|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
no chyba sie los do mnie usmiechnal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
A ja mam wielką prośbę do Moderatora forum!
Proszę dać tu na czerwono, pogrubioną czcionką, że na forum nie można "piracić", albo wystawiać jakieś ostrzeżenia. Naprawdę mam dość pytań w tym temacie odnośnie gdzie ściągnąć, teraz - z czego ściągnąć, gdy czekam na odpowiedź odnośnie ćwiczeń. WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY!
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Rownież uważam, że trzeba sie pilnować robiąć te ćwiczenia
![]() ![]() ![]() ![]() A co do ćwiczen to wykonuje je od tygodnia i widze powoli male efekty! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzeba powrocic do formy.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Konto usunięte
|
o rany ja jestem po pierwszej serii.czy tylko ja tak mam,ze odczuwam brak nog? tak mnie bola!!!!!!!!!!o rany!!!,ale jak tak sie zmeczylam,wiem,ze juz jutro bede miala zakwasy .... chyba narazie zostane przy pierwszej serii jedynie.
Myslicie,ze to dobry pomysl,aby dwa razy dziennie robic jedna serie na brzuch i na pupe?!.Buziaki! Aha czy Wy tez mialyscie problem z złapaniem rownowagi ? podczas cwiczen? bo ja tak ,... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
To zły pomysł, aby dwa razy dziennie powtarzać ćwiczenia. Daj odpocząć mięśniom.
Równowagi nie mogę także złapac, mam problem jeszcze z piętą. Może zacznę w obuwiu sportowym ćwiczyć i może będzie łatwiej ustać
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
ja robie tylko pierwsza serie, najpierw pol godzinki sobie dosc szybko tancze lub biegam w miejscu, jak zrobi sie cieplo to bedzie bieganko na dworze
![]()
![]() |
#939 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny plytkę Ja chce miec takie cialo widzialam ostatnio w sklepie biedronka razem z herbatkami odchudzajacymi Fittime, naprawde sie oplaca kupic bo herbatki z plyta kosztuja tylko 12,99, a cwiczonka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
miu- miu ma rację. W biedronce są dostępne te płytki z Tamille Webb
razem z zestawem trzech herbatek wspomagających odchudzanie - był już kiedyś taki zestaw, w okolicach końca sierpnia/wrześnie zeszłego roku - własnie wtedy sobie kupiłam. Teraz widziałam że znowu sie pojawiły. i jeszcze Wam powiem że cena jest na prawde przystępna, bo widziałam w innym sklepie zestaw tych herbatek z płytką za 29,99zeta!!!!
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
A przy tych herbatkach to nie wiecie czy sa rozne czesci? miu-miu pisala ze jest cialo, a w innym watku pisal ktos o tym ze jest brzuch. To moze ktos widzial posladki i ramiona??
![]() A one sa w formacie dvd ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
ja również prosiłabym i te ćwiczenia Tamilee Webb
![]() kasiula243@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to idź do biedronki - tam są za dokładnie 9,99zł + 3 herbatki.
![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
Odpowiem sobie sama w takim razie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
uwaznie przegladam watki na forum fitness i nie znalazlam nigdzie nic na temat cwiczen Tamilee "legs of steel". cwiczenia na nogi na stojąco, bardzo fajne, ja wczesniej przez okolo rok cwiczylam regularnie w klubie fitnes i na silowni swietnie sie czulam i fajnie wygladalm teraz przeprowadzilam sie za granice i 3 m-ce nie cwiczylam jednak ponad miesiac temu poczulam potrzebe "udoskonalania" swjej figury i nie majac mozliwosci robic tego na silowni musialam wybrac jakies cwiczenia do wykonywania w domu. Czy znacie serie legs of steel? ja Cwicze je z obciaznikami 2 kg i faktycznie mimo tego ze nie mam zlej kondycji odczuwalam wysilek dodatkowo robie kilka cwiczen z obciazeniem na razie zaczelam od 10 kg. cwicze rowniez pozostale czesci Tamilee na ramiona brzuch. Ostatnio znalazlam rowniez zestaw "buns of steel" znacie go? Cwiczycie posladki na stojąco czy na macie? Tamlee ma rowniez bardzo fajne cwiczonka ze steppem ale jeszcze nie wymyslilam niczego co moglo by mi za niego posluzyc.
Kochane bierzcie sie do roboty bo efekty na prawde są! Trzeba sie tylko do tego przyłozyc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Ja tez posiadam cwiczona na posladki ,, ja tez chce miec takie posladki,, pociczylam pare przysiadow tak tylko by sobie zobaczyc i nomalnie na drugi dzien makabra ledwo chodzilam- no coz cienki ze mnie Bolek ;-) Czy dajecie rade za jedym razem zrobic wszystkie cw z I CZESCI po 8 razy 3 powtorzenia bo mi sie wydaje ze nie dam rady - narazie zrezygnowlam z nich ale jak czytam wasze wypowiedzi to dajecie mi troche impulsu do ponownej proby pocwiczenia ich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
Hejka.
Tak wiec zabralam sie dzis za cwiczonka no i dalam rade tylko jedną serię z I programu a gdzie pozostale serie czyli dwie ? ;-((( Nie wiem jak wy ale ja po pierwszej serii wymiękłam - a wy jak zaczynałyście?? Czyzbym mialam az tak kiepską kondycje ?;-(( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
♥
|
czarna nie odrazu da sie wszystko wykonac. spokojnie troche cierpliwosci i ty dasz rade wszystko wykonac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
aniaa dziękuję za wsparcie i pocieszenie;-)))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
nie jest lekko, szczerze to ja ledwo pierwszy zestaw daje rade
![]() ![]() Co do rownowagi - na bosaka mialam problemy, w butach o wiele lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
Jezeli, np. w wykroku noga do przodu nie dacie rady utrzymac rownowagi to polecam wyciagniecie jednej reki obok siebiem, czyli robisz wykrok prawa noga, lewa reke przesuwasz na bok
![]()
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, jestem Sylwia i mam 21 lat, tak jak i Wy interesuję się ćwiczeniami Tamilee Webb "Ty też mozesz mieć takie pośladki". Poczytałam trochę Waszych wypowiedzi, myślałam że znajdę kogoś kto może powiedzieć o efektach. Dużo wypowiedzi jest na temat zakupu płyt, a w temacie jest pytanie o efekty i niestety bardzo malutko pościków o tym. Ja ćwiczę od miesiąca pośladki,jestem szczupła i nie podoba mi sie moja mała, płaska pupa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
silvvia dziwne to co piszesz, ja efekty zauwazam bardzo szybko a zakwasy mijaja tak po tygodniu cwiczen. A nie naleze do bardzo wysportowanych czy systematycznych osob... Co do kondycji to juz pisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Przyczajenie
|
Ktsw jakie są te efekty? Może ja ćwiczę na marne, bo jeśli efektami są jędrność,podniesienie posladków, to chyba nie dla mnie. Jędrne są,ale nie mam co podnieść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Silvvia mam taki sam problem jak ty- ćwiczylam narazie 3 razy pierwsza serię bo trzech bym nie dala rady - powolutku i mysle ze dam rade za jednym razem 3 serie- po piewszej serii jestem tak zmeczona ze mysle sobie po co mi to - nie uprawiam zadnego sportu wiec kondycja jest slaba - ale postaram sie pocwiczyc te cwiczonka tak bym kiedys doszla do wprawy 3 serii za jednym razem - ja to bym chciala bardziej odstającą pupę tak na pstryk ale niestety sie nie da - zstanawiam sie nad kupnem orbitreka - moze bardziej na nim bedzie mi sie chcialo cwiczyc - bo z tego co dziewczyny pisza to na duzym obciazeniu da sie wyrobic miesnie - no ale nie wiem czy akurat miesnie posladkow czy tylko nóg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
buuu, a ja jestem załamana, czuję się jak jakaś kaleka
![]() ![]() P.S. naprawdę przy tych ćwiczeniach czuć poślady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.