![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Boli mnie głowa,mam doła,nie chce mi sie nic robić,waze 67kg a chce 59 i dupa z tego bo mi sie chce słotkiego i nie moge schudnąć.mąż ma dosyć mojego marudzenia.Wylazłu mi trzy krost i nic mnie nie bawi nawet moja fretka.OOOO i jeszcze byki sadze jak pisze tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
smunto mi zgubilam pieniazki
![]()
#933 |
Wtajemniczenie
|
wkurza mnie to, ze ludzie mysla tylko o sobie, zeby innym dowalic i popsuc radoche ;(
#934 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Tobą.Dlaczego każdy muśli tylko o sobie?inni wokół też zyją,po co sobie utrudniac nawzajem życie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Grrrr. Jest mi zle,zle sie czuje, spac mi sie chce.Wszystko jest do d...
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
spaaaaać mi sie chce, a przede mna bezsenna noc- geografia i przedsiębiorczość eh.. ;/
#937 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie smuć się-może jeszcze je znajdziesz?? A narazie to tulę cię wirtualnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
boli mnie tu i tam. a po drugie - nie było mnie parę dni w domu i doszłam do smutnego wniosku, że nie chcę tu już mieszkać. nie mogę się dogadać z rodzicami, coraz częściej mam inne zdanie na każdy temat, wszystko bym robiła inaczej. idę się położyć.
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
się pożalę - jestem jednym wielkim żalem, źle mi!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez zle, mam jakis dolek, mialam bardzo zly i ciezki dzien, uslyszalam wiele przykrych rzeczy, niedlugo sesja sie zaczyna, a ja NIE POTRAFIE sie zmobilizowac do nauki, jakies chorobsko mnie dopada i jeszcze cos by sie znalazlo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Boli mnie gardło, i w dodatku uczuliłam się na coś ( prawodpodobnie nadmiar pepsi i coli...
![]()
#944 |
Zakorzenienie
|
chcę do DE.
#945 |
Raczkowanie
|
Nic mi sie dzisiaj niechce, wszystko mnie drazni... Z wzystkimi sie dzisiaj kłuce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam dokladnie to samo.... ![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale muszę. od dwóch dni siedzę i płaczę. mam problemy z niektórymi ludźmi i nie wiem jak je rozwiązać. mam za dużo zmartwień i ciągle dochodzą mi następne. mam jutro jeden egzamin, we wtorek drugi..a na to wtorkowe nawet nie zajrzałam. jeszcze musze dokończyć pracę na wtorek i zostały mi 2 strony do napisania a w głowie czarna dziura. nic tylko sie powiesić.
uffff... |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez mam taki h*** okres........ Zimno brzydko, egzaminy sie zblizaja, stracilam najlepsza przyjaciolke, samotnosc znow doskwiera, moj byly ma nowa laske, a ja siedze tu k sama i musze sie uczyc.... mega dol....
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze jak dzien zacznie sie wydluzac to mi przejda dolki i zaczna sie pagorki... Bylam naiwna
![]() Czuje jakis bezwlad i bezsens wszystkiego. Zero sily sprawczej. No, chyba, ze tej negatywnej - kłopoty sobie tylko mnoze i mnoze... Sama siebie obchodze szerokim lukiem, bo sama siebie draznie najbardziej...
#950 |
Zadomowienie
|
zostalam sama
siedze sama w domu- chwilowo ojciec wyszedl przed chwial sie z nim poklocilam moje przyjaciolki maja chlopakow a ja siedze sama w domu czy ze man jest cos nie tak? chyba az tak pusta i brzydka nie jestem... zawsze sama mam tego dosc nie chodzi o to ze ona kogos maja i dlatego chce tylko poprostu brakuje mi tego... chce sie do kogos przytulic... |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
a mnie dzisiaj dbiło i poszłam d ksmetyczki na regulację brwi. Co mnie podkusiło??!!
Jestem wściekła,bo spartoliła robotę i wyglądam gorzej niż zle. Mam teraz dwie różne brwi , z czego jedna jest bardziej "wykoszona" od drugiej ![]() Dobrze , ze mam grzywkę... Ja nie wiem czy teraz kosmetyczki nie mają już na zajęciach depilacji brwi, czy co ? |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Jestem przeziębiona , nic mi sie nie chce
![]() ![]() Mam wiecznego lenia... ciężko zajrzeć mi do książek ![]() ![]() Ehhh i chyba nie chcę się starzeć ![]() To by było na tyle ![]() ![]() Trzymajcie się dziewczyny... lepiej tak mi jakoś od razu jak się tu wyżaliłam ![]() Zapomniałam o tym wątku -ale dobrze że go znalazłam ![]() ![]()
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem wściekła, bo wszystko jest takie drogie, że nie wyobrażam sobie życia kiedy już wyprowadzę się z domu (mimo, że marzę o tym niesamowicie) i będę musiała sama samiuteńka się utrzymać ![]() zatem szukam bogatego, przystojniaka, który mnie pokocha i odciąży finasowo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
![]()
OOO mam dosc...kumpel ktorego lubie zakochal sie we mnie... Jak mu powiedziec o tym zeby bylo tak jak dawniej. Za 2 tygodnie mam mature poprawkowa a nic nie umiem!!! Od lutego pierwsza w moim zyciu sesja...
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
mama na mnie najechala... w sumie bez powodu... i teraz siedze bez humoru... nawet odzywac sie nie mam ochoty bo znowu wyjdzie ze cos zle robie...:/ extra...
![]() dopisane godzinke pozniej-> nasluchalam sie piosenki virgin "2 bajki" i wpadlam w depresje.... oczywiscie z powodu braku chlopaka...:/
Edytowane przez meesha Czas edycji: 2006-01-11 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
tez nie mam chłopaka i choć w sumie nieźle mi z tym to tez czasem dopada mnie taka okropna samotność
![]() ![]() ![]() a aktualnie mam inny problem - w sobote studniowka a ja po zrezygnowaniu z krawcowej która zupelnie mnie olewała zostałam z bardzo skromna małą czarną która była dobra jak szlam jako osoba towarzysząca ale za prosta na wlasna studniowke.. i przechodze straszna nerwówkę, jutro musze latać po centrach handlowych w poszukiwaniu czegoś.. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
BAN stały
|
a mi jest cholernie smutno, mam big dola nie mam faceta tzn. nie jestem z moim btylym mimo ze nadal go kocham to juz 2 rok a ja nadal nie przestalam o nim myslec, ach a w dodatku moge sie pouzalac nad moim wygladem :/ waze 43 kg chcialabym 50 kg no ale z tym to ciekzo jets i wogole BIG DÓŁ ja chce moje kochanie <placze>
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
jest mi smutno
![]() nie mam planów na weekend, czuje sie samotna, nie mam faceta (w zwiazku z tym nie mam planów na weekend, bo ileż można sie w kółko spotykać z koleżankami?), moja przyjaciółka zaczyna mnie olewać, sesja nadchodzi i to mnie martwi, i jeszcze pare innych drobiazgów ale te co wymieniłam są najbardziej aktualne buu dziękuje za ten wątek
#959 |
Zakorzenienie
|
Bluzka mnie gryzie i musze sie drapać (na szczęscie sięgam);
TŻ jest niesłowną.... kluchą! i niepolegajkiem; Mam jutro ciężkie koło i się stresuję... Zła jestem.
#960 |
Rozeznanie
|
W niedzielę egzamin, a ja nie mogę się zmusić do nauki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.