|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bitwa o dom
Czy te wszystkie zdjęcia Dimy są w Polsce i Kazachstanie?
![]() Bo jak nie to pieniądze na podróże mają, ale cały czas gadają, że jakby nazbierali forsy to by rodziców ściągnęli. A Dżuma od Dimy wygląda jakby nie powiem co miała robić za chwilę w tym pociągu i się dziwiła czemu taki mały.
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
czemu powodzianie nie odpadli z tą altanką ruinką? Jak oni to nazwali? Domek fuhrera? xD
ale dobrze, że choć już na warkoczyki nie będzie trzeba patrzeć |
|
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
Byłam wczoraj (pierwszy raz chyba) w leroy merlin i powiem wam, że widziałam mnóstwo rzeczy, które znam z bitwy o dom (w tym łazienkę zwycięzców 2 edycji na wystawie i panele podłogowej oraz meble łazienkowe w taki sam wzór jak powodzianie zrobili kuchnię).
![]() I przyznam, że po wizycie w tym sklepie wcale się nie dziwię, że takie brzydkie im te łazienki wyszły.
|
|
|
|
|
#934 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A oni się już nie meblują w OBI, tylko w Leroy Merlin?
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam nic do nich nie mam ale mam wrażenie że Rozenkowa "rządzi " niejako w tym programie i to ona decyduje kto odpadnie, najlepszym przykładem jest kuchnia w powodzian- straszna jak stwierdzili Natalia i Tomek ale pani R. się podobała więc zostali
|
|
|
|
#936 |
|
... choć nie Westwood
|
Chyba wszędzie się meblują i urządzają, ale w Obi na pewno, bo pół towarów w tym sklepie jest z logiem BoD.
|
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle Rozenek dała się poznać jako uparta, często naburmuszona osoba, która nie przyjmuje do wiadomości argumentów innych osób i innego punktu widzenia. Jak jej się coś spodoba, to tak ma być i już. I jednocześnie nagina kryteria do osób, coś co jest wadą u jednych,to u jej pupilków przechodzi niezauważone lub wręcz zamienia się w zaletę.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2014-05-10 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Konto usunięte
|
Chyba się meblują w wielu sklepach ale obi jest sponsorem to je pokazują.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;46397151]Chyba się meblują w wielu sklepach ale obi jest sponsorem to je pokazują.
![]() Właśnie chciałam zacytować wizażankę powyżej, a tu patrzę już wszystko to co chciałam napisać napisałaś ty. Zapomniałaś jedynie o tym, że Rodzynek jest mamą 2 synów, co jest niewątpliwie kluczowe i warte podkreślenia w każdym odcinku. Absolwentka szkoly baletowej to z pewnoscia wygimnastykowana, jak widac radzio sie skusil Prawniczka, taa No i trzeba ratowac sie synami
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, jak w poprzedniej edycji Rozenek flirtowała z takim facetem z kucykiem, jeszcze było to tak śmiesznie zmontowane, że oni gadu gadu a żona tego faceta się wkurzała :P
A co się dzieje z mieszkaniami ludzi, którzy odpadną z programu? Znów są doprowadzane do "stanu" deweloperskiego i sprzedawane? Szczerze mówiąc nie chciałąbym mieszkać w niby nowym mieszkaniu, które już miało ściany powiercone i skute wcześniej. |
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Obi i Leroya to asortyment płytek np. mogą mieć ten sam, samej zdarzało mi się kupować w Obi a potem jeździć po dwie płytki do LM bo tam zabrakło
Rozenek nawet lubiłam ale te jej naburmuszenie i teksty np do Natalii do ciebie miotła pasuje Jakoś wolę Natalię i Tomka. Z powodzian to podziwiam Agnieszkę że tak właściwie to sama musi sobie radzić, ten jej mąż to jakiś leń Może nie ma zdolności jeśli chodzi o budowlankę ale sama próbuje, jest pozytywną babką.
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Rozenek jest straszna. Wydaje mi się, że ten program miałby dużo większą oglądalność, gdyby zamiast niej był ktoś inny. Mogli dać chociaż Kubę Wojewódzkiego
też nie ma kompetencji, a przynajmniej byłoby zabawnie.
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
O tak, Ngyuen i tego faceta bym zostawiła, on jest sympatyczny i oboje są rzeczowi.
Rozenek wymieniłabym na... Faktycznie Wojewódzkiego, choć nie ma o tym pojęcia on całe życie był jurorem xD Magdę Gessler Dorotę Wellman - lubię tę kobietę, jest normalna, po prostu. Nadawałaby się, bo umie i skrytykować i powiedzieć dobre słowo. pomyslę chwilę hm, jakby się Doda zgodziła to też bym oglądała ;d No nie wiem, sporo jest osób które by się nadały ale jeśli chodzie o takie wyraziste postacie to hmm, kto jeszcze... Anna Mucha mogłaby być, tak samo jak Chylińska - obie są matkami na pełen etat, Chylińska ma jednak ostry język i też by się dobrze nadała. A wy kogo byście widziały na miejscu rozenek?:d |
|
|
|
|
#946 |
|
Konto usunięte
|
Kogoś z magazynów wnętrzarskich, jakąś naczelną.
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
na kogoś kto się zna a nie baletnica
|
|
|
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
patiiiii nooo ale kogooooo, konkretnieee, tak jak judith jakaś pani redaktor, czy budowlańca pana stasia czy kogo :d
|
|
|
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
nom, przydała by się taka osoba
chociaż nie wiem, jak widziana byłaby taka osoba w sytuacji, kiedy Tomasz z córkami w poprzedniej edycji wyleciał za kuchnię, bo 'wyglądała prosto jak z katalogu'
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
W sumie po głębszych przemyśleniach wcale się nie dziwię, że pani Rodzynek dziwne rzeczy się podobają, potwierdzeniem jej gustu jest np. nowy chłopak.
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
Ja widziałabym kogokolwiek, byle nie Rozenkową, ale jeśli chodzi o kandydaturę to poropnuję mojego sąsiada- Miecia który jest budowlańcem.
A tak w ogóle dziewczyn w zwiastunie wyburzały jakąś ścianę- orientujecie się którą? Z salonem graniczy im chyba ten pokój do relaksu więc jakoś mi to nie pasuje. Jak myślicie?
|
|
|
#953 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;46402937]To był chyba Wojciech. ![]() Tak to ta ściana z pokoju do relaksu. [/QUOTE]Dzięki za uświadomienie. To wygląda na to że będą miec większy salon, może to i dobrze że tak robią patrząc na to jak zrobiły ten pokój.
|
|
|
|
#955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myslałam, że to to samo albo chociaż podobnie nigdy nie urządzałam i jak już dotknie mnie ta kara, to nikogo z was nie zaproszę, bo wiem, że gustu wnętrzarskiego to u mnie nie ma za grosz (czym się różnią te magazyny od katalogów? pytam serio )[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;46402937]To był chyba Wojciech. ![]() [/QUOTE] o masz, jeszcze imiona pomyliłam ale przynajmniej pamiętam, że pierwotnie mieszkał w okolicach Krosna na podkarpaciu ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Zastanawiałam się, kto chciałby kupić mieszkanie tej dziewczyny, która była fanką Legii Warszawa - wielkie logo na pół ściany - toż to kilka warstw farby trzeba byłoby użyć, żeby to zakryć
Za wolność naszą i Waszą! 11.11.2013 Edytowane przez lapida Czas edycji: 2014-05-11 o 14:48 |
||
|
|
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
Ten pokój z legią na ścianie był chyba największą porażką tego programu.
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej... bez smiechu... Ale teraz dotarło do mnie, że jeśli ktoś kupi(ł) mieszkanie po rozwodnikach... i nie zmieni(ł) mebli, a w szczególności łóżka w sypialni.... ![]() nie, nie nie, nie myslę o tym, na na na na aaaaaa
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magdę Gessler nawet chciałabym zobaczyć, podoba mi się wystrój jej restauracji. Poza tym ma wykształcenie plastyczne, więc może by coś ciekawego mówiła o łączeniu kolorów. A jakaś redaktor naczelna, to mogłaby być Ewa Mierzejewska, która prowadzi programy w Domo+. Mi się na fejsie czasem wyświetla reklama "kup mieszkanie z 1.edycji Bitwy o dom", ale przekierowuje na stronę osiedla domków JW.
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Lapida, to jest katalog http://www.brw.com.pl/katalogi/#kat-1,kuchnie-nika to jest zdjęcie z katalogu http://kuchnie.brw.com.pl/uploads/tx...t/FL_tafne.jpg
A magazyn to Villa, Home Mag, Elle Decoration, Czas na Wnętrze, Moje Mieszkanie, Dobre Wnętrze itd. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Jakoś wolę Natalię i Tomka.
Może nie ma zdolności jeśli chodzi o budowlankę ale sama próbuje, jest pozytywną babką.