|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "nickowe klony"- mały apel
hmm.. na mnie rodzina mowi kropka, kropeczka odkad mialam 4 latka, potem uslyszeli znajomi ze szkoly i mam takie przezwisko od bitych 20 lat
![]() a 241 mam w emailu, poza tym 24. stycznia bylo cos baaardzo waznego dla mnie.. czyli nic nie jest przypadkowe.. nawet jesli jest troche kropek na wizazu to raczej nie udzielaja sie zbytnio na Mama z klasa a tam mnie glownie mozna znalezc
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie znalazlam nikogo kto mialby podobny nick do mojego
<jupi>
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
mojego jeszcze nie ma ale są faaarba, faaga, faajnie ale nigdy nic nie wiadomo odpukać
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś zauwazyłam Angi76 ... i bardzo się wkurzyłam.
|
|
|
|
|
#935 | |
|
BAN stały
|
ale ta prawdziwa jest tylko jedna
Cytat:
![]() to naprawdę jest troszki irytujące, potem się ludzie mylą ![]() ![]() nie żartuj ![]() też bym się wkurzyła
|
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a czy Wy uwazacie , ze te niektore osoby robia to specjalnie?
ze rejestrują się i maja podobne nicki ? . Wezcie pod uwage to , ze nie kazdy nowy uzytkownik patrzy jakie juz sa nicki na forum . To kwestia zapewne przypadkow . A to oburzenie kojarzy mi sie wlasnie jakby to bylo z premedytacja . Chociaz wiem ze gdybym znalazla na forum taka Kycie (kiedy bylam jako kycia-zapomnialam hasla do forum i maila -bylo to samo, dlatego jestem kycia1) to na pwno bacznie bym sprawdzala czy ktos nas nie kojarzy . Wiec rozumiem Was, jesli sie obawiacie, ze ktos Was skojarzy , ale nie badzcie zle na te osoby bo moze rzeczywscie nie zrobily tego specjalnie
|
|
|
|
|
#938 |
|
BAN stały
|
to raczej nie jest wkurzanie się na te konkretne osoby a na zaistniałą sytuację
nikt nie chce być z nikim mylony ![]() swoją drogą co to za wysiłek oblukać parę wątków żeby sprawdzić czy nick który chcemy wybrać nie jest już przez kogoś zajęty na szczęście są jeszcze avatary, ale tu plagiaty też się zdarzają
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze niektorzy nie przywiazuja do tego duzej wagi, imie/pochodna imienia to wg mnie malo oryginalny nick i nie ma sie co wsciakac- jezeli piszemy interesujace posty to nikt nas nie pomyli, albo przynajmniej szybko sie zorientuje ale mysle sobie, ze gdyby ktos podrobil Twoj nick to byloby tylko z premedytacja
|
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy wybierają nicki za zasadzie: madzia12345, ponieważ chcą tylko zadać 1 pytanie i na tym kończy się ich obecność na Wizażu. Czy nie można usuwać pewnych nicków, które np. pojawiły się na Wizażu rok temu, wpisały się 5 razy i zniknęły bez śladu?
|
|
#941 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ja to właśnie pisałam tak raczej z myślą o sobie czy o Tobie, czy o innych osobach, które mają dosyć oryginalne nicki no bo wiadomo, że jak się wybiera "agnieszka84059049" to osób z podobnym będą setki i nie ma się co wściekać i w sumie nie denerwuje mnie, że ktoś tam ma podobne nicki, tylko że ludzie jakoś mało fantazji wkładają w ich wymyślanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do mojego nicka-nie mam prawa sie wkurzac, jezeli ktos sobie da taki-pomysl zaczerpnelam z opowiadania S. Kinga. ale ostatnio pewna sytuacja mnie lekko rozbawila mialam dawno temu konto na fotce-o tym samym nicku co tutaj, skasowalam je i zapomnialam, ostatnio rozmawiam na gg z kolega a on podsuwa mi link do konta TrUsKaWkOwAwIoSnA.fotka.p l pisane wlasnie pokemonami najzabawniejsze jest to, ze z ciekawosci przejrzalam komentarze tej dziewczyny, wypatrzylam komentarz znajomego z fotki, z ktorym nadal utrzymuje kontakt "Skad taki nick? Czyzby fsacynacja niejakim SK?" a ona mu odpisala "hmm SK tzn? ciezko powiedziec skad ten nick.. poprostu kocham obie te rzeczy " buaheh jaka pomyslowa dziewczyna, dam sobie reke uciac, ze zerżnela ten nick zwyczajnie, nie wiem czy ode mnie, ale malo prawdpodobne, ze sama wymyslila
|
|
|
|
|
|
#943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() gdybym zobaczyła kogoś na forum z nickiem benito_mruffcolini albo z moim avem to bym od razu machnęła PW z uprzejmą prośbą o zmianę gdyby nie poskutkowało zrezygnowałabym z uprzejmości ze swojego nicka czy ava - nigdy
|
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slawe dzieki wizazowi? bez przesady, przeciez to tylko forum dyskusyjne, nick to nie pseudonim artystyczny, juz naprawde lepiej dac swoje imie i opatrzyc *. a gdyby chociaz ktos sie przyznal: "tak, spotkalam sie gdzies z takim nickiem, strasznie mi sie spodobal" ale nie, lepiej isc w zaparte
|
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze avatar, taki sam odnalazłam w tym wątku (o nickowych klonach) u kiniaczka, wprawdzie ma On tylko ponad 60 wiadomości ale truskawkowa_wiosna tylko 5 więc być może także ava ukradła...
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlansie wpisalam w wyszukiwarce uzytkownikow i zauwazylam ze jest kilka 'bibi' tylko z jakimis dodatkami, o czym pojecia nie mialam, nigdy tez nie spotkalam nigdy zadnej wizazanki z podobnym do mnie nickiem, ani avem. |
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czesto przegladam fryzjerskie i oczywiscie natknelam sie chwile przed Twoim postem ale napisze tak: polaczenie tego ava z nickiem(ktore nie pasuja do siebie zupelnie) dziala mi tak na nerwy, ze po prostu musze nacisnac krzyzyk w prawym gornym rogu ![]() ![]() edit: wiem, wredna jestem, wrocilam i napisalam cosik:P |
|
|
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam sobie i dziwie sie ze czasami ludzie potrafia byc tacy nieoryginalni. Po co zabierac komus nicka czy avatara - lepiej znalezc cos nowego i oryginalnego. Ze jak napisze posta to kazdy wie ze to ja.
![]() Ja swojego nicka mam od 1999 roku - i w mailu i na kazdym forum gdzie sie zarejestruje. Powstal pod wplywem filmu Matrix (Nea to damska wersja Neo, 200 bo tak w ciemno wpisalam a pl to wiadomo od Polski). Bylam na jednym forum o simsach i po mnie zarejestrowala sie nea300pl - myslalam ze bede strzelac. |
|
|
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
nea200pl normalka, po co w koncu poswiecic chwile nad wymysleniem wlasnego nicka
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiscie jest to wkurzajace mimo ze osoby ktore sierejestruja nei robia tego celowo.
Ja sama bardzo sie nie udzielam na forum, bo w sumie wczesniej nie mialam tak czasu, a teraz mam Mimo tego jak sie rejestrowalam chcialam miec oryginalny nick. i tak wymyslilam sobie duze i male literki i zamiast BABY zrobilam spolszczenie bejbe ![]() ![]() Mysle ze w jakis sposob moze to byc oryginalne. Kazdy powinien pomyslec nad oryginalnoscia
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ta nowa truskawkowa_wiosna lekko przesadziła. Twój nick, wiosenko, jest zbyt charakterystyczny, aby takim zupełnym przypadkiem znalazł sie jego klon. Ale jak ktoś bezczelnie podrobi benito_mruffkolini, to chyba trzeba będzie zorganizować jakiś zbiorowy protest.
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii napisala:
Cytat:
![]()
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
No proszę
![]() Jest już gold-fish. Postaram się nauczyć się z tym żyć
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że drugiej Kobiety_słonecznik nie ma
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
No ja raczej nie sądzę, że nowa osóbka, zanim się zarejestruje, to przegląda wszystkie nazwy użytkowników, żeby przypadkiem mieć coś "niepowtarzalnego"
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam Hecate, a mamy już hecate
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jak wysyła się formularz i wybrany nick jest już zajęty-system wysyła informację,żeby wybrać inny,bo ten jest już w użyciu. I można chwilę pomyśleć nad nowym,bo to nie piekarnia,nie pali się-zamiast dodawać gwiazdki,cyferki i tym podobne udziwnienia.
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
...........i mamy parkę na Wizażu
![]() hip hip hura http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=234993 ![]() ![]() . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

<jupi>

ze rejestrują się i maja podobne nicki ?
, ale nie badzcie zle na te osoby bo moze rzeczywscie nie zrobily tego specjalnie

gdyby nie poskutkowało zrezygnowałabym z uprzejmości
slawe dzieki wizazowi? bez przesady, przeciez to tylko forum dyskusyjne, nick to nie pseudonim artystyczny, juz naprawde lepiej dac swoje imie i opatrzyc *. a gdyby chociaz ktos sie przyznal: "tak, spotkalam sie gdzies z takim nickiem, strasznie mi sie spodobal" ale nie, lepiej isc w zaparte
i jeszcze avatar, taki sam odnalazłam w tym wątku (o nickowych klonach) u kiniaczka, wprawdzie ma On tylko ponad 60 wiadomości ale truskawkowa_wiosna tylko 5 więc być może także ava ukradła...