|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć Laski!
My juz w Augustowie. Jest całkiem ok. Pokój mały i łazienka na korytarzu, ale jest w miarę czysto i przyjemnie. No poza tym ze gorąc niesamowity. Chrzest jak dla mnie średnio udany. Msza o 18 miała być krótka, wyszła bardzo długa i dopiero o 19.30 zladowalismy w knajpie na kolacji. Mały marudny był już trochę w kościele, potem też. Dostał cyca ale spać nie poszedł, jednak jakoś przetrwal. Impreza krótka, goście zaczęli się zwijac, zapomnieliśmy o zamówionym torcie, na szczęście o dziwo nie kazali nam za niego płacić. A na koniec poklocilam się z Tż tem. I tak to. Kończę bo trzeba iść spać. Buzka. fon mój słodki fon ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
U nas też przebija się ząbek - PIERWSZY - dolna jedyneczka ![]() A rowerek mamy taki: http://allegro.pl/trojkolowiec-luxus...449563306.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Mała buszuje już od 6.30 ![]() ![]() Teraz poszła za kanapę robić kupę bo coś stęka strasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Oby wypoczynek się udał ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana w humorze do
![]() U nas dzis znów ma być ponad 30st. Już jakieś 28jest ![]() Gda gratuluję ![]() ![]() Anesh ![]() ![]() ![]() Lewek oj kurcze szkoda, że tak średnio wyszło z tymi chrzcinami. ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-08-08 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale upał z racji tego pakuję się i wybywamy na basen ![]()
#937 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja szwagierka zrobiła ostatnio super dżem z truskawek,wpadła na pomysł by zmielić owoce-wyszedł przepyszny! Cytat:
![]() Są chyba takie urządzonka które emitują dźwięki nieprzyjemne dla nietoperzy,musisz poszukać coś na necie ![]() Cytat:
![]() A co tż nazbroił? ![]() Mam nadzieję że urlop będzie bardziej udany ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Zawsze tak jest że jak trza do lekarza albo gdziekolwiek z dzieckim wcześniej iść to śpi, a jak wolne to buszuje wczesną porą ![]() Cytat:
pociesz sie że w pokoju mam 30, a w cieniu na dworze 34 stopnie ![]() Zazdroszcze Wam tych basenów ![]() Z moim histerykiem w tym roku moge pomarzyć ![]() Kurcze niech już ta wypłata na konto przyjdzie bo chce wózek kupiiiiiiiiić już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz sobie odpocznijcie, mam nadzieję że urlopik się uda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Lewek a Wy ze msza mieliscie chrzciny?
Bo u nas ze msza to 2h trwały ![]()
#941 |
Zakorzenienie
|
Która rzuci pomysłem na zapiekankę? Mam ziemniaki, kabaczka, cebulę, ser, pomidory. Dokupię jakieś mięso mielone, beszamelem zachlapię. Będzie zjadliwe????
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tż ma dzisiaj urlop ![]() ![]() Pokończyły mi się aukcje niektóre dzisiaj, dresik po Kubusiu nike za 39 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#943 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
U nas dzisiaj troche chłodniej. Słońce za chmurami się schowało. Cytat:
Udanego wypoczynku! Ja mam za sobą straszną kłótnię z mężem. Już myślałam, że to beda najgorsze urodziny w moim życiu, ale jakoś się udało i się pogodziliśmy jak zwykle zresztą. Gratuluję pierwszego ząbką! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jadłam nigdy ![]() Podziwiam. Dla mnie za ciepło było w ostatnie dni, ale może dzisiaj, może nawet zaraz sobie poćwiczę. Najpierw tylko kawkę wypiję. 20 sierpnia zapisy na basen. Może uda mi się moją zapisać. Ciekawe jak kolejki, czy nie trzeba stać od 6 rano... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Maja poszła z tatą na spacer, a ja ide sobie robic paznokcie
![]() ![]() Moja córka szaleje za woda, szczególnie morze jej się wczoraj podobało! ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Anesh ja się tego obawialam, dlatego mroze wszystkie zupki dla Mai
#945 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Wrzuce Ci linka na pw tego mojego zaraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie który kolor??
Pliiiiis ![]() Zielony czy czerwony?? Dla chlopca czerwony pasuje??? Tż mówi że to ferrari dla małego ten czerwony http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3456591906 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() W oknie jest moskitiera, więc nie wlecą na szczęście ![]() Siedzę na tarasie, mały w wózku śpi - jezu co za upał. Aż mam migrenę i mnie mdli ![]() Dziś chyba za gorąco na ćwiczenia i sobie daruję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
O matko poleciałyśmy po chleb i wróciłyśmy całe mokre
![]() Dziewczyny dwa tyg temu skończył mi się pierwszy okres po porodzie ![]() ![]() ![]() U nas msza ze chrzcinami jakieś 20 min trwała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh, ta moja mała zołza to chyba nie zaśnie dzisiaj. Jak siedzi z babcią to już po 2 godzinach jest senna i zasypia jej na rekach. Ja uczę ją cały czas zasypiania w łóżeczku, ale ona w tym łóżeczku normalnie odżywa i senności nie widac po niej wcale. No ale czekam... może się w końcu zmęczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() E super! Ja dziś jadę sama do Biedronki wieczorem i też się cieszę ![]() Cytat:
![]() Brokuły też uwielbiam i kalafior ![]() Uwaga Książkomaniaczki!!Dziś w Biedrze jest kiermasz książki po 7,99 ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też, ale za późno, już mi się nie chce do sklepu lecieć. Roztapiam się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Hej Hej,
Angel, Anesh gratulujemy zabka, u nas dalej dziasla spuchniet i czekamy ktora dolna jedynka bedzie szybsza i sie predzej przebije. Czuje ze Sonia podobnie jak jej siostra skonczy roczek i pokaze nam swoja biala perle. W kwestii chodzenia to na razie swietnie raczkuje a chodzi tylko przy meblach i trzymana za raczki ale to jeszcze bardzo nie poradnie jej wychodzi natomiast raczkowanie - smiga jak mala torpeda.
#956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawie 200zł, w przeliczeniu na zł, bo kupowany był w usa - tżta kolegi mama kupowała i wysyłała, a my oddawaliśmy kasę...
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
U nas też upał niemożliwy. Leże w łóżku i oglądam Seks w wielkim mieście. TŻ pojechał po Jasia do opiekunki.
#958 |
Zakorzenienie
|
Kurcze
Monia,Ty już pisałaś ale mam skleroze ![]() Masz ten sam wózek prawda? Opinia wg. Ciebie jest na "tak"? ![]() Wsio gra? mi też ![]() hmmmm ![]() musze wybrac jeden ![]() Hmmm, no i nadal nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Iwoncia bierz ten, który tobie bardziej się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.