Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 19:49   #931
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Na to liczę
Jakie przepiękne loki
Nie wiem czy to loki czy fale, jaki to typ skrętu jakby się komuś chciało określić to bardzo chętnie, ja chyba nie umiem się zdecydować

A na dodatek sporo facetów wtedy nieco dorośleje i można z nimi pogadać, zmiany z 1 do 3 klasy u niektórych są ogromne

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:54   #932
versatille
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ja też jestem mega szczęśliwa Czasem mnie tylko dopadają wspomnienia, ale na szczęście zdarza się to coraz rzadziej

cho do Wrocławia, zamieszkamy później razem
i helfy pod nosem i mój brat, hahhaha
Wspomnienia są fajne. Zwłaszcza jeśli przeżyłaś miłe chwile

Ja się czasem próbuję załapać na wyjazd do kina z koleżankami i ich chłopakami. Ale to trzeba celować w taki czas kiedy są w związku bądź też nie są pokłócone Zresztą, te ich chłopaki też się często zmieniają i zawsze inne auto zwiedzę

Te, ale wiesz, że jam noga z matmy jedyny ścisły kierunek, który ogarniam to geo. Ale z drugiej strony chyba taki jełop ze mnie nie jest, żeby mnie mieli ze studiów wywalić
Szkoda, że nie bliżej..
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
13 lakierów też chcę
Większość dla naszego Wielkiego Chemika Kasieńki. Ale

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:56   #933
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Szczególnie, że w LO pozna maaaasę ludzi, w tym facetów

nie nerwuj się
Mnie dzisiaj denerwowali Twoi koledzy z klasy jak mi przez ramię zaglądali co robię na 1 lekcji. Myślałam , że im przywalę, nachalne stado się zebrało

Ja to się czasem o Ciebie boję... Mam nadzieję, że ktoś Cię pilnuje

Już już widzę skręt wyżej niż był powiedzcie , że tak jest tylko te cienkie pasma mnie wkurzają
Ale mam idealnie gładkie i jakby rozczesane włosy po eco hysterii
Same ładne loki dzisiaj na wątku :brawo:

Ja też jestem forever alone Ale nawet jakbym chciała to nie ma się za bardzo w kim zakochać, takie mało męskie te chłopy wokół mnie Czasem mnie to drażni, że jestem sama, tym bardziej teraz przy okresie - mam jakiś wrzask macicy i potrzebuję przytulania, a tu nie ma do kogo
Stary 2013-03-14, 19:57   #934
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

nie nerwuj się
Mnie dzisiaj denerwowali Twoi koledzy z klasy jak mi przez ramię zaglądali co robię na 1 lekcji. Myślałam , że im przywalę, nachalne stado się zebrało

szczególnie jak się pójdzie na mat-fiza
Co moi koledzy robili z Tobą na 1. lekcji? w sensie czemu byliście razem?
Zresztą to na pewno nie moi koledzy, ja nie lubię chłopaków z mojej klasy, mam 5 kumpli, a resztę to bym pozabijała
Swoją drogą to mam w klasie fajnego chłopaka, dobry z niego kumpel, idealny kandydat na męża, ale nie na chłopaka Ale nie mogę się z nim kontaktować częściej niż 2 razy na tydzień, bo zaczyna mnie irytować. Wiem, jestem zmierzła, ale nie lubię facetów

dobra, namówiłaś mnie, ja też użyję dziś EH
Stary 2013-03-14, 19:57   #935
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Już już widzę skręt wyżej niż był powiedzcie , że tak jest tylko te cienkie pasma mnie wkurzają
boskie są! a skręt faktycznie wysoko masz. kurcze, aż mi się loki znowu zaczęły marzyć
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:59   #936
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Te, ale wiesz, że jam noga z matmy jedyny ścisły kierunek, który ogarniam to geo. Ale z drugiej strony chyba taki jełop ze mnie nie jest, żeby mnie mieli ze studiów wywalić
Szkoda, że nie bliżej..
chooodź do WROCŁAWIAAAA!
Stary 2013-03-14, 20:03   #937
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
karmazynka, jaki avek ładny brzuszek mi się na maksa podoba, ale te wystające biodra przyprawiają mnie o ciarki !
dziękuję

pwoiem ci ze sama nawet na nie nie zwrócilam uwagi, ale ja własnie zawsze taka chuda byłam i wsyztsko mi wystawało...
Cytat:
ja też

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Nie wiem na jakie studia sie wybierasz ale z własnego doświadczenia mogę polecić studia zaoczne akurat kierunki ekoomiczne nie są jakieś mega trudne, nie ma jakiś laboratoriów itp rzeczy i uważam, ze studiowanie zaoczne jest wystarczające, szkoda czasu na dzienne, lepiej szukać pracy w kierunku

wiadomo, co innego medycyna, czy jakieś chemie, biologie czy studia techniczne ale akurat kierunki ekonomiczne spokojnie można robić zaocznie bez jakiegoś uszczerbku w zdobywanej wiedzy.

To tylko moja skromna opinia
własnie problem w tym ze ja też nie wiem na jakie

ale dziękuję za radę, węzmę to pod uwagę
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Mam identyczne odczucia Nie lubię tych kości nawet u siebie, a brzuszka nie mam wklęsłego czu umięśnionego.
a ja nawet nie wiem czy sie da cos zrobic by ka nie wystawały :P
Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
dziewczyny, co mogę zrobić kiedy z włosów zrobił mi się jeden wielki kołtun?

umyłam włosy na noc, nałożyłam bingo shea na 20 minut, podgrzałam pod czepkiem, spłukałam, włosów nie rozczesałam dokładnie, tylko przeczesałam grzebieniem z szerokimi zębami, nałożyłam na to trochę Joanny czerwonej b/s, trochę same podeschły i poszłam spać...

rano niby wszystko ok, ale po pracy, sciągam czapkę i komin a tu ogromny kołtun, którego nie moge rozczesać

juz nie mam pomysłu, może zrobić psikacza jakiegos z wody i odzywki/ albo oleju i spróbować na mokro delikatnie rozczesać.

od pół godziny siostra mi rozczesywała, ale rozczesała tylko pare kosmyków, resztę chyba wyrwała.

CO ZROBIĆ JAK ŻYĆ? bo to juz kutwa nie pierwszy raz, ale dzisiaj to masakra, serio ;/

tylko nie radzcie mi tak jak mama, dała mi nozyczki i powiedziała zebym ścieła na łyso
mi bardzo pomaga w rozczesywaniu TT

Cytat:

ja też widze wyżej sa boskie

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:03   #938
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Mów mi siostro. Wszystko to samo oprócz guzów. nos i potylica też moje słabe punkty. Do tego jeszcze kolana i nadgarstki
U mnie tył kolan/pod kolanami. Brat mnie kiedyś ściął od tyłu, to padłam jak kłoda

Boziu, teraz czytają to jacyś złodzieje czy seryjni zabójcy i mnie mają. Jeden cios i leżę, nawet uciekać bym nie mogła...
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:05   #939
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
bo Ty w ogóle jesteś chudzinka
No właśnie nie bardzo

Cytat:

Coooś Ty, za bardzo lubię jeść. Ostatnio tylko tyję
Włosy super, jakie gęste Obstawiam 2B, coś podobnego jak u mnie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:07   #940
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Wspominałam, że na mnie ktokolwiek zwrócił uwagę dopiero w wieku 21 lat?
To na mnie chyba za późno już. Chyba że zwrócenie uwagi na cycki się liczy... -_-

