|
|
#931 |
|
:)
|
Dot.: Dziesiatki perfum do wymianki!!! Zapraszam
Mam Gucci Rush ale za Rihanne tak nie bardzo
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Kuszą mnie Narciso Rodríguez For Her Musc Intense 40/50 ml
Dolce Gabbana L'Eau The One ok. 60/75 ml tester z korkiem , ale nie znam/nie pamiętam tych zapachów. |
|
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
hej, niestety nic mi nie wpadlo w oko ;(
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Niestety za Cacharel nic nie znalazłam.Pytałaś u mnie jeszcze o 1*L'Aristan Nuit de Tubereuse pocz 15 ml-tu jest pomyłka atomek ma 10 ml 2*Jose Eisenberg- Rouge&Noir pocz 15 ml-j.w 4*Gucci Rush pocz 10 ml *Perceive-nowe 3.Ultra Colour Rich- Carnation-nowa 4,Ultra Colour Bold- Ruby Shock-nowa 5.UltraColour Bold- Berry Bold-nowa a mnie podobają się u Ciebie następujące rzeczy; Rihanna Reb l'fleur ok.70/100 ml Rihanna Rebelle 29/30 ml Bruno Banani Dangerous Woman 20 ml Bruno Banani Time to play 18/20 ml Mexx Very Nice 57/60 ml co jesteś w stanie oddać za moje kosmy ?
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-03 o 11:57 |
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Nie ,atomek gucci to też 10tka , dziś je mierzyłam bo sama miałam ciężko uwierzyć optycznie że to dyszka i te większe też dziesiątka.Plastik po prostu jest w średnicy trochę węższy i grubszy i tak to wyszło.Specjalnie zrobiłam foto porównawcze gdzie zaznaczyłam dokąd sięga 10 ml w każdym z atomków. Wolałabym taką konfigurację,jeśli to możliwe; Mexx Very Nice 57/60 ml Rihanna Rebelle Latiho i mam jeszcze pytanie odnośnie HP, bo tak się nad nimi zastanawiam , czy one są podobne do HP sensuelle? Bo właśnie te mam i bardzo lubię.Czy wymieniłabys się na Amor Forbidden Kiss o które pytałaś gdyby zapach był podobny ?
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-04 o 09:40 |
|
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
ech faktycznie , oślepłam już chyba.W takim razie podziękuję za HPS.
Oki,mogłyby w sumie być te Dangerous. Doszła mi dziś Sensuelle a widzę że również szukasz,tylko już nie wiem co bym mogła za nie dobrać
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
znajdzies cos u mnie? Podoba mi sie sporo u Ciebie
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana , chętnie oddam ,tylko jak to kurka podzielić ;
-Dior HP Sensuelle ok. 20/100 ml-pewnie nie oddasz - D&G La rue de la fortune ok. 28/50 ml -nie lubię -Calvin Klein One Shock Myślę, że minimum 80/100 ml-za dużo -Britney Spears Midnight Fantasy Myślę, że jest 55-60/100 ml -nie lubię Esprit Nightlife edt 27/30 ml,-zastanawiam się ,ale nie znam kompletnie więc ciężko Rihanna Reb l'fleur ok.70/100 ml za dużo Rihanna Rebelle 29/30 ml poza negocjacjami Bruno Banani Time to play 18/20 ml-za mało no i co począć ? Chyba że odlałabyś sobie coś z tych gdzie wpisałam za dużo ...
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Mi podoba sie HP, bottega i amour
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
pytałaś o yankee i kringle, niestety nie znalazłam nic dla siebie. pozdrawiam
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje mi taka wymiana
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Absolutnie mi to nie przeszkadza
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, nie kochana , myślę że wtedy byłabym za dużo stratna.To już chyba wolę poprzednią opcję.Za Sensuelle zapłaciłam teraz niecałe 50 zł więc rozumiesz.Zostańmy przy poprzedniej wersji w w takim razie bo już chyba nic nie wymyślimy.
