![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Cytat:
![]() Czuję się świetnie ze sobą na ten moment, przecież schudłam już prawie 14kg, widzę ogromną różnicę. Zdjęcia robię, właśnie w bieliźnie, bo wtedy lepiej widać efekty, ale robię je dla siebie, nie do wrzucania na wizaż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
ja dokładnie tak samo, odkąd mi wróciły kilogramy, to unikam aparatu jak ognia
![]() Jula: jak tylko przeczytałam o tej wodzie to od razu łyknęłam swojej, też się łapię na tym, że zapominam pić czasami
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
thenerdqueen: czyli u Ciebie jojo? To jak długo się już odchudzasz i jakie miałaś efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
Jula: nie nazwałabym tego jojem, bo po prostu żarłam i przytyłam trochę i straciłam kontrolę zupełnie. Schudłam wcześniej 14kg, teraz mam do zrzucenia 25
![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny nie mogę się ogarnąć z dietą.Codziennie zaczynam i kicha z tego wychodzi.Od jutra chcę wrócić do SB bo jednak na tej diecie miałam właśnie spadki.Może w końcu mi się uda jutro.
Moja waga to tragedia znowu 8 z przodu i to sporo ponad.W poniedziałek wam zawalę całą tabelkę.Bilans miesiąca wam schrzanię ![]()
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie życie upadki i wzloty, bez porazki nie ma sukcesu ![]() Moze za mało jesz? Ja się przyznam ze zaczynam wiecej jeść zeby się najadać, żeby nie mieć tych cholernych napadów i poki co jakoś lecę, ale narazie się nie ważę dla zdrowotnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
właśnie ja żrę
![]()
#938 |
Zakorzenienie
|
Może za duzo owoców?
Za mało białka? Ja wczesniej zamiast słodkim pocieszałam się owocami ale nie wyszło mi to na dobre pozniej i tak konczyło się wielkim atakiem na lodowkę ![]() Wyczytalam gdzies zeby utrzymac stały poziom glukozy mozna wyeliminować owoce i teraz juz ostroznie z owocami się obchodzę... |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
owoc jem jeden dziennie.Rozpuściłam się przez tydzień jak byłam nad morzem,a już przed wyjazdem nie było najlepiej.Np. dziś ugotowałam sobie kapuśniak na dwa dni i zjadłam wszystko dzisiaj
![]() Uda mi się wskoczyć w rytm to już mi pójdzie ,oby od jutra się udało ![]()
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak kapusniak to przynajmniej nie puste kalorie ![]() Za jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję,że się opamiętam
najgorsze jest to ,że wszystko co mi teraz przybyło poszło w brzuch.Nigdy tak nie miałam i tak nie wyglądałam.Nie mam w czym chodzić we wszystkim mi ciasno ![]()
#942 |
Raczkowanie
|
thenerdqueen: o współczuję. To okropnie dołujące najpierw chudniesz i się cieszysz a potem jak waga wraca.... Przesyłam Ci uściski. Jeśli chcesz to możemy obkombinować razem dietę i plan ćwiczeń i się odpytywać. Mi brakuje samokontroli - to moja główna bolączka, więc mi by pomogło. Ale oczywiście ja jestem nowa, więc nie chcę się narzucać
![]() ![]() Ja staram się nie dołować. Tzn. ostatnio na dysku porządkowałam zdjęcia i najgorsze jest to że mam np. zdjęcia z 2011 kiedy ważyłam ok 80 kg i wtedy wiedziałam,że powinnam schudnąć i jak je wtedy oglądałam to myślałam "jezu! jak ja wyglądam?!?" a teraz na nie patrzę i WTEDY byłam dużo szczuplejsza niż teraz. To dopiero zawiedzenie się na sobie ![]() eliza40: mi niestety poszło w brzuch, uda i boczki-schabiki na plecach. Szczerze współczuję bo ciężko schudnąc z tych miejsc. Lepiej chyba jak się rozkłada równo. A właśnie macie sprawdzone ćwiczenia na te partie ciała: brzuch, uda, boczki na plecach? Będę wdzięczna najbardziej za linki na youtube. W sumie to najbardziej własnie dołują mnie zdjęcia i ciuchy. Mam straszny problem i kupuję coś jak już serio nie mam co na tyłek wcisnąć. Wkurzają mnie sklepy gdzie na metce jest 44, ale nie wiem czy to nawet za 40 by przeszło. I wiadomo - muszę się w lustrze oglądać i wtedy też za dobrze o sobie nie myślę... ![]() Edytowane przez Kasjula85 Czas edycji: 2014-07-24 o 09:22 Powód: dopisanie |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Tak sobie tutaj zaglądam codziennie i was czytam ... i czuję się tutaj jakoś tak obco . Nie wiem co pisać , co mówić i czy się wtrącać w wasze rozmowy . A niby jestem tutaj od kilku miesięcy ![]() Jakoś tak mało starych wizażanek i co chwile nowe się zmieniają . Przestaję sie już łapać w tym kto jest kim . Ale może to tylko takie moje głupie wrażenie . Chociaż chyba każdy widzi ,że starszych stażem ubywa z dnia na dzień . Może to tylko przelotne ....nie wiem ![]() U MNIE DIETKOWO WCZORAJ TRAGEDIA ![]() ![]() Właśnię pije kawkę ![]() ![]() ![]() ![]() Ziemniaczki Mizeria Pieczone udka z kurczaczka Ahhhh juz nie mogę sie doczekać ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam dzisiaj poćwiczyć ,ale cholernie mi sie nie chce ![]() No nic zobaczę jeszcze :P najpierw na zakupki pójdę i może jeszczę się skuszę chociaż na jakieś 20 minut ruchu ![]() MIŁEGO DNIA LASECZKI ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Ja ćwiczę z mel b albo tiffany ![]() na brzuch mel b : http://www.youtube.com/watch?v=s2-X4r-NOW4 na uda : http://www.youtube.com/watch?v=p8BcVzSgReU na boczki dużo osób robi tiffany własnie ![]() Dałam ci tylko przykładowe linki ![]() Wystarczy ,że na YT wpiszesz sobie np : "mel b brzuch " "mel b uda i pośladki" "boczki tiffany" i wyskoczy ci tego pełno ![]() Ja zbieram się do 30 dniowego wyzwania z mel b ![]() ![]() Mam nadzieje ,że troszke pomogłam ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
jmz absolutnie nie mozesz tak mysleć ze się wtracasz czy coś w tym stylu
![]() ![]() ![]() ja zapisalam się do wątku bo uznalam ze przebywanie wsrod osob ktore waza po 50kg i jeszcze sie odchudzają poprostu mnie doluje, dlatego przyszlam do was, mam nadzieje ze troche rozruszamy watek i zmotywujemy się wspolnie do walki! bo wkoncu trzeba zrzucic ten balast! a ze na tamtym wątku duzo bylo pisania i spamowania to jestem juz w tym wprawiona ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Wiecie co a ja cwiczę z Ewką chociaż sa na nia mega hejty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
![]() jmz co Ty marudzisz to ja nie wiem ![]() ![]() ja dziś wróciłam do SB ![]() leje u mnie od nocy i normalnie to zimno jest
#946 |
Rozeznanie
|
Jmz ja nie jestem starą wizażystą, ale no muszę powiedzieć że też czytam a nie pisze, bo nie mam co powiedzieć.
Ćwiczę, staram się trzymać dietę i jakoś idzie.. A to że dziewczyny nie piszą to pewnie brak czasu, przy takiej pogodzie nie chce się siedzieć w domu przy komputerze tylko na dworzu się chodzi ![]() Wczoraj siostra zrobiła bułki z mąki żytniej i różne ziarna owsiane, pszenne, słonecznika itp super jej to wyszło ![]() ![]() Mama wczoraj zrobiła ogórki małosolne też dziś dobre są i świetnie smakują. Wczoraj dziewczyny moje ćwiczenia to gra z siostrą w badmintona, ok 3-4km biegania nie wiem dokładnie bo licznik się wyłączył w trakcie a wiem że było już 2,5km ;p rower za to wczoraj wyszło 28 z przerwami. |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez lało cała noc i trochę rano, juz przestało ale zimno jak cholera ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() A co to za bułeczki, zdardzisz przepis ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
czekoladko cztery dni I fazy tylko.Wiem ,że dłużej nie dam rady no i ciągle I fazy nie można powtarzać.
#949 |
Wtajemniczenie
|
Jula: dzięki za wparcie
![]() ![]() ![]() Jmz: no to zacznij się udzielać, to nie będziesz się czuła obco. Samo z siebie się nie zrobi. Każdy ma prawo tu dojść i odejść, więc wiesz, trzeba być otwartym na nowych, szczególnie na publicznym forum ![]() czekoladka: mnie ewka nie przekonała, bo taka martwa się wydawała przy tych zestawach, brakowało mi w niej energii eliza: trzymam kciuki ![]() kotorio: podziwiam, mnie dupsko strasznie po rowerze bolało, ale to pewnie dlatego że miałam kiepskie siedzenie, bo w stacjonarce miałam takie szerokie i całe dupsko się zbierało i było spoko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Jmz: Ja jestem nowa i mam nadzieję, że ten watek to będzie to. Nie masz o czym pisać? Z tego co czytałam to nie tylko dziewczyny piszą tu o dietach. Jasne mamy się dzielić porażkami i sukcesami odchudzeniowo-dietetycznymi, ale myślę że nie tylko. Zależy czego oczekujesz. Większość z Nas pewnie ma potrzebę wygadania się i poczucia "bycia w grupie wsparcia". Tylko od Ciebie zależy co chcesz przedyskutować i czym się podzielić.
thenerdqueen: powieś to zdjęcie na lodówce : będzie jeszcze lepiej motywować ;P. Wsparciem zawsze służę. Teraz mam w sobie dużo energii i nastawienia na "TAK", jak się wypalę to będę się o wsparcie uśmiechać do Was. Nie słyszałam o fitappy - sprawdzę ten kanał w domu. czekoladka: Mam dvd z Ewą i powiem szczerze : treningi wyglądają fajnie, ale jak próbowałam z nią ćwiczyć.... cóż poziom dla mnie za trudny. Gratuluję motywacji i faktu, że dajesz radę. Brawo! |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
szczurku ja właśnie jak zaczynam to muszę chociaż kilka dni I fazy zrobić bo inaczej nie zacznę.Tak już mam w tej główce
![]()
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Zjadłam własnie 2 sniadanie, 3 małe kromki razowca z pomidorem i filetem z indyka, a dzisiaj na obiad leczo z cukini i piersi kurczaka ![]() ![]() Spadam do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
Szczurku
Nie ma co podziwiac ja jak zaczynalam jezdzic to pierwszy tydzien to tak tylek bolal ze szok. A teraz juz sir przyzwyczailam i jest ok ![]() A stacjonarnego rowerku nie mam niestety.. bo tez bym probowala. Czekoladko jak tylko siostra pokaze gdzie ma ten przepis to go wstawie, ona jest swietna kucharka piekarka i ciastkarka, a ja zatem nie heh. Wczoraj zamówiłam sobie Parowar przez internet z Zelmera, żeby w garnku nie robić na parze. Podobno świetny jest i sama chcę to sprawdzić kosztował mnie 159,90 zł z przesyłką kurierską za pobraniem gratis. Jutro pewnie będę już go miała i będę próbować coś zrobić ![]() Co myślicie na temat takiego urządzenia? Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-07-24 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta moje drogie ,ale to nie chodzi o to że ja chce pisać tylko o diecie , ćwiczeniach itp . Doskonale wiem ,że to nie ma być tak . Cieszę się bardzo ,że przychodzą do nas nowe wizażanki
![]() ![]() ![]() bialaczekoladka oj wiem , że głupotki mi chodzę po głowie z tym ,że się wtrącam ....po prostu jakoś trudno mi się wdrożyć znowu w wątek . eliza nie marudzę ;p tylko piszę o tym co myśle ;p . Na wygnaniu nic nowego sie nie dzieje . Próbuję załapać się do pracy . Miałam mieć załagtwioną po przyjezdzie z polski ,ale teraz pałeczke przejeli studenci :/ i ich na sezon zatrudniają a nie na stałe ... więc cieżko się gdziekolwiek do zakładów dostać . Chodziłam po polskich sklepach i restauracjach i zostawiłam cv . No zobaczymy jak to będzie . Do urzędu pracy tutaj sie zarejestruje jak nic nie znajde w najblizszym czasie . Słyszałam ,że jak sie zarejestruje to zapewnią mi kurs języka a to by mi sie akurat przydało ![]() kotorio oj no nie zrozumiecie mnie do konca , ale to już mało ważne . Ja nie pisałam nie dlatego ,że nie miałam co .... tylko ,że nie wiedziałam czy jest sens bo jezeli chodzi o niektore sprawy to wolałabym ,żeby niektóre starsze wizazanki się wypowiedziały hehehehe ![]() oOOOOOoooOOoo ja dzisiaj robiłam ogórki małosolne haha całe 2 słoiki ;p bo dostałam troche ogórków od współlokatorki ( jej chłopaka ,brat z polski załatwił ) więc zrobiłam chociaż te 2 słoiki ![]() ![]() No i gratuluję trzymania dietki kochana i ćwiczen ![]() szczurku ale ja jestem otwarta na nowe znajomości ![]() ![]() ![]() ![]() Kasjula no własnie ja wiem czym chce się podzielić a czym nie i nie chodzi tu tylko o wsparcie jeżeli chodzi o diete . Jakbym nie wiedziała czego chce to bym na ten wątek nie przyszła i tyle czasu bym tu nie była . Gdzieś mi uciekła taka zażyłość z wizazankami . Jak pisałam wyżej do szczurka naszego przywiązałam się do starszych wizazanek i jest mi bardzo szkoda ,ze teraz już ich nie ma albo piszą bardzo sporadycznie . Przez kilka miesiecy zdązyłam je poznać i sie przyzwyczaić . poszukuje jakieś dobrej odżywki do paznokci ,która napewno podziała ![]() ![]() ![]()
#956 |
Rozeznanie
|
JMZ to świetnie że też masz ogórki małosolne;0 ja mam ogórki ze swojego pola wiec swoje nie pryskane żadnymi specyfikami;d a co do paznokci ja używam utwardzacza z allegro 15ml kosztuje 18 zł Seche Vite, to nie jest odżywka ale sprawiła że moje paznokcie są mega twarde i się nie łamią.
Słyszałam że odżywka Nail Tek czy coś takiego nie stosowałam osobiście, ale podobno bardzo dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
jmz a do agencji się zgłosiłaś? tam można co jakiś czas coś złapać,a czasem na dłużej się udaje.
#958 |
Zakorzenienie
|
Ja się mało udzielam, bo 90% moich spraw ostatnio to sprawy ślubne i nie chcę tu Wam zaśmiecać postami o tym, więc wyżywam się na ślubnym
![]() A dietowo to wiecie, tak jak zawsze, niezmiennie od 7 miesięcy u mnie: trochę spadku, jakiś wzrost, znów spadek, ale caly czas do przodu ![]() Teraz mam wzrost, bo @ na dniach ma przyjść, brzuch wywalony już czuję. Na dodatek dziś TŻ pojechał po próbki tortu do cukierni, więc wiecie ![]() Jmz, polecam Lovely serum różowe ![]() Kotorio, parowar fajna rzecz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
jmz: mi się mega dobrze sprawdza odżywka eveline
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...fessional.html ale ostrzegam, że obie zawierają formaldehyd. O tym jak szkodzi można poczytać np tutaj: http://kosmetologia.com.pl/component/content/article/30-informacje/uroda-i-nauka/3420-mroczna-strona-formaldehydu-w-preparatach-do-paznokci.html Mi jakoś nie zaszkodził, używam odżywek w seriach po 2 tygodnie i sprawdzają się rewelacyjnie. Są ostatnią deską ratunku - jak już nic nie pomaga to te odżywki dają radę, ale ostrzegałam, bo wiele przeciwniczek formaldehydu jest. Więc decyzję podejmij sama. kotorio: Parowar fajna rzecz. Sama nie mam , ale siostra jest szczęśliwą posiadaczką. Są dwie bardzo dobre rzeczy z parowaru : polecam cukinię i ziemniaki. Ale nie tak że wrzucasz wodę sama, tylko nacierasz warzywa ziołami. Pachną pięknie i smakują super. |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Czekoladko jednak sie pomylilam myslalam ze robila je z maki a to pewnie chodziło o chleb ale wstawiam przepis uploadfromtaptalk1406210597272.jpg
Jula, Dotka ja właśnie dłuższy czas myślałam nad kupnem, i się przekonałam u siostry ciotecznej która ma, że warto kupić bo to na prawdę zdrowe i smaczne. Już nie mogę się doczekać jak jutro go dostanę ![]() A dziś zrobiłam sobie paznokcie hybrydowe czerwone ![]() Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-07-24 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.