Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-22, 22:23   #931
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super a gdzie?
piekny jest

dzieki

rozumiem na prawde rozumiem! ale dasz rade

bierzemy renulat scenik
bo jest tansze bo jest sprawdzone
bo wiemy co w nim musimy zrobic a co bylo zrobione
bo ogladalismy go brudnego nie odpicowanego takiego z marszu wiec nikt nam nic nie wciska
bo to bedzie rozsadniejsze

tylko teraz nie wiemy kiedy bo wlasciciel auta w niemczech ale juz zjezdza wiec mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie nasze
w pierwszej chwili na twoje pytanie "a gdzie?" chciałam odpowiedziec - pod sklepem bo myslalam że dotyczy auta ależ ja mam nieraz zacmienia,

super że decyzja podjęta, scenic tez super

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Ale super - macie upatrzone miejsce?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

super, jakieś szczegóły?

otóż, moja siostra i brat jada nad morze i chcemy wybrać sie z nimi...obliczylismy ze finansowo damy rade teraz tylko kwestia urlopu tza-jutro wszystko sie rozstrzygnie....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 22:40   #932
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
w pierwszej chwili na twoje pytanie "a gdzie?" chciałam odpowiedziec - pod sklepem bo myslalam że dotyczy auta ależ ja mam nieraz zacmienia,

otóż, moja siostra i brat jada nad morze i chcemy wybrać sie z nimi...obliczylismy ze finansowo damy rade teraz tylko kwestia urlopu tza-jutro wszystko sie rozstrzygnie....
super!
do jakiej miejscowosci i kiedy planujecie?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-22, 22:58   #933
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
super!
do jakiej miejscowosci i kiedy planujecie?
jechalibyśmy do Niechorza - czy jakos tak nigdy nie byłam a wyjeżdżalibyśmy w przyszły poniedziałek tj 29.07 chyba w zasadzie to byla meeega spontaniczna decyzja

Nasz Skarb
Stary 2013-07-22, 23:05   #934
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
jechalibyśmy do Niechorza - czy jakos tak nigdy nie byłam a wyjeżdżalibyśmy w przyszły poniedziałek tj 29.07 chyba w zasadzie to byla meeega spontaniczna decyzja
ja to czulam
my tez jedziemy do Niechorza hiii moze uda nam sie spotkac tam daleko nad morzem
do kiedy tam bedziecie??
gdzie noclegi??
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 07:09   #935
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

hihi Katunia Ty to masz szczescie z tymi spotkaniami nad morzem

u mnie od rana jak w wojsku o 6 zadzwieczal alarm mojej kroplowki ze sie skonczyla, pielegniara sie pyta czy wszystko dobrze i czy chce sie umyc...no to poszlam bo nastepna taka szansa za jakies 10 h a bylam meeega klejaca bo tak tu cieplo :P ledwo wrocilam a juz przyszli z ktg...nie wiem co dzis takie przyspieszenie maja...w kazdym razie ktg znowu super, tylko nie wiem czemu wczoraj rano tak postraszylo bo potem tez juz bylo ok...na szczescie jestesmy juz z Bartkiem w lepszym humorze bo wczoraj to bylismy gotowi wszystkich tu wyzabijac haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 08:11   #936
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
iwka fajne zakupy! Pipi nadaje sie

Czy mozecie polecic jakies fajne trampki, tenisówki? musze sobie kupic do wygodnego spacerowania na urlopie
ogladalam na all i tam fajne ceny sa ale nie wiem jak z jakoscia
a np w deichmanie duzo wieksze ceny
hmm nie polece.. ja buty tylko w sklepach bo musze przymierzac..

