5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-12, 14:09   #931
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Manni, a co do lampki to prezent wydaje siê banalny ale mój T¯ du¿o je¼dzi na rowerze, ma kola¿ówe. Cieszy go ka¿dy osprzêt do roweru a taka mu by³a potrzebna no i da³am za ni± 90z³ wiêc postara³am siê

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Jeszcze siê pochwalê ¿e odhaczam z listy ¶lubnej, bieliznê dla PM dzi¶ kupi³am
Stary 2013-08-12, 14:22   #932
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Manni, a co do lampki to prezent wydaje siê banalny ale mój T¯ du¿o je¼dzi na rowerze, ma kola¿ówe. Cieszy go ka¿dy osprzêt do roweru a taka mu by³a potrzebna no i da³am za ni± 90z³ wiêc postara³am siê

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

prezent super, lubiê te¿ kupywaæ co¶ co wiem ¿e ucieszy i kto¶ tego potzrebuje a bielizna super, raz jedyny wlasnie na slubie mia³am taka sexy

a mia³am 21 lat jak wychodzi³am za m±¿

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

a co do auta to straszna ¶winia z tego sprzedawcy, naprawdê!

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
piêkna¶ Ty ohhhhkla ski:
by³am kochana, by³am...od tamtego czasu jakies 12kg na plusie wiêc

powiem Wam, ¿e dobija mnie ta waga, zupelnie trace poczucie w³asnej warto¶ci... do tego nie pracuje i podejrzewam, ¿e szybko do pracy nie pójdê choæ bardzo bym chcia³a...no i to nieszczêsne prawo jazdy

ale siê do³uje dzi¶...chyba taki dzieñ
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 15:16   #933
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Paulinko,
Cytat:
tó¿ to tak jak ja

Cytat:
oby siê to da³o za³atwiæ bo.... bêdê wyæ. Po co mi auto do którego mam tyle kasy w³adowaæ... ? Zreszt± kasy której nie mam

Cytat:
powiem Wam, ¿e dobija mnie ta waga, zupelnie trace poczucie w³asnej warto¶ci... do tego nie pracuje i podejrzewam, ¿e szybko do pracy nie pójdê choæ bardzo bym chcia³a...no i to nieszczêsne prawo jazdy
ewidentnie masz gorszy dzieñ,nie przejmuj siê Kochana, z wag± siê uporasz napewno a chcesz ju¿ wracaæ do pracy? masz gdzie czy bêdziesz szukaæ? No i co z prawkiem? Zdajesz?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Która¶ pyta³a o to co dobrego upiek³am wiêc mówiê Milky way, i serniczek z jagodami

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Paulinko.wymiarki prosze no i apropo bielizny to ja nie mam zadnej sexy.majtki w rozmiarze xxl i zwykly stanik

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-08-12, 15:30   #934
ppaulinka1990
Raczkowanie

chcia³abym siê po prostu wyrwaæ trochê z domu, wyj¶æ miêdzy ludzi a wracaæ niestety nie mam gdzie ale wystarczy³aby mi praca nawet na 1/4 etatu, tak ¿eby córcia nie odczu³a mojego braku a ja odczu³abym inne ¿ycie...tylko, ¿e tak jak Wam wcze¶niej pisa³am mój m±¿ je¼dzi ciê¿arówk± i jest tylko w weekendy i ja nie mam jak i¶æ do pracy, nie chce mojej laleczki dawaæ do ¿³obka...

a co do prawka to zdawa³am 6 razy i nie zda³am, no i to by³o jakie¶ 1.5 roku temu, tzn. ostatni egzamin, jak by³am w 3 mies cia¿y wykupi³am jazdy i chcia³am znowu przed urodzeniem podej¶æ ale mam tak± traumê i wydawa³o mi siê to nieosi±galne i oczywi¶cie odpu¶ci³am i przez to te¿ ¼le siê ze sob± czuje, chcia³abym byæ mobilna i przez to te¿ przestaæ byæ uzale¿niona od innych...a tak czujê siê taka niespe³niona i taka d...pa za przeproszeniem
Stary 2013-08-12, 15:33   #935
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Paulinko, ¶licznie wygl±da³a¶ ile mia³a¶ lat jak bra³a¶ ¶lub?

zgadzam siê

wspó³czujê tych przygód ze ¶cianami... stracony czas i pieni±¿ki,

Ali, nie marud¼ i tak ju¿ masz du¿e spadki

Lenik,

Manni,ja te¿ siê cieszê ¿e dobrze siê rozumiemy bo naprawdê wiele nas ³±czy. Widzisz mój T¯ ma du¿o wad ale mimo to go kocham... nie wiem czy to zdrowe ale nie raz siê zastanawia³am czy nie zrobiæ kroku w ty³... i w³a¶nie przewa¿nie kiedy potrzebowa³am komplementów i g³askania po g³owie a dostawa³am suche s³owa "we¼ siê w gar¶æ" ale poprostu wiem ¿e mój T¯ ma taki styl. On sam siê nad sob± nie rozczula tylko dzia³a... chyba ¿e jest chory.. to wtedy a¿ umiera od kataru.

nie masz lekko

na wagê oczywi¶cie zaczekam. A z tymi dekoracjami to musze przedyskutowaæ jeszcze ze ¶wiadkowymi co o tym s±dz±. Ale auto napewno strojê sama.

Katarzynko,Jak to powiedzia³am T¯towi to mi powiedzia³ ¿e a¿ go zabola³o i ze siê dziwi ¿e nie musia³a¶ skrzyni remontowaæ

Kasiu, oby nowa dieta podzia³a i Ciê zadowoli³a a jak humor kochana?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Manni, teraz dopiero nadrabia³am bo z telefonu to odpisujê tylko krótko a z kompa ju¿ nadrabiam i wszystkie Twoje przeczyta³am nie mog³abym inaczej i dziêkujê za ¿yczenia przeka¿ê ja mu w ogóle du¿o o was gadam

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Dziewczyny, nasz citroen jest zepsuty skrzynia biegów siê sypie, i prawdopodobnie dlatego go¶æ go sprzeda³. Koszt naprawy to 5-9 ty¶. Za☠☠☠.i¶.cie ! Dzi¶ T¯ do niego jedzie bo podobno mo¿emy ¿±daæ zwrotu albo naprawy je¿eli jest to wada ukryta-zatajona. Ale jestem z³a
tez wiele razy siê zastanawia³am ,czy mo¿e jednak to nie to,ale zawsze ta mi³o¶c, ¶lepa momentami wygrywa³a, czasami ³atwiej udziela siê rad innym gorzej z sam± sob±...wtedy ju¿ emocje wygrywaj± i ciê¿ko trze¼wo my¶leæ,
ale moj T¿ ma tak samo, je¶li ja jestem chora to on zawsze ju¿ od razu jest bardziej chory, a w ogole to on umiera rowniez na katar le¿y nieprzytomny i nie mo¿e siê ruszaæ rozsmiesza mnie to,ale czasem i wkurza, bo ja nie mogê byc chora, no bo przecie¿ musze siê nim zajmowaæ

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:

no bielizna T¿ juz dawno gotowa wiesz on na pierwszym miejscu ja nawet gaci nie mam jeszcze dla siebie
Stary 2013-08-12, 15:39   #936
ppaulinka1990
Raczkowanie

waga: napisze jutro rano bo zawsze wa¿y³am siê na czczo, a teraz jaka¶ dziwna waga 70kg?????? wtf??

pod biustem: 82
talia: 84
wys. pêpka: 89 (co jest??);((
biodra:90
udo:55
³ydki: 37
ramiê: 28

wiêc bez sza³u..;/
Stary 2013-08-12, 15:41   #937
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:

wcale nie banalny prezent ja lubie dawaæ tez takie przemyslane prezenty,ktore sprawi± rado¶c a nie jakies tendencyjne perfumy, czy ubrania

