![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serge Lutens
Beato- Fille en Aiguilles wymawia sie: [fij onegłij] (tak w przyblizeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Spróbuję wymówić ![]() Właśnie sobie przypomniałam dlaczego dawno dawno temu porzuciłam naukę francuskiego po miesiącu ![]() ( mięśnie okolicy stawu żuchwowo- skroniowego mnie się nadwerężyły okrutnie ![]() Wobec tego co dziewczyny donoszą z innych D. wypadałoby szybko kupować i rozsyłać ewentualnym zainteresowanym, skoro to taka odosobniona akcja, może się szybko skończyć ( puki co większość lutków jest po te 243,60 zł). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
no ja bym chciała dziewczynę w szpilkach rozłożyć [jaka cena?],albo gris clair. Albo daim Blond...ew. cedre też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
Czy ten nowy lutek ma coś z Avignona i Cardinale ? Chodzi mi o (dla mnie strasznie wyczuwalny) -aromat sosenki z odświeżacza?
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
nooo...ten nowy lutek jest zbudowany na stelażu z igieł sosnowych posklejanych żywicą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Piers do przodu
|
Dla mnie ta dziewczyna w szpilkach to taki misz masz Chypre Rouge i Chene
![]()
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Pójdę testować, jak sie jeszcze coś ostało. Może ktoś rozbierze.....
![]() ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja bym chciała rozebrać. Tyle,że u mnie w Douglasie jest w normalnej cenie. A w 'tym gdzie są promocje' Dziewczyna też jest taniej?
A jak chodzi o miks Chene z Chypre Rouge , to dla mnie to zupełnie co innego. Chyre Rouge prawie mnie zabiło traumatycznymi wspomnieniami z dzieciństwa i tym paskudnym rodzajem słodyczy,a Chene to już zupełnie inna bajka. To twarde , potężne drzewo [do tego ja je odbieram jako liściaste], a Fille , to przede wszystkim igiełki, żywica, kadzidlany dymek i odrobina kandyzowanej słodyczy. Mi tam się podoba , choć jeszcze się nie zakochałam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
hej- jako poniekąd twórczyni calego zamieszania moge się podjąc kupienia komuś- byłam w douglasie jeszcze w pt i się przyjrzalam- i cena 242 na te tańsze Lutensy, 278 bodaj na te droższe- czyli Pani się mysliła że na wszystkie- dopytalam się, jest obniżka o 30% na lutensa i il provumo
swoją drogą dziwne, że tak lokalnie tylko rpomocja- myślałam, że to zawsze jest odgórnie. bede na bank jutro w douglasie( to ten w galerii Malta)- moge spr które zapachy mają na składzie Na bank zamierzam kupić sama sobie dziewczę w szpilkach ![]() pozdrawiam ewikk
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Ewikk'u-a nie chcesz się podzielić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
A na Tam dao albo orange też jest promocja?
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
A na Un Bois Vanille?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
Hisoka- moge sie podzielić
![]() Iloneczko- w żadnym poznańskim douglasie nie widziałam Diptyque, a orange- to nie wiem czy chodzi o jakąś markę? Viollet- spr czy maja UBV na stanie- ale chyba mieli
Koty. Koty są miłe. T. Pratchett Edytowane przez ewikk Czas edycji: 2009-12-13 o 18:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
O rany, gdyby mieli w cenie tańszej niż regularna to ja się pociąć dam...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
nie ma problemu- jutro wieczorem jak wróce z uczelni to napiszę jakie maja i za ile
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
Nie, chodzilo mi o pomarańczowego lutka, przepraszam
![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
W cenie niższej, a nie w cenie tańszej
![]() Będę bardzo wdzięczna za sprawdzenie, bardzo bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
W krakowskim Douglasie ceny na wszystkie Lutki sa takie same czyli stare
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
trwałość na mnie nie była zła. Fakt-en cholerny Khan pachniał dużo dłużej,ale 'dziewczyna' też nie wypadała źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Rozeznanie
|
Ewikk
![]() dozgonną wdzięczność naszą masz za to zamieszanie ![]() Cytat:
bo ja bym chciała kawałeczek ( nie tylko ja jak widzę ![]() a jeśli byłoby więcej chętnych, to możnaby rozebrać drugą. Również , jeśli ktoś chciałby , żeby kupić i przesłać, to oczywiście też mogę. (gdyby Ewikk byłaby zbyt obciążona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Rozeznanie
|
dziewczyny moje kochane- byłam dzisiaj w Douglasie w browarze i na malcie i douglas douglasowi nierówny. Tnz w obu promocja, ale na Malcie dziewczynka i piżmak khan z obniżką, w SB nie. Wolałam się nie dopytywać, bo by jeszcze się okazało że pomyłka jakaś(na nasza niekorzyśc oczywista)
i co stwierdziłam: Stary Browar cena 243zł - Datura Noir- Santal Blanc- cherqui-arabie-fleur de citronner- ambre sultan- feminite du bois- fleur d'oranger(1 szt!)-un bois vanille(1 szt!)- douce amere cena 278zł Louve-chypre rouge-borneo-cedre cena 398zł fille i pizmak Khan Galeria Malta cena 243zł- wiekszośc tego co w SB plus: - gris clair(1szt!)- a la niut(1 szt!)- clair de musc- rousse cena 278 - daim blond- fille- piżmak khan w obydwu douglasach zawzięcie grzebałam w butlach w pozycji kucnejz komórką w reku i w obydwu przypadkach zagwarantowało mi to konsultantkowe dośc skonsternowane i słabym głosikiem wypowiedziane "yyy w czym... czym moge pomóc ?" jeśli komus kupić pełną flachę i wysłać- nie ma problemu ![]() Moge oddac 25ml z dziewczynki- tzn 5x 5ml(bo juz kupiłam ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ewikk
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
Co to jest mymłon?
![]() Jak coś, to pozwolę sobie się wpisać do wątku na piątkę ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-12-14 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
założyłam wątek na wspolnozakupowym, wstepnie wpisałam Iloneczkę, Beate i Hisokę- prosze dziewczyny o potwierdzenie
![]()
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Ewikk, można jeszcze piątaka dziewczyny?
![]() Idę szukać na wspólnozakupowym!
![]() |
#956 |
never say no to panda
|
Dziewczyny, któraś z Was może się orientuje, czy w którymś z wrocławskich Douglasów znajdę Lutensiory?
a jeśli tak - czy to to będzie czynne 31.12 wybieram się na Sylwka do Wro i przy okazji chciałabym zahaczyć o D., co by Lasencję w Szpilkach niuchnąć
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
CBR-ku, niestety, nigdzie we Wro nie ma Lutensa, ani w Douglasach, ani w Quality. Chyba, że jakiś cud nastąpił w ciągu ostatnich 1-2 tygodni, ale nie sądzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
a któraś z dziewczyn z Trójmiasta orientuje się czy jest SL w Douglasie w Carefurze na Morenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
I gdzie można je dorwać na Śląsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi Ci o Górny Śląsk, to o ile się nie mylę, jedynie w Rybniku, w perfumerii Ambrozja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.