Cytat:

o tak scenic tez fajny

Cytat:
swietnie na pewno bedziecie sie dobrze bawci

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

u mnie od rana jak w wojsku o 6 zadzwieczal alarm mojej kroplowki ze sie skonczyla, pielegniara sie pyta czy wszystko dobrze i czy chce sie umyc...no to poszlam bo nastepna taka szansa za jakies 10 h a bylam meeega klejaca bo tak tu cieplo :P ledwo wrocilam a juz przyszli z ktg...nie wiem co dzis takie przyspieszenie maja...w kazdym razie ktg znowu super, tylko nie wiem czemu wczoraj rano tak postraszylo bo potem tez juz bylo ok...na szczescie jestesmy juz z Bartkiem w lepszym humorze bo wczoraj to bylismy gotowi wszystkich tu wyzabijac haha
ciesze sie ze dzis lepiej.. wiesz zawsze mozesz zamowic wielkie lody z karmelem

jestem dzis nakrecona ale nie wiem czy pozytywnie czy na nerwa
musze isc do lekarza z mlodym, wprawdzie po recepte ale jednak, potem do apteki
pisalam w sprawie mojej spodnicy jestem zirytowana.
rozumiem ze przez duza przecene mieli full zamowien i napisali ze realizacja bedzie do 14 dni.. ale wczoraj mijal14 dzien a informacji zadnej..
jak zapytalam co chodzi to mi napisali ze koncza szyc i w polowie tygodnia wysla
no halo.. ja na piatek musze ja miec potem nie sobie wsadza w d.
rozumiem na prawde rozumiem ze maja duzo zamowien ale niech nie pisza ze 14 dni jak sie w 14 nie wyrobia.. albo jesli im sie jednak obsunelo to niech sami wysylaja informacje..
napisalam im ze do piatku czekam a potem jej nie odbiore.
Stary 2013-07-23, 08:51   #937
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nio Martucha to prawda przynajmniej z cukrem nie mam problemu haha ale pod ta kroplowka i przy tych upalach to w ogole glodna nie jestem...staram sie cos wciskac w siebie zeby Bartus glodny nie byl i jem duzo owocow...ale ma lody choc mam smaka to chyba nie mam miejsca

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 09:00   #938
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja to czulam
my tez jedziemy do Niechorza hiii moze uda nam sie spotkac tam daleko nad morzem
do kiedy tam bedziecie??
gdzie noclegi??
Super Katuniu. Jedzie jesli juz na max 7 dni. A nocleg na polu namiotowym ale nie wiem gdzie moja siostra to zalatwia. Mmy jedziemy z prYczepa kempingowa. Troche sie tego obawiam bo nigdy nie bylam na wakacjach na polu namiotowym...

Nasz Skarb
Stary 2013-07-23, 10:13   #939
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ps. chyba pojedziemy na wakacje

Cytat:
super a gdzie?
piekny jest

dzieki

rozumiem na prawde rozumiem! ale dasz rade

bierzemy renulat scenik
bo jest tansze bo jest sprawdzone
bo wiemy co w nim musimy zrobic a co bylo zrobione
bo ogladalismy go brudnego nie odpicowanego takiego z marszu wiec nikt nam nic nie wciska
bo to bedzie rozsadniejsze

tylko teraz nie wiemy kiedy bo wlasciciel auta w niemczech ale juz zjezdza wiec mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie nasze
no to kciuki za szybką transakcje

Cytat:

dobrze, że dziś humorek trochę lepszy

Chcę pochwalić głośno wydawnictwo Edycja św.Pawła( w którym wczoraj przez all zamówiłam "Pamiętnik małego dziecka") za błyskawiczną przesyłkę. Nie uwierzycie, ale minęło dokładnie 24 godziny i książka jest już w moich rękach A tak się bałam, że do soboty nie zdążą wysłać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 11:23   #940
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Chcę pochwalić głośno wydawnictwo Edycja św.Pawła( w którym wczoraj przez all zamówiłam "Pamiętnik małego dziecka") za błyskawiczną przesyłkę. Nie uwierzycie, ale minęło dokładnie 24 godziny i książka jest już w moich rękach A tak się bałam, że do soboty nie zdążą wysłać
brawo dla kolejnej ksiegarni ktora sie tak szybko wywiazuje

w srode na 13 mam swojego pierwszego pacjenta.
stresu co nie miara! od jutra zaczynam sie intensywnie przygotowywac
Stary 2013-07-23, 12:53   #941
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 14:30   #942
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

buuuu musieli mi wenflon do drugiej reki przepiac bo kroplowka zaczela przeciekac z moja krwia...i teraz obie rece mnie bola...na ktg znowu skurcze...wprawdzie pojedyncze ale jednak...chyba sie nie nastawiam juz na szybkie wyjscie...wszystko byloby ok gdyby nie te wenflony
Stary 2013-07-23, 20:47   #943
iwka28
Wtajemniczenie

Katunia - moje są z New Look, polecam, w zł koło 36 zł powinny kosztować, więc taniocha.

Cytat:
pomyśl sobie, że bartus bedzie obok już niedługo, a takie pośiwecenie to przede wszystkim dla niego

Rosi ja własnie jutro ide moje podciąć, bo już mam straszne "chudzielce"
a Tobe już tak ładnie odrosły? moze dasz się namówić na foto. w krotkich bardzo dobrze Cię pamiętam

ja mogę udostęponic w kuj-pom
super, jakieś szczegóły?

rozumiem ból pakowania, mnie też sie zawsze trudno za to zabrać i wszystko zostawiam na ostatni moment

sympatyczne trampki, ja ostatnio podobne nosiłam w podstwówce a może liceum i ostatnio nawet miałam ochote sobie kupić, bo pamietam, że były wygodne

dziś przyszła mi bardzo podobna tunika w paski a ostatnia wygląda na fajną tkaninę i ten kolor

ogólnie dziś dostałam paczkę z vinted, wzbogaciłam się o śliczny płaszczyk jutro wrzucę
Właśnie dlatego je kupiłam, są meeeega wygodne, nawet na gołą stopę.

Cytat:

Myszka - fajnie, że na pole namiotowe, bardzo często tak jeździmy, weź sporo mokrych chusteczek, używamy ich do mycia czego się da, leżak do siedzenia i lodówkę do chłodzenia piwka Jak macie gotować na butlach gazowych kup teraz, bo na miejscu zazwyczaj są drogie.

Cytat:

no to kciuki za szybką transakcje

dobrze, że dziś humorek trochę lepszy

Oo kolejna fajna ksiegarnia

Cytat:

dasz radę Pani Terapeutko

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi, współczuję, jak sobie nie przypomnisz to będzie Ci po głowie chodzić jak nic. Zdjęcie do dyplomu? Dowodu wymienianego po ślubie? Prawko?

Cytat:
buuuu musieli mi wenflon do drugiej reki przepiac bo kroplowka zaczela przeciekac z moja krwia...i teraz obie rece mnie bola...na ktg znowu skurcze...wprawdzie pojedyncze ale jednak...chyba sie nie nastawiam juz na szybkie wyjscie...wszystko byloby ok gdyby nie te wenflony
Sambuś już niedługo

My chyba jesteśmy nienormalni, dzisiaj znowu mieliśmy się pakować i w ramach tego pakowania umyłam podłogę, a potem pojechaliśmy na myjnię z autem - no bo jak to tak brudnym jechać Ale postęp jest, przynieśliśmy walizki z piwnicy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 21:00   #944
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

przytulam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 21:26   #945
india83
Zakorzenienie

Cytat:
jestem dzis nakrecona ale nie wiem czy pozytywnie czy na nerwa
musze isc do lekarza z mlodym, wprawdzie po recepte ale jednak, potem do apteki
pisalam w sprawie mojej spodnicy jestem zirytowana.
rozumiem ze przez duza przecene mieli full zamowien i napisali ze realizacja bedzie do 14 dni.. ale wczoraj mijal14 dzien a informacji zadnej..
jak zapytalam co chodzi to mi napisali ze koncza szyc i w polowie tygodnia wysla
no halo.. ja na piatek musze ja miec potem nie sobie wsadza w d.
rozumiem na prawde rozumiem ze maja duzo zamowien ale niech nie pisza ze 14 dni jak sie w 14 nie wyrobia.. albo jesli im sie jednak obsunelo to niech sami wysylaja informacje..
napisalam im ze do piatku czekam a potem jej nie odbiore.
nieciekawie z tą przesyłką, ciekawe czy Twój mail ich zmobilizuje. też bym się wkurzyła

Cytat:

bedzie dobrze bedziesz robic to co lubisz

Cytat:
Treść usunięta
i co, już sobie przypomniałaś czy dalej cię męczy?

Ja byłam dzis u fryzjera, straciłam ok. 10 cm. Mam kiepskie włosy po majowym cięciu, przypadkowego fryzjera i dziś dałam wolną rękę mojemu "staremu". Ciął na długiego boba, na poczatku zostawił mi dużo dłuższy przód, ale poprosiłam o zmniejszenie różnicy w długosciach przód-tył (po to tak krzywo z tyłu wykladało jak zaczeslałam włosy) A teraz żałuję, ze tak chciałam. z wieksza różnica na długosci było ciekawiej. Ogolnie to nie podobaja mi sie moje włosy, takie cieniutkie sa

Cytat:
Sambuś już niedługo

My chyba jesteśmy nienormalni, dzisiaj znowu mieliśmy się pakować i w ramach tego pakowania umyłam podłogę, a potem pojechaliśmy na myjnię z autem - no bo jak to tak brudnym jechać Ale postęp jest, przynieśliśmy walizki z piwnicy
oo postęp jest !
u mnie na razie żadnego

Cytat:
współczuję, ale jeszcze chwilkę musisz wytrzymac

Kusi mnie przyklejenie rzęs 1:1. Miałyście? oczywiscie nie takich długich, ze bedą wywijac się nad brwi (u niektórych to wygląda wrecz tragicznie) Myslalam przed wyjazdem do Szkocji, bo od wiatru i slonca czesto łazawią mi oczy i jest ryzyko rozmazania sie, a tak miałabym spokój. Ale z drugiej strony przeraza mnie efekt jak już beda takie wybrakowane podczas wypadania, jak ja wtedy bede wyglądać?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 08:51   #946
Gucia0987
Zakorzenienie

Rossi buhaha! Męczy nadal??

Samba dzielna bądź! Cieszę sie, że jesteś w nieco lepszym nastroju!
Jak dzisiaj?

Kasia, Myszko no nie... uda się Wam spotkać? Katunia Ty to masz szczęście!!!

Iwka nie załamuj mnie pls... o jakim Ty pakowaniu mówisz... i dlaczego początkiem tygodnia jak jedziecie pod koniec? Ja chyba dopiero w piątek wyciągnę walizkę, nie mam żywcem kiedy! Więc proszę... zrób to samo co? Będzie mi raźniej...
czy tylko ja taka nie zorganizowana??

India poka się! Zobaczymy jak wyglądasz!
Co do rzęs to ja nigdy nie miałam. Moja przyjaciółka a i owszem i była bardzo zadowolona. Na wakacje idealnie!
Nie maiła większych problemów później z rzęsami swoimi

Myszko super że pojedziecie na wakacje!!!

Ktosik tęsknię... będę pisała!

Martucha, Rossi kocham. odpiszę dzisiaj!

Jeszcze 3 dni. 3 DNI!!!
A jeszcze w piątek audit

Byłam wczoraj u endo.
Już dawno nie dostałam takiego opr... przede wszystkim, że rok mnie nie było... a poza tym, że schudłam. Pani mi powiedziała, że marnie wyglądam i że za pół roku mam mieć 3 kg na plusie. Zwariowała! Mi dobrze z taką wagą... ale ją też rozumiem, bo nie chce mi zmieniać dawki. Mam teraz dobre wyniki... no nic... będzie musiała dalej na mnie krzyczeć

ale za to miala genialne buty!!!! Zakochałam się w nich, a głupio było się zapytać z czego to, gdzie tego szukać

Dzień dobry!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:08   #947
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie przyklejenie rzęs 1:1. Miałyście? oczywiscie nie takich długich, ze bedą wywijac się nad brwi (u niektórych to wygląda wrecz tragicznie) Myslalam przed wyjazdem do Szkocji, bo od wiatru i slonca czesto łazawią mi oczy i jest ryzyko rozmazania sie, a tak miałabym spokój. Ale z drugiej strony przeraza mnie efekt jak już beda takie wybrakowane podczas wypadania, jak ja wtedy bede wyglądać?
Mama miała, ale teraz ściągnęła, bo u niej pięknie wyglądało to tylko przez tydzień, potem za dużo jej spadało, nie wiem na ile to wina rzęs naturalnych, które mama ma dość słabe i rzadkie, a na ile wykonania. W każdym razie kosmetyczka sprawdzona, więc wątpie aby źle przyklejała. Uzupełnia się rzęsy po 3-4 tyg, mama musiała po 2, bo było już sporo braków

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u endo.
Już dawno nie dostałam takiego opr... przede wszystkim, że rok mnie nie było... a poza tym, że schudłam. Pani mi powiedziała, że marnie wyglądam i że za pół roku mam mieć 3 kg na plusie. Zwariowała! Mi dobrze z taką wagą... ale ją też rozumiem, bo nie chce mi zmieniać dawki. Mam teraz dobre wyniki... no nic... będzie musiała dalej na mnie krzyczeć
Oj Guciu, Guciu nieładnie zaniedbać sprawy zdrowotne. Dobrze chociaż, że wyniki masz dobre
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:11   #948
martucha84
Zakorzenienie

Laski ja dzis odpadam chyba mam w huk roboty

auto stoi pod blokiem!! musze je dzis umyć w srodku (bo jest brudny - ale koleś chciał go sprzedać we wrześniu bo na wakacje chcial nim jechać wieć nie dawał go do czyszczenia.. więc tesciowa zabiera malego a ja mam środki rózne i bede sie bawić, ot na odstresowanie ) wiec bede go upiekszac

po czym musze sie zaczac przygotowywac na piatek

aaaaaa moja spodnica zostala wyslana da się da!

obiecuje wszystko nadrobic ale pozniej teraz tylko na szybko

Rosi a nie mialas robionych do jakis dokumentow? albo moze wyciete jest z jakiegos foto

Gucia trzeba bylo zapytac pani byloby milo ty bys wiedziala wiece smialosci ja tam pytam jak mi sie cos podoba

india spodnice wysylali

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-07-24 o 09:16
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:33   #949
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 09:42   #950
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Guciu, Guciu nieładnie zaniedbać sprawy zdrowotne. Dobrze chociaż, że wyniki masz dobre
Bajuś ale ja tak nie do końca zaniedbałam.
Badania co pół roku robiłam, tak jak przykazała
Tylko się jej nie pokazałam...
a że dostęp do recepty miałam...

Wyniki jakby byly złe, to na pewno wcześniej bym u niej była

Cytat:
Laski ja dzis odpadam chyba mam w huk roboty

auto stoi pod blokiem!! musze je dzis umyć w srodku (bo jest brudny - ale koleś chciał go sprzedać we wrześniu bo na wakacje chcial nim jechać wieć nie dawał go do czyszczenia.. więc tesciowa zabiera malego a ja mam środki rózne i bede sie bawić, ot na odstresowanie ) wiec bede go upiekszac

po czym musze sie zaczac przygotowywac na piatek

aaaaaa moja spodnica zostala wyslana da się da!

obiecuje wszystko nadrobic ale pozniej teraz tylko na szybko

Rosi a nie mialas robionych do jakis dokumentow? albo moze wyciete jest z jakiegos foto

Gucia trzeba bylo zapytac pani byloby milo ty bys wiedziala wiece smialosci ja tam pytam jak mi sie cos podoba

india spodnice wysylali
No to sprzątaj, sprzątaj!!!
SUPER!!!!!