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 15:43   #938
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Paulina,
Cytat:
chcia³abym siê po prostu wyrwaæ trochê z domu, wyj¶æ miêdzy ludzi a wracaæ niestety nie mam gdzie ale wystarczy³aby mi praca nawet na 1/4 etatu, tak ¿eby córcia nie odczu³a mojego braku a ja odczu³abym inne ¿ycie...tylko, ¿e tak jak Wam wcze¶niej pisa³am mój m±¿ je¼dzi ciê¿arówk± i jest tylko w weekendy i ja nie mam jak i¶æ do pracy, nie chce mojej laleczki dawaæ do ¿³obka...
doskonale Ciê rozumiem. Ja bym chcia³a i¶æ do pracy ze wzglêdu na finanse i po¶wiadomie równie¿ dla INNEGO ¿ycia ale bardzo nie mogê Kamila zostawiæ... ciêzko mi.

a prawko! Najwy¿sza pora i¶æ ! Wykupuj jazdy i id¼ zdawaæ ! Koniecznie ! Do koñca roku masz mieæ prawko. Obiecaj!

Manni,
Cytat:
no bielizna T¿ juz dawno gotowa wiesz on na pierwszym miejscu ja nawet gaci nie mam jeszcze dla siebie
ale ja dla siebie kupi³am
Stary 2013-08-12, 15:44   #939
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
prezent super, lubiê te¿ kupywaæ co¶ co wiem ¿e ucieszy i kto¶ tego potzrebuje a bielizna super, raz jedyny wlasnie na slubie mia³am taka sexy

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

by³am kochana, by³am...od tamtego czasu jakies 12kg na plusie wiêc

ale siê do³uje dzi¶...chyba taki dzieñ
ale by³a¶ m³odziutkaklas ki: ja stare próchno przy Tobie:b rzydal:

a jaka sexy bielizna??? tez chcê

wiesz ka¿d± z nas te dodatkowe kg przygnêbiaj±, ka¿dy ma jak±s tam wagê w ktorej czuje siê najlepiej i do niej d±zy
Stary 2013-08-12, 15:46   #940
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Jak ja lubiê takie czekanie na go¶ci ugh zdrzemnê³abym siê no ale jak skoro nie wiem kiedy mi stan± w drzwiach

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Manni, skoñcz z tym starym próchnem dzidziu¶ Ciê odm³odzi jak siê pojaawi zobaczysz
Stary 2013-08-12, 15:50   #941
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:

a co do prawka to zdawa³am 6 razy i nie zda³am, no i to by³o jakie¶ 1.5 roku temu, tzn. ostatni egzamin, jak by³am w 3 mies cia¿y wykupi³am jazdy i chcia³am znowu przed urodzeniem podej¶æ ale mam tak± traumê i wydawa³o mi siê to nieosi±galne i oczywi¶cie odpu¶ci³am i przez to te¿ ¼le siê ze sob± czuje, chcia³abym byæ mobilna i przez to te¿ przestaæ byæ uzale¿niona od innych...a tak czujê siê taka niespe³niona i taka d...pa za przeproszeniem
pociesze Ciê;D ja nawet nie umiem prowadziæ auta, a gdzie my¶leæ o prawkku

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 15:50   #942
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:

jeden chrupek to ma byæ grzech?
Teraz tak, normalnie machnê³abym rêk±, ale teraz organizm jest na takiej "odtrutce" i nie powinnam mu fundowaæ takich wêglowodanów w ogóle. No nic, za to pyszny obiad mi wyszed³

Cytat:
Dziewczyny, nasz citroen jest zepsuty skrzynia biegów siê sypie, i prawdopodobnie dlatego go¶æ go sprzeda³. Koszt naprawy to 5-9 ty¶. Za☠☠☠.i¶.cie ! Dzi¶ T¯ do niego jedzie bo podobno mo¿emy ¿±daæ zwrotu albo naprawy je¿eli jest to wada ukryta-zatajona. Ale jestem z³a
Oczywi¶cie ¿e mo¿ecie, trochê siedzê w tych tematach. Mo¿ecie ¿±daæ naprawy, zwrotu czêsci kasy albo w ogóle zwróciæ auto.
co za cz³owiek ten sprzedawca

Cytat:

Kurczê, przykro mi, ¿e tak siê czujesz Spróbuj zrobiæ to prawko, musi siê udaæ! Po pierwsze wyrwiesz siê z domu na jazdy, po drugie z prawkiem na pewno bêdzie Ci ³atwiej
Stary 2013-08-12, 15:56   #943
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Katarzynnko, mo¿esz mi co¶ wiêcej powiedzieæ? Jak to za³atwiæ? Jak udowodniæ ¿e on to zatai³? Bo to jednak prywatna osoba a nie komis... da siê to jako¶ bez s±du za³atwiæ?

Paulinko,
Cytat:
Kurczê, przykro mi, ¿e tak siê czujesz Spróbuj zrobiæ to prawko, musi siê udaæ! Po pierwsze wyrwiesz siê z domu na jazdy, po drugie z prawkiem na pewno bêdzie Ci ³atwiej
zgadzam siê z Katarzyn±

Manni, ty te¿ bez prawka? No nie gadaj!czemusz to?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Patrzê na suwaczek a tam 1m i 9dni do ¶lubu nie wiem czy wyrobimy z tymi zapowiedziami ej.... a co z moj± wag± ? mia³am do ¶lubu 10kg spaæ chyba ju¿ nierealne
Stary 2013-08-12, 16:03   #944
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Jak ja lubiê takie czekanie na go¶ci ugh zdrzemnê³abym siê no ale jak skoro nie wiem kiedy mi stan± w drzwiach

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Manni, skoñcz z tym starym próchnem dzidziu¶ Ciê odm³odzi jak siê pojaawi zobaczysz
a to nie zapowiedzieli siê o której bêd±?
Stary 2013-08-12, 16:07   #945
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Moja babcia ¿e o 17 a reszta na czuja...(je¶li siê w ogóle pofatyguj±-te¶ciówki)

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Katarzynko, jak tylko bêdziesz mog³a to odpowiedz mi i dorad¼ co¶ w sprawie tego auta. Stawiam flaszkê
Stary 2013-08-12, 16:07   #946
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cytat:
Paulinko, ¶licznie wygl±da³a¶ ile mia³a¶ lat jak bra³a¶ ¶lub?

zgadzam siê

wspó³czujê tych przygód ze ¶cianami... stracony czas i pieni±¿ki,

Ali, nie marud¼ i tak ju¿ masz du¿e spadki

Lenik,

Manni,ja te¿ siê cieszê ¿e dobrze siê rozumiemy bo naprawdê wiele nas ³±czy. Widzisz mój T¯ ma du¿o wad ale mimo to go kocham... nie wiem czy to zdrowe ale nie raz siê zastanawia³am czy nie zrobiæ kroku w ty³... i w³a¶nie przewa¿nie kiedy potrzebowa³am komplementów i g³askania po g³owie a dostawa³am suche s³owa "we¼ siê w gar¶æ" ale poprostu wiem ¿e mój T¯ ma taki styl. On sam siê nad sob± nie rozczula tylko dzia³a... chyba ¿e jest chory.. to wtedy a¿ umiera od kataru.

nie masz lekko

na wagê oczywi¶cie zaczekam. A z tymi dekoracjami to musze przedyskutowaæ jeszcze ze ¶wiadkowymi co o tym s±dz±. Ale auto napewno strojê sama.

Katarzynko,Jak to powiedzia³am T¯towi to mi powiedzia³ ¿e a¿ go zabola³o i ze siê dziwi ¿e nie musia³a¶ skrzyni remontowaæ

Kasiu, oby nowa dieta podzia³a i Ciê zadowoli³a a jak humor kochana?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Manni, teraz dopiero nadrabia³am bo z telefonu to odpisujê tylko krótko a z kompa ju¿ nadrabiam i wszystkie Twoje przeczyta³am nie mog³abym inaczej i dziêkujê za ¿yczenia przeka¿ê ja mu w ogóle du¿o o was gadam

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Hej no te¿ my¶le ¿e dieta pomo¿e chocia¿ nie by³o wzrostu wagi a spadek ale....

Humor....do (¿e tak brzydko siê wyra¿ê) same problemy i narastaj± a nie malej±...ale to jak siê zbiorê w sobie na takie zwierzenia to napiszê...

CO do samochodu to tak mo¿ecie ¿adaæ zwrotu kasy Po po prostu go zwróciæ (moja kuzynka sprzeda³a auto i go¶æ zwróci³ po dniach bo poduszka powietrzna nie dzia³a³a i musieli oddac kasê takie prawo kupuj±cego ...a tym bardziej ze zatai³ to przed Wami ...
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 16:07   #947
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Strong po pierwsze musicie zwróciæ siê do tego go¶cia i powiedzieæ, ¿e kupili¶cie autko w takiej cenie, po jakiej chodz± sprawne, a wasz siê okaza³ niesprawny i przep³acili¶cie kilka tysi, czyli pewnie z 10% jak nie wiêcej. Oczywi¶cie postawcie sprawê jasno, ¿e siê w balona nie dacie zrobiæ i oddacie sprawê do s±du.

Bo rozumiem, ¿e kupili¶cie auto w cenie jak za normalne, sprawne? Cena nie by³a podejrzanie niska?

Najpro¶ciej moim zdaniem bêdzie, ¿eby odda³ Wam te kilka tysi za naprawê. Gdyby siê nie zgodzi³- odstêpujecie od umowy. On ma Wam zwróciæ kasê, Wy mu auto. I w przypadku odst±pienia teoretycznie go¶æ nie ma prawa siê sprzeciwiæ, ale wiadomo, bêdzie siê buntowa³. Wtedy niestety musicie siê udaæ do prawnika, czêsto ludzie jak widz± pisemko z kancy to odpuszczaj±. Dopiero jak siê nie ugnie przed prawnikiem to do s±du.
Stary 2013-08-12, 16:08   #948
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
pociesze Ciê;D ja nawet nie umiem prowadziæ auta, a gdzie my¶leæ o prawkku

ja umiem tzn. tak my¶le ze umiem ale jak widaæ po egzaminie chyba jest inaczej a w ogóle to bardzo lubiê siedzieæ za kierownic±, sprawia mi to rado¶æ, dopóki nie wsi±de do elki egzaminacyjnej
zamiast my¶leæ o tym jak jadê to w g³owie mam tylko "musze zdaæ, szkoda kasy na te egazminy itd..." a nie mogê swojej g³owy przekonaæ ¿eby skupi³a siê na je¼dzie..
Stary 2013-08-12, 16:09   #949
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Haha obejdzie siê bez flaszki, masz siê super bawiæ na swoim weselu i nie martwiæ siê wag± ani autem!!!! I ja chcê Ci w tym pomóc!

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 16:10   #950
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Katarzynnko, mo¿esz mi co¶ wiêcej powiedzieæ? Jak to za³atwiæ? Jak udowodniæ ¿e on to zatai³? Bo to jednak prywatna osoba a nie komis... da siê to jako¶ bez s±du za³atwiæ?

Paulinko,zgadzam siê z Katarzyn±

Manni, ty te¿ bez prawka? No nie gadaj!czemusz to?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Patrzê na suwaczek a tam 1m i 9dni do ¶lubu nie wiem czy wyrobimy z tymi zapowiedziami ej.... a co z moj± wag± ? mia³am do ¶lubu 10kg spaæ chyba ju¿ nierealne
bo ja nie nadajê sie do prowadzenia auta, jaka¶ katastrofa by to by³a

my na zapowiedzi dali¶my przy podpisywaniu protoko³u przedslubnego jako¶ w czerwcu, to zosta³a Wam chwilka w sumie
Stary 2013-08-12, 16:12   #951
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Katarzyno,9,5 tys za auto z 2001 roku to nie jest podejrzanie ma³o. Zrobili¶my printscreena og³oszenia w necie bo go¶æ mia³ napisane ¿e "IDEALNE TECHNICZNIE I WIZUALNIE" no jest tam te¿ ¿e ma nawigacje i co¶ jeszcze a wcale nie ma... wiêc ewidentnie go¶æ auto sprzedawa³ jako sprawne a sprawne nie jest. Fakt ¿e byli¶my z nim u mechanika ale mechanik do skrzyni biegów nie wejdzie... to nie jest pêkniêcie które widaæ go³ym okiem.

My¶lisz ¿e sprawa jest do wygrania?
Stary 2013-08-12, 16:12   #952
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
ja umiem tzn. tak my¶le ze umiem ale jak widaæ po egzaminie chyba jest inaczej a w ogóle to bardzo lubiê siedzieæ za kierownic±, sprawia mi to rado¶æ, dopóki nie wsi±de do elki egzaminacyjnej
zamiast my¶leæ o tym jak jadê to w g³owie mam tylko "musze zdaæ, szkoda kasy na te egazminy itd..." a nie mogê swojej g³owy przekonaæ ¿eby skupi³a siê na je¼dzie..
U mnie by³o tak, ¿e strasznie nie lubi³am je¼dziæ pod okiem nauczyciela. I je¼dzi³am FA-TAL-NIE. Dlatego jak posz³am na egzamin to mia³am totalnie wy***ne bo s±dzi³am, ¿e po co siê spinaæ, jak i tak nie zdam. No i siê uda³o.
Tzw wdupiemanie czyni cuda
Stary 2013-08-12, 16:13   #953
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Moja babcia ¿e o 17 a reszta na czuja...(je¶li siê w ogóle pofatyguj±-te¶ciówki)

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Katarzynko, jak tylko bêdziesz mog³a to odpowiedz mi i dorad¼ co¶ w sprawie tego auta. Stawiam flaszkê
aha uwielbiam go¶ci na czuja ale zjadlabym te ciasteczka Twoje mniam mniam

a z tym autem, to te¿ pora¿ka my jak kupilismy auto, to sie okazalo,ze ma zepsuta skrzyniê biegow po tygodniu, potem w tym miejscu gdzie sprzedaja skrzynie sprzedali nam do innego modelu w koñcu mielismy to auto ok pol roku, z czego do³ozyli¶my do tego interesu ok 7 tys, no git;/
Stary 2013-08-12, 16:16   #954
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Teraz tak, normalnie machnê³abym rêk±, ale teraz organizm jest na takiej "odtrutce" i nie powinnam mu fundowaæ takich wêglowodanów w ogóle. No nic, za to pyszny obiad mi wyszed³

Oczywi¶cie ¿e mo¿ecie, trochê siedzê w tych tematach. Mo¿ecie ¿±daæ naprawy, zwrotu czêsci kasy albo w ogóle zwróciæ auto.
co za cz³owiek ten sprzedawca

dziekuje kochanapewnie masz racjê, tylko ¿e ja nawet Lenki nie mam z kim zostawic
Stary 2013-08-12, 16:18   #955
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzyno,9,5 tys za auto z 2001 roku to nie jest podejrzanie ma³o. Zrobili¶my printscreena og³oszenia w necie bo go¶æ mia³ napisane ¿e "IDEALNE TECHNICZNIE I WIZUALNIE" no jest tam te¿ ¿e ma nawigacje i co¶ jeszcze a wcale nie ma... wiêc ewidentnie go¶æ auto sprzedawa³ jako sprawne a sprawne nie jest. Fakt ¿e byli¶my z nim u mechanika ale mechanik do skrzyni biegów nie wejdzie... to nie jest pêkniêcie które widaæ go³ym okiem.

My¶lisz ¿e sprawa jest do wygrania?
skoro IDEALNE to nie ma ¿adnej wady. Na cenach siê nie znam, ale skoro piszesz, ¿e nie by³a podejrzanie niska, to wg mnie ewidentne sprawa do wygrania. To, ¿e byli¶cie u mechanika i wady nie wykry³ to tylko potwierdza, ¿e wy bladego pojêcia nie mieli¶cie o tej skrzyni.

Co wiêcej- nawet je¶li go¶æ nie wiedzia³ o wadzie, czyli nie chcia³ was oszukaæ, to i tak musi Wam oddaæ kasê. Musicie "tylko" udowodniæ, ze auto by³o ju¿ niesprawne, gdy je kupili¶cie, a po prostu ten mechanik tego nie odkry³. Nie znam siê, ale mo¿e to jest wada nie do wykrycia tak "na sucho"? Mo¿e da siê to poznaæ tylko podczas jazdy?
Stary 2013-08-12, 16:19   #956
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ

Humor....do (¿e tak brzydko siê wyra¿ê) same problemy i narastaj± a nie malej±...ale to jak siê zbiorê w sobie na takie zwierzenia to napiszê...

CO do samochodu to tak mo¿ecie ¿adaæ zwrotu kasy Po po prostu go zwróciæ (moja kuzynka sprzeda³a auto i go¶æ zwróci³ po dniach bo poduszka powietrzna nie dzia³a³a i musieli oddac kasê takie prawo kupuj±cego ...a tym bardziej ze zatai³ to przed Wami ...
czekamy na Twoje zwierzenia kochana i oby by³o lepiej wszystkie musimy siê tu wspieraæ, nie tylko dietowo
Stary 2013-08-12, 16:21   #957
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochanapewnie masz racjê, tylko ¿e ja nawet Lenki nie mam z kim zostawic
Hmm a Twoja Mama/Te¶ciowa? Je¿eli nie mieszka w pobli¿u to mo¿e mog³aby siê u Was zatrzymaæ na kilka dni?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 16:21   #958
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
U mnie by³o tak, ¿e strasznie nie lubi³am je¼dziæ pod okiem nauczyciela. I je¼dzi³am FA-TAL-NIE. Dlatego jak posz³am na egzamin to mia³am totalnie wy***ne bo s±dzi³am, ¿e po co siê spinaæ, jak i tak nie zdam. No i siê uda³o.
Tzw wdupiemanie czyni cuda
zazdroszczê takiej postawy, te¿ by mi siê na egzaminie przyda³a chocia¿ te 40 min...ja z natury jestem za bardzo wczuwaj±ca siê i prze¿ywaj±ca wszystko i czasami to bardzo utrudnia takie sprawy...
Stary 2013-08-12, 16:22   #959
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia,
Cytat:

napewno nie chcesz siê wygadaæ kochana?

Paulina,
Cytat:
musisz uwierzyæ w siebie i spróbowaæ a Lenkê mo¿esz mi podrzuciæ

Katarzyno,
Cytat:
Haha obejdzie siê bez flaszki, masz siê super bawiæ na swoim weselu i nie martwiæ siê wag± ani autem!!!! I ja chcê Ci w tym pomóc!
z autem mi pomagasz a co z wag±? przyjmiesz odemnie trochê t³uszczu? hihi Dziêki za poradê

manni,
Cytat:
my na zapowiedzi dali¶my przy podpisywaniu protoko³u przedslubnego jako¶ w czerwcu, to zosta³a Wam chwilka w sumie
nam wcze¶niej by³o nie po drodze potem nie by³o kasy no i dopiero jutro to za³atwimy

Cytat:
a z tym autem, to te¿ pora¿ka my jak kupilismy auto, to sie okazalo,ze ma zepsuta skrzyniê biegow po tygodniu, potem w tym miejscu gdzie sprzedaja skrzynie sprzedali nam do innego modelu w koñcu mielismy to auto ok pol roku, z czego do³ozyli¶my do tego interesu ok 7 tys, no git;/
i we¼ komu¶ zaufaj. Jak ja sprzedawa³am nasze to powiedzia³am ¿e nie ma katalizatora i ¿e ginije dlatego go sprzedaje za 2,2 tys. nic nie zataja³am a jak co¶ jest zepsute wiêcej to poprostu o tym nie wiem.

Katarzyna, ja te¿ zda³am za pierwszym
Stary 2013-08-12, 16:26   #960
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Hmm a Twoja Mama/Te¶ciowa? Je¿eli nie mieszka w pobli¿u to mo¿e mog³aby siê u Was zatrzymaæ na kilka dni?
moja mama te¿ pracuje a jak ma wolne to zajmuje siê moim m³odszym rodzeñstwem a ¿e jest sama to nie zawsze ma czas, choæ chêci tak bo bardzo kocha moj± córcie
a z te¶ciow± mieszkam jak na razie ale za 2 tyg siê wyprowadzamy ale z t± opiek± to te¿ nie bardzo bo te¶ciowie maj± gospodarkê i du¿o pracy...
najgorsze jest to, ¿e ¿eby jechaæ na tak± 2 godzinn± jazde trzeba po¶wiêciæ 6godz, bo zabieraj± 3 os i ka¿da je¼dzi 2 godz, wiec od 6 do 15 siedzisz w aucie a jedzie siê raptem 2 godzinki...i to te¿ mnie zniechêca
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.