|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
Eej dziewczyny nie robcie mi tego Piszecie o przytulaniach itd i zaczyna mi sie wodospad wydobywac z oczu powoli
Chyba naprawde maja od dzis prawdziwe wojsko bo jak narazie cisza
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
nie mam misia ;) ja bym sie nie puszczał ..
Wojsko musi wychodzic z powolania (to klasycznie) A powolanie to znaczy
jakis cel obrany. W zawodowym o ile nie jest to ratownictwo to jest to kasa i chec dochrapania sie po szczeblach kariery. Nic na przymus. zawsze powtarzam. Dzwinym nieco wydaje sie pytanie czy puscic. Zalezy czy od tego czy faktycznie wojsko jako takie ma czego bronic? Wswzedzie tam gdzie prawdziwymi generalami jest armia ekonomiczna bankowa i zarzadzajaca w koncu ![]() Drugie wyjscie jesli nie puscisz misiaka to jest misja. Jest takzewolontariat w ktorym to pieniadze napewno nie sa wyznaczniekm pozycji i prestizu A wiecej tu kontaktu z czlowieiem. Po tym co czytalem ostatnio to nie chcialbym byc na miescu kobiet ktore maja sie na to zgadzać. W extremalnych warunkach nawet z misiaczkiem tutaj moga stac sie dziwne i niezrozumiale rzeczy. http://www.tvn24.pl/-1,1516845,wiadomosc.html Prosze przyklad na potwierdzenie. To raczej zawod dla wybrancow znajacych swoje mozliwosci dobrze. Nigdy przymusowo to wiem napewno..
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: nie mam misia ;) ja bym sie nie puszczał ..
astra głowa do góry musisz byc silna
a jezeli chodzi o telefony to na pewno po przysiędze nie bedzie zadnych problemów zeby je miecmój tż juz od początku jak przyjechał do jednostki mógł mieć telefon zależy jaka jednostka |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam chodzi głównie o to, że WKU zabiera nam na 9 miesięcy naszych Dziubków i to nas wkurza ... bo w tym czasie mogliby sobie już zapewnić jakąs inną przyszłość...no ale przynajmniej to jakaś przygoda dla nich
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Moj żabek mial wczoraj male zalamanie Tak mu sie za mna teskni ze nie umie sie na niczym skupic,uczyc tez sie nie umie bo w pokoju wiadomo jak jest,dra sie niemilosiernie o czym mialam okazje sie wczoraj przekonac przez tel Juz ma dosc Ten humor chyba byl przez to ze w niedziele 2kumpli z pokoju mialo widzenie z rodzinami,u jednego zona z dzieckiem a u drugiego rodzice a on biedny sam
Naszczescie jakos mi sie udalo go pocieszyc Dzis juz lepiej,usmiecha sie bo jak mowi zyje nadzieja ze go odwiedze w przyszla niedziele,na 80%tak bedzie No i cos ciekawgo sie dzieje bo ida na strzelnice,a to jest to co faceci chyba lubia najbardziej
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
mnie największa tęsknota chwyta przed snem, kiedy sobie leze w lozeczku i o nim mysle. w dzien mam troszke zajec, ale i w wolnej chwili czasem mi sie chce plakac. brakuje mi jego obecnosci, rozmow na gg, smsow.. nawet nie mam mu jak przekazac, ze go kocham i za nim tesknie
ale napewno jak bedzie mial tylko czas to zadzwoni ![]() a ja poki co wczoraj mialam 2godz 20minut jazd--> bylo super! dzisiaj jade na zakupki, takze tez troszke czasu zleci, jutro znow jazdy... w czwartek moze wybiore sie z kolezanka do cyrku i piatek znow jazdy takze jak widac, mam co robic i czas do przysiegi mi szybko zleci i juz niedlugo bede w ramionach mojego najkochanszego Miśka ![]() ![]()
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to super Mnie tez jakos te dni leca musze powiedziec,chociaz nie mam tylu zajec co ty dzis juz 7dzien a do przysiegi 24dni zostaly A o wieczorach,to prosze nic nie mow ehh,ale bedzie dobrze
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
ale wieczorami zawsze można zająć się sobą- relaksująca kąpiel, piling, potem pachnący balsam, pomalować pazurki
![]() w sobotę nareszcie będę miała czas na coś takiego, bo na tygodniu tylko na prysznic mam siły i ochotę
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak juz sie poloze to ta jedna pusta strona lozka nie podoba mi sie wcale ale zawsze mozna sobie pomarzyć prawda...![]()
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam malutkie łózko, wiec cała sie na nim mieszcze
no i jeszcze mój lew Przybrzuszek
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
heheh ja przez jakis czas spałam z misiem którego dostałam od mojego misiaczka
poperfumowałam sobie go nawet jego perfumami ![]() i wiecie co to był na serio doby pomysł prawie jak bym z moim tż spała :P:P heheh sugar widze ze napięty grafik masz ja tez robie prawko a tobie jak tam idzie?? :P
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
miałam już dwie jazdy. pierwsza, godzinna to taka rozgrzewka, nie powiem żbey mi extra poszło
wczoraj jeździłam 2godz20minut i było o niebo lepiej, instruktor puścił mnie już na miasto, mnóstwo rond brrr ale było fajnie chociaż byly momenty, kiedy robilam bledy, ze glowa boli ![]() ![]() wczoraj jezdzilam corsą i naprawde wygodnie, wcześniej "szewroletem" (nie wiemjak to sie pisze) i mi nie podpasował za bardzo, no ale trzeba sie z tym i tym zapoznać bo nie wiadomo co sie na examie trafi ![]() jutro mam kolejne jazdy polubilam jezdzic
|
|
|
#943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mialam na mysli ze polowa mojego mężusia jest pusta,nie ma go i dlatego wydaje mi sie takie wielkie to lozko Nie powiem ze nie spalam z pluszakiem,ale tylko jedna noc jak moj misiek pojechal,u boku mialam pluszowego prosiaczka z Kubusia Puchatka
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
na moim ciężko byłoby się wyspać we dwójkę
![]() a z Przybrzuszkiem śpię juz od ponad trzech lat, kiedy go tylko dostałam na imieniny
|
|
|
#945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
ale takie spanie na dłuższą metę jest męczące ![]() odgrzeję sobie zaraz pomidorówkę i będę sie powoli zbierać na zakupy ale jak sobie pomyslę,że może mnie czeka jazda mpkami po całym mieście to brrr :P no ale coś fajnego sobie kupię
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
no i wlasnie o to chodzi zebyscie mialy duzo zajec i zeby szybko dni zlecialy do przysiegi
a z tym prawkiem to bardzo dobry pomysl tez zaczelam robic jak tz byl w wojsku
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
sugar swietnie ze ci dobrze idzie i jestes zadowolona :P ja to teraz mam chwilowa załamke z tymi jazdami
dsc chyba sie orientuje w mojej sprawie :P dzis mamy małą rocznicę 22 miesiące juz jestesmyrazem z tż :P zaprosił mnie na kolację :p hehehe :P ale będzie romantycznie
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
ufff co za dzień. jak wyszłam z domu o 14 tak wrocilam teraz i w busie obczailam,ze nie wzielam ze soba komorki. na poczatku czulam sie jak bez reki, ale powiem wam,ze fajny jest taki samotny wypad na zakupy-nikt ci nie gada, lazisz gdzie chcesz i ile chcesz
![]() wprawdzie nic ciekawego nie kupilam, tylko jedną bluzke i kilka rupieci w Rossmanie, ale i tak było fajnie ![]() a w czwartek idę z kolezanką do cyrku ![]() ![]() a co ![]() edit:... kurcze jak mi sie smutno zrobilo puscilam sobie piosenki, ktore razem sluchalismy i nie moge.. siedze i placze i jest mi tak zle... gdyby chociaz zadzwonil, smsa napisal.. a tak cisza od niedzieli
Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-08-07 o 20:55 |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar nie rób tego!! ABsolutnie Ci to w niczym nie pomoże...ja też słuchałam od TŻ piosenek, i takich które z nim słuchałam i tylko nie potrzebnie się przy nich smuciłam...a do tego popadałam w coraz większego doła...więc oszczędź sobie tego, chociaż czasami fajnie powspominać wspólne chwile to i tak nic nie zmieni...no ale on przecież niedługo wróci do Ciebie
![]() Pluto gratuluje i udanego wieczorku życzę z miłym zakończeniem ![]() pamiętaj o spaleniu zbędnych kalorii po kolacji hihi...
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
e to takie chwilowe bylo, wzielam prysznic z pachnacym zelem i wszystko ok
a piosenki nie sa bardzo dolujace, tylko jakos mnie tak raz wzielo... na ogol sobie wesolo podspiewuje ![]() ![]() ale czasem trzeba sie oczyscic i poplakac,zeby potem znow byc silnym i cierpliwie czekac do przysiegi ![]() jest calkiem ok, co nie zmienia faktu,ze smsik jakis by sie przydal bylabym napewno spokojniejsza, gdybym wiedziala co u niego.
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co czujesz bidulko, miałam podobną sytuację jak TZ był w wojsku i miał jakiś stary telefon co ciąglę się wyładowywał...i jak napisał jednego smsa dziennie to było dobrze...a na dodatek im się gniazdko popsuło to nie mieli jak ładować...myślałam że zwariuje!!
ale dałam rade...
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj caly dzien przesiedzialam prawie, gadajac z ludzmi na gg
No i zaba sie odezwala dopiero wieczorem myslalam ze zglupieje(wiem kochane wiem,mialyscie i macie troche gorzej z wiadomosciami od TZtow )ale prawie caly dzien bez wiesci to...Nienawidze tego wojska jestem coraz bardziej zla(co oczywiscie nic nie da,wiem )na to wszystko Chce zeby to sie juz skonczylo ,ato sie niestety dopiero zaczelo Moj dzien nie bedzie dzis chyba za fajny,humor cos nie teges i nie moge spac od 4:30:/ ![]()
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak wiem ze mam spalać kalorie było super :P heheh ja tez zawsze słucghałam takich romantycznych piosenek ryczałam jak bóbr :P czasem to nawet takie wypłakanie pomaga po tym dostajesz wecej energi i pover aby czekać cierpliwie
|
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zaraz zabieram za szukanie adresu jednostki, w ktorej jest moj Misiek, bo chce do niego napisac list, a mam adres tylko do Międzyrzecza, gdzie miał być, a jest za Międzyrzeczem w Węg(o)rzynie :P
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu to sie zgadzam ze okres taki powinien byc wybierany przez ochotnika w danym przedziale jesli juz i dobierajac sobie odpowiedni kierunek szkolen ktory jasno przedstawiony nie bedzie mogl odbiegac od przedstawionego. Postulaty ktore w koncu spelnione zaowocuja.
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.:
mowil,ze przyszlo dwoch nowych chlopakow, wzial od nich telefony i wlozyl swoja karte sim, schowal sie gdzies i troszke gadalismy ![]() na szczescie wszystko u nich ok, tylko wszyscy strasznie tesknia za rodzinami i swoimi ukochanymi. duza dyscyplina, upal,a oni w mundurach. chodza do kantyny po napoje i slodycze, ciastka wcinaja tonami ![]() jejku jak sie ciesze, od razu mi sie humor polepszyl czekam teraz na list, a dzwonic bedzie w weekend
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Dot.:
no widzisz sugar widze ze jest ok :P mój tez na wielkich upałach musiał sie smażyć w tym mundurze .. normalnie masakra
powinny być ubrania na lato jakies normalne a nie te buciory takie ciężkie i długie grube spodnie :P |
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.:
cały dzień dziś coś robię
nareszcie wygoniłam lenia, który we mnie siedział poprasowałam stertę ciuchów, zaniosłam portki do skrócenia, wyprostowałam włosy, powywalałam dwie torby niepotrzebnych gratow z szafek i zrobiłam obiad. czekam teraz na mame i zobaczymy, czy bedzie zjadliwy, bo robilam na szybkiego z tego, co akurat mialam pod reka- zapiekanka smietnik hehe na 18 ide z kolezanka do cyrku, takze do wieczora czas zleci. potem obejrzymy z mama kolejne odcinki Skazanego na śmierc ![]() a jutro powinnam miec juz list od tż ![]() ![]()
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Dot.:
no to czas masz w 100 % wykorzystany
bardzo mnie to cieszy .. heh skazany na śmierć jak ja to oglądałam to nie mogłam wzroku od ekranu komputera oderwać ![]() hehe a jak sie tu zakłada nowy wątek bo nie moge tego znalezc??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Chyba naprawde maja od dzis prawdziwe wojsko bo jak narazie cisza

... bo w tym czasie mogliby sobie już zapewnić jakąs inną przyszłość...no ale przynajmniej to jakaś przygoda dla nich
Naszczescie jakos mi sie udalo go pocieszyc Dzis juz lepiej,usmiecha sie bo jak mowi zyje nadzieja ze go odwiedze w przyszla niedziele,na 80%tak bedzie
no to super Mnie tez jakos te dni leca musze powiedziec,chociaz nie mam tylu zajec co ty