Świetnie, że Twój mail zadziałał i spódnica już jest w drodze!!

Co do Pani doktor i jej butów. Mam jej wysłać smsa z nazwą plastrów których używałam na bliznę... to może zrobimy handel wymienny informacjami? ale głupio mi... choć znamy się już ... hmm... 11-12 lat?

Stary 2013-07-24, 10:11   #951
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czeszko
czekam na obchod wiec trzymajcie kciuki zeby zmniejszyli mi w koncu ta dawke...skurczy niema...jedna pielegniara mi powiedziala ze moze to od tego ze malo pije...faktycznie moze cos w tym jest bo od srody nie mialam zadnych skurczy a w piatek i sobote dostalam zastrzyki na rozwoj pluc i kazali mi nie pic wiecej niz 1,5 litra na dobe do niedzieli wieczor...no wiec przez noc nie nadrobilam plynow a rano ktg kiepsko wypadlo...moze cos w tym jest teraz wmuszam wode litrami haha przy tej pogodzie nie jest to zbyt trudne...a poza tym od rana zar ze siekiere mozna powiesic, leze na tym lozu i strasznie mi slabo....no i dalej boli mnie wenflon wrrrrr
Stary 2013-07-24, 10:31   #952
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 10:51   #953
myszka_maj
Zakorzenienie

ł
Cytat:

Myszka - fajnie, że na pole namiotowe, bardzo często tak jeździmy, weź sporo mokrych chusteczek, używamy ich do mycia czego się da, leżak do siedzenia i lodówkę do chłodzenia piwka Jak macie gotować na butlach gazowych kup teraz, bo na miejscu zazwyczaj są drogie.
Iwka - dzieki za rady w naszym przypadku pewnie ta lista bedzie o wiele dłuuuuuuuższa bo jedziemy z dzieckiem. Mam pewne obawy, ja nigdy nie nocowałam na polu namiotowym a tym bardziej z Tomkiem, on jest nauczony do ciszy i spokoju podczas snu ciekawe jak to bedzie. Butle mamy już kupioną, w przyczepie mamy. Wogole przeraża mnie to pakowanie. Raz że niemam doswiadczenia z namiotami dwa że pierwszy raz jedziemy z Tomkiem na wakacje. Chyba pół mieszkania zabiore jeeeeeeeeju nie cierpie sie pakowac no i troche nas przeraża trasa, Tzet nie jest długodystansowym kierowcą no i niewiem jak Tomcio wytrzyma...hahaha ja to zawsze mam taki reisefieber :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kasia, Myszko no nie... uda się Wam spotkać? Katunia Ty to masz szczęście!!!
własnie chyba sie miniemy....szkoda

Marta - miłego czyszczenia

Samba - kciuki

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-07-24 o 10:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 11:04   #954
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nio niestety jeszcze przynajmniej tydzien tu zostane i mozliwe ze caly czas pod kroplowka...ale moze dzis mi zmniejsza ta dawke tylko doktor musi popatrzec na ktg...i jak potem z ktg bedzie wszystko oki to moze wczesniej mi odepna bo jeszcze mnie musza powoli przywrocic do zycia a to tez troche potrwa...dzis koncze 33 tc i lekarka powiedziala ze w 34 jest juz bezpieczniej wiec jak go skoncze to moze mnie puszcza...pluca beda juz wtedy w pelni rozwiniete...
Stary 2013-07-24, 11:09   #955
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 11:10   #956
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
nio niestety jeszcze przynajmniej tydzien tu zostane i mozliwe ze caly czas pod kroplowka...ale moze dzis mi zmniejsza ta dawke tylko doktor musi popatrzec na ktg...i jak potem z ktg bedzie wszystko oki to moze wczesniej mi odepna bo jeszcze mnie musza powoli przywrocic do zycia a to tez troche potrwa...dzis koncze 33 tc i lekarka powiedziala ze w 34 jest juz bezpieczniej wiec jak go skoncze to moze mnie puszcza...pluca beda juz wtedy w pelni rozwiniete...
Samba podejdź do tego, że jeszcze tylko tydzień.
Będzie dobrze!
Mam nadzieje, że zdejmą Ci kroplówkę!