Cytat:
Martaakow, doszły te buty i co prawda śmierdzą plastikopodobnym czymś ale wykonanie jest ok, wyglądają jak na necie Tylko że ja nie mam wysokich wymagań i nie oczekuję cudu na miarę Lałbotę, może obiektywnie rzecz biorąc to kit, mi tam się podobają.
Dziękuję. Ja też nie oczekuję żadnego cudu, zwłaszcza, że buty dość szybko mi się nudzą, a nie stać mnie, żeby co roku kupować kilka par po 200-300zł.
Może się w takim razie skuszę na jakieś, jak będzie trochę więcej kasy.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:07   #941
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Nie ogarnęłam cytowania:P
Co do wakacji nad morzem to polecam - Chłapowo. Byłam w zeszłym roku i było naprawdę świetnie. Mieliśmy 10 minut piechotą do Władysławowa, a nie było takich dzikich tłumów. We Władku to o 11 nie można było marzyć o miejscu na rozłożenie kocyka

Poza tym świetna lokalizacja-byliśmy w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, na Helu, w Malborku, Rozwie...

Walnę dzisiaj Dolce Latte od klaudia91, co sobie będę żałować Najwyżej przeproteinuję
O a gdzie byłaś w tym Chłapowie?

Cytat:
U mnie tył kolan/pod kolanami. Brat mnie kiedyś ściął od tyłu, to padłam jak kłoda

Boziu, teraz czytają to jacyś złodzieje czy seryjni zabójcy i mnie mają. Jeden cios i leżę, nawet uciekać bym nie mogła...
U mnie przód szczególnie lewe kolano przy bliznach. Mam lekkie zrosty które bolą okropnie jak się je dotknie a tym bardziej uderzy

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:08   #942
versatille
Zakorzenienie

Cytat:

Weź się gdzieś przeprowadź, bo mi robisz konkurencję w 'pięknych włosach'
Cytat:
A na dodatek sporo facetów wtedy nieco dorośleje i można z nimi pogadać, zmiany z 1 do 3 klasy u niektórych są ogromne
Nie, moi koledzy z klasy zachowują się dokładnie tak jak w przedszkolu puszczanie samolotów na lekcji, celowanie w głowy koleżanek i gromki wybuch śmiechu to norma
Dziś tylko spoważnieli, bo się biedaki dowiedzieli, że muszą iść do wojska na badania i po książeczkę (jakąś tam). I to ich przerażenie, że się muszą rozebrać tym razem to laskom było wesoło

Stary 2013-03-14, 20:10   #943
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

fantastyczne i piękny kolor

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

ja też nie mam gdzie. kończę studia, ale i tak miałam większość kobiet na nich, więc wiesz. Znajomości w klubach raczej unikam, mam jakies zdanie, że tam tylko o seks chodzi... i dupa blada.
No ja w czasie studiów to miałam facetów, nie narzekałam, ale odkąd posypał mi się ostatni związek dwa lata temu to jest kicha
do tego koleżanki wszystkie sparowane, zaczynają się śluby, dzieci i nawet do tych klubów nie mam za bardzo z kim iść. Moja koleżanka poznała męża właśnie w klubie, więc nie ma co odrzucać, tylko, że w moim przypadku to trzeba najpierw tam bywać a tu lipa. Znajomi znajomych też odpadają więc lipa do kwadratu. Jak żyć? To takie moje małe gorzkie żale ehhhh
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:11   #944
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie bardzo
????? chyba żartujesz?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:12   #945
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Same ładne loki dzisiaj na wątku :brawo:

Ja też jestem forever alone Ale nawet jakbym chciała to nie ma się za bardzo w kim zakochać, takie mało męskie te chłopy wokół mnie Czasem mnie to drażni, że jestem sama, tym bardziej teraz przy okresie - mam jakiś wrzask macicy i potrzebuję przytulania, a tu nie ma do kogo
Nie przejmuj się , jakbyś miała faceta to i tak zwykle ich nie ma gdy są potrzebni ciężki żywot kobiety