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie chcę tego Brunka.
A co powiesz na taki myk; Perceive i Sensuelle za 20 ml HPS- myślę że spokojnie przekraczają moje zapachy wartością , bo HPS to tester więc te 20 ml warte są ok 50 zł,wiem że to inna półka itp,itd ale przecież za średnią półkę też się płaci Czasem mam wrażenie że inne wizażanki myślą że Avon to za 20 zł woda..., no nie każda tyle kosztuje, nie każdawszystkie szminki i odlewki o które pytałaś za Mexx-tu też na pewno nie będziesz stratna
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-05 o 13:52 |
|
|
|
|
#947 |
|
:)
|
Kurcze meczy mnie ta Twoja Rihanna. I tak mysle czym jeszcze by Cie skusic za te perfum.
A wiem ze nie szukasz tych akurat ale moze chcialabys z Aonu Little pink dress nowe w kartoniku i Instinct forbidden Avon tez nowe z kartonikiem te oba za Rihanna Reb'l fleur. Bardzo mi zalezy. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-02-05 o 15:45 |
|
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie znam tego zapachu ale oki niech będzie i już nic nie kombinujmy bo w szyciu nie dojdziemy do ładu .To finalizując;
ode mnie L'Aristan Nuit de Tubereuse Jose Eisenberg- Rouge&Noir gucci -rush Perceive Sensuelle 4,Ultra Colour Bold- Ruby Shock-nowa 5.UltraColour Bold- Berry Bold-nowa 6 szminka carnation od Ciebie rihanna Reb fleur Mexx XX Nice 57/60 ml
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-05 o 16:11 |
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() W wątku nic nie znalazłam ale na fragrantice widzę że masz aniołka likierowego
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy Latiho, chciałabym się tylko upewnić że nie mówimy tu np o dwóch tygodniach ,tylko jakiejś delikatnej obsuwie .
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam tych zapachów w wątku które masz, ale zwącham je i dam Ci znać, ale to tak do pn.
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zawsze tylko Bottega
|
|
|
|
|
#954 |
|
Felicita
|
Napisz proszę co z poniższych mogłabyś oddać za to co chcesz ode mnie
![]() Benefit - So Hooked On Carmella 30 ml psik testowy - kultowy niedostepny już zapach Narciso Rodríguez For Her Musc Intense 40/50 ml Gucci Guilty 25-27/30 ml, lubie je, więc za coś wow Dior HP Sensuelle ok. 20/100 ml, (nie wiem dokładnie, płyn sięga do napisu Dior), tester z korkiem- Podkład Estee Lauder Double Wear kolor Sand, zostało mniej niż połowa, na moje oko 12/30 ml, mam z wymianki ale okazał się za jasny, zdjęcie na życzenie.[/QUOTE] |
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Dolce Gabbana L'Eau The One ok. 60/75 ml tester z korkiem
Gucci Envy 30 ml nowe, psik testowy D&G La rue de la fortune ok. 28/50 ml Calvin Klein One Shock Myślę, że minimum 80/100 ml znajdziesz coś u mnie za któryś z zapachów? mam dobrą pielęgnację w wątku, zapraszam |
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
DG l'eau the one i bottega Veneta - znajdziesz coś u mnie?
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Masz jakiś pomysł na wymianę? Effaclar prawdopodobnie poleci, ale lokówka, Phyto i Klorane jest
![]() Mi najbardziej zależy na the one...
|
|
|
|
|
#958 |
|
Felicita
|
Z kosmetyków, o które pytałaś zostało tylko:
- Szminka Sephora różowa, testowana - zdj -Paletki Sephory: - Pin up show - Gri gri Napisz proszę, czy jesteś nadal zainteresowana i czy jest coś co mogłabyś za to oddać. |
|
|
|
|
#959 |
|
kolorowa_mama
|
Cos za el DW??
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
Benefit So Hooked On Carmella mnie zainteresowały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

znajdzies cos u mnie? Podoba mi sie sporo u Ciebie 

?