sie nad kupnem orbitreka - moze bardziej na nim bedzie mi sie chcialo cwiczyc - bo z tego co dziewczyny pisza to na duzym obciazeniu da sie wyrobic miesnie - no ale nie wiem czy akurat miesnie posladkow czy tylko nóg.
Stary 2008-04-26, 09:42   #960
wooow12
Raczkowanie

buuu, a ja jestem załamana, czuję się jak jakaś kaleka nie dość, że przeceniłam siłę swoich nóg (myślałam, że z tymi przysiadmi nie bedzie problemu) to jeszcze rzuca mną na wszystkie strony bo nie moge złapać równowagi Nie zrobiłam nawet do końca tego pierwszego programu....Pocieszam się, że to mo pierwszy raz - taki próbny- i mam nadzieję, że jakoś nabiorę wprawy z czasem.

P.S. naprawdę przy tych ćwiczeniach czuć poślady
wooow12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości