|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki powinien być tytuł nowej części wątku? | |||
| Biegam żwawo,piję soczek,mamo moja mam już roczek! |
|
2 | 10,00% |
| Narozrabiam, wejdę wszędzie,znowu mama śmiać się będzie |
|
1 | 5,00% |
| Kupa tu, Kupa tam! Mamo, mamo chodzę sam! |
|
0 | 0% |
| Chodzę, biegam i raczkuje Mama guzy opłakuje |
|
0 | 0% |
| Jem jajeczko, chodzę ładnie,ale gadam wciąż nieskładnie |
|
2 | 10,00% |
| Jestem sobie mały zbój, każdy kącik będzie mój |
|
2 | 10,00% |
| Mamy guzy i siniaki- takie szybkie z nas roczniaki |
|
0 | 0% |
| Chodzę tu, zaglądam tam, słuchajcie wszyscy: roczek mam! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato jest lato! mam już roczek i co wy na to |
|
0 | 0% |
| Jedna świeczka na torcie... nasze skarby kończą roczki |
|
0 | 0% |
| Kończę okres niemowlęcy a zaczynam już dziecięcy |
|
4 | 20,00% |
| Jem banana,mięsko gryzę, zmieniam się już w małą pyzę |
|
0 | 0% |
| Świeczkę na torcie dmuchamy, pierwszy rok na tym świecie już za nami |
|
0 | 0% |
| Coraz więcej zębów mam, czas na torta- rok już mam |
|
4 | 20,00% |
| Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! |
|
5 | 25,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
ROCKY jejku co za przeżycia
kladz się do łóżka z ciepłą herbatą i wygrzej się. Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Jestem okropna matka..dzisiaj pierwszy raz nie posmarowalam synka kremem na dwór i twarzyczke ma teraz czerwona
(( kurde no!! Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.Coś się wbic nie mogę, ciągle do tylu jestem,a jak pisze to aplikacja mi siada. LEMURKU kciuki za tatę! MAMASZKRABKA wspolczuje problemów z tarczyca. Moja od jagód czasu stanęła w miejscu,ale jeden płat też kilka lat temu drastycznie zmalał. MYSZKA brawo za wymiary Nikosia. co taki podły nastroj? PIANKA Igi też bal się odkurzacza w którymś momencie,ale maz mu pokazywał troszkę jak odkurzalan i teraz lata za mną jak odkurz Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#933 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Zdrówka dla Lili
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46492658]Miszka, gdybyś Ty wiedziała, co ja mu śpiewam... Niestety nie znam zbyt wielu dziecięcych piosenek, więc lecimy z: "Ksiądz proboszcz już się zbliża, już puka do mych drzwi, pobiegnę go przywitać, w mym ręku wino drży", a także: "Dzisiaj w niedzielę, spotkamy się z Ryśkiem w kościele, ja trochę kasy mam, on brzuch jak Moby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić!" albo nasz fejwrit w ogóle to jest: "W Ciechocinku, tam gdzie dom zdrojowy, Maxi Kaaaaaaaaaaz czeka na łowy Na deptaku czai się na panie każda szansę dziś dostanie" lub: "Ero ero disco Oto dla zakochanych dens" Mój TŻ nie jest lepszy, bo wiecznie mu puszcza Braci Figo Fagot (po tym wyznaniu to już się centralnie boję, że mi jutro opieka społeczna zaklupie rano do drzwi:P). A Młody jak słyszy pierwsze dźwięki tych geniuszy, to się aż trzęsie z radości i krzyczy. No tak, że tego... Dobrzy rodzice z nas [/QUOTE]No ładnie, to ja śpiewam Pieski małe dwa, w Artek takiego repertuaru słucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mój nastrój tak jakoś się złożyło parę rzeczy, plus zbliżający się nasz powrot do kraju. Jej już ta godzina, uciekam spać. Dobranoc. Miłego weekendu mamuski |
||||||
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Troche Was poczytalam ale nie wiem co komu bo i tak nie ogarniam tematow :/
Perse- fajne piosenki spiewasz synusiowi ![]() Co do odkurzaczy to mamy podobnie tez mam swira na tym punkcie, a ze moj jest strasznie ciezki to kupilam sobie taki malutki lekki na kabel bo te na baterie co sie laduje sa slabe i ciagle trzeba je ladowac. No, ale hitem jest moj nowy steam mop. Nareszcie polatam se na super sprzecie ![]() Nie trzeba zadnych plynow tylko nalewa sie wode destylowana i to czysci na pare goraca. 15sekund sie jezdzi w tym samym miejscu i zabija 99.9% bakteri. Mi nawet nie o te bakterie chodzi, ale o wygode. Zdrowka dla Waszych maluszkow ![]() Rocky- jej ale masz ostatnio przgody. Mam nadzieje, ze bedziesz zdrowa bo tej akcji ratunkowej. Super ze sa ludzie, ktorzy troszcza sie o zwierzaki ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Myszka- siemie lniane trzeba zmielic na swiezo i zalac woda lub najlepiej dodac do natur.jogurtu. Siemie lniane zawiera sladowe ilosci cyjanku. Jesli sie swieze ziarna bedzie gryzlo to moze zaszkodzic. Gotowe co jest w paczkach juz zmielone z kolei nie ma juz takich wlasciwosci. Zalane wrzatkiem tez je traci. Najlepiej polecam kupic olej z siemienia i dodac troche do zupki. My przez zelazo mielismy straszny problem, ktory o malo nie skonczyl sie lewatywa i ten olej nas uratowal. Do tego on ma duzo kwasow omega ![]() Ja jak tylko widze , ze misiu ma problem to mu dodaje, ale nie daje mu codziennie. Ja oleju do zupek w ogole nie uzywam po tym jak maly przez sen mi sie caly obrzygal to mam awersje do buraczkow i oleju ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myslalam ze tylko ja tak mam ze przejade 20 km na zakupy wracam i jestem padnieta. Cytat:
Ala znowu rozpalona, dalam nurofen i juz lepiej. Ech chce spac ale nawet oczy mi sie nie kleja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46492373]Znacie piosenkę "Hera koka hasz LSD"?
Bo ja jej słucham już cały wieczór, tak mi się wkręciło :P Posłuchajcie sobie ![]() * żeby nie było - jestem przeciwniczką narkotyków ** i bardzo dobrze znam oryginał tej piosenki ![]() Usnął, ale się z nim musiałam siłować... Trzeci raz dzisiaj. Jak ta pogoda się nie poprawi, to skończę w kaftanie.[/QUOTE] Znam. Mąż chodzi i śpiewa. Jak byliśmy w kfc to młodzież spiewała Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dalej leje
dobrze ze dzis nigdzie sie nie wybieramy bo ciezko z domu wyjsc, zeby przejsc do drogi z ogródka trzeba po kolana w wodzie isc.Psy dalej w garażu. Czekam az sasiadka wroci w południe z pracy to pojdziemy do nich raz ja raz ona chyba ze Laura wczesniej padnie.Bo pilnuje mnie na kazdym kroku.Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Pozniej Wam foty wrzuce Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#938 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde z tą wodą... pada nadal u Was? Biedne psiaki... Cytat:
zdarza się.2. To może i u mnie stanie w miejscu. Cytat:
Cytat:
Widzę, że nadal leje. Posiedź w domku i się wygrzej po tej nocy. U nas padać przestało ale drogi są w opłakanym stanie... trochę wczoraj jednej przybrało. Igi się spina po mnie, M. pojechał na zakupy i do serwisu bo rozwaliłam jego telefon A ja mam tyyyle roboty dziś. |
|||||
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy śniadanku.
Leje, leje i leje. Już mam dość. Kwiatki bezpiecznie schowane w garażu trochę odpoczną od tych deszczów. Ten deszcz jest ważny, ale mogłoby w nocy padać, żeby w dzień było słonecznie. Alicja obudziła się bez temperatury i mam nadzieję, że tak już zostanie. W nocy musiała mieć coś koło 39 bo mnie aż parzyła jak ją dotykałam. Rozebrałam ją do samego body i tak spała. U nas w domu zimno dlatego jak śpi to na body ma pajaca choćby cienkiego, ale przy temp wolę rozebrać. W planach dziś sprzątanie. Ja nie wiem jak to jest, że wieczorem kuchnia ogarnięta, a rano ze zlewu naczynia się wylewają. Nie mogę za długo na necie siedzieć bo mi się odechce sprzątać. Choć i tak mi się nie chce. Tli mi się malutki zapał. Aha jeszcze jedna sprawa odnośnie klubu. Bo weszłam i pod cudnym zdjęciem Artka Perserowej są obcych osób komentarze. Why?
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że temp zeszła ![]() Bo to Perse zdjęcia z albumu, które wcześniej dodała i ona je po prostu udostępniła w tym klubie. Tak mi się wydaje, że jej zdjęcia mogą oglądać różne osoby
|
|
|
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
Mela to wygląda tak, że ja udostępniłam moje zdjęcia Wam i jeszcze w klubie Aniołkowych Mamuś i pewnie o te komentarze Ci chodzi, bo Wy je też widzicie i vice versa - Wasze komentarze są widoczne dla tamtych dziewczyn, ale oczywiście dotyczy to tylko moich zdjęć.
Zdrówka dla dziewczynek ![]() A jeszcze z hitów to śpiewamy Mydełko Fa Przypomniało mi się
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Super hity :p
Ja sama wymyslam durne piosenki ![]() Nie pada ale widze ze znow idą chmury nie umiem znalezc sobie miejscaWysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46492373]Znacie piosenkę "Hera koka hasz LSD"? Bo ja jej słucham już cały wieczór, tak mi się wkręciło :P Posłuchajcie sobie * żeby nie było - jestem przeciwniczką narkotyków ** i bardzo dobrze znam oryginał tej piosenki ![]() Usnął, ale się z nim musiałam siłować... Trzeci raz dzisiaj. Jak ta pogoda się nie poprawi, to skończę w kaftanie.[/QUOTE] ja też lubię bardzo tą piosenkę, dziewczyna rewelacyjnie ją zaśpiewała i pokazała Cytat:
Cytat:
Cytat:
nocka dzisiaj dobra, pobudka o 1,30 i o 4. Spaliśmy do 8 , misiu tak się słodko do mnie przytulał
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu co cjwila leje. Jak przejdzie do mzawki to wraca do ulewy. Koszmar. Jeszcze mnie glowa boli.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
MYSZKA jak było w zoo? AGA dziękuję za odpowiedz. Jak jedziemy do teściów to bierzemy czujnik czadu,wiec o to się akurat nie boje. Super,ze urzadzacie się,jeszcze trochę i będzie .. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas tez pogoda się skaszaniła i pada ![]() Dzieć ledwo na oczy patrzy ale walczy i płacze w łóżeczku |
|
|
|
#947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no i będę na bieżąco teraz. Gałganke śpi razem z tatą. Jednak 7 rano to dla niego za wcześnie ostatnio na wstawanie, tym bardziej jak się śpi godzinkę w dzień tylko.
Lemurki: super, że zabieg się udał i tata się dobrze czuje. wypocznij w końcu kochana. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46491643]Stokrotka mój jeszcze buszuje, ale już pojadł, w piżamce, usypiałam go, ale mnie tylko zszarpał, kazałam więc TŻowi z nim posiedzieć, bo ja już nie mam siły. To 5 sekund później wychodzi z pokoju i mi mówi, że mam iść go wziąć a ręce, bo ma jakieś wzdęcia, bo uwaga uwaga niesłychane: odbiło mu się ![]() Powiedziałam TŻowi, że to normalne, że dziecku się odbija po pełnej butli mleka i niech wraca, skąd przylazł... [/QUOTE]padłam:d co do piosenek również ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() eutyroxu przed ciążą brałam 25, w ciąży doszłam do 75, a teraz 50. dla tych, które wcześniej kiedy przegapiły wrzucam Bajki dla dzieci, których NIE kupujcie. http://rudymspojrzeniemnaswiat.blogs...ouczajace.html będę o niej przypominać do śmierci chyba.
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Jak tam dzisiaj sytua ja pogodowa na poludniu? Agrafka duze macie straty? Mamaszkrabka woda do Was nie doszla? Mąż pojechal pomoc koledze w remoncie, my juz po spacerku. Teraz pije kawke a Kuba rozwala zabawki . Wychodzi na to, ze tylko moje dziecko panicznie boi sieodkurzacza. No cóż mam nadzieje, ze sie jednak niedlugo przyzwyczai, zebysmybrudem czasem nie zarośli . Z kaszek bezmlecznych to ja kupuje z nesle owsiana ze sliwka i zbozowa z lipa i taka 8 zboz. Dodaje tylko mm. Kiedys probowalam zrobic male u zwykla kasze manny, ale wyszlo mi cos o konsystencji, zapachu, smaku kleju . Ja manny nie lubie, wiec myslalam, ze ma to tak wyglądać, ale chyba nie, bo Kuba zjadl łyżeczkę i zamknal buzke. Tak, wiec na chwile obecną karmimy sie gotowymi kaszkami dla dzieci. Kupilam tez ostatnio kaszke ale mleczna z babydream, ktoś takich uzywa?Rocky jak czytalam o twoich psiakach to az mnie wstrzasnelo. Ciagle masz jakies stresujace przeżycia. Czy ty nie masz jakos niedlugo usg? Kiedy poznamy kto w brzuszku u ciebie siedzi?
|
|
|
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
Ojeju ale tego jest, muszę się sprężyć żeby nadrobić póki mały śpi. Znów leje
, można w deprechę wpaść! Mamaszkrabka jak u Was , ciągle pada , dajecie radę ? Rocky jeju ale się dzieje i to jeszcze jak Tż nie ma, dobrze że masz tak pomocnych sąsiadów. Dbaj o siebie. Zaraz postaram się jeszcze nadrobić. A dziewczyny na "m" rozwalacie hahaha mnie tekstami .
|
|
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
Pianka u nas leje :/
Wprawdzie ja nie mam zagrożenia powodziowego, ale współczuję innym, którzy mają ![]() A jeszcze co do piosenek, śpiewam rano: Hera, koka, hasz.. A TŻ do Arta: w razie czego mów, że Cię rodzice uczą mitologii greckiej |
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Myszka koniecznie zdaj relacje po wizycie w zoo. My tez chcielismy isc, ale pogoda nam nie podpasowala, niestety.
|
|
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Elaine, jeszcze do odradzanych bajek na razie dodałabym antologię Pan Pierdziołka spadł ze stołka. Wprawdzie rysunki są fajne, ale niektóre wierszyki są straszne.
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia w klubie obejrzalam. Moje i Kubulka rowniez zamieścimy, jak sie troche ogarne i włączę komputer
.Perse tekst piosenki super . Tez współczuję osobom, gdzie istnieje ryzyko podtopien. U nas deszcz ma byc po poludniu, dlatego chociaz rano wyszliśmy. Ale chyba od jutra lub poniedzialku poprawa pogody i deszcze maja ustąpić. Mam nadzieje, ze faktycznie wszystko sie skończy.---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Lece do Kuby bo chyba mu nudno bawic sie samemu. Pewnie zajrzę wieczorkiem
|
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Samantha7;46493500]Hej. Troche Was poczytalam ale nie wiem co komu bo i tak nie ogarniam tematow :/
Perse- fajne piosenki spiewasz synusiowi ![]() Co do odkurzaczy to mamy podobnie tez mam swira na tym punkcie, a ze moj jest strasznie ciezki to kupilam sobie taki malutki lekki na kabel bo te na baterie co sie laduje sa slabe i ciagle trzeba je ladowac. No, ale hitem jest moj nowy steam mop. Nareszcie polatam se na super sprzecie ![]() Nie trzeba zadnych plynow tylko nalewa sie wode destylowana i to czysci na pare goraca. 15sekund sie jezdzi w tym samym miejscu i zabija 99.9% bakteri. Mi nawet nie o te bakterie chodzi, ale o wygode. Zdrowka dla Waszych maluszkow ![]() Rocky- jej ale masz ostatnio przgody. Mam nadzieje, ze bedziesz zdrowa bo tej akcji ratunkowej. Super ze sa ludzie, ktorzy troszcza sie o zwierzaki ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Myszka- siemie lniane trzeba zmielic na swiezo i zalac woda lub najlepiej dodac do natur.jogurtu. Siemie lniane zawiera sladowe ilosci cyjanku. Jesli sie swieze ziarna bedzie gryzlo to moze zaszkodzic. Gotowe co jest w paczkach juz zmielone z kolei nie ma juz takich wlasciwosci. Zalane wrzatkiem tez je traci. Najlepiej polecam kupic olej z siemienia i dodac troche do zupki. My przez zelazo mielismy straszny problem, ktory o malo nie skonczyl sie lewatywa i ten olej nas uratowal. Do tego on ma duzo kwasow omega ![]() Ja jak tylko widze , ze misiu ma problem to mu dodaje, ale nie daje mu codziennie. Ja oleju do zupek w ogole nie uzywam po tym jak maly przez sen mi sie caly obrzygal to mam awersje do buraczkow i oleju ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE Też chcemy takiego mopa , ostatnio rozglądaliśmy się za nim w sklepie. Ale zastanawiam się jak to będzie w przypadku piesków, mamy 3 bestie , sierści pełno, codziennie odkurzam i wycieram , czy ten mop się nadaje do takiego użytku !? Trochę kasy kosztuje więc wolałabym być pewna, że będziemy mogli z niego korzystać!? Agrafka współczuje |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj kończymy 9 miechów
![]() Zapraszamy do nas, hej! Do picia cosik się znajdzie, do przegryzienia także ![]() a mały dał taki popis przed chwilą, że aż straciłam cierpliwość- cholera, zła me mnie matka muszę w takich sytuacjach wyjść i wrócić jak sie uspokoję Smaże właśnie naleśniki, trochę dziwne będą bo miałam mało mleka no ale trudno... MERA jak Julek się czuje? katar zelżał? jakie dziewczyny na m? bo czuję się trochę wywołana ROCKY ale przygody. Trochę za dużo jak na Ciebie jedyną i to ciężarną ale dajesz radę- to najważniejsze. Tż może być dumny! ELAINE to wy już tak na serio macie tylko 1 drzemkę w ciągu dnia? O której i ile? PIANKA Maksiul nie boi sie odkurzacza ale jak już za długo chodzi to jest poddenerwowany i zaczyna płakać. I tak jest ze wszystkim sprzętami. A z kolei płacze jak kichasz lub kaszlesz lub ostatnio nawet jak "pociągniesz"nosem:mu r: delikatny "egzemplarz" więc praktycznie przez cały dzień w kuchni gra radio, żeby nie było ciszy. PERSE tż ma rację, grunt to nauka j.obcych od małego ![]() i już znowu płacze... |
|
|
|
#956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Julek zjadał, dla mnie one były jakby za słodkie. I też jemy z nestle ze śliwką i 5 zbóż z lipą . Mój mały ogólnie lubi kaszki, problem od dwóch dni pojawił się z grudkami , zje 4 łyżeczki a resztę wypluwa. A było tak fajnie .
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
100 latek dla Maksia
wbijamy sie na impreze bo u nas wlasnie zaczelo padac. ciemno w calym domu ze swiatlo musze palic.
|
|
|
|
#959 |
|
Wtajemniczenie
|
MAMASZKRABA to Tż sam jedzie. Oslo.
ELAINE nawet 10 lat. Dziewczyny dzisiaj i jutro pewnie mnie nie będzie bo Komunia. Buziaki i miłego weekendu. Nie spamujcie za dużo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zapraszamy, u nas zaczęło się przejaśniać a więc i szansa na jakiś spacerek jest ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

kladz się do łóżka z ciepłą herbatą i wygrzej się. 

(( kurde no!! Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.
ta jest super, szkoda, że nie mogę dać w podpis
.
.

[/QUOTE]
za kozy 

ta emotka przypomniała mi tekst koleżanki, że ostatni raz orgazm miała jak siedziała na pralce...
[/QUOTE]
, można w deprechę wpaść! Mamaszkrabka jak u Was , ciągle pada , dajecie radę ? Rocky jeju ale się dzieje i to jeszcze jak Tż nie ma, dobrze że masz tak pomocnych sąsiadów. Dbaj o siebie. Zaraz postaram się jeszcze nadrobić. A dziewczyny na "m" rozwalacie hahaha mnie tekstami