|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() Cieszę się z tej decyzji ![]() Ale jak wiadomo, każdy organizm jest inny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Nie nadrabiam, piszę, bo nie wytrzymię
![]() MAM JĄ!!! Najpiękniejszą, tylko moją ![]() Tylko plecy będą wyżej zabudowane na pewno, tzn wyżej się kończyć. W ogóle nie chciałam jej mierzyć, tylko chciałam model Lidia, ale tak goło się w niej czułam, a z tym bolerkiem to postarzyło mnie. Chociaż też ładnie. A jeszcze pierwsze WOW było przy moim pierwszym typie,kiedy zaczęłam się rozglądać za sukniami. Fleure Tylko czar pryska przy cenie 3400 zł ![]() Teraz idę na szamanko, przy obiedzie nadrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dotka90 hm, na razie myślę o odstawieniu... U mnie zachmurzyło ![]() Lecę z pracy, miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#935 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Ja np. jestem raczej z tych osób, co to odkąd skończyły 10 lat mają trądzik (naprawdę już w tym wieku miałam). Za czasów brania tabletek wiadomo, cera gładziutka. Więc wyobraź sobie jak ja musiałam się tego obawiać ![]() ![]() To w ogóle było moje drugie odstawienie, bo jeszcze kiedyś kiedyś jak miałam 17 lat to brałam pół roku i po pół roku odstawiłam. Ale zabij mnie, nie pamiętam co się wtedy z organizmem działo ![]() Aaa, jedyne co teraz gorzej to ból podczas @ pierwszego dnia. Bez ibupromu max nie da rady. Ale na szczęście @ są mega krótkie, tylko z jakieś 2 dni, max 3 trwają. Wystarczy, że jedną tabletkę przeciwbólową wezmę.
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-05-09 o 13:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lidia i fleure to moje typy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Ines, piękna ta kiecka!
![]() 20 minut i do domu ![]() Tzn. jeszcze do Almy i Superpharmu skocze ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- A co do Fleure to jest bardzo ładna ![]() Ale i bardzo popularna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co sądzicie o zamawianiu sukien bezpośrednio u producentów ewentualnie salonach firmowych (nie partnerskich)? Słyszałam, że można dużo zaoszczędzić na sukni i połączyć kilka modeli w jeden. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No niestety tak mi się porobiło, myślę, że to wina odstawienia tabletek. Wcześniej mi też włosy trochę wypadały i jakiś pryszcz wyszedł ale jak odstawiłam to po jakimś czas nagle wszystko się pogorszyło. Jesli chodzi o twarz to jest już lepiej bo leczę się u dermatologa, kilka pryszczy i tyle. Z włosami jest różnie, raz lecą mocno a raz trochę mniej.
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
Cześć piękne
![]() ![]() ![]() Co do tego, że większość dziewczyn ze starej ekipy przestało się udzielać to chyba zwyczajne wyczerpanie tematem ślubnym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czułam się w niej dobrze, na pewno najlepiej spośród tych które mierzyłam, nie ściskająca nigdzie, nie czułam się skrępowana, nie bardzo rozłożysta i co dla mnie było ważne nie jest też ciężka ![]() dziękuję za opinię ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A dziś w tych sukienkach (wiem, że to samolubnie brzmi, wybaczcie) nie mogłam się na siebie napatrzeć! Koleżanka, która ze mną była jest z gatunku "feministki", której nigdy nic nie wzrusza, gruboskórna, a jak mnie zobaczyła to jej łza poleciała ![]() I muszę mieć sukienkę właśnie tak opływającą ciało, bardzo mnie to wysmukla. Mierzyłam taką "księżniczkę" to wyglądam już grubiej. Przepraszam za te wywody ale jestem podniecona ![]() Fleure 3100zł, Lidii ceny nie znam, bo ją w końcu odrzuciłam. Właśnie Dotko wpisałam w google nazwę fleure, żeby Wam link kopsnąć, to mi cała strona kiecek do sprzedania wyskoczyła. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale siedzę tu i piszę, tak o z czystej rozrywki :P Spamuję sobie na nieślubne tematy ![]() ![]() No nic, lecę się przewietrzyć, bo burza przeszła, między czasie wywietrzy mi się pokój i wracam do nauki na koło z podyplomówki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w piątek 26.04 (czyli 2 tygodnie temu) wzięłam ostatnią i też odstawiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kwiatuszek10031989 mam podobnie, teraz czekam tylko na suknię, no i przy okazji kupujemy alkohol i jakieś wstążki zrobimy ![]() Cytat:
![]() 1 fryzurka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tych które przymierzyłam zdecydowanie był efekt wow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Nic nie mówcie o pogodzie... Skończyłam pracę o 15.30 i jakieś 15 minut przed końcem ulewa sie zaczęła! Wracałam w tej ulewie mimo że mam parasol to cała jestem mokra. Od stóp do głowy! Stojąc na przystanku miałam ochotę ściągnąć te spodnie z siebie i w majtkach stać! Prawie 30 minut na autobus czekałam i teraz jadę do domu. Ba szczęście już tak strasznie nie leje. Normalnie na ulicach jest powódź! A od rana taka piękna pogoda była...
Ines, kiecki na telefonie nie widzę, ale gratuluję zakupu! Waniliova, kwiatuszek, witajcie z powrotem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#951 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Pani powiedziała, że 4-5 miesięcy przed ślubem się przychodzi, bierze się miarę, wtedy przynosi się zaliczkę. Producent szyje na zamówienie, a reszta kasiorki przy odbiorze sukienki. Jeszcze muszę zobaczyć, czy mnie na nią stać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
monikkad
Kishlaczkowa Waniliova Dzięki ![]() ![]() Już trochę się uspokoiłam..Musze teraz wziąć się za siebie bo ide robić torta dla narzeczonego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia przy torcie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
Zauważyłam dziś, że nie nazywam swojego Tż - Narzeczonym. W sensie takim, że jak opowiadam coś koleżankom to nie mówię: bo mój Narzeczony...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
A ją właśnie mojego C. nie nazywam tz, bo misie towarzysz życia kojarzy z takim jakby konkubentem :P Takim co nie planuje sie z nim związku malzenskiego :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-09 o 15:59 Powód: dopisanie informacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Ja to samo mam z tym narzeczonym
![]() Wiadomo, jak ktoś nas zna, albo wie, że z nim jestem, to jak opowiadam o nim, to mówię, bo M.. (imię) to czy tamto. No ale jak powiedzieć obcej osobie coś? Przecież ona nie zna naszych Krzysiów i Zdzisiów ![]() To co, mam mówić mój chłopak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
U nas dzis dlugi weekend sie zaczal a ja pracuje przy obrobce
![]() Tak czytam o odstawieniu tabletek, tez mnie to czeka, a biore juz ponad 10 lat. Ale nie chce teraz, bo co jak wpadniemy ? ![]() ![]() Wiec odstawie zaraz po slubie, zeby ewentualne skutki uboczne mnie na sam slub nie zaskoczyly. Tak btw, to nienawidze slowa "miesiaczka" brrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
A ja tam mowie o moim narzeczony. Tzn do obcych, bo do znajomych to po imueniu mowie jak cos tam o nim opowiadam.
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I witam nowe twarze ![]() Kupiłam sobie dzisiaj sandałki do śmigania na co dzień, buty buty buty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.