Wróciłam od okulisty. Wszystko jest super!
powiedział, że on nie wie od czego to było, ale nic tu nie wygląda niepokojąco. Ale za to powiedział, że na wszystkie imprezy i konferencje będzie zabierał moją kartę żeby się chwalić . Uff, ulżyło mi!

Stary 2013-07-24, 12:27   #957
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2013-07-24 o 12:26
Stary 2013-07-24, 12:46   #958
martucha84
Zakorzenienie

Gucia skoro tyle lat sie znacie i wysylasz jej sms to nie widzie przeszkod zeby sie zapytac ciesze sie ze z okiem ok brawo!! mysle ze to stresowe bylo...

SAMBA dasz rade slonce dasz!!

iwka spoko spakujecie sie w ostatniej chwili

india poka fotke wlosow, co do rzes to wszystko zalezy od skory jsli masz sucha to podobno trzymaja sie dluzej, im mniej sie przy tym robi (kremuje bawi etc to tez) moje dwie laseczki maja jedna wydluza druga pogrubia mi sie marzy pogrubianie obiecala ze zrobie sobie za pierwsza terapeutowa wyplate wiec niedlugo

myszka_maj mysle ze tobie dobrze to zrobi moze zobavzysz ze twoje dziecko to nie dzidzius i nie trzeba tak go otaczac mega mega opieka das zmu wiecej luzu

Rosiiii super zakupy Topy biore z marszu!! tez z guzikami szczegolnie!! i pierwsza bluzka!!! cud! no i ten 1 stanior...szkoda ze mam tak daleko h&m

mamusie
ktore szczepily dzieci miedzy listopada 2012 r. do 15 lipca 2013 roku
czytalyscie? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/panik...zepionki/bkyqf

umylam jeszcze wieczorem myjnia fulll mycie i odkurzanie
ale mi sie podoba to auto ja jestem zielona bo mielismy stare ale ja mam drugie lusterko zeby obserwowac dziecko to mi sie micha śmieje, jak mam tone schowkow ktorych i tak pewnie nie będę wykorzytstywac haha ale na rzeczy do auta typu skrobaczki gabki etc
widac ze auto jest uzywane w miejcu fotelika dzieciego ta skora jest taka zgrubiala i odbarwiona ale mam to gdzies auto mi sie mega podoba i tyle!!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-07-24 o 12:47
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 13:05   #959
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 13:14   #960
Gucia0987
Zakorzenienie

Rossi, Marta dzięki wielkie. Siedziało to we mnie, a teraz ulga.
I jeszcze mi powiedział jaka mi została wada, myślałam, że więcej - ale nakręciłam się pozytywnie

Rossi świetne zakupy!
Ja tylko tej pierwszej bluzki bym nie wzięła pewnie, ale topy genialne!
Ten z guziczkami też mi się szczególnie spodobał

Ja chyba jeszcze w piątek skocze na jakieś zakupy. Nie mam czasu wcześniej, a chciałam jeszcze kilka rzeczy upolować...

Marta super, że samochód tak cieszy!
Będziesz widziała co Pat robi

Marta, Rossi hmmm... tak mówicie... poszukam ich jeszcze na necie. Jak nie znajdę to zapytam przy okazji...

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Treść usunięta
zrób asymetrię. Z jednej strony będziesz miała krótkie z drugiej dłuższe!
genialne??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości