My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 20:34   #931
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
3 posiłki to dla mnie mało, ja jem conajmniej 5 ale ja kocham jeść, a jak coś mi bardzo smakuje np. w restauracji to zjem tyle ile jest choćbym pęknąć miała jest taki jeden zajazd tylko pod Łodzią, że tam nigdy nie dam rady zjeść całej porcji więc połowę biorę na wynos:d

Dziewczyny doradzcie mi coś. jest u mnie w mieście taki chłopak. jest chory, odkąd pamiętam zaczepiał ludzi na ulicy i zagadywał, ale zazwyczaj pokazywał się tylko z ojcem lub matką. Teraz przez kilka lat nie było go widać, pewnie gdzieś go zamknęli. jakieś pół roku temu zaczęłam go znowu widywać na mieście. Od tamtej pory widziałam go z 5 razy, za każdym razem do mnie podchodził i gadał, że chciałby mieć ze mną dziecko, żebym z nim posżła i on mi zrobi dzidziusia, że to będzie śliczne nasze dziecko itd. Tylko do tej pory to było albo przy jego ojcu albo matce, a dziś ja szłam z mamą, a on sam. Jak tylko go zobaczylam to odwróciłam głowę w drugą stronę i udawałam, że nie widzę, ale i tak podszedł i już zaczęłam się bać, szedł za nami, próbował mnie łapać za rękę, ciągle gadał o dziecku, później zaczął gadać, że brałby mnie od tyłu itd.. na początku nie reagowałam później kazałam mu kilka razy się odwalić, w końcu poszedł. Ale zaczynam się go bać, mama mi mówi, żebym następnym razem zadzwoniła na policję, albo żebym to po porostu zgłosiła, żeby się tym zajęli, albo żeby go rodzice nie wypuszczali samego. On jest chory, nie wiadomo co może mu przyjść do głowy.. nie wiem czy przesadzam czy co.. co myślicie?
wybaczcie trochę się rozpisałam, ale gadałam teraz z mamą i zaczęłam się zastanawiać..
Szkoda tylko, że wyglądam jakbym jadła o wiele, wiele więcej...
A znasz może jego rodziców? Spróbuj się z nimi skontaktować, powiedz jaka jest sytuacja i poproś, żeby coś z tym zrobili

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Tili no w sumie nie było nic takiego... jeden gorszy dzień ale w sumie to z obu stron szło... no i potem przez kilka dni było tak... dziwnie nieco... dzisiaj moja koleżanka napisała do niego z mojego konta to odpisał normalnie nie wiem czy się nawet zczaił, że to nie ja pisałam xD no ale dwa razy napisał o tym spotkaniu nie wiem co mam myśleć o tym boję się strasznie...
Cytrusek no nie zapytałam bo nie bardzo była okazja...
Mnie pewnie zżerałaby ciekawość i strach, bo jak ktoś mi pisze, że musimy porozmawiać, to od razu mam schizę, że chodzi o coś złego, więc od razu wypytałabym o co chodzi Nie bój się, jeśli macie dobry kontakt, to powinno być okej
Stary 2013-11-14, 20:57   #932
asik1503
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cytrusek no ja właśnie też mam schizę, że to coś złego... ale z drugiej strony sposób w jaki zostało to napisane nie ma negatywnego wydźwięku... przynajmniej ja nie wyczułam... no i ogólnie do niedzieli wszystko było cacy czy faktycznie jeden gorszy dzień może zaprzepaścić całą znajomość?
Wizazanka jak będę miała okazję to zapytam choć pewnie i tak mi nie powie
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 21:45   #933
magdaspring
Zakorzenienie

Witam ponownie

Musiałyście tyle naskrobać jedne!!!

Idę nadrobić to co mnie ominęło

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 05:28   #934
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizazanka ja bym to zgłosiła bo jeszcze jakby coś tam gadał pod nosem to pół biedy ale jak idzie za Tobą, próbuje dotykać... to już nie jest zabawne tym bardziej, że jest chory i nie wiadomo co mu w tej głowie siedzi...

wlasnie mi tak mama mowi, ze to jest dorosly facet, ktory mimo ze jest chory to jednak tez ma potrzeby jak facet, a to ze jest chory sprawia tylko ze tym bardziej nie wiadomo co moze mu przyjsc do glowy..
mam takiego dawnego znajomego policjanta, napisze chyba do niego i zapytam czy jest sens w ogole zglaszac cos takiego.
Cytat:
Cytrusek no ja właśnie też mam schizę, że to coś złego... ale z drugiej strony sposób w jaki zostało to napisane nie ma gatywnego wydźwięku... przynajmniej ja nie wyczułam... no i ogólnie do niedzieli wszystko było cacy czy faktycznie jeden gorszy dzień może zaprzepaścić całą znajomość?
Wizazanka jak będę miała okazję to zapytam choć pewnie i tak mi nie powie
Widze ze ty z tych bardziej cierpliwych ja bym od razu zapytala o ci chodzi i juz bym sie chciala spotkac i gadac
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 06:42   #935
Aldrin
Zakorzenienie

Witam się w Piątek

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
pamietam tylko, ze Aldi mialam powiedziec, ze: ojeeeeej! rosnie juz nasz wizazowy brzuchatek! bedzie chlop jak dab! mowie ci!

poza tym to padam na ryjek. w pracy musze byc juz o 7.15, wracam do domu, jem szybki obiad i jade na masaz. zalapalam sie na dodatkowy, a po pierwszym jak facet zobaczyl efekty to namowil tez zone, wiec mam dwie osoby potem do dziadka, potem jeszcze mame masowac i po prostu nie mam sil, a kregoslup mi juz siada.. ale co tam - bede zyc
w pracy zakochalam sie juz dwa razy.. Dawidek i Marcinek sa absolutnie fantastyczni! a Marcinek dzisiaj dal mi buziaka i poplakal sie jak szlam do domu.. myslalam, ze mi peknie serce.. w niedziele umowilam sie z M., ale tak sobie mysle, ze pojde chyba po Marcinka i wezme go na spacer obiecalam mu, i teraz na to tak czeka.. a jak M. nie bedzie to pasowalo to niech sobie nie przyjezdza, o!
kocham te dzieciaki..
Ja Ci dam chłop

No to teraz masz niezły zapindziel w życiu ale to dobrze robisz co lubisz, zdobywasz doświadczenie i może w końcu uda Ci się otworzyć ten swój zakład

Cytat:
Dziewczyny doradzcie mi coś. jest u mnie w mieście taki chłopak. jest chory, odkąd pamiętam zaczepiał ludzi na ulicy i zagadywał, ale zazwyczaj pokazywał się tylko z ojcem lub matką. Teraz przez kilka lat nie było go widać, pewnie gdzieś go zamknęli. jakieś pół roku temu zaczęłam go znowu widywać na mieście. Od tamtej pory widziałam go z 5 razy, za każdym razem do mnie podchodził i gadał, że chciałby mieć ze mną dziecko, żebym z nim posżła i on mi zrobi dzidziusia, że to będzie śliczne nasze dziecko itd. Tylko do tej pory to było albo przy jego ojcu albo matce, a dziś ja szłam z mamą, a on sam. Jak tylko go zobaczylam to odwróciłam głowę w drugą stronę i udawałam, że nie widzę, ale i tak podszedł i już zaczęłam się bać, szedł za nami, próbował mnie łapać za rękę, ciągle gadał o dziecku, później zaczął gadać, że brałby mnie od tyłu itd.. na początku nie reagowałam później kazałam mu kilka razy się odwalić, w końcu poszedł. Ale zaczynam się go bać, mama mi mówi, żebym następnym razem zadzwoniła na policję, albo żebym to po porostu zgłosiła, żeby się tym zajęli, albo żeby go rodzice nie wypuszczali samego. On jest chory, nie wiadomo co może mu przyjść do głowy.. nie wiem czy przesadzam czy co.. co myślicie?
wybaczcie trochę się rozpisałam, ale gadałam teraz z mamą i zaczęłam się zastanawiać..

Ja też bym się go bała, to jednak facet a chory facet to jeszcze gorzej on nie wie co jest dobre a co złe, ja bym to gdzieś zgłosiła ale pewnie policja z tym nic nie zrobi, może porozmawiaj z jego rodzicami jak ich znasz
Stary 2013-11-15, 06:52   #936
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Witam się w Piątek

Ja Ci dam chłop

No to teraz masz niezły zapindziel w życiu ale to dobrze robisz co lubisz, zdobywasz doświadczenie i może w końcu uda Ci się otworzyć ten swój zakład

Ja też bym się go bała, to jednak facet a chory facet to jeszcze gorzej on nie wie co jest dobre a co złe, ja bym to gdzieś zgłosiła ale pewnie policja z tym nic nie zrobi, może porozmawiaj z jego rodzicami jak ich znasz
Nie znam jego rodzicow. Moja mama ich kojarzy tylko. Ale macie racje musze cos z tym zrobic, juz myslalam ze swiruje i przesadzam, ale chyba jednak nie..
Stary 2013-11-15, 06:58   #937
asik1503
Zakorzenienie

Wizazanka nic mi nie da, że będę wypytywać i domagać się natychmiast spotkania bo i tak tego nie przyspieszę a co ma być to i tak będzie dlatego przestałam się zamartwiać jeszcze mnie wczoraj siostra pocieszyła w pewnej sprawie
heh wkurza mnie tylko, że z nikim się dogadać nie mogę ludzie mnie totalnie olewają
22.08.18
IG

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 07:34   #938
Tilili
Zakorzenienie

cześć Wam

Marysia moja! ja cie sune.. ile Ty musisz mieć siły, żeby wszystkich wymasować.. skąd Ty ją bierzesz powiedz mi..?
ale super z tym spacerkiem M na pewno się zgodzi i sobie miło spędzicie czas tule Cię mocno i dużo siły życzę kochana

Wizazanka też bym się bała, po takim człowieku można się wszystkiego spodziewać.. a myślisz, że on mówi tak Tylko do Ciebie czy do innych kobiet tak samo..? lepiej to zgłosić.

Asia no cośTy jak to Cię wszyscy olewają..? nie wygaduj głupot a ja myślę, że ta Wasza rozmowa będzie pozytywna..

mam dzisiaj lenia i nic mi się nie chce..

bujać to my a nie nas..
Tilili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 08:04   #939
asik1503
Zakorzenienie

Tili kochana jesteś
oj bo do kogo nie napiszę to nikt mi nie odpisuje no ja nie wiem jak to jest wczoraj to w ogóle się uśmiałam bo moja kumpla uratowała koledze tyłek bo ja do niego w środę napisałam wieczorem smsa... nie dostałam żadnej odpowiedzi... więc już sobie myślę "oho, ma mnie w zadzie" a ta do mnie, że dzisiaj rano jej tż do niej wyjechał z pretensją, że nie odpisuje na smsy a ona nic nie dostała xD i się okazało, że to te same sieci... w sensie kolega i jej tż mają tą samą i my dwie mamy tą samą więc zawsze istnieje opcja, że odpisał ale nie doszło

a właśnie nie pochwaliłam się... kupiłam sobie kozaki
22.08.18
IG
Stary 2013-11-15, 08:06   #940
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizazanka nic mi nie da, że będę wypytywać i domagać się natychmiast spotkania bo i tak tego nie przyspieszę a co ma być to i tak będzie dlatego przestałam się zamartwiać jeszcze mnie wczoraj siostra pocieszyła w pewnej sprawie
heh wkurza mnie tylko, że z nikim się dogadać nie mogę ludzie mnie totalnie olewają
No to po prostu daj znac bo mnie ciekawosc zje:p ale mydle ze to cos dobrego

Cytat:
Napisane przez Tilili Pokaż wiadomość
cześć Wam

Marysia moja! ja cie sune.. ile Ty musisz mieć siły, żeby wszystkich wymasować.. skąd Ty ją bierzesz powiedz mi..?
ale super z tym spacerkiem M na pewno się zgodzi i sobie miło spędzicie czas tule Cię mocno i dużo siły życzę kochana

Wizazanka też bym się bała, po takim człowieku można się wszystkiego spodziewać.. a myślisz, że on mówi tak Tylko do Ciebie czy do innych kobiet tak samo..? lepiej to zgłosić.

Asia no cośTy jak to Cię wszyscy olewają..? nie wygaduj głupot a ja myślę, że ta Wasza rozmowa będzie pozytywna..

mam dzisiaj lenia i nic mi się nie chce..
Mama mi mowila ze widziala kilka razy jak np w sklepie podchodzil do kobiet ale tylko sie przygladal i odchodzil, ja tez nie widzialsm zeby kogos tak nagabywal wiec to nie tak ze zaczepia kazdego. Zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak mu wpadlam w oko ze mnie zapamietal, czy za kazdym razem wpadam mu w oko na nowo i nie pamieta ze juz mi to mowil. Wczoraj pieprzyl tez ze on juz nie moze beze mnie zyc
Stary 2013-11-15, 08:08   #941
Aldrin
Zakorzenienie

cześć niewitanym,
Asik pokaż kozaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 08:20   #942
asik1503
Zakorzenienie

Aldrin pokażę jak zrobię zdjęcie bo na stronie sklepu ich nie ma xD
Wizazanka oczywiście, że dam znać w końcu albo będziecie mnie pocieszać albo będziemy świętować
22.08.18
IG
Stary 2013-11-15, 08:20   #943
booombelek
BAN stały

Cześć dziewczyny, padam na twarz a zaraz lecę do pracy. Później sie zjawie jakoś.

Fatalnie się czuję, chyba ten dzień się źle dla mnie skończy.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 08:22   #944
asik1503
Zakorzenienie

Bombelku trzymaj się
22.08.18
IG
Stary 2013-11-15, 09:06   #945
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Standardowo życzę Wam miłego weekendu
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 09:14   #946
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Asia trzymam kciuki żeby to nie było nic złego z kolegą Ja wczoraj też usłyszałam od tżta że musimy pogadać jak się spotkamy.. Tylko ze ja mniej wiecej wiem co usłyszę

Wizazanka tak jak dziewczyny pisały ja też bym to gdzieś zgłosiła.

Tili mi też sie nic nie chce. Chodź polenimy sie razem

Kokos miłego

dzień dobry
Stary 2013-11-15, 09:17   #947
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, padam na twarz a zaraz lecę do pracy. Później sie zjawie jakoś.

Fatalnie się czuję, chyba ten dzień się źle dla mnie skończy.
Weekend mamy nie przepracowuj się i oby dzień szybko minął

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość

Tobie również
Stary 2013-11-15, 09:24   #948
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dzień dobry! Miałam pokazać wam owcę, ale niestety 90% tego co wczoraj wykleiłam dziś odpadło. Kleiłam na dwustronną artystyczną taśmę która trzyma jak super glue a tu taka niespodzianka. Nie jestem w stanie tego odbudować na czas. Dodatkowo wszystko jest do dupy.

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 09:36   #949
Tilili
Zakorzenienie

Cytat:
Tili kochana jesteś
oj bo do kogo nie napiszę to nikt mi nie odpisuje no ja nie wiem jak to jest wczoraj to w ogóle się uśmiałam bo moja kumpla uratowała koledze tyłek bo ja do niego w środę napisałam wieczorem smsa... nie dostałam żadnej odpowiedzi... więc już sobie myślę "oho, ma mnie w zadzie" a ta do mnie, że dzisiaj rano jej tż do niej wyjechał z pretensją, że nie odpisuje na smsy a ona nic nie dostała xD i się okazało, że to te same sieci... w sensie kolega i jej tż mają tą samą i my dwie mamy tą samą więc zawsze istnieje opcja, że odpisał ale nie doszło

a właśnie nie pochwaliłam się... kupiłam sobie kozaki

a powiedz mi asiu kiedy macie mieć tą rozmowę..?
żebym mogła trzymać kciuki
mi też czasami smsy nie dochodzą i koleżanka np mi opowiada coś a ja jej mówie ale o co chodzi..? a ta no przecież Ci pisałam i mi pokazuje smsa a ja go nie mam

Cytat:

Mama mi mowila ze widziala kilka razy jak np w sklepie podchodzil do kobiet ale tylko sie przygladal i odchodzil, ja tez nie widzialsm zeby kogos tak nagabywal wiec to nie tak ze zaczepia kazdego. Zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak mu wpadlam w oko ze mnie zapamietal, czy za kazdym razem wpadam mu w oko na nowo i nie pamieta ze juz mi to mowil. Wczoraj pieprzyl tez ze on juz nie moze beze mnie zyc
obawiałabym się go trochę w takim razie..

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
miłego kochaniutka

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Asia trzymam kciuki żeby to nie było nic złego z kolegą Ja wczoraj też usłyszałam od tżta że musimy pogadać jak się spotkamy.. Tylko ze ja mniej wiecej wiem co usłyszę

Wizazanka tak jak dziewczyny pisały ja też bym to gdzieś zgłosiła.

Tili mi też sie nic nie chce. Chodź polenimy sie razem

Kokos miłego

dzień dobry
to chodź do mnie poleżymy pod kocykiem i filmy jakieś oglądniemy a na obiad zrobie nam naleśniki
a o czym będziecie z Tż rozmawiać..?

bujać to my a nie nas..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 09:44   #950
asik1503
Zakorzenienie

Lenka
Tili nie wiem kiedy nic nie napisał... rano go zapytałam kiedy chce się spotkać to tylko odczytał wiadomość... wiem, że jak jest w pracy to nie zawsze ma możliwość odpisać dlatego czekam
cholera miałam jechać do tej mojej przyjaciółki ale przyznam szczerze, że nie nadaję się na spotkania towarzyskie nie wiem co robić...
22.08.18
IG
Stary 2013-11-15, 10:17   #951
Tilili
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka
Tili nie wiem kiedy nic nie napisał... rano go zapytałam kiedy chce się spotkać to tylko odczytał wiadomość... wiem, że jak jest w pracy to nie zawsze ma możliwość odpisać dlatego czekam
cholera miałam jechać do tej mojej przyjaciółki ale przyznam szczerze, że nie nadaję się na spotkania towarzyskie nie wiem co robić...
Asia ja bym jechała do przyjaciółki.. będziesz przez cały weekend czekać na znak od niego kiedy się spotkacie..? a tak to Kolega zobaczy że nie czekasz tylko na niego i że masz swoje życie i swoich znajomych przyjaciółce sprawisz przyjemność no chyba, że naprawdę nie masz humorku no to zostań w domku.. a przyjaciółkę masz wyrozumiała...?

na obiad mam naleśniki i zupę z wczoraj piernicze nie będę się wysilać a później jadę na herbatkę do mojej koleżanki tej z którą znamy się od zerówki
a coś nam tak wątek jakby przymierał..

bujać to my a nie nas..
Stary 2013-11-15, 10:22   #952
Tilili
Zakorzenienie

zrobiłam dla Was kawkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg superthumb (3).jpg (12,3 KB, 5 załadowań)

bujać to my a nie nas..
Stary 2013-11-15, 10:36   #953
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam dla Was kawkę

Stary 2013-11-15, 10:39   #954
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Tili to ja już idę do Ciebie
Wysłałam PW

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
zrobiłam dla Was kawkę
Stary 2013-11-15, 11:00   #955
asik1503
Zakorzenienie

Tili przyjaciółka jest bardzo wyrozumiała już w zeszły weekend miałam do niej jechać do w końcu zostałam i spędziłam weekend z kolegą
Lenka ja też mogę wiedzieć co to za rozmowy z Tż? wiem... ciekawskie jajo ze mnie
22.08.18
IG
Stary 2013-11-15, 11:02   #956
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:

a powiedz mi asiu kiedy macie mieć tą rozmowę..?
żebym mogła trzymać kciuki
mi też czasami smsy nie dochodzą i koleżanka np mi opowiada coś a ja jej mówie ale o co chodzi..? a ta no przecież Ci pisałam i mi pokazuje smsa a ja go nie mam

obawiałabym się go trochę w takim razie..

miłego kochaniutka

to chodź do mnie poleżymy pod kocykiem i filmy jakieś oglądniemy a na obiad zrobie nam naleśniki
a o czym będziecie z Tż rozmawiać..?
No zaczynam sie obawiac. jak biegam rano to kawalek biegne przez park a dalej juz przy glownej drodze, ale dzis w tym parku sie zlapalam na tym ze sie zaczelam rozgladac czy go gdzies nie ma a jak zobaczylam jakiegos goscia to wpadlam w panike, ale to oczywiscie nie byl on. tylko ze tak sobie mysle..kto cokolwiek z tym zrobi skoro przeciez on nie lazi za mna, nie szuka mnie tylko za kazdym razem sa to zupelnie przypadkowe "spotkania" na miescie..

a moze ja tez bym mogla pod ten kocyk
Stary 2013-11-15, 11:11   #957
asik1503
Zakorzenienie

obiecane buty dla Aldrin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1920.jpg (23,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1921.jpg (23,5 KB, 10 załadowań)
22.08.18
IG

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-15, 11:13   #958
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
obiecane buty dla Aldrin

Dziękuje !!! butki mega, uwielbiam takie
Stary 2013-11-15, 11:14   #959
Tilili
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Tili to ja już idę do Ciebie
Wysłałam PW

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

już odpisałam kochana

Cytat:
Tili przyjaciółka jest bardzo wyrozumiała już w zeszły weekend miałam do niej jechać do w końcu zostałam i spędziłam weekend z kolegą
Lenka ja też mogę wiedzieć co to za rozmowy z Tż? wiem... ciekawskie jajo ze mnie
no to co zrobisz Asiu..?

Cytat:
No zaczynam sie obawiac. jak biegam rano to kawalek biegne przez park a dalej juz przy glownej drodze, ale dzis w tym parku sie zlapalam na tym ze sie zaczelam rozgladac czy go gdzies nie ma a jak zobaczylam jakiegos goscia to wpadlam w panike, ale to oczywiscie nie byl on. tylko ze tak sobie mysle..kto cokolwiek z tym zrobi skoro przeciez on nie lazi za mna, nie szuka mnie tylko za kazdym razem sa to zupelnie przypadkowe "spotkania" na miescie..

a moze ja tez bym mogla pod ten kocyk
ciężka sprawa.. ja bym zadzwoniła na komisariat zglosiła oni pewnie jakąś notatkę zrobią i jak go spotkasz na mieście to bym go może policją postraszyła.. albo wezwała policję i niech coś z nim zrobią..

a z tym rozglądaniem się to ja mam to do teraz od kiedy mnie gościu gonił wieczorem.. i unikam parków, ciemnych uliczek itp nawet do lasu koło mojego domu się sama nie zapuszczam..

pewnie chodź kochana

bujać to my a nie nas..

Edytowane przez Tilili
Czas edycji: 2013-11-15 o 11:15
Stary 2013-11-15, 11:24   #960
booombelek
BAN stały

a ja sie dalej znalazlam w szpitalu
ratuje mnie tylko sluzbowy laptop
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości