|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Przy kolejnym środku czułam sie jak jakiś królik doświadczalny, miałam straszne wahania i stwierdziłam, że lepiej będzie mi bez tego. Cieszę się z tej decyzji Ale jak wiadomo, każdy organizm jest inny
|
|
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Nie nadrabiam, piszę, bo nie wytrzymię
![]() MAM JĄ!!! Najpiękniejszą, tylko moją Tylko plecy będą wyżej zabudowane na pewno, tzn wyżej się kończyć. W ogóle nie chciałam jej mierzyć, tylko chciałam model Lidia, ale tak goło się w niej czułam, a z tym bolerkiem to postarzyło mnie. Chociaż też ładnie. A jeszcze pierwsze WOW było przy moim pierwszym typie,kiedy zaczęłam się rozglądać za sukniami. Fleure Tylko czar pryska przy cenie 3400 zł Teraz idę na szamanko, przy obiedzie nadrobię |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra... współczuję Ci ![]() Dotka90 hm, na razie myślę o odstawieniu... U mnie zachmurzyło ![]() Lecę z pracy, miłego dnia wszystkim
|
|
#935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Ja np. jestem raczej z tych osób, co to odkąd skończyły 10 lat mają trądzik (naprawdę już w tym wieku miałam). Za czasów brania tabletek wiadomo, cera gładziutka. Więc wyobraź sobie jak ja musiałam się tego obawiać Ale ja nie miałam wyjścia, po pierwsze byłam po operacji na układzie pokarmowym a po drugie ginekolodzy radzili mi odstawienie, gdyż moje pieczenia i inne dolegliwości infekcyjne mogły się nasilać pod wpływem brania hormonów Dlatego też odstawiłam zaraz po operacji jak się skończyło opakowanie to next już nie brałam. Wypadania włosów jakiegoś SZALONEGO nie zaobserwowalam, może trochę wypadały, ale nie tak, żebym zaczęła się tym martwić. A z cerą wbrew pozorom naprawdę nie było jakiegoś szoku, teraz mi się pojawia czasem pryszcz albo kilka pryszczy w okolicach miesiączki, ale nie jest to tragedia. Poza tym bardzo uregulował mi się okres, ale to bardzo. Zanim w ogóle brałam tabletki to miałam przeróżnie raz 21 dni cykl, raz 38, totalna niewiadoma była. Właściwie odkąd byłam nastolatką i zaczęłam miesiączkować to zawsze nieregularne okresy. Bałam się, że po odstawieniu yasminelle to wróci, ale nie Co prawda okres dostałam dopiero po jakiś trzech miesiącach (chyba już aż tak nie pamiętam), ale naprawdę ładnie się uregulował. To w ogóle było moje drugie odstawienie, bo jeszcze kiedyś kiedyś jak miałam 17 lat to brałam pół roku i po pół roku odstawiłam. Ale zabij mnie, nie pamiętam co się wtedy z organizmem działo Coś mi świta, że okres chyba przyszedł od razu zaraz po miesiącu, nie czekałam dlugo. Ale czy jakieś pryszcze miałam albo wypadanie włosów to nie pamiętam (byłam tak zaaferowana rozstaniem z eks, że nie obchodziły mnie takie szczegóły). Aaa, jedyne co teraz gorzej to ból podczas @ pierwszego dnia. Bez ibupromu max nie da rady. Ale na szczęście @ są mega krótkie, tylko z jakieś 2 dni, max 3 trwają. Wystarczy, że jedną tabletkę przeciwbólową wezmę.
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-05-09 o 14:57 |
||
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lidia i fleure to moje typy |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, piękna ta kiecka!
20 minut i do domu ![]() Tzn. jeszcze do Almy i Superpharmu skocze ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- A co do Fleure to jest bardzo ładna Ale i bardzo popularna |
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co sądzicie o zamawianiu sukien bezpośrednio u producentów ewentualnie salonach firmowych (nie partnerskich)? Słyszałam, że można dużo zaoszczędzić na sukni i połączyć kilka modeli w jeden. |
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No niestety tak mi się porobiło, myślę, że to wina odstawienia tabletek. Wcześniej mi też włosy trochę wypadały i jakiś pryszcz wyszedł ale jak odstawiłam to po jakimś czas nagle wszystko się pogorszyło. Jesli chodzi o twarz to jest już lepiej bo leczę się u dermatologa, kilka pryszczy i tyle. Z włosami jest różnie, raz lecą mocno a raz trochę mniej.
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć piękne
Dopiero niedawno odkryłam, że założyłyście znowu nowy wątek Tak więc nie jestem na bieżąco, ale nie wykreślajcie mnie z kalendarza, bo jak tylko napiszę pracę i się obronię to będę zaglądać częściej ![]() Co do tego, że większość dziewczyn ze starej ekipy przestało się udzielać to chyba zwyczajne wyczerpanie tematem ślubnym Ja wcześniej się spinałam strasznie i szalałam z szukaniem foto, video, zespołu, a jak już to wszystko mam i umowy już podpisane to teraz mi się już nie chce :P Pewnie na nowo mi się włączy bridezilla jak będę miała szukać sukienki
|
|
|
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czułam się w niej dobrze, na pewno najlepiej spośród tych które mierzyłam, nie ściskająca nigdzie, nie czułam się skrępowana, nie bardzo rozłożysta i co dla mnie było ważne nie jest też ciężka dziękuję za opinię |
|
|
|
|
#942 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Górę noszę 36, a dół 38. Cyce drobne 70C, mam kościste obojczyki, jak się schylam to na plecach nie tylko mi kręgosłup wystaje,co żebra!! Talia jako tako, ale tu gdzie pośladki przechodzą w nogi i same nogi to mam masywne kopyta. I z każdą utratą wagi to mi z góry leci więcej, niż z dołu. Np w zimie straciłam 6cm z talii, ale z bioder 3A dziś w tych sukienkach (wiem, że to samolubnie brzmi, wybaczcie) nie mogłam się na siebie napatrzeć! Koleżanka, która ze mną była jest z gatunku "feministki", której nigdy nic nie wzrusza, gruboskórna, a jak mnie zobaczyła to jej łza poleciała ![]() I muszę mieć sukienkę właśnie tak opływającą ciało, bardzo mnie to wysmukla. Mierzyłam taką "księżniczkę" to wyglądam już grubiej. Przepraszam za te wywody ale jestem podniecona ![]() Fleure 3100zł, Lidii ceny nie znam, bo ją w końcu odrzuciłam. Właśnie Dotko wpisałam w google nazwę fleure, żeby Wam link kopsnąć, to mi cała strona kiecek do sprzedania wyskoczyła. |
|||
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję po wizycie w jednym salonie ta jest na razie numerem 1 ale na jednym się nie skończy |
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale siedzę tu i piszę, tak o z czystej rozrywki :P Spamuję sobie na nieślubne tematy ![]() ![]() No nic, lecę się przewietrzyć, bo burza przeszła, między czasie wywietrzy mi się pokój i wracam do nauki na koło z podyplomówki.
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w piątek 26.04 (czyli 2 tygodnie temu) wzięłam ostatnią i też odstawiłam na razie jest dobrze, przez kilka dni pobolewało mnie podbrzusze trochę, ale teraz już nie czuje żadnego dyskomfortu |
|
|
|
|
#948 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kwiatuszek10031989 mam podobnie, teraz czekam tylko na suknię, no i przy okazji kupujemy alkohol i jakieś wstążki zrobimy ![]() Cytat:
![]() 1 fryzurka
|
|
#949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tych które przymierzyłam zdecydowanie był efekt wow ale czuję niedosyt i wydaje i się, że może w jakiejś innej będzie większy |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Nic nie mówcie o pogodzie... Skończyłam pracę o 15.30 i jakieś 15 minut przed końcem ulewa sie zaczęła! Wracałam w tej ulewie mimo że mam parasol to cała jestem mokra. Od stóp do głowy! Stojąc na przystanku miałam ochotę ściągnąć te spodnie z siebie i w majtkach stać! Prawie 30 minut na autobus czekałam i teraz jadę do domu. Ba szczęście już tak strasznie nie leje. Normalnie na ulicach jest powódź! A od rana taka piękna pogoda była...
Ines, kiecki na telefonie nie widzę, ale gratuluję zakupu! Waniliova, kwiatuszek, witajcie z powrotem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Pani powiedziała, że 4-5 miesięcy przed ślubem się przychodzi, bierze się miarę, wtedy przynosi się zaliczkę. Producent szyje na zamówienie, a reszta kasiorki przy odbiorze sukienki. Jeszcze muszę zobaczyć, czy mnie na nią stać Musiałabym od dziś ponad 200 zł miesięcznie na samą kieckę odkładać |
|
|
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
monikkad
Kishlaczkowa Waniliova Dzięki Już trochę się uspokoiłam..Musze teraz wziąć się za siebie bo ide robić torta dla narzeczonego zeby tylko wyszedł..![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jesli nie będzie więcej tego "WOW" to wracaj po tę, bo ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Powodzenia przy torcie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
Zauważyłam dziś, że nie nazywam swojego Tż - Narzeczonym. W sensie takim, że jak opowiadam coś koleżankom to nie mówię: bo mój Narzeczony...
nie mówię też mój przyszły mąż tylko tak do niego się zwracam Narzeczony tak dziwnie brzmi! Dobrze, że niedługo zamienię na męzulka!
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
A ją właśnie mojego C. nie nazywam tz, bo misie towarzysz życia kojarzy z takim jakby konkubentem :P Takim co nie planuje sie z nim związku malzenskiego :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
-> Narzeczony, Tż, przyszły mąż... To tak dla mnie dziwnie brzmi. Chyba przyzwyczajenie robi swoje. 'Mój Mąż' - pięknie brzmi Narzeczony tak sztucznie mam wrażenie zwracam się do mojęgo Tż po imieniu w przeróżny mniej lub bardziej zdrobniały sposób, albo po prostu: Misiek, Kotuś... itp. rzeczy. On mnie nazywa Smoczycą Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-09 o 16:59 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo mam z tym narzeczonym
Wiadomo, jak ktoś nas zna, albo wie, że z nim jestem, to jak opowiadam o nim, to mówię, bo M.. (imię) to czy tamto. No ale jak powiedzieć obcej osobie coś? Przecież ona nie zna naszych Krzysiów i Zdzisiów To co, mam mówić mój chłopak? przyszły mąż też głupio brzmi, ale narzeczony też
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzis dlugi weekend sie zaczal a ja pracuje przy obrobce
![]() Tak czytam o odstawieniu tabletek, tez mnie to czeka, a biore juz ponad 10 lat. Ale nie chce teraz, bo co jak wpadniemy ? chcemy dziecko ale po slubie, a z brzuchem to sobie na wesele nie chce isc![]() Wiec odstawie zaraz po slubie, zeby ewentualne skutki uboczne mnie na sam slub nie zaskoczyly. Tak btw, to nienawidze slowa "miesiaczka" brrrr. |
|
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tam mowie o moim narzeczony. Tzn do obcych, bo do znajomych to po imueniu mowie jak cos tam o nim opowiadam.
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I witam nowe twarze Kupiłam sobie dzisiaj sandałki do śmigania na co dzień, buty buty buty |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Przy kolejnym środku czułam sie jak jakiś królik doświadczalny, miałam straszne wahania i stwierdziłam, że lepiej będzie mi bez tego.

do tego włosy zaczęły mocniej wypadać. Niestety walczę z tym wszystkim do teraz. Libido trochę podskoczyło...ale szczerze to nie aż tak bardzo, trochę mnie to wkurza....
masakra... współczuję Ci

Dasz radę 

Przeleciałam Was 
Nasz ślub 16.08.2014
Musiałabym od dziś ponad 200 zł miesięcznie na samą kieckę odkładać
zeby tylko wyszedł..