![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)
u nas jeszcze rok i miesiąc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
ann2016 my tez z Katowic jesteśmy !
![]() PLanujemy również na 14 w kościele, a obiad tak na 16 ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- duchaa123 zazdroszczę !!! ![]() my jeszcze tyleeee czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
sala to Patio Park w Parku Kościuszki
![]() a kościół myślimy nad Kościołem w Mikołowie albo w parku ale to jeszcze mamy chwilę na zastanowienie, a Wy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha no to spoko bo już mi przez myśl przeszło, że jak ten sam kościół i godzina to będziemy miały problem ![]() ![]() ile masz lat ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
kojarzę, że ktoś ze znajomych miał tam ślub. Osobiście nie byłam ale słyszałam pogłoski. Na zdjęciach sala piękna
![]() Byłoby niefajnie gdybyśmy miały ten sam kościół :P trzeba byłoby to jakoś uzgodnić no ale mamy problem z głowy. Sukienka już jakaś upatrzona ?? za msc kończę 23 lata, 25 lipca :-D. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- poprawiny robicie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
no ja też nie byłam tam na tym weselu
![]() aha no to jesteś rok młodsza ![]() ![]() ![]() suknie mam upatrzoną ale w warszawie ![]() ![]() ![]() fotograf kamerzysta zespół macie już ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
Możliwe, że i będziemy się znać :P może przynajmniej z widzenia. Ja aż pod Mikołowem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
ahm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ann2016 Czas edycji: 2015-06-24 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- http://zszywka.pl/p/cudowna-3-14977534.html ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- a Twoja ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
ładna
![]() moja http://www.angel.com.pl/kolekcje-suk..._2015-victoria kolor fioletowy i srebrne błyskotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
ojej ładna
![]() my wybraliśmy kolor złoty. Kwiaty będą białe ale wszelakie dodatki złote. Nawet tort i moje buty ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Ja powiem Ci, wolałam dj bo ja nie nawidzę śpiewanych piosenek przez innych wykonawców :-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
a no to ładny kolor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi w sumie dj też by odpowiadał ale Tż chciał zespół to ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Tak to prawda potem bedzie za duzo i wszedzie bedzie kolor przewodni. My wybraliśmy jasny odcień złotego. Tak nam doradziła nasza menadzerka restaurachi âşď¸ My akurat duzo bedziemy miec w złocie ale nasz kolor jest jasny wiec nie powinno go byc az tak widać. Tort bedzie biały ze złotymi dodatkami âşď¸ A na ile osob robicie ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
a tort będzie biały ozdobiony diamentową taśmą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
My tak samo, tez nie wiemy ile przyjdzie bo to potem z rodzina dalsza roznie jest. Dlatego mu juz tetaz siłownie informujemy wszystkich z rodziny z którymi sie spotykamy zeby wiedzieli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
my salę rezerwowaliśmy w lipcu
![]() ![]() a ile płacicie od osoby ? ilu macie usługodawców ? my 9 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
To my z zaproszeniami czekamy do grudnia
![]() ![]() My będziemy mieć dj, 8 kelnerów, 2 barmanów którzy będą robić drinki i pokazy, 2 fotografów, 2 kamerzystów, oraz pana grającego na saksofonie do obiadu i panią na skrzypcach ![]() Płacimy od os 295zł ale mamy w tym: - nieogranicozny alkohol ( wódka, piwo, wino ) - nieograniczona ilość napojów słodkich (soki, cola, fanta, woda itp ) - ciasta, ciasteczka, babeczki itp - dekoracji stołów ( obrusy, narzuty, serwetki - znajomi mieli mieć też to w cenie a okazało się, że dzień przed ślubem musieli sami jechać na sale i ją dekorować bo właściciele nawet serwetek nie załatwili ! ) - nieograniczona ilość kwiatów na sali, ile chcę tyle będę mieć ;-D Dodatkowo wykupiliśmy słodki bar, zamknięcie parkingu bo chcemy mieć czerwony dywan i kwiaty przed wejściem ;-) teraz myślę nad atrakcjami, co jest warte a co nie ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Podoba mi się też to w Patio, że mogę zmeniać menu jak mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem ilu kelnerów
![]() ![]() to powiem Ci, że fajną macie cenę ![]() dodatkowo chcemy wykupić fontannę czekoladową i swojski stół ![]() no u nas część rodziny mieszka też za granicą a po drugie chcemy dać osobiście więc teraz jedynie będzie okazja ![]() pokaż fotografa i video ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
Oo fioletowy ze srebrnym nasze kolory przewodnie jeszcze bd troche rozu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- My za foto 1000 za kemere 2000 ceny przestepne
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
ann2016 podam Ci jutro fotografów i video bo zgubilam gdzieś ich zakładkę
![]() jakieś pomysły masz odnośnie dekoracji itp ![]() Powiem Ci, czekoladowa fontanna na pewno się sprawdzi. Na weselu brata Tż była i bardzo szybko się skończyłą bo była taka smaczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to ceny macie super ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że do kościoła nie ma sensu dawać tak daużo dekoracji. Ja bardzi chciałam mieć dużo kwiatów itp a co potem ?
Szkoda kasy na nie, a potem przecież ich nie wyciągniesz stamtąd żeby na sale je dać :-P . My będziemy mieć czerwony dywan, na ławkach bukieciki kwiatów doczepione. Zawsze marzyłam o dziecku, które sypie kwiaty pod nogi ale niestety u nas przedział wiekowy 1-3 (boję się, że dziecko nagle ucieknie do mamy haha ) oraz 12-15 ( no to już starsze, plus że to chlopcy). Po wyjściu z kościoła nie chcemy być sypani ryżem dlatego myślę nad przygotowaniem kosza w którym będą np. konfetti, płatki kwiatów. Jak chodzi o salę to już konkretnie :-D: - przed wejściem będzie czerwony dywan i kwiaty, na końcu (przed drzwiami) marzy mi się łuk z kwiatów, przy którym możemy zrobić zdjęcia z każdą parą lub rodziną ![]() - przed wejściem na sale będzie tablica z numeracją stołów i kto gdzie siedzi. - stoły będą okrągłe, z białymi obrusami, złotymi serwetkami, wysokimi wazonami z kwiatami, myślę nad koralikami ale zobaczę jeszcze Napewno chcę dla każdego gościa mieć menu, ankietę weselną oraz regulamin. Menu przed obiade, reszta po ale kiedy nie wiem ;-P - winietki hmm bardzo podobają mi się wnietki w formie ciasteczek dla pań w formie sukienki ślubnej dla pana jako garnitur, na każdym imie i nazwisko. - nasz stół będzie prostokątny, musimy wszystkich widzieć ;-D siedzimy w 4 bo świadkami jest para - oprócz kwiatów na stole będą świeczki, w takich miejscach że nikt ich nie strąci, do tego będą kwiaty na suficie oraz wazony stojące, marzy mi się duża ilość kwiatów, podoba mi się też pomysł zwisających zdjęć na sznureczku, w naszym wypadku na złotym. - sala do tańczenia będzie ozdobiona w przeźroczyste kule zwisające z sufitu, stół słodkości, dodatkowo dla dzieci przygotujemy jakieś konfetti, dla gości tuby. - w trakcie tańca chcemy dym, a potem może bańki :-D Przygotowujecie jakieś prezenty dla gości ?? CO o tym sądzisz w ogóle ?? Wszystko to jest narazie taka wstępna wizja, co z tego zostanie a co zmienię to będę wiedzieć za rok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Zamieszczam kilka zdjęć dekoracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Pattkaaa a jest cos czego nie chcesz mieć?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
A tutaj nasza sala w różnej kolorystyce ślubnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
magda_mjt na chwilę obecną wszystko mi się podoba :-D ale tak jak mówię, co będzie to się okaże za rok. Bo z autem też tak było, pół roku temu miało być inne a teraz jednak stwierdziliśmy, że nie ma sensu i lepiej tańsze wybrać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
pattkaaa21 my menu dla gości nie chcemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się sala, bardzo ładna
![]() Chcieliśmy wynająć ferrari białe, jest na śląsku ale daj spokój, chora cena za 3 h. Dlatego prawdopodobnie wybierzemy nowego lexusa, cena bardzo niska a autko można mieć 5 h chyba. Nam to pasuje, bo w pewnym momencie będziemy musieli wrócić do domu ![]() Widziałam kilka propozycji prezencików dla gości: - świeczki zapachowe z napisem "dziękujęmy + data" - pudełeczka z ciastkami, herbata, kawą itp kto co woli - czekolada Chcesz żeby świadkowa miała sukienkę ubraną pod kolor motywu ?? Wiem, że zdarza się, że pani młoda dybiera albo kolor albo fason sukienki świadkowe lub druhnom ![]() A jak z księgą gości? Macie jakiś pomysł?? Szwagier miał na swoim drzewo i każdy robił "liść" ze swojego kciuka :-D a obok była księgą gdzie można było się wpisać.
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
a no wiem ceny tych samochodów wysokie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie będę świadkowej narzucać koloru sukienki ![]() ![]() ![]() a Ty pracujesz studiujesz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.