Cytat:
szczególnie jak się pójdzie na mat-fiza
Co moi koledzy robili z Tobą na 1. lekcji? w sensie czemu byliście razem?
Zresztą to na pewno nie moi koledzy, ja nie lubię chłopaków z mojej klasy, mam 5 kumpli, a resztę to bym pozabijała
Swoją drogą to mam w klasie fajnego chłopaka, dobry z niego kumpel, idealny kandydat na męża, ale nie na chłopaka Ale nie mogę się z nim kontaktować częściej niż 2 razy na tydzień, bo zaczyna mnie irytować. Wiem, jestem zmierzła, ale nie lubię facetów

dobra, namówiłaś mnie, ja też użyję dziś EH
No chyba mieliście na 2 lekcję i się do sklepiku wszyscy zwalili nie lubiem ich .

Też mam paru takich, co jakbym miała okazję to bym wypchnęła z okna 32 .
Próbuj próbuj, tylko uwaga, bo strasznie to lejące , zachlapałam sobie zeszyt z chemii, bo ze mnie kapało ale ładnie pachnie teraz

Cytat:
boskie są! a skręt faktycznie wysoko masz. kurcze, aż mi się loki znowu zaczęły marzyć
Jeszcze w listopadzie skręt był pod uchem

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ja też widze wyżej sa boskie
jak miło

Stary 2013-03-14, 20:17   #946
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Coooś Ty, za bardzo lubię jeść. Ostatnio tylko tyję
Włosy super, jakie gęste Obstawiam 2B, coś podobnego jak u mnie.
Ja też, ale chyba muszę przystopować, bo się robi niefajnie

2C mi się marzy ...

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

Weź się gdzieś przeprowadź, bo mi robisz konkurencję w 'pięknych włosach'

Nie, moi koledzy z klasy zachowują się dokładnie tak jak w przedszkolu puszczanie samolotów na lekcji, celowanie w głowy koleżanek i gromki wybuch śmiechu to norma
Dziś tylko spoważnieli, bo się biedaki dowiedzieli, że muszą iść do wojska na badania i po książeczkę (jakąś tam). I to ich przerażenie, że się muszą rozebrać tym razem to laskom było wesoło
Spoko spoko, już niedługo

No dobra, u Ciebie się skumulowały wyjątki Nasi dzielnie znoszą trudy komisji wojskowych, nie dzielą się doświadczeniami

Cytat:
Dzięki

Stary 2013-03-14, 20:20   #947
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Namiot w naszym przypadku odpada. Nie przezyłabym takiej nocy chyba...

Hi5! Ile masz teraz lat?

NIe no nie bd sie tak wpraszać Ale ogółem bd można sie spotkać bo może trójmiasto będzie grane
A wgl teraz Ty masz bliżej do mojego TŻa niż ja. W sopocie własnie siedzi.

Nie więcej niż 90 od osoby za dobę. Im taniej tym lepiej. Własnie sie zastanawiam między władkiem a jastarnią. Ale to jeszcze luźna myśl. TŻ wróci to dopiero wtedy zaczniemy się zastanawiać. We władku byłam z 10 razy ale coś tam jest przynajmniej
20 . Ale ja 1 chłopaka miałam już w wieku 13-14 lat
Cytat:
skąd jesteś?

Co do tego co napisała Vision odnośnie popytu na na kierunki ekonomiczne, zarządzanie, finanse, rachunkowość to zgadzam się, ze po tym dość łatwo o pracę. Sama mam takie wykształcenie, zaczęłam pracować w zawodzie w 2007 roku i od tego czasu nie byłam ani jeden dzień bez pracy
mam koleżanki po takich kierunkach, generalnie tylko jedna jest bez pracy ale to dlatego, że jest leniwa i jej się po prostu nie chce pracować, reszta sobie dobrze radzi. Więc jeśli ktoś lubi te klimaty to polecam

