|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Spod wody.....
|
Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum część II
Z Basieńką zaczęło się od 117 postu w "problemy z ......."
(która nie powinna się tam w ogóle znaleźć)I mam wrażenie, że od wtedy zaczął się "kwas" na "wspólnozakupowym"
|
|
#932 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba powinnaś Pozzzziomko trochę ochłonąć, te teksty o prlu, donosicielstwie, kablowaniu itp moim zdaniem są mocno przesadzone- ktoś wcisnął ZP i tyle.
![]() Nie wiem co chcesz uzyskać tym melodramatyczno- patetycznym tonem ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciezki kaliber byl ![]() co do watkow " na zas" Poziomko, a moze chodzi tez o to, ze sie nie zapytalas najpierw modek, czy mozesz taki watek zakladac? tylko postawilas je przed faktem dokonanym? (tylko sie zastanawiam )
|
|
|
#935 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Sama doświadczyłam skutków tego adhd rozbiórkowego, poszłam na rękę, a może też powinnam rozstrząsać ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Ech, te słynne Demetery
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chodzi mi o to, że mi wątek zamknięto, ale o fakt, o zasadę - o to, że została popsuta miła atmosfera, która pamiętałam od początku i czułam nadal po powrocie na wizaż po dłuższej przerwie - tyle Można było mi napisać na pw, tzn osoba, która kliknęła "zgloś" mogła napisać - bo to klikanie na kogoś, kto ewidentnie nie zrobił czegoś umyślnie jest nie w porządku i jak tu już wspomniano to jest bardzo słabe JA ni lubię osób, które kablują - wyznaję zasadę, żeby każdy robił co chce, nie naruszając wolności ... 2 osoby ![]() Nie jestem typem sprawdzania, kalkulowania .... .... i zgłaszania i drazni mnie takie zachowanie, bo zastanawia mnie co to ma na celo, jeśli bezpieczeństwo, gdzie osobiście nie widze zagrozenia w wątku bez zbierania wpłat, to wystarczy napisać na pw Nie zaczęłam robić rozbiórek wczoraj czy miesiąc temu, żeby robić tyle szumu Zrobiłam z 200/300, wiec chyba nikt by sie niczego nie obawiał, zresztą czego, jak nie zbierałam wpłat ![]() A 2ga sprawa to kwestia równego i rowniejszego traktowania, mianowicie czemu akurat mój wątek zostal wyzerowany I to nie 1szy raz kiedy założyłam wątek na zaś i nigdy mi go nie zerowano, a wtedy robiłam tak samo, zakładałam wątek i dawałam znać moderatorowi Cytat:
![]() Ale już zakładałam wątek na zaś, zresztą ile ja już takich wątków widziałam i skoro nic się nie działo, a ja dawałam znać o wątkach moderatorowi na pw, to uważałam, że jest pozwolenie na wątki na zaś bez zbierania chętnych, nie było mnie tu trochę i taki mi sie nasunął wniosek, bo wątków takich widziałam po powrocie dużo
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I było mi przykro, że niesprawiedliwość była po części decyzją Gold, tyle I czemu niesmaczne? Dla Ciebie mówienie własnego zdania jest niesmaczne, nikogo nie obrażam i nie atakuję, tylko twierdzę, że 1 osoba, która zgłosiła, doniosła ... mogłaby napisać, ze to ona, mieć tyle odwagi, chciałabym wiedzieć kto to, skoro nie odczuwałam zatargu z nikim i całe forum bardzo lubiłam, a 2 żeby wszyscy byli traktowani tak samo ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Beatko, ale mi nie chodzi o to ostatnio - o to, że Basienka nie spr książki nadawczej, ale o to czemu została na nowo początkującą, z tego co zrozumiałam, ktoś zgłosił jej wątki, że zapomniała zdjęcia ...
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie, nie ma co. Teraz wszyscy będą sobie patrzyli na ręce i zgłaszali błahe powodziki? super klimat :/
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na innych forach tylko wyznaczone osoby mogą przeprowadzać rozbiórki, my jesteśmy chyba wyjątkiem. Więc może szanujmy to i nie bądźmy zdziwione, że ktoś od nas w końcu wymaga szanowania regulaminu. Bo może się skończyć to ulgowe traktowanie naszego podforum
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu chyba nikt nie chce, aby nie przestrzegano regulamin, tylko aby "interwencję" przeprowadzano w inny sposób i żeby wszyscy byli tak samo traktowani, tylko moje wątki wyzerowano
|
|
|
#946 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ad 1 A tak w ogóle skąd wiadomo, że ktoś to zgłosił? Może po prostu same modki przyuważyły?
ad 2 No dobra, oplułam tylko monitor ![]() No to może dzisiejsza dyskusja sprawi, że teraz wszyscy będą traktowani jednakowo i już.
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
kiedy Góra chciała całkiem zabronić perfumowych wspólnych zakupów i ledwośmy zwiali spod tej gilotyny swoją drogą - kliknął mi się niechcący pierwszy post tego wątku (z 6 maja minionego roku) i proszę , wtedy też atmosfera była nie teges, i problem z dodatkowymi wątkami, i napisane, co robić, jak się ma coś do kogoś widać, że podlegamy pewnym cyklom
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może niekoniecznie wszystkie sytuacje, ale większość to interwencja będąca efektem zgłoszenia A moja sytuacja na pewno - wiem, no tak mi napisała Cbr, że ktoś dał zgłoś I oby teraz tak było - tylko można było zrobić jak zwykle, a napisać, że na przyszłość będzie zerowanie ... Zresztą gdyby było jasno powiedziane, że będzie wyzerowane, to bym tego nie zrobiła, skąd mogłam wiedzieć, że wyzeruje, skoro widziałam to bardzo często i po prostu było, stąd wniosek, o którym już pisałam Chyba tak
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogle to :
proponuję, żeby doprecyzować w regulaminie zapis dotyczący ilości wątków i rozbiórek, jakie dana osoba może zalożyć/przeprowadzać bo jak z dyskusji wynikło, to użytkownicy różnie rozumieją ten zapis (np. pozzzziomka i ja : ja uważam , że wątek = rozbiórka, a pozzzziomka, że wątek jest rozbiórką dopiero w momencie podania rozliczenia)
|
|
#950 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widząc tyle rozbiórek na zaś, wniosek sam się nasunął I niby zapis jest, ale konsekwencje są tylko do moich wątków w postaci anulowania, ogólnie jak się zorientowałam było zamykanie i otwieranie
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
i tak to sie poluzowalo zbyt mocno, jak widac ![]() a jak bedzie powiedziane, ze nie ma wyjatkow od reguaminu, bedzie wszystko jasne oczywiscie, zagraniczne zakupy termin maja dluzszy
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2014-05-08 o 18:27 |
||
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja to rozumiem tak, że jak założyłam jeden wątek z rozbiórką 4 zapachów, to już więcej wątków zakladać nie mogę żadnych : ani rozpoznawczych , ani na zaś, a tym bardziej z rozbiórką mimo, że regulamin pozwala mi na trzy wątki ale ktoś inny może to rozumieć tak, że ma jeszcze do wykorzystania dwa wątki, w których moze sobie robić rozpoznanie, na zaś czy jak to zwał, bo to przecież nie jest rozbiórka skoro nie podawał rozliczenia doprecyzujmy i napiszmy jasno , kiedy wątek staje się rozbiórką : w momencie zalożenia czy w chwili podania rozliczenia
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2014-05-08 o 18:33 |
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodzi o to, że ja wiem, co jest w regulaminie, ale widząc tyle wątków na zaś, myślałam, że coś się zmieniło i że jak jest dopisek, że bez wpłat ..., że można - skoro ich nie zamykano, to naturalny wniosek Nie napisałam, że jak tak to rozumiem sama z siebie, tylko taki wniosek się nasuwa, bo tyle mies takie watki były i były ...
|
|
|
|
#956 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Poziomko - jak już mówiłam, mój wątek też wyzerowano (wyczyszczono do zera). Także nie tylko Twój. Z tym, że mój będzie otwarty jak zakończę rozbiórki, bo jest to mój pierwszy raz. Twój został zablokowany całkowicie, bo ponoć to Twój któryś raz z kolei.
A co do sztywnego terminu 2 tygodnie - a jak ktoś kupi okazyjnie perfumy i przez daną Wizażankę, która się nie odzywa, nie może zamknąć wątków? To co? Kilkaset złotych przepada?
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziomke rozumiem - i mi sie kiedys oberwalo od moda, mimo ze o danej sprawie mozna bylo mi napisac osobiscie; ostatnio " zyczliwy " doniosl, ze mam zbyt ostre wymagania wzgledem udzialowcow ( dotyczylo faktu, ze wymagam sprawdzania watku minimum raz na dobe) - niestety na pytanie, jaki termin jest "standardowy" nie otrzymalam odpowiedzi. Bylam chora, nie chcialo mi sie wyklocac, ale nadal ńie rozumiem, dlaczego ńie moge miec pewnych wymagan wobec rozbiorkowiczow - nie chce wspolpracowac z kims, kto sprawdza net raz na kilka dni, jak mu sie uda przypadkiem zajsc do kafejki ; pomijam wypadki losowe. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
ale jak na poprzedniej stronie napisalam, że dla mnie wątek = rozbiórka,
to odpisalaś, że nie do końca tak, bo czasem zakłada się wątek, żeby się zorientować czy będą chętni itp o proszę, podkreślenia moje : Cytat:
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2014-05-08 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo organizatorka może mieć warunki typu zapisuję tylko na 10ml, bo np ma mało atomków, albo bo cena za 1ml bardzo niska ... ![]() Cytat:
Chodziło mi o to, że taki wniosek się nasunął, skoro widziałam tyle wątków na zaś
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż powiem szczerze nigdy nie było tak, że watek był przez modki zamykany , zawsze w takich przypadkach po prostu organizatorka wstrzymywała się z rozliczeniem, zbieraniem wpłat itd. Sama tak robiłam.Wszystko jest dokładnie doprecyzowane w regulaminie tylko jakoś tych wyjątkowych sytuacji zaczęło się robić coraz więcej i bez zgody modek i chyba o to cała afera |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

(która nie powinna się tam w ogóle znaleźć)

to ciezki kaliber byl
)