|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Cytat:
chciałabym tak cholera ![]()
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Kituś widziałam że pisałaś o mdłościach- nie wiem czy oglądasz zmalowaną na yt, ale ona polecała kiedyś imbir świeży na mdłości ciążowe
![]() Bunny my chyba mamy w ogóle bardzo podobne włosy bo lubią podobne rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-05-23 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Wgl to dobrze doczytałam Kotka że bierzesz novynette? też je miałam, i schudłam po nich nawet, ale miałam mega zmienne nastroje, i byłam strasznie nerwowa więc zmieniłam na cilest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie czesane wlasnie schna sobie, ale moze zauwazycie: DSC02549.jpg szczotke tak pokochalam ze nie wiem co zrobie jak sie popsuje- bede kleic w nieskonczonosc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bierzesz swoje do końca i na nastepny dzien zaczynasz Novynette, nie robisz żadnej przerwy. Oby oby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba z czasem zaopatrzę się w jeszcze jedną na zapas, bo nie znajdę chyba drugiej takiej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oki, zapisuję, że syoss shine ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam dzisiaj fazę na zapiekanki z chleba z serem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam cilest i wypadają mi włosy, chciałam novynette ale zdecydowałam sie na Naraya iiii czytam ulotke i tam jest napisane tak: Zmiana ze złożonego hormonalnego środka antykoncepcyjnego lub złożonego antykoncepcyjnego systemu terapeutycznego dopochwowego (pierścienia) lub systemu transdermalnego (plastra) Przyjmowanie leku Naraya najlepiej rozpocząć następnego dnia po przyjęciu ostatniej aktywnej tabletki (ostatniej tabletki zawierającej substancje czynne) poprzednio stosowanego leku, ale nie później niż w dniu następującym po przerwie w przyjmowaniu poprzednich tabletek (lub po przyjęciu ostatniej nieaktywnej tabletki poprzedniego leku). W przypadku zmiany ze złożonego antykoncepcyjnego systemu terapeutycznego dopochwowego (pierścień) lub systemu transdermalnego (plaster) należy postępować zgodnie z zaleceniami lekarza. ale co to znaczy? ![]() ![]()
![]() |
#940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przy zmianach tak jest najbezpieczniej, chyba ze sie na wyższą dawke hormonów zmienia. Ale Naraya ma chyba mniej, więc nie rób przerwy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no nie wiem, wg mnie widać, że Socha kwitnie w tej ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niesamowite ze wlasnei tak delikatnie czesze i nei ciagnie ![]() pokazuj wlosiska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja bym beczala jakbym az tak przytyla, chociaz ona zawsze byla przy kosci ![]()
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ty się Kitka nie stresuj ![]() ![]() Naprawde znam sporo dziewczyn które całe życie były szczupłe i w ciazy tez właściwie sam brzuszek im rósł ![]() Cytat:
![]() Może wystąpić delikatne plamienie w połowie cyklu ale to przy takim jednorazowym nie robieniu przerwy sie raczej nie zdarza. Trzeba by pare miesięcy bez okresu żyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Przyszła mi właśnie kasiorka na konto i co? Od razu zamówiłam podkład na all i serum antycellulitowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Kitka spójrz na to z innej strony- urosną Ci pituty a i pupka po ciąży będzie pełniejsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Ej no zobaczcie zdjęcia Sochy sprzed tygodnia, moim zdaniem to ta różowa kiecka ją tak "napompowała", a tak to głównie w brzuch jej poszło
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/55244/...rezie_zdjecia/ http://www.pudelek.pl/artykul/55205/...sukience_foto/ |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Kotko17 ogólnie zasada jest taka, że jeśli zmieniasz tabletki na mocniejsze (estrogenowo) albo na takim samym "poziomie mocy" to zaczynasz normalnie brać po 7 dniowej przerwie. Jeśli jednak te nowe są estrogenowo słabsze (a Naraya są słabsze od Cilestu) to zaleca się raczej wzięcie pierwszej nowej tabletki w dniu wystąpienia krwawienia z odstawienia (wtedy wiadomo, że poziom hormonów spadł powiedzmy drastycznie), dla bezpieczeństwa jednak wielu ginekologów nie zaleca robienia przerwy w ogóle.
Ja bym nie robiła przerwy dla spokoju ducha chyba, że bardzo źle znosisz łączenie opakowań, wtedy weź w pierwszy dzień krwawienia (u mnie zwykle 4 dzień przerwy) ![]() A Naraya to odpowiednik Yasminelle, chociaż od wielu osób słyszałam, że lepszy (lepiej tolerowany), nie miały takich przykrych objawów żółądkowo-jelitowych jak przy Y. Bunny ten Syoss ma taki skład? http://www.niemieckachemia.pl/userda...9888b25521.jpg Odżywek typu dużo-tanio-lekko nigdy dość, zawsze się przydają, może się skuszę przy jakiejś promocji ![]() Ja niestety mam więcej masek albo czegoś typowo odżywczego ![]() ![]() ![]() Powiedz mi jeszcze pięknowłosa, czy da się na podstawie składu mniej więcej określić kwasowość odżywki? Wiem, że prawie wszystkie są lekko kwaskowate, ale zastanawiam się czy te np. z citric acid w składzie będą bardziej ![]() Jeszcze jedno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Laski ja schodzę. Idę powiesić pranie (moje drugie, nic nie spieprzyłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Socha pulchna? :O pamiętam ją w prosto w serce, jak grała Konstancję (cudnie wtedy wyglądała
![]()
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Od 10h cisne odcinki Spartacusa...
![]() Kocham,ubustwiam ten serial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
"Można również rozpocząć przyjmowanie leku od 2. do 5. dnia cyklu, ale należy wtedy stosować dodatkowe środki antykoncepcyjne (np. prezerwatywę) przez pierwsze 7 dni." najwyżej będę sie zabezpieczać dodatkowo przez ten pierwszy tydzień a potem pójdę do gina i wypytam czy dobrze zrobiłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale twój wybór, rób co chcesz. Przy zmianie najbezpieczniej przerwy nie robić, ale twoja sprawa. Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-05-23 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz jak uważasz, ale czasem lepiej być trochę zbyt przezornym niż później płakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie znacie sposoby na pekajace piety
![]() mam stojaca prace, i zauwazylam, ze za bardzo obciazam ta stope, w ktorej wlasnie pieta mi pekla, boli jak cholera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() citric acid albo lactic acid jeszcze czesto jest (zwlaszcza serie farbowane) z le chera lubie farby o kosm pielegn. nei mam zdania. chyba klaty facetow ![]() ![]() Cytat:
![]() albo stosuj gumki przez jeden miesiac dla pewnosci- glupio byloby tak wpadke zaliczyc ![]()
![]() |
#958 | |
Konto usunięte
|
Kotka bez przerwy, czyli, że weźmiesz ostatnią tabletkę, i natępnego dnia bierzesz już pierwszą z nowego listka. Ja tak miałam.
czekoladowoo gratulacje dla twojego tż ![]() Cytat:
![]() Nie martw się, wystarczy, że będziesz o siebie dbała, tak jak dotąd, i będziesz piękną kobietą z brzuszkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pekaja bo sa suche... ja np mam tak delikatne stopki ze nie musze ich pumeksowac, jechac frezarka itp. u mnei zwykly peeling do ciala do mycia i kremik raz na tydzien i boskie ![]() ale jak ktos ma suche stopki jak moja mama to niestety ![]() w jakich butach pracujesz?
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Wstawilam do albumu zdjecia z grzywka, robione lapkiem ale nie mam innego wyjscia, bo cos sie z naszym Nikosiem dzieje
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- tak sie naoogladalam, ze jak sie rzucilam na Tz, to byl tak zachwycony ,ze powiedzial,że mi dzisiaj kolejny sezon sciagnie ![]() Cytat:
I to sie dzieje tylko w lewej stopie, prawa mam gladziutka jak pupcia niemowlaka, nie czaje tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.