Vision ja teraz jak swoje obcięłam to praktycznie co mycie zapodaję im jakieś silikony, oprócz tego wiadomo, że jakieś dobre rzeczy też ale jednak moje lepiej wyglądają z silikonami i nie zamierzam z tego rezygnować
Warszawa i jej okolice
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:22   #948
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Ale jaka piękna plaża w Łebie nasze wybrzeże ogólnie zjeździłam i Łeba bije wszystkie miejscowości pod tym względem szeroka, biały piasek, drobniuteńki
tak, plaża jest super tyko trzeba jeszcze trafić na dobrą pogodę ;p

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Zgadzam się z każdym słowem

Przyrost naturalny jest wciąż w granicach 0,więc tak, z roku na rok rodzi się coraz mniej dzieci Poza tym jesteśmy w pokoleniu produkcyjnym, nie wiem jak Ty, ale wśród moich znajomych coraz później ludzie decydują się na śluby, a co dopiero na dzieci
A z nauczycielami jak jest każdy wie - jak się ktoś zaczepił w jakiejś szkole to zazwyczaj pracuje tam wiele wiele lat, więc przy dzisiejszej sytuacji o pracę strasznie ciężko.

Natomiast co do kartografii to wszystko co myślę napisała Juanaxxx

Jeśli chodzi o pracę - w Warszawie dwa razy szukałam pracy i zawsze było mnóstwo ogłoszeń dla absolwentów zarządzania (nie zapominajmy, że ten kierunek ma mnóstwo przydatnych specjalizacji), marketingu, ekonomii... więc na prawdę praca w tych branżach jest Sama się zastanawiam czy jeszcze sobie nie zrobić od października magisterki z zarządzania, bo na pewno miałabym łatwiej jakbym chciała zmienić pracę na lepszą.

Znowu się zgadzamy

Ogólnie - odradzam studiowanie geografii i kierunków pokrewnych.
i ja też zupełnie się z Tobą zgadzam Widzę, że myślimy podobnie
Ludzie coraz dłużej chcą cieszyć się młodością, a pracę i rodzinę odkładają na dalszy plan.
A co do kierunków ekonomicznych - najlepiej podsumowała to moja siostra: osoby po ekonomii szukają ofert pracy i wbierają to co im odpowiada, bo jest tego tyle, że dla każdego wystarczy, natomiast osoby po innych kierunkach nie mają takiej możliowści, bo jak już pojawi się jakaś oferta pracy to jedna, może 2 i nie ma żadnej możliwości wyboru, więc wszyscy wysyłają CV na tą amą ofertę i trudno się wybić... Niestety

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja też nie wiem co będę robić w przyszłości.. Ja marzę o dużej rodzinie, a nie o iluś tam godzinnej pracy... (ale marzenia, a rzeczywistość.. )
Ja też bym tak chciała... Chciałabym pracować na pół etatu i mieć dużo czasu dla rodziny... Ale niestety za coś trzeba utrzymać tą rodzinę... A pracować na pół etatu to raczej nierealne...

Cytat:
Nie więcej niż 90 od osoby za dobę. Im taniej tym lepiej. Własnie sie zastanawiam między władkiem a jastarnią. Ale to jeszcze luźna myśl. TŻ wróci to dopiero wtedy zaczniemy się zastanawiać. We władku byłam z 10 razy ale coś tam jest przynajmniej
W Jastarni też jest super Bylam tam na 1 dzień, ale znajomi byli na 2 tygodnie i byli bardzo zadowoleni

Cytat:

Jakie cuuudne
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:23   #949
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:

No ja w czasie studiów to miałam facetów, nie narzekałam, ale odkąd posypał mi się ostatni związek dwa lata temu to jest kicha
do tego koleżanki wszystkie sparowane, zaczynają się śluby, dzieci i nawet do tych klubów nie mam za bardzo z kim iść. Moja koleżanka poznała męża właśnie w klubie, więc nie ma co odrzucać, tylko, że w moim przypadku to trzeba najpierw tam bywać a tu lipa. Znajomi znajomych też odpadają więc lipa do kwadratu. Jak żyć? To takie moje małe gorzkie żale ehhhh
ja też rzadko wychodzę, znajomi poparowani i siedzą we 2, nie ma z kim się wyszaleć :p jakos tak teraz nie poznaję nowych ludzi.
W ogóle mam jakąś schizę, że mi się wydaje, że wierny facet po 20 nie istnieje...
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 20:24   #950
201612231846
Konto usunięte

Kurczę, nie mam jak umyć głowy. Mam cały czas zimną wodę. A grzeje ją już 2-3h. Ponadto mam olej na głowie. A jutro idę do pracy na 2 zmianę.
Stary 2013-03-14, 20:25   #951
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
jakie piękne, sprężyste
Cytat:
A teraz proszę mi doradzić, bo w kwietniu miałam w planach cięcie włosów warstwami (tzn. skrócenie obecnych, bo odrosły), tylko nie wiem czy warto. Chciałam też delikatnie ściąć w U, a nast. w V, ale w tej kwesti już mi doradziłyście, choć może nie robić nic i dopiero w czerwcu strzelić od razu V?
czekaj do czerwca

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
J
jeżu
Cytat:
super loczki
Cytat:
ooo matko, jakie piękne! hipnotajzin!

wpadaj do mnie
Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Ale pięknie... Daj takie chociaż na jeden dzień.
Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Wiecie, co się z Crimson dzieje?

Cytat:

nie nerwuj się

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

fajne
gratuluje komplementu!

dziękuje za wszystkie dobre słowa na temat włosków mych

Cytat:

akurat to jest miejsce w którym po uderzeniu łatwo powalić każdego
(ścięgno mięśnia przebiega który zgina kolano)
także dont worry

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:25   #952
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość

Jakie cuuudne
No z pogodą to akurat wszędzie w Polsce ciężko

Jak już tak o kierunkach gadacie to co powiecie na kobietę po budownictwie?

Stary 2013-03-14, 20:28   #953
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
chooodź do WROCŁAWIAAAA!
Ty chodź... tam gdzie ja pójdę to może być gdziekolwiek, ale w województwie Śląskim raczej
Cytat:
Nasi dzielnie znoszą trudy komisji wojskowych, nie dzielą się doświadczeniami
Ciesz się

Stary 2013-03-14, 20:34   #954
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
20 . Ale ja 1 chłopaka miałam już w wieku 13-14 lat

Warszawa i jej okolice
Czyli podobnie Pierwszy chłopak - pierwsza gim.
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość

i ja też zupełnie się z Tobą zgadzam Widzę, że myślimy podobnie
Ludzie coraz dłużej chcą cieszyć się młodością, a pracę i rodzinę odkładają na dalszy plan.
A co do kierunków ekonomicznych - najlepiej podsumowała to moja siostra: osoby po ekonomii szukają ofert pracy i wbierają to co im odpowiada, bo jest tego tyle, że dla każdego wystarczy, natomiast osoby po innych kierunkach nie mają takiej możliowści, bo jak już pojawi się jakaś oferta pracy to jedna, może 2 i nie ma żadnej możliwości wyboru, więc wszyscy wysyłają CV na tą amą ofertę i trudno się wybić... Niestety

Ja też bym tak chciała... Chciałabym pracować na pół etatu i mieć dużo czasu dla rodziny... Ale niestety za coś trzeba utrzymać tą rodzinę... A pracować na pół etatu to raczej nierealne...

W Jastarni też jest super Bylam tam na 1 dzień, ale znajomi byli na 2 tygodnie i byli bardzo zadowoleni

Jakie cuuudne
Mi Łeba odpada. Gęsty sosnowy las i długa droga przez ten las nad morze. Uh. Tak. Jestem uczulona na sosny. W łebie się dusze po prostu

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Kurczę, nie mam jak umyć głowy. Mam cały czas zimną wodę. A grzeje ją już 2-3h. Ponadto mam olej na głowie. A jutro idę do pracy na 2 zmianę.
Może zagryź zeby i dawaj zimną?

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:38   #955
Dinulka
Zakorzenienie

weźcie nic nie mówcie o Wro

umyłam dzisiaj włosy drugi raz, mam nadzieję, że to mi wybaczą... Nałożyłam mixa przed myciem na 1,5 h żeby im to jakoś zrekompensować... i pierwszy raz uzyłam kakao, zobaczymy czy dobrze wypłukałam.
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:40   #956
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już tak o kierunkach gadacie to co powiecie na kobietę po budownictwie?
spoko opcja

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:41   #957
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Czyli podobnie Pierwszy chłopak - pierwsza gim.

Mi Łeba odpada. Gęsty sosnowy las i długa droga przez ten las nad morze. Uh. Tak. Jestem uczulona na sosny. W łebie się dusze po prostu

Może zagryź zeby i dawaj zimną?
Mam mnóstwo oleju na głowie. Nie wiem czy w ogóle zimna zmyje ten olej. Poza tym w pracy stoję niedaleko drzwi. Ostatnio byłam chora i nie chce się bardziej dorobić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 20:43   #958
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Dziękuję. Ja też nie oczekuję żadnego cudu, zwłaszcza, że buty dość szybko mi się nudzą, a nie stać mnie, żeby co roku kupować kilka par po 200-300zł.
Może się w takim razie skuszę na jakieś, jak będzie trochę więcej kasy.
Ja też się nudzę butami, zmienia mi się gust albo marzy jakiś najnowszy model Jedynie na glany byłam skłonna wywalić 500 zeta bo wiedziałam, że szybko z nich nie zrezygnuję.

Cytat:
????? chyba żartujesz?
Niestety waga nie ma u mnie odzwierciedlenia w wyglądzie :/ Obecnie ważę 52 i mam udziska, wywalony brzuch... Ciągle sobie powtarzam, że od jutra już nie będę grzeszyć a potem znowu wpada mi 2000 kcal i tak w kółko. Brak silnej woli

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:45   #959
moooniek
Zakorzenienie

Xminor, bo Oni sa nienormalni, nawet jak maja na 10, to przychodza przed 8 i robia zadania z matmy i fizy, ja sie pytam, co ja robie z nimi w klasie?!

Ver, ja za to moge byc wszedzie, tylko nie w woj. slaskim, tutaj zostane tylko wtedy jak sie nie dostane na uczelnie, ktore nie sa w slaskim...

w ogole, nie powiedzialam Wam jak ciezkie jest me zycie od wtorku, nie mam cieplej wody,bo tata zmienia piecyk gazowy i juz 2. raz musze umyc wlosy w zimnej wodzie;(

dobra, spłukałam EH w lodowatej wodzie, jestem cała sina, pewnie nie spłukałam jej dokładnie, bo trwało to może 7sekund

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2013-03-14 o 20:51
moooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 20:48   #960
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się nudzę butami, zmienia mi się gust albo marzy jakiś najnowszy model Jedynie na glany byłam skłonna wywalić 500 zeta bo wiedziałam, że szybko z nich nie zrezygnuję.
Ja dałam za swoje dziesiątki z 250zł, bo Steele mam. I albo ogólnie są kiepskie, albo ja źle trafiłam, ale po dwóch latach nie nadają się do chodzenia, w jednym bucie zaraz chyba podeszwa mi odpadnie (jest rozklejona już do połowy buta, trzyma się chyba dlatego, że cały but sztywny i nie lata), w drugim też zaczyna się rozklejać.

Trochę teraz żałuję, że nie kupiłam innych, chociaż myślałam, że Steele są okej w miarę.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości